Oulun turvallisuusinfo 28.1.2019, live klo 09.00 alkaen – täällä kaikki livet

Junes paikalla kuvaamassa Oulun kaupungintalolla turvallisuusinfoa raiskaustapausten johdosta. Tästä ketjusta kaikki livet sitä mukaan kun vanha katkeaa niin tänne päivitetään uusi.
https://www.youtube.com/watch?v=vB0TDuRwmfY&fbclid=IwAR3AMu0zdWNQipo63OhMbUZuf_Akw3aFbpWbd_6Zlui5FGTU8v93g2Mf6Rw

5 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Markus Salmela
Markus Salmela
31.1.2019 15:02

Oulun tekemä skriimi: https://youtu.be/SG-Eg5jzQOo

Minä
Minä
29.1.2019 01:58

Video kuulemma rikkoo Youtuben käyttäjäehtoja. Oululaisten poliitikkojen puheet ovat kai aika kamalia, kun ne pitää poistaa. Vai olisiko heillä mahdollisesti kamala halu estää heidän touhujensa julkisuus?

El Comandante
El Comandante
28.1.2019 11:06

Jarketaanpa vielä vähäsen. Eräisiin kulttuureihein joita yhdistää eräs uskonto liitty genitaalien silpominen joka kaiketi täyttää sellaiset termit maallikon mielestä kuin törkeä pahoinpitely ja ruumiinvamman tuottaminen. Onkohan tässä maassa otettu yhtään lasta huostaan tapauksien tultua ilmi, tuskimpa kun se rassismia ja suvaitsemattomuutta ja kuuluu olennaisena osana moniarvoiseen monikulttuurisuuteen. Sitten vanhemmalla iällä plastiikkakirurgit harsivat veronmaksajien laskuun römpsiä kaikessa hiljaisuudessa kokoon.

El Comandante
El Comandante
28.1.2019 10:46

Jos viranomaiset kirjaimellisesti sanoivat ettei Rotterhamin seksuaalirikosten määrä eroa merkittävästi muista kaupungeista pitäisi hälytyskellojen kolista aika lujaa. Tästä voidaan suoraan vetää se johtopäätös että viranomaiset ja päättäjät ovat systemaattisesti todennäköisesti vuosien ajan siivonneet matuloisten tekemisiä matonalle ja peitelleet rikosten todellista määrää. Puhutaan ympäri pyöreitä, yksikään viranomainen tai päättäjä ei ole vastuussa mistään eikä tule ottamaan vastuuta mistäån. Syyllinen on punaista lihaa syövä, viinaa juova, tupakoiva, diisseli autolla ajava koti uskonto isänmaahan uskova keski-ikäinen veroja maksava mies joka ei ymmärrä monikulttuurista moniarvoista feminististä vaaleanpunaista sukupuolineutraalia yhteiskuntaa ja on näin traumatisoinut pakoloiset.

Anonymous
Anonymous
28.1.2019 15:22
Vastaa...  El Comandante

Olisi kiva tietää mihin viittaat ensimmäisellä lauseella. Tuohon videoon vai johonkin muuhun? Linkkiä?