”Katsokaa, meilläkin on nyt grooming-jengejä”

Turvapaikka-aktivisti Mikko Lehtosen mukaan me kaikki olemme maahanmuuttajia.

Ylen toimittajien Hanna Juopperin ja Taneli Kärjen mukaan Oulussa lopetetut sotapakolaisten vierailut päiväkodeissa ja kouluissa ovat rasismia.

Artikkeliin otsikolla ”Asiantuntijat lyttäävät Oulun päätöksen lopettaa turvapaikanhakijoiden päiväkotivierailut: ”Lähellä rasistista tapaa hahmottaa maailmaa”” oli saatu lausunto mm. vanhalta taistolaiselta ja turvapaikka-aktivisti Mikko Lehtoselta, joka esiintyi artikkelissa Tampereen yliopiston mediakulttuurin professorina. Lehtonen kertoi, että Oulun päätös antaa maahanmuuttajille viestin, että he eivät ole tervetulleita kantaväestön kulttuuriin. Niin ikään päätös korostaa vastakkainasettelua ja tietenkin – se on rasismia.

Edelleen Ylen toimittelijat olivat pyytäneet lausuntoa yhdenvertaisuusvaltuutetulta. Oulussa ollaan siis päätetty lopettaa turvapaikanhakijamiesten vierailut päiväkodeissa ja kouluissa ja Ylen toimittelijat soittavat yhdenvertaisuusvaltuutetulle. Yhdenvertaisuusvaltuutetulla kuitenkin jonkin verran on tolkkua, sillä hänen mukaansa ei ole yleistä oikeutta päiväkotivierailuihin.

Artikkeliin oli haettu lausunto myös joltain uustamperelaiselta ”muutosjohtamisen konsultilta” Rajkumar Sabanadesanilta. Hänen mukaansa ongelmia voidaan minimoida vain integroimalla maahantulijat valtaväestöön.

Siinäpä sitä taas. Suomi on vihdoin päässyt Länsi-Eurooppalaisten isoveljien tasolle. Ylpeänä voivat valtapolitiikot kehuskella ruotsalaisille kolleegoilleen, että katsokaa, meilläkin on nyt omia grooming-jengejä. Ihan niinkuin teillä. Ja lapsiraiskauksia tehtaillaan jatkuvalla syötöllä. Ihan niinkuin teillä. Eikä me tehdän asian eteen mitään. Ihan niinkuin teillä. Ja media kirjoittaa asioista, että lapsiraiskausten suurin ongelma on kehitysmaalaisiin miehiin kohdistuva vihapuhe. Ja Yle kirjoittaa idioottimaisuuksia kuin SVT, päiväkotivierailujen lopettaminen on rasismia. Ihan niin kuin telllä. Ja vihervasemmisto on laittanut päällensä kaikkein jykevimmän vaihteen; nettiin suolletaan jatkuvalla syötöllä tekstiä, joissa tekoja vähätellään ja syytellään kantalaisia rasismisa. Ihan niin kuin teillä.

Kyllä nyt kelpaa suomalaisten patsastella ruotsalaisten rinnalla. Vittuun joku Viro, jossa kehitysmaista tulleita lapsiraiskauksia ei tunneta. Viro, hymph, rasistinen pikku maa. Suomessa sentäs alkaa jo olemaan hieman samaa tunnelmaa kuin Ruotsissa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

41 thoughts on “”Katsokaa, meilläkin on nyt grooming-jengejä”

 1. Ennen maailmassa sekopäät palvoivat neuvostoliittoa, sekä sirppiä ja vasaraa. Nykyään palvonnan kohteina ovat eurostoliitto ja kuunsirppi…

  122
  1. noh, ne jotka nyt ovat /palvovat moista sekoilua/kulttuuria ovat ihan normaalin pottunokan mielestä täyttä idiotismia….ymmärsin kyllä pointtisi. uskomatonta paskaa saavat viranomaiset/haltijat pukata kansan keskelle…

   68
   1. Jep. Ja sitten kuitenkin äänestetään vanhojen tottumusten mukaan… Missä vaiheessa pottunokkainen kansamme alkaa tajuamaan tämän hullunmyllyn, jossa meitä pyöritellään(?)

    67
 2. ”Ongelmia voidaan minimoida vain integroimalla maahantulijat valtaväestöön”.
  Siinäpä se onkin itse ongelma, kun muslimit eivät halua integroitua ja niin sitten aletaan valtaväestöä sopeuttamaan maahantunkeutujiin, ja kohta vaaditaan kaikki mahdollinen tehtäväksi maahantunkeutujia (muslimeja) tyydyttävällä tavalla ja kaikki muu on rasismia.
  Ei tunnu olevan maahan tulleilla buddhalaisilla ja hinduilla mitään isompia ongelmia valtaväestön kanssa, joten miksi on niin vaikea myöntää että ongelma on länsimaiseen kulttuuriin sopeutumaton islam ja muslimit.

  97
  1. Ja lisäänpä vielä, että mikä ihmeen pakko maahan on kuskata juuri näitä kaikkein eniten ongelmia aiheuttavia ihmisiä ja sitten väittää että valtaväestö on se joka aiheuttaa ongelmia.

   81
   1. N.W.O. New World Order.
    pedofiliaa normaalisoidaan niinkuin homo/muita seksuaaleja / montaa eri sukupuolta.
    paitsi jos tekijä on valkoinen mies.
    valkoiset tulevat kuolemaan sukupuuttoon.
    lukekaa Sodan Käynnin Taito ni alkaa selvii mitä täällä tapahtuu.
    Paras voitto on se kun hyökättävä maa ei tajua olevansa hyökkäyksen kohteena vaan syyttää omaa kanta väestöään hyökkäyksistä.

    28
 3. Noiden täytyy olla hulluja.

  Kaksisuuntainen kotoutus toimii seuraavasti:

  1. Tullaan hirveään kiimaan ja suorastaan eräänlaiseen hurmiotilaan, kun saadaan Suomeen paaaaljon uusia ihmisiä, jotka tulevat tänne niin kaukaa, että kaksisuuntaiseen kotoutustautiin sairastuneet ihmiset voivat julistaa maamme olevan aidosti kansainvälinen. Ja halutaan, että lisää tulee koko ajan. Ja fanaattisella päättäväisyydellä vaaditaan, että lisää pitää tulla koko ajan mahdollisimman paljon, koska kestävyysvaje ja koska ihmisoikeudet.

  2. Sitten kun kiiman ja hurmoksen kohteet, eli läpsyttelijät perseilevät ja rasistit älähtävät tästä, masennutaan täysin ja aletaan syvän alakulon vallassa huutaa, että suomalaisetkin raiskaavat ja perseilevät ja koska ihmisoikeudet ja koska poliisi ja koska oikeuslaitos.

  Sitten kun kohu mahdollisesti laantuu, siirrytään taas maaniseen vaiheeseen 1.

  59
 4. Juu älkää väittäkö ettei Suomi ole internäsjönääl: on kruuminkia ja pettinkiä vaikka muille jakaa ja Oulu nimetään kohta The Rape Capital of The Northern Europe’ksi.

  40
  1. Miksi ihmeessä lapset ja vanhukset altistetaan täysin epämääräisille turhiksille?

   Viekää turhikset verstaalle, katuja siivoamaan tai metsätyöhön jos on pakko keksiä ajankulua.

   64
    1. On varmaan laskeneet jo ne kaikki hiekanjyvät, nyt ne tulee laskemaan omat jyvänsä meitin tyttölapsiin, saatanat.

   1. Hmmmm…kuka uskaltaa palkata, ja antaa kirveet ja lapiot ja hakut käyttöön? Kas siinäpä pulma. Muutenkin saa jo vilkuilla koko ajan taakseen ja sivuilleen tietyissä paikoissa kulkiessaan.

    21
  2. Mistä lähtien saanko ihan päivämääriä ja paikannimiä? Meinaan että laitonta toimintaa ja teen ilmoituksen heti kun annat tiedot. Minulta vaadittiin turvallisuusselitys, rikosrekisteri ja liuta muita prosesseja että sain käydä päiväkodissa joten puhut puhdasta paskaa

   14
 5. No kukapas muu kun yle:n toimittajat taas asialla jotka vetää rasismikortin esiin vaikka vessajonossa jos muumaalaisen ei anneta etuilla .
  Ensinnäkin mitä h…vettiä ne yleensä tekee päiväkodeissa, eihän sinne mene edes kantaväestön lauma ikinä, ainoastaan lasten vanhemmilla on oikeus käydä, ei muilla ole mitään asiaa kouluihin, päiväkoteihin jne… Vai onko sekin rasismia jos kantsväestölaumaa ei sinne päästetä ihmetteleen lasten touhuja ja ulkonäköä ??😠
  Ristus mitä pässitoimittsjia, jotka tekee asian mistä vain että pääsevät julkisuuteen 🤮

  68
 6. Meillä myös ”asiantuntijat” selittelevät niin, että varsinainen asia hämärtyy mahdollisimman tehokkaasti. Ruvetaan puhumaan metoosta ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Esim. Oulussa ei ole ollut kyseessä minkään valtakunnan naiset, vaan kyse on ollut LAPSISTA. Tätä seikkaa eivät ole halunneet ruskeistokommunisti asiantuntijat mitenkään korostaa. Kehitysmaalaisukot Ruotsissakin ovat sanoneet jo kauan sitten, että 16- vuotias on aivan liian vanha heidän rikolliselle toiminnalleen. Kertapuskaraiskaukseen toki käyvät kaikki, mutta groomaukseen vain korkeintaan 15-vuotias, mielellään alle. Olen ollut sitä mieltä, että systeemi, joka ei edes lapsiaan suojele, ei välitä todellakaan kenestäkään muustakaan. Emme ole paskankaan arvoisia systeemille.

  56
 7. Meille on tullut tuhansia muslimeja vastoin EU:n sääntöjä (turvapaikkaa pitää hakea ensimmäisessä EU maassa). Tulijoiden henkilöllisyyttä ei tiedetä. Todistetusti monet valehtelevat ikänsä saadakseen alaikäisen statuksen.

  SITTEN Suomessa hulluus pääsee vallalle ja näitä henkilöitä, joiden taustoja ei tunneta aletaan vierailuttaa alaikäisten parissa, seurauksena raiskausten aalto.

  Tämäkään ei vielä riitä, vaan vierailujen lopettamista pidetään rasismina ja koko maahanmuuttaja ryhmän leimaamisena.

  53
 8. Täytyy ymmärtää että kulttuureissa, missä uskottomat naiset kivitetään ja 9-vuotiaat ovat nussittavia ja nainen muutenkin kulkee piereskelevän ja mylvivän aasin takana, niin tällaiset kulttuuriset erot verrattuna kantiksien kulttuuriin ovat nimenomaan sitä rikastavaa monikulttuurisuutta, pelihetkien ja mielettömän hyvän ruuan rinnalla.

  37
 9. Lahdessakin järjestettiin oiken nuorten tyttöjen esittely maahanmuuttajille Hennalan kasarmilla, silloin, kun he tulivat Suomeen. Eräs koulu vei Lucia kulkueen esiintymään. Oli siinä mamu pojilla ihmettelimistä, kun kauniita tyttöjö tuli rivissä. Kyllä kännykät kuvasi ja viestit lähti kotimaahan, että tulkaa ihmeessä tänne onnelaan. Opettaja yritti syyllistää nuoret tytöt, jotka olivat muka halunneet esiintyä, mutta vastuu oli mielestäni opettajalla. Kyllä Hänen olisi tietää mamujen kulttuurilliset taustat. Näin ei ihme jos tytöt ovat liiankin suvitsevaisia mamujen suhteen, kun opettajat opettavat suvaitsevuutta. Ekös se ollut Kempeleessä ensimmäinen raiskaus koulun tutustumisillan jälkeen? Heille pitäisi sen sijaan opettaa itsespuolustusta suvaisevuuden sijaan.

  50
  1. Pojat ovat hiekka-aavikoilta lähteneet katseltuaan aikansa nettipornoa ja tultuaan siihen tulokseen, että heidän kaltaisiaan uroita Eurooppa kaipaa. Turvapaikan haku on vain kätevä väline, jolla lisäksi saa kohdemaan maksamaan koko lystin. Samalla pääsee ikävästä ase- tai muusta velvollisuudesta.
   Pojat ovat tietysti pettyneitä, jos eivät pääsekään Sipilän palatsiin kuksimaan koulutyttöjä. Turhautuneena he sitten ottavat kysymättä mitä ovat vailla.
   Poikia on petetty!

   16
  1. Tapaus on poistunut iltapäivälehtien etusivuilta, joten se on poistunut äänestäjien tietoisuudesta.

   Ennuste. Nyt kun päättäjät vain ymmärtävät pitää suunsa kiinni, niin tämä on uusi normaali. Valtamedia ja some-jätit auttavat salailussa. Moniosaajat saanevat raiskata pikkutyttöjä tästä lähtien rauhassa, jos ymmärtävät olla tekemästä raiskauksista suuria spektaakkeleita. Jos jotkut vanhemmat nostavat oman lapsensa kohtalosta metelin, niin heitä pidetään veneen keikuttajina ja rasisteina. Ihmiset leikkivät tietämätöntä, jolloin mitään ei ole tapahtunut, koska siitä ei tiedetä.

   Oulun tapahtumat mahdollistaneet päättäjät ovat nyt kuivilla. Nyt alkaa kosto uhreja ja tapahtunutta paheksuneita vastaan.

   Synkkäähän tämä on.

   38
   1. Siksi tarvitaan näkyvyyttä PT-Medialle, Kansalainen.fi:lle ja muille totuudessa pysyville julkaisuille. Olkaa hyvä ja jakakaa linkkejä täydellä sarjatulella nyt ennen vaaleja ja sen jälkeen.

    11
 10. Ei kiinnosta noiden lasten joukkoraiskaajien yhteistoimintahuorien lässytykset.Kohtelen jokaista noista mädättäjähuorista kuten lasten joukkoraiskaajaa toimissaan kun vastaan tulee paikassa jossa ei ole kameravalvontaa.Mitään armoa ei tule.Yhtään todistajaa ei jää.

  18
  1
 11. No eikö se Stefan Löfvén juuri sanonut että ”meillä on Suomen kanssa yhteinen tie”?
  Tämähän on sitä mitä Lövfén on toivonut. Nyt ei Ruotsin enää tarvitse hävetä sitä mihin ovat itsensä asettaneet, koska Suomikin, Djävla finne igen.

  23
 12. Virolaiset ja Venäläiset ovat suurimpia maahanmuuttajaryhmiä miksei heitä vierailuteta kouluissa ja päiväkodeissa. Syrjivä käytäntö on rasismia Oulu on rasistinen kaupunki.

  35
 13. Tänään julkaistussa sisäministeriön turvallisuustiedotteessa (Kansallinen riskiarvio 2018) yhteiskunnan ykkösuhkakuvaksi on nostettu ”informaatiovaikuttaminen” – mikä tietysti tarkoittaa mm. sitä, että pitäisi vaan kiltisti uskoa kaikki, mitä viranomaiset ja valtamedia esittävät, ja pitää suut supussa ’vääristä epäkohdista’.

  Riskiarvio-Pdf ladattavissa tuolta: http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/161332

  17
  1. Halla-aho halusi tuota, ja sai sen.
   Lisäksi on sanonut että afrikklainen voi olla suomelainen samalla tapaa kun kantaväetön asukas.

   1
   5
   1. Halla-Ahon pitää varmaan säilyttää puheissaan sellainen linja, että hän ei erehdy tarjoamaan suvaitsevaistolle mitään sellaista, jolla hänet voisi leimata täydeksi rasistiksi samalla, kun hän kuitenkin suoltaa ilmoille faktoja, joita mamunhalaajat eivät tahdo kuulla. Neutraalisti esitetyt, mutta täysin kaunistelemattomat faktat ovat sellaisia asioita, joita vastaan on vaikea hyökätä menettämättä täysin uskottavuuttaan.

    15
   2. Jussi Halla-aho on vuodesta 2005 kirjoittanut Scripta sarjaa, yhteensä noin 400 kirjoitusta. Useimmat jutut käsittelevät maahanmuuttoa, sen tekijöitä ja vaikutuksia. Kirjoitukset ovat helppolukuisia, loogisia ja korkeata akateemista tasoa. Niissä esitetyt asiat pitävät tänäänkin paikkansa.
    Ensimmäiset vajaa parisataa kirjoitusta on julkaistu 2009 myös kirjana Kirjoituksia uppoavasta lännestä.

    Meidän muitten ei ehkä kannata laittaa Jussin suuhun sanoja tai tai tulkita häntä parilla huolimattomalla lauseella.

    Tässä vaalien alla Jussi on meille kriittisille ja nuiville hyvin tärkeä politiikan henkilö ja PT_Media hyvin tärkeä viestiväline.

 14. Vittu sotaa ja kostoa odottaa varmasti moni. Viha kasvaa ja kumuloituu. Suomessa tulee vielä ruumita eikä siihen mene kauaa.

  16
  1
 15. Tänne pitäisi ottaa 1-2 miljoonaa venäläistä. Voisi olla vähän apua, eivät ole ainakaan pedofiiliraiskaajia. Kun näistä suomalaisista ei oikein enää tiedä.

  10
  3
 16. Täysijärkinen normaali aikuinen ihminen pitäisi kyllä kotoutua ja sopeutua yhteiskuntaan, ilman tällaista typerää pelleilyäkin. Eikös tuo ole nyt nähty että kotoutuminen on mennyt täysin perseelleen näiden kanssa. Suvaitsevaiset torvelot vaan eivät sitä näytä vieläkään tajuavan. Joka päivä on nykyään uutinen jostakin ahdistelusta, kuten tänään oli kun ulkomaalainen mies ahdisteli poikaa uimahallissa. Kiitos vaan taas juha sipilälle tuostakin.

  21
 17. Näin se sivistys tekee voittokulkuaan Suomessakin. Ylevä tiedon valo valaisee uutta aikaa ja mokoma kehittymätön moukkamainen aika, jolloin ei ollut edes lukkoja ovissa, on onneksi takanapäin, eikä siihen luvatusti ole edes paluuta.

  3
  1
 18. Nuo kahjot pitäisi sulkea pakkokeinoin lukkojen taakse loppuelämäksi. Tuhotut elämät ja virtaava vaiton veri ei noita hetkauta puupennin vertaa, joten siinä on syytä tarpeeksi eristää heidät normaalista yhteiskunnasta. Voisi verrata vaarallisten psykopaatti murhajien toimiin.

 19. Mikä noita ihmisiä vaivaa? Minkä hemmetin takia aikuisia miehiä joiden taustoista ei oikeasti tiedetä mitään, pitäisi viedä päiväkoteihin tai kouluihin tutustumaan suomalaisiin lapsiin???
  Viekää ne tutustumaan vaikka kodittomiin suomalaisiin yömajoihin ja leipäjonoihin, sekin olisi huomattavasti järkevämpää.

  Ja mikä ihmeen ihmisoikeus se olisi päästä aikuisten miesten vieraiden pikkulasten sekaan? On se ylekin saatan sairas pakkoverolaitos.

  1. ”Minkä hemmetin takia aikuisia miehiä joiden taustoista ei oikeasti tiedetä mitään, pitäisi viedä päiväkoteihin tai kouluihin tutustumaan suomalaisiin lapsiin???”

   Ideana takana lienevät suvakkinaiset, joiden hoivavietti herää heidän kohdatessaan avuttomia pikkulapsia. Siis ajatuksena on, että karvakäsimiehet myös herkistyvät lapsien ansiosta ja että miehet muuttuvat kilteiksi, kun heille osoitetaan äärimmäistä luottamusta saattamalla heidät tekemisiin yhteiskuntamme heikoimpien kanssa.

   Viettejä on afgaaneilla ja vastaavilla. Mutta niihin ei kuulu hoivavietti.

   Tässä testi suomalaisille lukijoille. Jos olet reilu jotain kohtaan, tämä joku on reilu sinua kohtaan. Jos väittämä on mielestäsi totta, varaudu pettymyksiin. Reiluus ja ystävällisyys tulkitaan heikkoudeksi ja sen hyväksikäyttämättä jättäminen tyhmyydeksi. Arvostusta omassa ryhmässään moniosaaja saa jymäyttämällä ryhmänsä ulkopuolisia.

 20. ”Kansalla ei ole myöskään sellaista ”kansan oikeustajua”, jolla Juha Sipilän hallitus perustelee sen selvittämistä, löytyisikö kansainvälisistä sopimuksista porsaanreikiä, joiden avulla voisimme vapautua velvoitteistamme kunnioittaa turvapaikkaa etsivien ihmisoikeuksia. Muuta tarkoitustahan ei selvityksellä voi olla.”

  https://unvis.it/hs.fi/politiikka/art-2000005985330.html

  Hmmm… mistä näitä suuria ajattelijoita putkahtaa…

  Oikea kysymys on, että miten voimme suojella oman maamme kansalaisia ja heidän ihmisoikeuksiaan.

  Ja luonnollisesti oikea kysymys on, että onko laastarin käyttö millään lailla hyvä ajatus lasten suojelemiseksi seksuaaliselta väkivallalta? Laastarilla viittaan tiettyjen ihmisten suorastaan nerokkaaseen ideaan suojella nuoria tyttöjä pelkästään valistamalla näitä esim groomingin luonteesta ja siitä miten groomaajat viekoittelevat tyttöjä.

  Varoittaminen on tietysti pakko tehdä, mutta jos groomaajien perusmenettelytavat tukitaan, he kyllä näkevät vaivaa saadakseen haluamansa. Mitenkäs sitten suu pannaan. OK. Groomaajia on nyt se määrä mikä on, emmekä voi tehdä asialle pikaisia muutoksia, ellemme vaaleissa asiaan halua vaikuttaa.

  Pahinta on kuitenkin, jos groomaajia vaeltaa koko ajan lisää maahan ja tilanne vain pahenee.

  Onko todellakin niin, että turvapaikanhakija on nyky-yhteiskunnan pyhä lehmä, jolle kukaan eikä mikään voi mitään.

  Suurta pahuutta on päästää kettu kanatarhaan ja väittää, että ketun torjuminen on pahuutta.

 21. Meitä kun ei ole raiskattu Neuvostoliiton vallan alla tai neuvomielisessä kommunistidiktatuurissa viime vuosikymmeninä niin meiltä on ehtiny jo katoomaan se kansan yhteinen tahtotila puolustaa omaa maata ja kansaansa kuten viime vuosisadan alussa Venäjän keisarikunnan loppuajan voimakasta sortoa vastaan suomalaista kansaa vastaan ja myöhemmin Neuvostliiton pyrkimyksiä saada sekä koko kansa että valtio haltuunsa kuten Baltiassa yms. Virossa kun on kaikki tuoreessa muistissa vielä 90-luvun itsenäistymisestä niin siellä isänmaallisuus ja kansallismielisyys on ylpeydenaihe, joita nyt osataan varjella ainakin sen puolesta ettei maahantulijoita sinne haluta eikä heikomman sosiaaliturvan ja maan pienuuden takia sinne juuri ole tulossakaan. Ruotsissa kun ei ole miesmuisteihin tarvinnu puolustautua miltään ja ovat pohjolan suurin ja ehkä tunnetuin maa niin tilanne on tietysti vielä kamalampi vähän niinkun muissakin pohjoismaissa on ollu yhdistettynä tietysti meidän yhteipohjoismaiseen avokätiseen rahanjakoon joka helvetin maahanastujalle.

 22. Jaa vai vielä integroitumisesta on kyse? Ja eriarvoisuudesta!? Niinkö!
  Käsi ylös kaikki kantasuomalaiset miehet joita on kuljeteltu ilmaiseksi tutustumiskäynneille päiväkoteihin ja/tai kouluihin veronmaksajien rahoilla? … niin arvelinkin.

  Joten parhaitenhan noi taitaa siis integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan kun niitä EI roudailla katsastamaan tulevia (tai olevia) morsmaikkujaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.