Tukholman Tenstassa ampumisharjoituksia

Tukholman Järvan alueen kaupunkisodan rintamalinjat siirtyivät viime yönä Husbystä Tenstaan. Siellä saatiin aikaan yksi haavoittunut ja bunkkerivahinkoja.

Tapahtumat alkoivat noin klo 23.25 paikallista aikaa. Poliisi sai soittoja ampumisesta. Paikalle saapui useita partioita ja kentältä löydettiin yksi haavoittunut henkilö. Poliisi kertoo, että silminnäkijöiden mukaan ampumisen jälkeen paikalta poistui ainakin neljä henkilöä kahdella eri autolla. Kohde toimitettiin sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei ole.
Tutkimusten aikana selvisi, että sotatoimen yhteydessä hutiluoteja oli osunut kolmeen asuinhuoneistoon. Näissä tapauksissa luodit olivat menneet asuntojen ikkunoista sisälle huoneistoon. Ketään ei ollut kuitenkin tulilinjalla.
Poliisin tiedotteessa kerrotaan mielenkiintoinen pikkuseikka. Poliisi nimittäin tulee valvomaan rikospaikkaa ja sen ympäristöä koko päivän. Luultavasti poliisi epäilee, että alueella on lisää kohteita.
Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä rikoksista.
Polisen
Kuluvan kuukauden aikana Tensta on ollut kunnon sotatoimialue. 12.1. lauantaina ammuttiin hengiltä 25-vuotias uusruotsalainen. Poliisi otti tuolloin kiinni kolme uusruotsalaista, mutta ei ole tiedottanut asiasta sen jälkeen mitään.
Myös 19.1. ammuttiin samoilla paikoilla. Tuolloin kukaan ei saanut osumaa eikä ketään ole otettu kiinni. Ampuminen oli jonkinlainen revolveritaistelu, jossa kukaan ei saanut osumaa, joten poliisillekaan ei jäänyt mitään käteen.
Tenstassa tapahtumista on kyse ihan tavallisesta jengien välisestä rispektin hausta. Eli mihinkään paniikkiin ei ole syytä.
 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Lisäisin vielä, että sivullisille ei aiheutunut vaaraa.

Tarkkuutta kehiin

Tämähän on saatana pelkkää hutilointia että gangstat ampuvat niin useasti ohi. Pitäisikö heidät pakottaa ottamaan osaa ampumahiihtoihin missä coach ohjastaisi heidät tähtäämään tarkemmin! Eihän tästä tule vittuakaan että luontoa rasitetaan huitomalla vintohkalla sinne sun tänne. Joku roti sentäs.

Kaitsu

Niin,ja kyllä Ruotsin valtion pitäisi kustantaa ympäristöystävällisempiä patruunoita!Ja haulikkomiehille ehdottomasti teräshaulit!
Säännölliset tarkastukset,ja vakavat nuhteet jos lyijyhauleja jollain..

Arto lohvansuu

Laittomat aseet pitää määrätä tarkemmiksi. Vaikka ilmainen kunnostus asesepillä.

Taas äimän käkenä

Olisi paljon kustannustehokkaampaa ja sivullisille siviileille turvallisempaa jos kansojenkodin viranomaiset järjestäisivät respektiä ja reviiriä hakeville uusruotsalaisille maksu-tv:ssä televisioitavat kisat venäläisen ruletin merkeissä kunnes voittaja selviää.
Jos joku perääntyy kesken kisan niin perääntyjä kieritetään kamelinpaskassa ja lähetetään takaisin klaaninsa pariin paskastaniaan.

Automies

Aivan loistava idea.
Itse tosin kannattaisin vanhan ajan Rooman gladiaattoritaistelu mallin tuomista takaisin käyttöön. Tarjolla rispektiä nuorille ghettoganstoille joista ei tulisi pula ja kun riittävän monta vastustajaa kellistät areenalla, niin ehkä jopa valvottu vapaus omassa ghetossa?
Poliisi voisi kuljettaa suoraan oikeuslaitokselta areenan häkkeihin koko lössin valmistautumaan omaan koitokseensa. Oikeastaan jo suoraan lentokentältä koska miksi turhaan kulkea lähtöruudun kautta ja muutenkin siinä on häslinkiä ja vastaavaa?
– Maksaisin ilomielin kuukausilipusta vaikka 100e jotta pääsisin syömään nachoja juustokastikkeessa, juomaan olutta ja katsomaan miten Lähi-idän Mehmet yrittää tappaa Savannin kuukerin Wombowon sapelillaan.
Kuukeri koettaa puolustaua kivinuijalla tai keihäällä leopardipöksyt jalassa areenan hiekoilla mutta koska Saab on sponsoroinut tapahtuman niin aukeaa häkin ovi ja areenalle päästetäänkin irti nälkäinen iso leijona koska “Ullatus!”… Siinä olisi sellainen show mistä voisi jo maksaa.
Aina luonnollisesti aina se peukku alas mikäli yleisöltä kysytään saako pitää henkensä vai ei? Ainoastaan sen leijonan kohdalla jos sille on käymässä huonosti niin peukku ylös.
– Tuo olisi se minun paranneltu versio monikulttuurisesta unelmasta.
Mukana olisi sitten keräilykortteja parhaista, arvontaa puoliajalla ja vedonlyöntiä.
Minä tarvitsen sirkushuveja paetakseni henkisesti monikulttuuria ja koska länsimaat ovat muutenkin jo aikamoisessa “Rooma” kunnossa niin miksi ei sitten mennä täysillä siihen suuntaan ja tarjota niitä huveja? Olen aivan varma että jäisi jääkiekko toiseksi nopeasti…

fatwantarkistaja

Teki mieli laittaa alapeukku jo valmiiksi, mutta odotellaan, ehkä pidän voittajan tyylistä ja ehkä se voittaja onkin tämä leijona.

YLE Ilmaston muutos Uutisointi repii ihmis mieliä riekaleiksi ja on kaikkien huulila *30 asten pakkasessa* -VARSINKIN OULUSSA

yle ja ilmaston muutos
kuinkahan monta kertaa he ovat sanoneet sen sanan 2 kk aikana uutisaan
100 -1000 kertaa
kysymys miksiköhän tämä fanaatinen paaTos aiheesta ennen vaaleja
kenen muovi pussiin he oikein yrittävät pelata tätä kieroa peliään
ettei vain vihreiden hyväksi – puna viher vasuri liberaali suvakkien hyväksi
Ei kai eihän se voi olla mahdollista ylen *vastuulisen ja puolueetoman*
uutis toimituksen toimittajien tarkoitus** eihän**
stefan löfeen keskustele ilmaston mutoksesta demareiden ja kokkoomuksen kanssa
suomen vierailulaan
muttei sanaakaan ilmeisesti ruotsin matu ongelmasta
koska hänestä -suomen demareiden ja kokoomuksen mielestä
ei ole mitää ongelmaa
kuten tämäkin PT Median juttu osoitaa

Säästettäisiin vankilamenoissa ja kun siellä on se paikkapulakin

Valtio voisi maksaa tarkkuusammuntakurssin sekä antaa paremmat aseet ja ilmaiset kutit. Onhan se häpeällistä jos pitää käyttää vanhoja, ruostuneita balkanpyssyjä.

Älä luule olevasi turvassa pullatiskillä kanelipullia syynäämässä

Järfällassa ampui eilen kaksi äijää kolmannen Jakobsbergin ICAssa.
Malmössa pommitettiin samaa asuntoa jo vissiin kolmannen kerran.
Tukholman suursairaaloihin plus Södertäljen sairaalaan aiotaan asentaa satoja valvontakameroita jatkuvasti lisääntyvän väkivallan takia (SVT Raport eilen)