Uusruotsalaiselle terroristille haetaan elinkautista Kööpenhaminassa

Malmölainen shiiamoskeija Moyed al-Zoebin tekemän polttopulloiskun jälkeen.

Tanskassa Kööpenhaminassa on meneillään oikeudenkäynti isis-terroristia 31-vuotiasta syyrialaista Moyed al-Zoebia vastaan. Al-Zoebille haetaan elinkautista vankeutta epäiltynä terrori-iskun suunnittelusta Kööpenhaminaan.

Moyed al-Zoebin tapaus on mielenkiintoinen. Mies tuli tunnetuksi Malmössä, jossa hän teki polttopulloiskun shiiamoskeijaan lokakuun 11. päivä 2016. Malmön käräjäoikeus kuitenkin vapautti al-Zoebin näytön puutteen vuoksi. Esitutkinassa tuli esille se, että al-Zoebi kuului isis-järjestöön ja shiamoskeijaan tehty isku tehtiin isiksen nimissä. Isis ilmoitti tuolloin julkisesti, että se on tehnyt ensimmäisen terrori-iskun Ruotsin maaperällä.
Polttopulloiskussa moskeija tuhoutui kokonaan. Tapahtuma-aikaan moskeijassa oli muutama kymmenen ihmistä, mutta he pääsivät ulos rakennuksesta ennenkuin se leimahti ilmiliekkeihin.
Al-Zoebi tuli Ruotsiin 2015 invaasiosyksyn aikana ja sai turvapaikan. Esitutkinnassa tuli selville mm. tekstiviestikeskustelu äitinsä kanssa, jossa al-Zoebi kirjoitti:
– Tapamme koko maailman kunnes he 100 % palvelevat jumalaa ja jos vain 99 % palvelee jumalaa, jatkamme tappamista kunnes 100 % palvelee jumalaa.

Moyed al-Zoebi.
Niin ikään viesteissä tuli selville, että al-Zoebi oli mukana isiksessä ja kertoi, että länsimaita vastaan oli menossa täysi sota. Hän kertoi äidilleen myös olevan jihadissa. Äiti ei lämmennyt täysin poikansa toilailuille ja kertoikin, että tämän pitäisi lopettaa idioottimaiset touhunsa. Esitutkinassa tuli selville sekin, että al-Zoebin puhelin pystyttiin paikantamaan polttopulloiskun aikaan samoille seuduille, mutta sitä ei pystytty näyttämään toteen, että al-Zoebi oli juuri se henkilö, joka heitti polttopullon.
Esitutkinnassa tuli esille edelleen sellaisia seikkoja, että al-Zoebi iloitsi Nizzan terrori-iskua 2016, jossa muslimiterroristi tappoi 86 ihmistä. Lisäksi miehen tietokoneelta löydettiin isiksen päänkatkomistfilmejä ja muuta isis-propagandaa.
Kaiken huippuna oikeuden vapauttavalle päätökselle oli se, että al-Zoebi sai valtiolta ns. koppikorvauksia 97 000 kruunua (9 700 euroa) ajasta, jonka hän oli kiinniotettuna. Suojelupoliisi SÄPO arvioi miehen erittäin vaaralliseksi, mutta häntä ei voitu karkoittaa Syyriaan, koska epäiltiin hänen joutuvan teloitetuksi. SÄPO esitti karkoitusta, mutta Maahanmuuttovirasto ei lämmennyt karkoitukselle.
Al-Zoebi suunnitteli terrori-iskua Kööpenhaminaan 19. marraskuuksi 2016 eli muutaman viikon Malmön moskeijaiskun jälkeen. Tanskan poliisi oli kuitenkin miehen jäljillä ja erinäisten tapahtumien jälkeen al-Zoebi otettiin kiinni. Kiinniottohetkellä miehellä oli selässään reppu, josta löydettiin pomminteko-ohjeet ja tulitikkuja. Lisäksi oli isikselle suunnattu kirje, jossa hän kertoi olevansa valmis kuolemaan islamin puolesta.
Oikeudessa näytettiin alkuun 8 minuutin video, jossa al-Zoebi ylistää islamia, jihadia ja kertoo taistelustaan Syyriassa. Filmillä hän kulkee omakotitaloalueella ja kertoo tuomitsevansa kaiken yhteistyön vääräuskoisten kanssa.
Kööpenhaminan käräjäoikeus antaa tuomion 5. maaliskuuta. Al-Zoebi kiistää syytteen.
Seurataan tilannetta.
Asiasta kirjoitti mm. doku.nu.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
huugo

Länsimaiden ja varsinkin Ruotsin on muutettava käsityksiään siitä mitä on humaanisuus. Se ei päde näihin lähi-idän ja afrikan sekopäihin. Liventävänä asianhaarana voi katso sen että yritti polttaa moskeijan. Tosin noita terroristi pesiä perustetaan paikkoihin, joissa asuu ihmisä ja jotka ovat vaarassa esim. tulipalon sattuessa. Vastaavat tapaukset vähin äänin paikkaan josta tyypit vain ”katoaisivat”, lopullisesti. Saavat julkisuutta roskalehdistön kautta joka on näille yksi päämäärä.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Tämäkin Al-Zombi on terve nuori mies, jolta on lapsena puuttunut hellyys ja läheisyys.

vapaamuurari 33

hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:
1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?
2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂
3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂
4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???
5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??
6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??
7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!
8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!
9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!
10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????
11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!
12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??
13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??
14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??
15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??
16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!
17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??
18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂
19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:
https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo
20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!
21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A
Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta
natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!!

Setä

Mene töihin.

Vapaamuuraijuutalainen

Mielisairaan kirjoitus! Etsi itsellesi ammattitaitoinen ja pätevä mielenterveyteen perehtynyt ammattilainen ja yritä parantua.

Jeeves

Jos sinulla olisi viidesosa sitä älyä mitä kirjoituksessasi projisoit omaavasi, niin sovittaisit edes tuon (((dis)informaation kuvailemasi lammaslauman tasolle jotta se tavottaisi edes jonkun. Pilkkoisit myös teemat ja keskittyisit olennaisimpiin asioihin mistä on alettava. Panostaisit myös kirjoituksesi muodosteluihin ja ulkoasuun. Rauhoittuminen ja itsehillintä olisi myös merkkejä vahvasta mielestä.
Vaikuttaa jopa identtiseltä joihinkin falseflag kirjoituksiin, kun siinä sekoitetaan todennettavia tosiasioita mitä villeimpiin tarinoihin ja vahvalla tunteella. Näinhän toimii tietyt tiedustelutahot, jotka esim. somessa strategisesti ’likaavat kaivoja’ jotta kukaan ei mistään tiedollisen puhtaan veden kaivosta joisikaan, kun sen kylkeen kaivetaan vale-kuoppa johon heitetään disinformaation ’arsenikkia’ ja viereen huutavan punainen kyltti: myrkkyä.

Ongelma ratkaistu

Kuten tiedetään niin olemme samanaikaisesti ihmisiä ja eläimiä. Entäs jos terroristeihin, pedofiileihin ja gangstoihin sovellettaisiin vain lakeja mitkä koskevat eläimiä. Siis, ennenkuin eläin lopetetaan niin se on nukutettava ja näin tehden ei rikota mitään lakeja.

Ongelma ratkaistu

Raiskaajat jäi pois nukutettavien listasta.

Sam Colt

Ei hulluista kirjoittajista ikinä eroon päästä. Ennen niitten töherrykset heitettiin lehtitoimituksen silppuriin, mutta nykyään ne pulpahtavat netissä kaikkien silmille. Tosin en tuotakaan vuodatusta kovin pitkälle lukenut.
Paavo voisi kyllä yrittää pitää kommentteja samalla tasolla kuin uutiset…

Suomi Finland

Yhtä pitkälle pystyin lukemaan kuin tuota Oulun kaupungin kaksisuuntaista mielenterveyshäiriöselostusta. Pari riviä alusta riittää.

Suomi Finland

Kappas vaan. Tanskalaiset rasistit yrittävät törkeästi rajoittaa uskonnonvapautta. Ei ole ihme, että uskovaiset suuttuvat moisesta häväistyksestä ja vaativat oikeuksiaan vaikkapa sitten aseilla.

Noita halutaan lisää

Siinä oikee suvakkien hanipuppeli.

Mmmmm, monikulttuuria

Jos olis Al-Zuuba Oulussa putkassa, niin parin päivän sisäänhän se olis jo vapaalla jalalla ja vois pyhkästä äkkiä Ruottin puolelle anomaan turvapaikkaa kun suomalaiset vainoo. Huonompi säkä jallajallalla että on Tanskassa posessa, Köpiksen poliisit ei ehkä päästä pidätettyä kadulle tupakkitauolle Kiiskisen tavoin.