Hyväntekeväisyysjärjestö Mission Lifeline kehoittaa valeavioliittoon laittomien kanssa

Välimerellä meritaksia harjoittava hyväntekeväisyysjärjestö Mission Lifeline vie ns. pakolaisulottuvuuden Välimerellä uusiin ulottuvuuksiin.


Mission Lifeline siinä kysyy, että etkö ole vielä naimisissa? Ehkäpä satut rakastumaan henkilöön, jolla ei ole vielä oikeutta jäädä tänne? Mahdollista? Pidä mielesi avoinna!
Seuraavassa viestissä kehoitetaan ajattelemaan niitä, jotka pakenevat. ”Kun teet jotain hyvää se tekee sinut entistä onnellisemmaksi!”.
Mission Lifeline toisin sanoen kehoittaa kantaväestöä valeavioliittoon, jotta laiton muslimi saisi oleskeluluvan.
 
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.