Hyväntekeväisyysjärjestö Mission Lifeline kehoittaa valeavioliittoon laittomien kanssa

Välimerellä meritaksia harjoittava hyväntekeväisyysjärjestö Mission Lifeline vie ns. pakolaisulottuvuuden Välimerellä uusiin ulottuvuuksiin.


Mission Lifeline siinä kysyy, että etkö ole vielä naimisissa? Ehkäpä satut rakastumaan henkilöön, jolla ei ole vielä oikeutta jäädä tänne? Mahdollista? Pidä mielesi avoinna!
Seuraavassa viestissä kehoitetaan ajattelemaan niitä, jotka pakenevat. ”Kun teet jotain hyvää se tekee sinut entistä onnellisemmaksi!”.
Mission Lifeline toisin sanoen kehoittaa kantaväestöä valeavioliittoon, jotta laiton muslimi saisi oleskeluluvan.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

Vihkikappelin ovet käyvät kuin kangaspuut, ainakin Suomessa….

Anonymous

Kaikki mutapäät kuten ählämit ovat LAITTOMIA!!!!

Pirtsakka

Siis tämä järjestö yllyttää menemään naimisiin tuikituntemattoman kanssa maahantulon helpottamiseksi?
Vastaakohan järjestö myös mahdollisista seurauksista, joita ”hyväntekijä” saattaa saada osakseen – jokainen vähänkään omilla aivoillaan ajatteleva ymmärtää, mitä voi tapahtua. Ei voi koskaan lakata ihmettelemästä ihmisten tyhmyyttä oman gloriansa kiillottamiseksi.

kanander

Virallisesta Lehdestä näkee, että lumeavioliitot tunnetaan täälläkin päin. Siellä haeskellaan avioeroa varten kateissa olevia Muhamedeja ja Ahmedeja.

Acc

Hyvä kysymys. Lehti on pdf-versioina netissä. https://www.virallinenlehti.fi/fi/journal/list
Ehkä miehen pitää olla kateissa kauankin, ennenkuin avioeron saa. Suomalainen osapuoli ei silloin voi solmia uutta avioliittoa. Voi olla harmillinen juttu, jos ”se oikea” ilmaantuu.

Acc

Tutkin asiaa.
”Puolisot voidaan tuomita avioeroon ilman harkinta-aikaa, jos he ovat keskeytyksettä asuneet erillään viimeiset kaksi vuotta. Erillään asuminen tulee osoittaa esimerkiksi väestörekisteriotteella.”
https://oikeus.fi/fi/index/esitteet/avioliittolaki/avioliitonpurkaminen.html
Jos siis Ahmed on ollut kateissa kaksi vuotta siitä hetkestä lukien, kun tieto erillään asumisesta vaimostaan on todistettavissa väestörekisteristä, niin vaimo saanee eron miehestään.

Jihad Zipilä

Paitsi että muzulmanit eivät viitsi suvako-lutkilleen, saati maistraattiin ilmoittaa ”uutta” osoitetta, jolloin ei vouda todistaa että muzu-ukko asuisi erillään 😁 muzulmanit haluavat nimittäin myös periä suvako-lutkansa.
Siinä saavat tyhmät suvako-horot elämän pituisen riesan, no joka leikkiin lähtee se sharian kestäköön. Sori siitä, sanoo Stubbeli-puppeli.

Eloveena

Maissa, joissa ero katoamisen yhteydessä on kovin vaikea, voi näinkin helposti käydä. Voidaan spekuloida niinkin, että tuon kahden vuoden odotuksen aikana suomalainen valevaimo löytyy kurkku aukiviillettynä, syyllistä ei löydy, mutta aviomies ilmaantuu hyvin surevana paikalle hautajaisjärjestelyjä ja perukirjan kirjoitusta varten. Lapsettoman naisen aviomies perii kaiken yksinään, jollei ole testamenttia ja jolleivat naisen sukulaiset saa jotenkin lakimiesten avulla todistettua, että juttu haiskahtaa.
Jos aviomies todetaan vaimonsa tappajaksi/murhaajaksi, menettää hän perinnön. Mutta Suomessa ei ainakaan mitkään vähän sinnepäin näyttävät todisteet riitä syylliseksi tuomitsemiseen…
Onkohan muhametin puolisokseen ottaneet juurikaan pohtineet näiden jihadistimission mahdollisuuksia. Tosin harvoin nämä alistuvaa ja lapsia synnyttävää vaimoaan tappavat – täysvalevaimo on eri juttu…

Eloveena

Jahas, kahdessa vuodessa voi tapahtua paljon. Tuossa mietityttää sekin, että oleskeluluvan saadakseen avioliittoperusteisesti on ainakin Suomessa asuttava (ainakin paperilla) samassa osoitteessa tietty aika.
Tämä PT- median juttu koski muuta Eurooppaa ja alkuperäinen ”mainos” oli kirjoitettu saksaksi. Joka maassa avioliittolakia vielä hiukan vaihtelee, vaikka sitä on pyritty jonkin verran yhtenäistämään EU-alueella. Suomen lain tunteminen ehkä auttanee siis hiukan miettimään vaikka saksalaisten ottamia riskejä.
Suomessa on ainakin ollut vielä vuonna 2012 (kenties edelleen) laki, että heikommassa asemassa olevasta aviopuolisosta on pidettävä huolta. Jos aviopuoliso jää työttömäksi, on toisen maksettava hänen tekemänsä ruokalaskut ja muut välttämättömiksi tarpeiksi katsottavat ostokset ja laskut.
Valeavioliittoja solmitaan mamujen kanssa Suomessakin. Yleensä mamumies maksaa jollekin naiselle valeavioliitosta. Muistan, että yhden tällaisesta kiinni jääneen naisen piti maksaa tämäkin hyöty takaisin valtiolle. Muutenkin juttu kuului niin, että nainen jäi hankkeessaan tappiolle.
Saksankielinen mainos mainosti tilapäisavioliittoa hyväntekeväisyystekona, ja varmasti monella alun perin ahneella onnen onkijallakin se päätyy pelkäksi hyväntekeväisyydeksi. Solmiikohan joku pöljä valeliiton vielä ilman avioehtoa? Kaikissa valesuhteissa puoliso tuskin katoaa, vaan löytyy eron aikaan omaisuutta jakamaan.
Vielä 1970-luvulla Suomessa oli sellainen laki, että kahden vuoden avioliiton jälkeen erossa sai aimo annoksen toisella jo ennestään ollutta omaisuutta, jollei kyseisen omaisuutta saamassa olleen suhteessa pettämistä todistettu todistajien kanssa avioero-oikeudenkäynnissä. Nyt eroaminen on helpompaa mutta omaisuuden erolla hankkiminen vaikeampaa. Olisi jännä tietää, millainen laki on nyt siellä, missä valeavioliittoihin houkutellaan.

pöh

Onhan se kauhea tilanne löytyykin se kahdeksas oikea ahmed ahne, eikä edellistä ahmettia löydä että saisi heti eron. Silloin se kahdeksas oikea voi joutua palautetuksi tai jonkun toisen rasmusmamman kainaloon.

Nestori Lundahl
Monikulttuurisuus on rikkautta

Eikö sinulla ole vielä huivia! Saatko vielä kulkea vapaasti ovesta eikä sinun tarvitse varoa parvekkeita! Eikö sinua vielä käskytä mies ja hänen miessukupuoliset sukulaisensa! Jos haluat vaihtelua ja värinää elämääsi niin tiedät mitä tehdä.

Ei kiitos

Taitaa koskea vain sateenkaariväkeä, sillä eihän sieltä naisia tule kuiteskaan.

Sakemannit valkopesevät omaa historiaansa

Kas kun eivät laittaneet mukaan ”dick pics” joista voisi valita mieleisensä.

Acc

Lumeavioliiton avulla Eurooppaan autettu voi sopivan ajan kuluttua hakea avioeroa. Jos avioehtoa ei ole tehty, niin eurooppalaiselle osapuolelle voi tulla taloudellisia velvoitteita. Koska eurooppalainen osapuoli on todennäköisesti idealisti, hän ei ole osannut varautua tilanteeseen. Karman laki toimii hänen kohdallaan jo tässä elämässä. Voi mennä paljonkin omaisuutta.
Jos lumeavioliitolla Eurooppaan autettu on muslimimies, niin eurooppalainen vaimo voi valmistautua siihen, että miehen muut vaimot tai sellaisina esiintyvät pyrkivät miehensä luo asumaan. Eurooppalaisen valtion viranomaiset suhtautunevat tällaisella perusteella maahan pyrkivää suopeasti eli päästävät maahan.
Lumeavioliitto-ongelmasta on helppo päästä eroon. Avioliittoa ei tule hyväksyä maahan asumaan pääsyn perusteeksi. Ei vaikka olisi oikea avioliitto. Jää kyllä Thaimaasta hakematta silloin morsiametkin, mutta se on tämän järjestelyn hinta.

fatwantarkistaja

Tietääkseni kyseessä on rikos, jos tuohon ihmiskauppiaiden täkyyn tarttuu. Lapsen kanssa naimisiin sillai leikisti, ei kuulosta aikuisen ihmisen harrastukselta.
Voi myös melkein terveelle mielelle tehdä hiukka huonoa, jos uusi uljas aviomies keksii tilata sen Kelan maksaman 9-vuotiaan ”sukulaistytön” toiseksi vaimokseen. Kritiikki saattaa johtaa Allahin tykö.

Eloveena

Olitkin pohtinut näköjään näitä omaisuusjakoja. Kirjoitin edelliseen kommentin ennen kuin edes luin eteenpäin…
Tuo on varmaan niin totta, että tällaiseen sitoutuvat ovat idealisteja ja tuskin avioehtoja tehdään. Sitten vielä hölmösti rakastutaan kyseiseen Ahmettiin, vaikka kyse oli tilapäisestä petosjärjestelystä alusta asti – ja toinen on pelkkä onnenonkija – useimmiten se Ahmetti siis!
Thaimaasta tuntemattomana ostettu vaimo on myös usein pelkkä onnenonkija. Tosin rupeaa hän ”aviollisia velvollisuuksiaan” täyttämään. Mutta kumman usein myös ahmetit sekstaavar ihan vapaaehtoisesti omien hyväntekijävaimojensa kanssa. Thaimaasta vaimon ostaneet eivät juurikaan voi halveksia ahmettien ottajia. Tosin yksi iso puolustus heillä on. Thaimaalaisista naisista ei ole vahinkoa yhteiskunnalle eikä naapureille eivätkä he lisää terrorismiriskiä.

Suomi Finland

Mitähän jännittäviä eksoottisia tauteja se sulhanen mahdollisesti kantaakaan…?
Voi virusten, bakteerien ja alkueläinten värinää.

juha.

Luulenpa ettei tarvitse paljoa ”kehoittaa”!

Ryhmäjako

Tämä ryhmälle B.

Janis Petke

Säkkiin puetaan, turpiin saa ja pillua pitää antaa koko suvulle äijille kavereineen. Pidä mieli ja pilluu avoimena! Rapers wellcome!

TL

Nää meritaksit pitäis upottaa.

Anonymous

oikein nuoria morsiammia saa esim.päiväkodeista

SPR Hyväntekeväisyyteen naamioitu talousrikolinen toimija ymm heidän matu invasionsa puolustaminen edistäminen rahasta euroopaan

SPR Liityy oleelisesti tähän Esperia Careen
ELI SPR Mitä mieltä töästä huijjari hyväntekeväisyydeksi naamioituneen veroparaatisi yrityksen suomen vero eurojen tottali kuppajan matujen puolustajan ainoastaan matu bisnes eurot mielessä toiminasta
MOT
Punaisen Ristin pohjaton lipas
Turvapaikanhakijoiden vyöry Suomeen toi Suomen punaiselle ristille lähes puolen miljardin euron rahavirran. Sen yhteistyökumppanit takoivat avokätisesti tehtyjen sopimusten avulla suuria voittoja. Toimittajana Lauri Miettinen.
LINKIT JA ARTIKKELIT
Kiinteistösijoittaja takoi lähes 70 prosentin voiton pakolaisbisneksellä
Turvapaikanhakijoiden keskukset maksoivat 200 miljoonaa tavoiteltua enemmän
Turvapaikan hakijoiden vastaanottopalveluihin paloi vuonna 2016 yli puoli miljardia euroa valtion rahaa. Noin puolet summasta meni Punaisen Ristin vastaanottokeskuksiin, toiseksi eniten Luonalle.
Kuluissa olisi säästetty noin kaksi sataa miljoonaa euroa, jos maahamuuttovirasto olisi onnistunut saavuttamaan tavoittelemansa hintatason.
Grafiikka:
Vastaanottopalveluiden kustannukset 2016
Yhteensä 554 milj €
SPR 259 milj. €
Luona 57 milj. €
Punainen Risti itse jätti viime vuonna käyttämättä miljoonia euroja vastaanoton kuluihin tarkoitettuja korvauksia.
PS MIKSEI YLE KERRO MIHIN ON KADONNUT YLI 200 MILJOONAA EUROA
Yhteensä 554 milj €
SPR 259 milj. €
Luona 57 milj. €
YHTEENSA 306 MILJOONAA
**MISSÄ ON SE LOPPU SUMMA JOSTA TULEE YHTENSÄ SE 554 milj €** KUKA TAI KETKÄ
OVAT KUPANNUT 200 MILJOONAA
MOT: Suomen punainen risti on kirkasmaineinen hyväntekijä, joka on toiminut kolmen presidentin suojeluksessa. Syksy 2015 räjäytti järjestön talouden ennen näkemättömällä tavalla, kun turvapaikanhakijoiden vyöry saapui Euroopan yli Suomeen. SPR:n kassaan alkoi sataa satoja miljoonia euroja uutta valtion rahaa, joilla järjestön yhteistyökumppanit ovat takoneet isoja voittoja. Punainen Risti itse jätti viime vuonna käyttämättä miljoonia euroja vastaanoton kuluihin tarkoitettuja korvauksia.
SAMA JUTTU Esperia Careen SUHTEEN
Valtio rahoja kupataan veroparattisin kautta emo yhtiölle ICG lle
Ei veromaksua Esperia Carelta suomelle siis 0 euroa
https://areena.yle.fi/1-3849208

Pahantekijäjärjestöistä on kyse

Noi on pikemminkin pahantekijäjärjestöjä.