Järfällassa päällä uusruotsalaisten mafiosojen sota

Sairaanhoitajat saapuvat paikalle antamaan ammutulle ensiapua tämän illan ammuskelussa. Kuva: Yksityinen

Tukholman naapurikunnassa Järfällassa näyttää olevan päällä uusruotsalaisten sota. Jakobsbergissa on tapahtunut muutaman päivän sisällä useita sivullisille hyvin vaarallisia ampumistapauksia.

Eilen tiistaina paikallisessa ICA-ruokakaupassa laitettiin pystyyn tulitaistelu. Kaksi toisilleen vihamielistä poolia kohtasi lihatiskillä ja pistoolit kaivettiin esille. Tulitaisteluun osallistui kolme henkilöä, jossa kaksi ampui kolmatta. Kaupassa oli tekohetkellä klo 20.30 aikaan paljon asiakkaita, mutta ulkopuoliset eivät saaneet osumaa. Myöskään kohde ei saanut osumaa.
Poliisi laittoi heti tapahtuman jälkeen ison pyörän pyörimään ja otti kiinni kaksi henkilöä epäiltyn teosta. Kaksikko pakeni paikalta henkilöautolla, jonka poliisi onnistui pysäyttämään myöhemmin.
Tänään ammuttiin klo 19.00 aikaan. Tällä kertaa yksi henkilö sai useita osumia ja nuorukainen toimitettiin sairaalaan. Tässä tapauksessa ammuskelu tapahtui kävelytiellä lähellä ICA-kauppaa, jossa eillinen ammuskelu tapahtui.
Poliisi ei tämänpäiväisessä ampumisessa ole tehnyt kiinniottoja eikä kerro onko kohde hengissä vai ei.
Viime lauantaian ammuttiin nuorukaista jalkaan samalla alueella. Tässä tapauksessa nuorukainen selvisi hengissä, mutta sai polvitönkön.
Pt-median Jakosbergin alamaailman asiantuntija kertoo, että ampujat tulevat Rinkebystä, kyse on jonkinlaisesta reviiritaistelusta. Asiantiuntija odottaa, että viikonloppuun mennessä saadaan tilata Mononenkin paikalle.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
30.1.2019 23:03

Tämä on sitä A. Stubbin hehkuttamaa rikkautta. Ampumahaavojen hoidon taso nousee kohisten. Pitää ajatella positiivisesti, kato nääs.

Pessimisti
Pessimisti
30.1.2019 23:07

Ruotsin armeijan tulisi järjestää matuille ampumaharjoituksia osumatarkkuuden parantamiseksi, niin ei tulisi turhia haavoittumisia ja sivullisetkin olisivat olisivat paremmin turvassa. Enpä ihmettelisi, vaikka sen teksivätkin, on ne niin suvaitsevaisia ja kun tuo bulla ja kaffe kestityskään ei tuottanut tuloksia.

rocky
rocky
31.1.2019 14:11
Vastaa...  Pessimisti

Ei voi kuin ihmetellä.Miten voi olla mahdollista tulitaistelu lihatiskillä eikä yhtään osumaa?Onko noiden tunarien tussarien piiput tehty hetekan putkesta vai mistä?

Jones
Jones
31.1.2019 04:04

Sitten ihmetellään ettei suomalaiset ja ruotsalaiset rehelliset ihmiset halua olla tekemisissä näiden siirtolaisten kanssa. Tuntuu siltä, että rikolliset heistä pitävät ja heidän kulttuuristaan.
Alkaa videon kohdassa noin 20 sekunttia alusta.
https://www.youtube.com/watch?v=GvLZgPzi8i0

Hh
Hh
31.1.2019 07:08
Vastaa...  Jones

Siinähän oli Janitskinin kaveri tunnustamassa maturakkauttaan 😀 Ja Janitskin ihan samanlainen, palvoo maturikollisia ja halveksii suomalaisia. Baarikansa sitten äänestää tätä Janitskinia jonka pahin vihollinen on kertomansa mukaan Halla-aho.

JP
JP
14.2.2019 13:59
Vastaa...  Jones

Hyvä ohjelma hyödyllisine tietoineen.
Yllätyin että sen Stop! -ohjelman hyötysuhde oli niin suuri että vain 12/238 (jos oikein muistan) uusii sen rikoksen.
Kauniisti sedätkin osasivat muotoilla ne rumat tilastot.

huugo
huugo
31.1.2019 05:32

Sinänsä hyvä asia että deletoivat toisiaan ja matemaattisesti yksi kuollut on aina yksi vähemmän. No se ei päde enää nykyään kun rajojen yli lappaa aina kymmenen tilalle. Tosin en tunne yhtään sääliä yhteiskuntaa kohtaan, koska viimepeleissä kansa päättää kuinka asiat menee noin niin kuin isommassa mittakaavassa. Sivulliset ottavat siinä vaiheessa pahoja sivuosumia, kun tilanne riistäytyy lopullisesti poliisin käsistä, jos ei jo ole. Toivoisin että ne sivulliset olisivat roskalehdistö (valtamedian) suvakki toimittelijoita tai poliitikkoja, ikään kuin karma toimisi.

Heja Jakan!
Heja Jakan!
31.1.2019 14:14

No ruumishan tuosta maassamakoilijasta tuli eli ilmat pääsi pihalle. Tuleeko tänään jo seuraava?

Sergei
1.2.2019 00:48

Tätä rikkautta tulee myös suomeen 2-3 vuoden päästä, ellei suomalaiset äänestä järkevästi seuraavissa vaaleissa.