Turvapaikka-aktivisti: "Eikö edes kesämökki-illat riitä irakiaanon turvapaikkaan?"

Ylläolevaan Refugees Hospitality Clubissa julkaistuun turvapaikka-aktivistin viestiin kiteytyy aika paljon sitä olennaista asiaa.

Naispuolinen aktivisti siinä kertoo, että on kaikin tavoin yrittänyt integroida irakiaanomiehiä. Läpsyille on järjestetty suomalaista mökkielämää ja kauneimpia joululauluja. On alettu leikkimään kummia aikuisille miehille ja yleisesti koettu paljon ilon ja onnen hetkiä.
Turvapaikka-aktivistin mielestä irakiaanot ovat integroituneet hyvin suomalaiseen yhteiskuntaan. Nyt hän kysyykin mitä on tehnyt väärin kun tummia pilviä on näköpiirissä. Maahanmuuttovirasto on alkanut ilmeisesti lätkimään kielteisiä ja irakiaanoilla on edessä kotimatka.
Vastaan: Turvapaikka-aktivisti, sinä et ole tehnyt mitään väärää. Irakiaanojen turvapaikkaan perustuvaa oleskelulupaa nyt vain ei voi myöntää sen takia, että sinä olet viettänyt herkkiä hetkiä kummiesi kanssa kesämökillä. Turvapaikkoja ei myönnetä sinun halusi perusteella.
Toivotaan, että tämänkin batiikki-noidan “kummilapset” karkoitetaan hyvin pian takaisin Irakiin.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Onkohan tuo tosissaan vaiko trolli? Aivan käsittämätöntä tuubaa tuo teksti nimittäin on.
Mitä Suomi edes tekee ‘työhön innokkailla’ kehitysmaalaisilla? Innokkuus ei kovinkaan paljoa paina vaakakupissa, jos ei ole mitään koulutusta eikä kielitaitoa.

Media on mätä

Rantaruotsalainen mummonkehveli, joka on jäänyt joskus aikaisemmassa elämässään ilman. Kirjoituksesta huomaa, että mummonkehvelin äidinkieli on ruotsi tai jotain muuta kun suomea. Trolli se varmaan on. Tai sit ei, nykyään on Kristiinankaupugistakin mahdotonta saada selvä. Miten pohjaalaaset sietävät rannikollaan näitä elukoita?

rocky

Mamma voi painua helvettiin eli ruotsiin kun ei suomeakaan osaa.Jos on monta CV:tä kyhännyt niin laittaa yhteen ja julkaisee kirjan.Varmasti olisi nykymaailman versio H.C.Andersenin kootuista saduista.

Jocke

Veikkaan että koko juttu on täyttä tarinaa. Niitä on ollut ja on niin paljon liikkeellä.

Minä

Kyllähän viihde kelpaa irakilaisellekin, ainakin, jos se mahdollisesti auttaa oleskeluluvan saamiseen. Perusteita saapumiselle ja oleskeluluvalle ei toki koskaan ole ollut, mutta tulipa kokeilemaan, että saisiko hyväuskoisten maassa kaikki edut ja oleskeluluvan. Mitään taitojahan ei hyväuskoisten maassa tarvitse, koska sosiaaliturva hoitaa elämispuolen, joko töitä tekemättä tai pienen palkan lisukkeena.

Numento

Heidän mukanaan tulee ystävyyttä, kivoja pelihetkiä, naapuruussuhteita, tulee kulttuurin tuntemusta, tulee esimerkiks ruoanlaittohetkiä. ( ikävää, ettei yksittäisen suvakin toiseudenpalvonta ole peruste turvapaikkaan ja ilmaiseen elätykseen loppuiäksi kuin parhaille valehtelijoille, miksi RHC aktivisti ei opettanut valehtelemaan paremmin? ) https://www.youtube.com/watch?v=0NayL_hf3nE

Patriootti

Ryhävalaan ujelluksia kun saanti loppuu.

Pertti Grandell

minä kyllä uskon joulupukkiin hammaspeikkoon ja ukko yli jumalaan, mutta en maahantunkeutujien integroitumiseen tai nykyiseen hallitukseen puhumattakaan viranomaisiin tai oikeusviranomaisiin jos on pottunokka “asiakkaana”…

Anonymous

Pukistahan tässä juuri on kysymys. Joulupukki käy kerran vudessa ja tämä pukki joka päivä!

Tormentors

Vai että KUMMI.. “Olen neljän irakilaisen kaikenmaksava huora”

Anonymous

Kummin kanssa utan gummi.

imaami

Tuossa on opetettu pelkästään juhlintaa. Jos juhlapaikkaa haetaan niin sitten olisi OK, mutta sellaisia ei pitäisi jakaa vaikka niin on tehtykin.

Taru

Onhan siinä opeteltu muutakin ja hyödyllistä kuten kuinka taivutellaan batiikkiakkoja kirjoittelemaan CV:itä ja hakemusia omasta puolesta.

Ei kannata sekaantua

Minä aikoinaan yritin jelppiä kahta romanialaista (ei romaania). Se oli todella vaivalloista kun toinen ei puhunut englantia eikä ruotsia ollenkaan ja toinen vain huonoa englantia ja muutaman sanan ruotsia. Toivotonta veivaamista ja vei vain mielettömästi energiaa! Pojat olivat mm ajelleet ympäriinsä vakuuttamattomalla, ajokiellossa olevalla autonromulla eivätkä ollenkaan tajunneet mitä väärää siinä on. Kaikki muukin tekeminen oli samaa tasoa eli Romanian malliin.

mistä niitä saa

MITÄ, saako nuoria irakilaistyttöjä kesämökille saunottelemaan.

Anonymous

voit olla varma ettet saa

Anonymous

Miten niin tyttöjä? Eihän tänne ole tyttöjä tullut. Poikia on kyllä tarjolla jos sellaiset kelpaa.

Valtsu

Eihän se mukava mökkiseura kovin vahva argumentti ole hiustaiteilijoiden elättämiseen. Kai sitä voisi joskus ajatella, että autettavalla pitäisi olla joku hätäkin – jos siinä oman hyvyyden keskellä ehtii.

Anonymous

Kummi menee moniosajien kansa irakiin ,ja rakenta siellä mökisauna .Start deporteishin !!!!!!!!!!!

Anonyymi

Ei saa, koska se vähä, mitä heitä täällä on, on tiukassa isien, veljien, setien ja enojen valvonnassa. Ei kannata edes yrittää, jos haluaa pollansa pitää.

Anonyymi

IPhone-miehillä ei ole mitään hätää, jollei oman maan poliisi tai anoppi ole perässä!

Media on mätä

Tarkoittanet appea?

Nestori Lundahl

Suvakki on ihminen jolla tunteet ovat sumentaneet järjen.

”Sankarisukeltaja”, ”sankarisuvakki” jne

Onko tämä täti niinsanottu ”Sankarisuvakki”?
Ruotsin Lööperi on kuulemma ollut eilen ja tänään Suomessa juttelemassa Saulin ja Juhan kanssa. Keskusteltiinkohan ulkoisesta vihollisesta mutta unohdettiin se sisäinen? Tarkistettiinko juna-aikatauluja kenties?

Anonymous

Seuraa 23-v kummipojan kehitystä? Joko partalapsi on kastettu ja nimi annettu?

Anonymous

Matuhan tuo kirjoittaja taitaa olla itsekin. Perus muslimien uhriutumista.

Anonymous

Narsistisen mädättäjähuoran minäminäminäminä ulinaa.Kun minä olen niin hyvä ihminen,minä olen tehnyt sitä ja tätä minäminäminäminä en kestä enää ja yhyyhyy kun minäminäminä.Jos mädättäjähuoran paapoma ali-ihminen tarvitsisi turvapaikkaa edes teoreettisesti hän olisi varmaankin huolissaan loisensa turvallisuudesta – ei ole.Hän tarvitsee palvontaa koska minäminäminäminä olen niin erityisen hyvä ihminen ja olen kotouttanutkin niin erityisen hyvin.Muut vaan ei osaa.Hyi saatana mikä yhteistoimintahuora.Nimet esiin noilta oksettavilta lasten joukkoraiskaajien paapojilta perkele.

Salomaa Pekka (@19suutarin)

Näin on,mutu raiskaajien paapojien nimet julki.

Kyrppä

Mökkiläinen kirjoittaa nyt asiaa. Nämäkin v.2015 Suomeen niin hartaasti odotetut Lähi-idän ja Afrikan innovaattorit ovat vetäneet Suomen teollisuutta lujasti nousuun, varsinkin vankilateollisuutta. Myös poliisitoimi, oikeuslaitos ja asianajotoimi ovat nyt kovassa nousukierteessä. Samoin sosiaalitoimi, tulkkauspalvelut, psykiatriapalvelut (yrittävät kuntouttaa näistä joukkoraiskatuista suomalaislapsista vielä eläjiä tähän maahan) ja tietenkin yksityinen vokkitoiminta. Sekös jos mikä on vetänyt kosolti rahaa vokkimafian liiveihin. Ja tietysti kauppiaat, syöväthän nämä “paskantekokoneet” siinä missä me muutkin. Niin että, kotouttaminen sujuu kuin siimaa ja monikulttuurisen Suomen uusi huomen tyhjentää ylimääräiset rahat rehellistä työtä tekevien veronmaksajien kukkaroista.

veetuuntunu stadilainen

VMP….
Toi pelle voi mun puolestani vetää vaikka ittensä jojoon!

laukut kantoon

Heh heh 23v kummipoitsu. Irag korjauskertoimella ikä lienee30+

Sam Colt

Noilta hospitality-sivuilta löytynee joka päivälle jotain huvittavaa. Ei kai paljon ansaitse huomiotamme, varsinkin kun tiedämme että kirjoittaja voi todella olla joku trolli joka haluaa järkyttää meitä kriittisiä. Trolli tai hullu tai tosissaan löveeniläinen – mitä eroa?

RHCssä juuri nyt

Kaisa Widenoja-Oladapo Tottakai kotimaassaan saa lomailla! Se ei vaikuta hakemukseen.
Manage
Like · 2h
Salar Alwan
Salar Alwan Kaisa Widenoja-Oladapo ei yhtään on mahdollista mä meen mun kotimaan 😔😔

Anonymous

rauhaa,turvallista elämää,matuille vai kantiksille

Aino

Itselläni on nuorempi “ystävä” jonka kanssa olen myös harrastanut mökkeilyä ja muuta mukavaa. Olemme käyneet laulamassa joululauluja, juhlineet, olen tutustuttanut häntä ystäviini ja sukulaisiini ja olen myös neuvonut häntä työasioissa ja jopa ostanut joskus bussilipun. Mielenosoituksiin emme sentään ole sekaantuneet, mutta olemme p*nneet niin perkuleesti. Ymmärrän siis hyvin millaista tuskaa ero tuottaa. Kannattaa kuitenkin olla realisti ja etsiä rakastaja suomalaisista ihanista miehistä ja sanoa ihan rehellisesti että rakastaja, eikä pelleillä millään omituisen kuuloisilla vieraperäisillä (?) kummipoikafantasioilla. Eikä pidä itkeä jos leikki loppuukin palautukseen, se on riskinä kun ei tunne kulttuuria josta tullaan ja kuinka sieĺlä toimitaan ja mikä on totuutta ja mikä on vähän sinnepäin. Minun rakastajaani ei voi pakkopalauttaa kuin maksimkssaan Pohjanmaalle joten tuo rhc tilitys on nähdäkseni aiva outo: Enhän minäkään Suomessa voi vaatia että naapurin Eino pitää lähettää Ruotsiin asumaan vain koska minä en siitä tykkää. Kyllä täällä lakien mukaan eikä fiilispohjalta pitää mennä.

Johan

Yle-Pohjanmaan toimituksen juttu mielenosoituksesta ja kuva batiikkinoidista lemmikkiensä kanssa.
Mielenosoitus Suomen Pakolaispolitiikkaa vastaan
https://svenska.yle.fi/artikel/2016/08/16/demonstration-mot-finlands-flyktingpolitik

Pakkopalautuksia lisää toivova

Tuossapa linkissä hyvinkin paljastui juuri se omaa hyvyyttään korostava hyvä ihminen, joka oli kenties kirjoittanut somessa yllä olevan vuodatuksen, kaupunkihan on sama ja toisen haastatellun hyvesignalointi yhteneväistä PT-median paljastaman kirjoituksen kanssa.
Suomenruotsalaisuus selittää myös pienet hassuudet some-kirjoituksessa (pari erikoista taivutusvirhettä). Hassuinta oli se, että linkin jutussa haastateltu nainen arvioi mielenosoituksessa puhuvansa monien suomalaisten suulla, kun hän sanoo, että nyt riittää epäinhimillinen pakolaispolitiikka ja pakkopalautukset.
Hän ei halua enää joutua häpeämään suomalaisuuttaan, jota nyt joutuu häpeämään, kun Irakiin palautetaan tulijoita. Palautuksista hän syyttää perussuomalaisia poliitikoita, jotka ovat saaneet kuulemma epäinhimilliset palautuskäytännöt aikaan.
Täällä väitetään joskus kommentoijien toimesta, ettei PS-puolue ole saanut mitään aikaan eikä siitä edes ole ongelman torjujaksi. Ilmeisestikin on jotain apua jo nyt (vaikka siniset erkaantuivat omaksi ryhmäksi). Eipä tiedä, kuinka kamalan paha tilanne olisi, jos meillä ei olisi PS-puoluetta ollenkaan.

Pena

Aika kovissa harhoissa nuo näköjään elävät.

Lee Anrerzohn

Miksi nämä kuvittelevat että heillä on joku erityinen oikeus maksattaa rattopoikansa veronmaksajilla?
Jos haluaa todella monta irakiaano rattopoikaa seksilelukseen, niin hänen pitää ostaa ne omikseen ja palkata avoimesti prostituoiduksi henkilökohtaiseen mieshaaremiinsa. Eli asiaankuuluvat työluvat kuntoon ja bordelli pystyyn… Ai niin ei se käy koska se olisi ihmiskauppaa ja seksiorjuutusta. Sori vaan suvako-mummu.

Tari Jervo

Eikö noilla suvako mummoilla liiku mitään muuta mielessä kuin mokka-kullin jyystäminen?
Tässä se syy miksi keski-ikäiset demari akat vinkuu lisää yksintulevia matu-ukkoja. Haluavat jokainen monta sexilelua.

huugo

Tuon vähä-älyisen kannattaisi ottaa vaikka koira lemmikki matun sijaan.Ne ovat viisaampia ja uskollisempia monessa suhteessa ja oppivat tavoille helpommin.

Anonymous

Kissa ja neekerinmuna dildo olisi sopivampaa.

Ilmari

Koira ei pyöri somessa eikä ahdistele lapsia ostareilla. Koira ei raiskaa toisia koiria vaan parittelu perustuu aina suostumukseen. Koira vaatii kyllä ruokaa mutta ei sen lisäksi rahaa. Jos koira on ulkomailla hylätty ja tuotu tänne, se ei vaadi päästä lomailemaan kotimaahansa. Koira oppii suomea ilman kalliita kielikursseja. Koiraa ei tarvitse kotouttaa vaan se kotiutuu aivan itse.

Koira on ihmisen paras ystävä, päinvastoin kuin...

Ei pidä antaa koiraa noin pöljälle ihmiselle.

Suomi Finland

https://unvis.it/is.fi/kotimaa/art-2000005982509.html
“20 kertomusta siitä, mitä vanhuksille oikeasti tapahtuu hoivakodeissa: ”Viranomaisille ei tietenkään saa kertoa””
Mutta matuille sen sijaan pitää riittää rahaa, hoivaa ja kotoutusta? Voi vittu noita meidän päättäjiä tuolla hallituksessa. Koko jengi vaan viralta.
Tuohon ‘monimutkaiseen’ ongelmaan pitää löytyä ratkaisu ja vähän vitun äkkiä!

Anonymous

Kesämökki- illat ei riitä ,koska kummi unohti ottaa matu mokkakikkeli poskeen .

Äijä

Muslimikullin makuun päässyt suvakkilehmä ei aio päästää mieshuoristaan irti ilman KITINÄÄ! Se on armotonta touhua tuo ruman naisen kiima.