Kuinka ruotsalaiset lapset saadaan sietämään turvapaikanhakijoita

Kuvakaappaus 2018-01-06 11-05-51

Oulun tapahtumien tiimoilta tuli mieleen muutaman vuoden takainen juttu Botkyrkan kunnasta, jossa koululapsia siedätettiin konkreettisin keinoin. Aikuisten miesten kouluvierailut muistuttavat samaa siedätyshoitoa.

Tukholman eteläpuolinen Botkyrkan kunta on pahamainen maahanmuuttajakaupunki, jossa sijaitseva huonomaineiset kaupunginosat kuten Alby, Fittja ja Norsborg. Alue on Rinkeby-Tenstaa vastaava ghettokompleksi.
Botkyrkassa on kuitenkin joitakin täysin ruotsalaisia keitaita kuten Tullingen omakotitaloalue. Ja Tullingen omakotitaloalueella on Tullingen peruskoulu, Falkbergin koulu, jossa opiskelee 400 6-9-luokkalaista nuorta.
Ruotsissa on tapana järjestää kouluissa vaalien aikaan omat leikkivaalinsa, varjovaalit. Vuonna 2010 vaalien alla saatiin paniikki. Nimittäin 25 % Falkbergin koulun oppilaista äänesti Sverigedemokraatteja. Tästä alkoivat toimet ja aikaan saatettiin nopealla aikataululla ”kyyditykset”. Botkyrkan kunnallisvaltuutettu Sosiaalidemokraatti Ebba Östlin kertaa paikallislehdelle:
– Huomasimme, että yhä useampi oppilas äänesti Sverigedemokraatteja ja tunsimme tarvetta työskennellä aktiivisesti arvokysymysten parissa. Huomasimme, että monikulttuurisuutta piti lisätä koulussa. Sekoitus ei ollut tarpeeksi riittävä.

”Huomasimme, että monikulttuurisuutta piti lisätä koulussa. Sekoitus ei ollut tarpeeksi riittävä.”

 
Koulussa oli aiemmin vain yksittäisiä kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijalapsia. Tästä seurasi, että Falkbergin koululle alettiin kuskaamaan veronmaksajien kustannuksella koululaisia Fittjan, Albyn ja Norsborgin maahanmuuttajalähiöistä. Kouluun alettiin siis kuskaamaan ruotsalaisten lasten sekaan kolmansista maista tulleita koululaisia lisäämään monikulttuurisuutta, koska koulun monikulttuurisuus ei ollut aikuisten mielestä riittävää. Lisäksi kouluun perustettiin arabiankielinen apuluokka, ts. arabiankielinen apukoulu.
Tästä seurasi, että Sverigedemokraattien kannatus lasten keskuudessa laski vuoden 2014 vaaleissa. Kyydityksillä oli siis selvä vaikutus.
Arabiankielisellä apuluokalla- tai valmistautumisluokalla kuten ruotsalaiset kutsuvat, mutta sama asia- on juuri nyt 12 sotaa ja vainoa paennutta Syyriasta. Kaikilla on suuria haaveita: luonnollisesti moni haluaa koneinsinööriksi. Lisäksi koulun kaikille luokille on jaettu tasaisesti turvapaikanhakijalapsia ruotsalaisten lasten sekaan.
Siedätys saattoi siis onnistua.
Onko Oulun päiväkotivierailujen takana periaatteessa sama idea? Kyse ei ole sotapakolaisten kotouttamisesta vaan lasten siedättämisestä. Vierailutuksilla lyödään kiilaa lasten ja vanhempien väliin, jotka eivät välttämättä hyväksy vierailutuksia. Lapsi voi mahdollisesti kokea jonkun sotapakolaisen vierailun kivana tapahtumana, mutta ei ymmärrä, etgä kyseessä on vaarallisia miehiä, joilla ei ole mitään tekemistä kouluilla.
(Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 11.4.2016)
 

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lappajärveläinen Tapakristitty

Jos taivaanisä saattuu olemaan olemassa, saan kiittää häntä muun muassa siitä että minun ei tarvinnut omaa lapsuuttani viettää monikulttuurisessa helvetissä.

kerberos616
11.4.2016 15:14

Reblogged this on Kerberos616.

joni
joni
11.4.2016 16:15

Aiemmin en pitänyt ”mokutus”-termiä asiallisena, mutta eipä tuosta nyt muuta voi sanoa, kuin että aitoa, rehellistä mokutusta on tämä.

Valtsu
Valtsu
6.1.2018 18:58
Vastaa...  joni

No sitä! Toisaalta toiminta on törkeää ajatusten ja ideologian pakkosyöttöä. Toisaalta taas tuottaa aina pientä mielihyvää, kun siellä vitivalkoisessa omakotitalolähiössä päästäänkin tosissaan kiinni siihen multikultiunelmaan, jota sielläkin 75 % kansalaisista kannattaa. Siinä voi perheen isällä alahuuli värähtää, kun 16-vuotias Lotte-Ylva tulee Fittja-gangstan kainolassa kotiin pupillit jotenkin oudon kokoisina. Vokit Eiraan ja West Endiin, Lauttasaareen useampia!

AT
AT
11.4.2016 17:20

Nyt kiinnostaisi tietää, mikä oli mekanismi ja syy tähän SD:n kannatuksen laskuun…
a) lapset huomasivat että monikulttuurisuus onkin ihanaa
b) SD:n kannattajat kiusattiin hengiltä / toiseen kouluun
c) lapset ymmärsivät että väärän puolueen äänestämisestä rangaistaan ja toimivat sen mukaan
d) maahantulijalapset äänestivät myös, ja vähensivät SD:n kannatusta demografisesti?
e) ?

Ihmisen mieli on kekseliäs
Ihmisen mieli on kekseliäs
6.1.2018 12:40
Vastaa...  AT

Sanoisin että e) Ruotsidemokraattien ehdokkaat olivat jätetty mainostamisessa vähemmistöksi ja muiden ehokkaiden agendaa oli tuotu positiivisessa valossa esiin samalla kun ruotsidemokraatteja mustamalattiin.
Tai sitten juuri ennen vaaleja oli ollut ympäristötiedon tunnilla”näytelmä” jossa kerrottiin miten Ruosalaiset alunperin pohjautuvat afrikan neekereistä.Niinhän joskus aikaisemmin väitettiin suomalaisistakin.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
9.9.2018 18:42

aivan, peppipitkätossun isä oli neekeri kuningas…valkoinen kylläkin…

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.1.2018 21:55
Vastaa...  AT

Pelkäänpä pahoin että oikea vastaus on c):
mikäli vaalit järjestettiin ruotsalaisen valtiopäivävaaliproseduurin mukaan, oli SD:tä äänestävien tehtävä se puolueen vaalilipulla. Jos vaikkapa Venäjällä järjestettäisiin tällaiset vaalit, ne tuomittaisiin jo etukäteen vilppivaaleiksi, koska vaalisalaisuus on lievää törkeämmin vaarannettu.
Mutta Ruotsi onkin Humanitaarinen Suurvalta, joten siellä tällainen vaalimenettely ei aiheuta sen kummempia. Niinpä näissä kouluissa SD:tä äänestäneet lapset ovat tiedossa, ja kouluihin alettiin rahdata islamisteja nimenomaisena tarkoituksena terrorisoida heitä opettaaksen, mitä seuraa SD:n äänestämisestä.
Näinhän se menee siellä aikuistenkin vaaleissa tuolla armaalla Ruotsinmaalla…

Majuri
Majuri
11.4.2016 21:03

Vastaukset c) ja d) yhdessä. Jossain määrin myös b) .
Lapset ovat nopeita oppimaan. Jos ette vastaa oikein, saatte lisää apinoita häiritsemään opetusta, Ja jos apinoille annetaan myös äänestysoikeus, niin muuttuuhan se tulos.
Se mitä tapahtuu seuraavaksi on oppimistulosten romahtaminen, jopa suuremmassa suhteessa kuin apinoiden osuus kasvaa populaatiossa. Apinoiden takia joudutaan opetusta hidastamaan ja opetuksen tasoa laskemaan + parhaat oppilaat alkuperäispopulaatiosta siirtyvät toisiin kouluihin.

Anonymous
Anonymous
6.1.2018 14:43
Vastaa...  Majuri

Rikkaimpien vanhempien lapset siirtyvät…se ei nyt ihan välttämättä ole synonyymi parhaille.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
9.9.2018 18:44
Vastaa...  Majuri

planet of apes, apinoiden planeetta.

Anonymous
Anonymous
11.4.2016 23:38

En nyt ihan edes tiedä koska ruotsissa taas seuraavaksi vaalitellaan, mutta kohtuullisen summan voisin lyödä vetoa sen puolesta että ruotsidemareiden kannatus ei ainakaan edellisestä laske.

karjala_iii
karjala_iii
12.4.2016 11:05

Miksi kouluissa on politiikkaa ja miksi lapset laitetaan äänestämään?

Anonymous
Anonymous
12.4.2016 15:30
Vastaa...  karjala_iii

Samaa olen ihmetellyt ihan täällä Tampereella. kaikenlaisia lasten parlamentteja ja koululuokan käyntejä valtuustoissa. Lisää virkamiehiäkö tarvitaan vai viherpunikkiaatteen kantajia?

AT
AT
15.4.2016 17:06
Vastaa...  karjala_iii

No. Tietynlainen yhteiskuntakasvatus on mielestäni koulussa hyvinkin järkevää, että aikuisuutta lähestyvät koululaiset tietävät mikä on eduskunnan tehtävä ja että puolueilla on joku muukin merkitys kuin kuulostaa coolilta. Mitä vähemmän tällaisia, sitä parempi minusta.. http://www.feissarimokat.com/2012/02/valtakausi/
Toinen syy tietysti voi olla alkuperäisen jutun tapaan varmistaa, ettei lapsille vain ole syntynyt vääriä asenteita.

-P-
-P-
20.4.2016 09:22

VITTU tä maailma on sairas, meteoriittiä odotelessa

olen juutalainen natsi ja ilmastonmuutos fani
olen juutalainen natsi ja ilmastonmuutos fani
6.1.2018 18:14
Vastaa...  -P-

Myös atomipommien ottaminen aktiivikäyttöön on nöyrän asiallinen toive.

#911
#911
1.2.2019 20:25

Ja erityisesti TsarBomp viiteryhmään kuuluvat siiloissa joutilaina makaavat, mutta toimintaan halaajavat tuotteet.

Anonymous
Anonymous
6.1.2018 13:22

”Huomasimme, että monikulttuurisuutta piti lisätä koulussa. Sekoitus ei ollut tarpeeksi riittävä.”
Huomasin että paska oli housussa,sekoitus ei kuitenkaan ollut riittävä joten päätin siis myös kusta housuuni.Nyt viskositeetti on ihana ja värikin on iloinen.Ajattelin vielä viiltää ranteeni auki jotta saisin kaikki sateenkaaren värit.

Talvisodanhenki
Talvisodanhenki
6.1.2018 18:40
Vastaa...  Anonymous

Tämä uutinen paljastaa täydellisesti mikä (((niiden))) lopullinen tavoite on -sekarotuinen, juureton ja ennenkaikkea helposti hallittava kansa. Nyt olemme asian ytimessä! Tästä on kysymys -puhtaan valkoisen rodun hävittämisestä.

huugo
huugo
1.2.2019 05:06
Vastaa...  Talvisodanhenki

YLE lähettää natsi-ja rotuoppi ohjelmia yhtenä kyrpänä näin enne vaaleja. Ruotsin ja jopa Suomen touhut alkavat olla käänteistä rotuhygieniaa, johon antaa mahdollisuuden valtiovallan ja päättäjien myötävaikuttaminen. Ovelasti toteutettu operaatio, johon opetushallitus ja päättävät tahot ovat lähteneet täysillä mukaan. Sairasta, niin sairasta. Ehkä 50 vuoden päästä ihmetellään miten pohjoismaissa yritettiin tuhota valkoinen Eurooppalainen rotu pakkokeinoin. Operaatio lopetettiin lasten ja naisten raiskauksien räjähdysmäiseen lisääntymiseen hiekkaneekerieden toimesta ja kansan heräämiseen ja vastustukseen.

jusse
jusse
6.1.2018 19:20

Tuostahan saisi hauskan ultimaattumin annettua vanhemmillekin väärinajattelijoille. Jos ajattelette ja äänestätte monikulttuuria vastaan, yhä useammat teistä korvataan oikein äänestävillä, vaikka he olisivat kuinka haitallisia tahansa. Te ette ole vielä nähneet, mihin todella pystymme. Miettikää tarkoin, haluatteko.
Toisaalta lopputulos on sama, mutta hitaasti toteuttaen muutokseen ehtii tottua, eikä sitä niin huomaa. On myös mahdollisuus kuolla pois ennen monikulttuurin multihuipentumaa, Kalifaattia.

Sami
Sami
6.1.2018 22:14

Valkoinen kansanmurha = Hooton plan. Coudenhove-Kalergi plan. (google, Youtube, jne…)
Nämä suunnitelmat eivät ole enää vain suunnitelmia. Ne ovat huolellisesti käsikirjoitettuja, johdettuja, ja jo pitkällä toteutusvaiheessaan olevia.
Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Hooton plan ja Coudenhove-Kalergi plan toteutetaan useiden sukupolvien aikana
niin hitaasti ja pienin askelin, etteivät Eurooppalaiset kansat oikeastaan edes huomaa mitään dramaattista tapahtuvan ympärillään.
Muutamien tulevien sukupolvien jälkeen lopullinen tavoite, ”lopullinen ratkaisu”, on saavutettu, Eurooppalaista valkoista rotua ei enää ole.

SD viihtyy konttorissa?
SD viihtyy konttorissa?
7.1.2018 01:49

Nuoriso äänestää sitä mikä on trendikästä, ballt, coolt ja hot. SD ei ole hot kun SD ei näy juuri koskaan missään, etenkään ei telkkarissa vaikka vaalit ovat jo kohta ovella.

Talvisodanhenki
Talvisodanhenki
9.1.2018 16:34

SD on 100% vale-oppositio. Väritön, hajuton ja mauton. Kosher.

huugo
huugo
7.1.2018 05:41

Hidasta itsemurhaa ruotsin kansa käy, säälikis käy näiden käkien takia. Mutta nostan joskus maljan entiselle kristilliselle ruotsin valtiolle ja muistelen, jos olen hengissä vielä 10-20 vuoden sisällä. Kuinka pohjolan menestystarina muuttui yhtä äkkiä, lähes yhdessä yössä muslimien valloittamaksi pimeäksi peräreiäksi ja kaikki hullujen suvakkien takia. Historia ei anna tätä koskaan anteeksi.

Valtsu
Valtsu
7.1.2018 11:16
Vastaa...  huugo

Monta kansanmurhaa mahtuu historiaan, mutta Ruotsi on ensimmäinen kansanitsemurha. Vielä 70-luvulla tehtiin kallonmittausta ja 40 vuotta myöhemmin annetaan aiemmin ali-ihmisiksi katsotuille valta. Olisi siinä välissäkin ollut vaihtoehtoja.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
7.1.2018 21:08
Vastaa...  huugo

No jaa, kuinka paljon Pohjoismaiden ja Länsi-Euroopan viime vuosikymmenten kehitys eroaa Länsi-Rooman valtakunnan lopullisesta tuhosta?
Samanlaisia aikoja tässä nyt saatetaan elää, samalla kun itäisen Keski-Euroopan maat muodostavat sen uuden Itä-Rooman, joka poliittisesti ja sotilaallisestikin voimakkaampana torjuu barbaarien kansainvaellukset.

K.L.
K.L.
2.2.2019 17:45
Vastaa...  Qroquius Kad

Näin on,tämä on nähtävissä.Uusi Ottomaanien valtakunta ja taas menee jotain 625 vuotta ennenkuin saavat lähdön.Johan tässä menikin melkein 100 vuotta…PRKL.

Taisto Saunantaka
Taisto Saunantaka
7.1.2018 10:46

Voihan kyrkkobootti

Kimppakivaa Multimokua
Kimppakivaa Multimokua
31.1.2019 16:15

Tähän samaan sopiikin hyvin tämä: 60 miljoonaan kruunun Jumalan Talo alkaa olla valmis Fisksätrassa. Sitä tulevat juhlimaan nyt lauantaina Ruotsin mukamaskristittymokuttajaarkkipiispa, katolisten kardinaali, juutalaisten rabbi ja muslimien imaami Muhammad Muslim Eneborg, aikaisemmalta nimeltään Åke Daniel Eneborg Sundsvallista!
https://www.nvp.se/Nacka/SaltsjobadenFisksatra/arkebiskopen-firar-guds-hus-jubileum/

Aappa
Aappa
31.1.2019 19:03

Kasvatusalan ammattilaisilla ei ilmeisesti ole mitään sanottavaa näiden kotouttamispuuhien suhteen, paitsi että ne luultavasti lasketaan kuuluvan ”lapsen oikeuksiin” nykyään (no, ainakin karvalapsen 😉 )
Ns. ”lapsen oikeudethan” ovat johtaneet jo aikaa sitten aikuisten, esim. kouluhenkilökunnan, auktoriteetin laskemiseen – eli on mennyt lievästi karrikoiden hämäräksi, kumpi on se johtava, päättävä ja vastuullinen osapuoli; aikuinen vai lapsi?
Lisätään soppaan koko yhteiskunnan läpäisevä pakkomokutus, niin varmasti on kouluissakin entistä hauskempaa…

Anonymous
Anonymous
31.1.2019 23:37

siedätys hoitoa koululaisille,se ei paljon auta kun koululaiset eivät voi sietää siedettäviä

Pena
Pena
31.1.2019 23:58

Eipä ole kyllä tuollaisten siedätyksien järjestäjillä mitään järkeä päässä.

Karu totuus
Karu totuus
1.2.2019 09:49

Kevään vaaleissa järjestetään uusinta kierros, koska persut saa liikaa ääniä, eli väärin äänestetty. Äänestetään niin kauan, että kokoomus, kepu, sdp ja viher vassarit saa riittävästi ääniä.

Päevi Kenegr
Päevi Kenegr
1.2.2019 12:30

Voih, kunpa joku ”älykäs” poliitikko, virkamies, viranmainen, humanitäärisessä logistiikkbisneksessä puuhaileva tms. selittäisi kaltaisellini yksinkertaiselle kantikselle, mikä on konkreettisesti se ihmeellinen ”voimavara”, mitä kirkuvat erikoiskeneerit, kemurjaanit ja sun muut kantavat mukanaan? Ovatko maahanänkeäjät kenties djinnejä, lampunhenkiä tai vastaavia, jotka toeuttavat kolme toivomusta jokaiselle kantaväestön edustajalle? Riippuu kai siitä, mitä toivoo.