Kansalaispuolue: Pohjanmaalla raiskausrikokset räjähtäneet käsiin

Tuorein poliisin tilasto kertoo karun faktan raiskausrikoksista Vaasan vaalipiirissä: raiskaukset, joissa rikoksesta epäilty tiedetään, ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella viidestäkymmenestä (v. 2017) yli sataan (v. 2018).

Raiskausrikoksista epäillyistä noin 37 prosenttia on ulkomaan kansalaisia. Lisäksi noin 17 prosentissa raiskausrikoksista tekijän henkilöllisyyttä ei tiedetä.
Pohjanmaan poliisilaitos kattaa Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. Maakunnan väestöstä noin 3 prosenttia on ulkomaalaisia. Raiskausrikoksissa ulkomaalaisten edustus on väkilukuun nähden yli kymmenkertainen.
-Jokaisen tulisi ymmärtää liberaalin maahanmuuttopolitiikan karmeat seuraukset ja myöntää, että suunta on muutettava. Jokainen raiskaus on tuomittava ja hallitulla maahanmuuttopolitiikalla pystymme niitä ennaltaehkäisemään, toteaa Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus.
”Suomen kansalaisuuden saamisen edellytyksiä on tiukennettava. Raiskausrikosten voimakkaassa kasvussa Pohjanmaalla näkyy myös jo
Suomen kansalaisuuden saaneiden osuus”.
-Vaadin selvitystä vastuullisilta ministereiltä ja virkamiehiltä siitä, mistä raiskausrikosten räjähdysmäinen kasvu johtuu ja miten raiskausrikokset saadaan estettyä, painottaa Kattelus.
Lisätietoja:
Piia Kattelus, Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

toivottavasti sipilä ei kommentoi tätä paljastusta sanoilla,olen shokissa

Valtsu

Eihän se näistä ole shokissa vaan ’raiskaahan suomalaisetkin’.

partaläpsy

Suomen kansalainen ei tarkoita sitä, että kantasuomalainen. Arvelen karkeasti, että ns. suomen kansalaisista ainakin puolet ei ole etnisiä suomalaisia.
”Dtinen suomalainen” on vähintään kolmannen tai neljännen polven suomalainen, eli sellainen jonka isovanhemmat ovat osallistuneet edellisen invaasion torppaamiseen.

partaläpsy

Sorry kohmeiset nakkisormet, pieni luuri ja pakkaskeli… edit. ”etninen suomalainen”.

Todellisuudessa tekijöistä lienee 60-80% matuja/matujälkeläisiä

Sääli ettei tilastosta käy ilmi myös ulkomaalaistaustaisten määrä eli siis heidän jotka alkujaan tulevat muualla. Plus Suomessa syntyneet joilla iä ja/tai äiti ulkomailta tullut.

Ei tietenkään käy koska Orpo, Sipilä ja hallitus on kieltänyt kyseisen tiedon julkaisemisen.
Kenttä poliiseilla tieto on… ja se on karu prosentti.
Heidät tosin on poliittinen poliisijohto uhkaillut hiljaiseksi.
Totuuden kertomisesta saisi todella kärsiä.

Anonymous

Jos tähän lasketaan ulkomaalaiset jotka ovat saaneet suomen kansalaisuuden on varmasti yli 80 prosenttia maahantunkeutujien tekosia

Raakaa matematiikkaa

Somaleja on jotain 20000, joista 6000 ei ole Suomen kansalaisia, vielä.
Somaliraiskausten määrä on ehkä prosentin luokkaa ja silloin 14000 somalin tekoset menevät suomalaisten piikkiin.
Koska somali on somali riippumatta siitä onko hänellä Suomen passi vai ei, niin todellisten somaliraiskausten määrä on jopa kolminkertainen.

Automies

Siksi se olisikin tärkeää että mahdollisimman monen turvapaikkalaisen oleskeluluvat saataisiin peruutettua ajoissa, eli ennen kuin nämä saavat lapsia tai saavat sen kansalaisuuden.
Etenkin niiltä jotka lomailevat kotimaissaan härskisti vielä siihen päälle:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768
Pistäkää tuota jakoon mahdollisimman laajalle, joka paikkaan ja pitäkää sitä esillä.

T

Kai Matti Vanhanen menee nyt pyytämään anteeksi keppostelijoilta.

toni lajos

Tekijöistä siis 37 % ulkolaisia, 17 % pakoon pimeään yöhön paenneita joita ei saatu kiinni, loput Suomen kansalaisuuden jo saaneita, mutta ulkommalaistaustaisia. Kaikki tutkitaan ja tämä toiminta on vastenmielistä, ei ole arvojemme mukaista. Tarvitsemme ulkolaista työvoimaa kiireesti, työvoimapula rehottaa ja uhkaa kansallista hyvinvointia, sitähän nämä muuttajat meille suopi.

Kaikki järjestyy

Siis ulkomaista työvoimaa selvittämään näitä valitettavia raiskaustapauksia? Poliisin resulssit ovat rajalliset. Tähän tarvitaan kokemusasiantuntijoita hommiin. Hienoa, että näin järjestyy työpaikkoja maahanmuuttajapoloisille. Ihan winwin-tilanne.

Ekvaattorin pilluvaras liikkuu ja käy pyydykseen

Ruotsissa maturaiskaajat/matuperilliset tekevät 90% yllätys- eli puskaraiskauksista.
Suomessa ei matuja vielä ole yhtä paljon joten matutaustaisuus ehkä 80%ssa?

Komia Saari Pulmu

Suomessa matujen ja matutaustaisten osuus puskaraiskareista on 98,5%.
Tämä on tietoa perustuen valistuneeseen arvioon.
Jos heittoa on, niin se on alakanttiin.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

A. Stupido

Ja jälleen unohdetaan se tärkein elikkä ilmoitusherkkyyden madaltuminen.

P. Artalapsi

Ja törkeen siisti safka, kaarnaveneet, ja teitenkin shokkitila. Mutta eihän sen väliä, pääasiahan on, että vokki- ja kotouttamisbisnekset sujuu.

Anonymous

Kyllä. Ja se että. ” He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä”. Tai vaikkapa: ” saamme insinöörejä, kirurgeja” yms saamaan suomi nousuun. Ymmärsimme väärin. Suvakit tarkoittivat heppi nousuun kun neitsyitä naitetaan. Ai niin. Ei mulla muuta.

Tari Jervo

Tämä ilmiö tuottaa tuskaa ja tuska saa runosuonen sykkimään.
Tässä taiteellinen anti.
Ehkä ne raiskaa,
Ehkä ne tappaa,
Ehkä ne lapsen neitsyyden nappaa.
Luvatta, kokkia joukolla sisään hakkaa.
Turpaankin, kaupan päälle nekkuun nakkaa.
Tuska lasten ei koskaan kai lakkaa.
Orpo, parka, aivoton. Tilanteessa avuton, toimeton.
Lupaa Orpo onneton, saat multa palkkion.
Jos laukun sä pakkaat, Orpo tonnit sulle käteen lappaa.
Harmi vain se vokki bisneksen voi tappaa, Orpo siksi surusta housuunsa kakkaa.
Ja taustalla tsadissa, kommari, kalpea naamainen, itkuvirttänsä rappaa.

Minä

Suvakeilla on varmaan kriisi, kun pitää keksiä selityksiä, mutta eivät tahdo keksiä enää edes sellaisia, joihin itsekään uskoisivat. Saattaa alkaa heistäkin tuntua turhauttavalta aina vaan jauhaa kotouttamisesta. No, nuohan ovat kotoutuneet ihan suvakkien suositusten mukaan: säilyttäkää oma kulttuurinne ja toimikaa omien tapojenne mukaisesti ja heittäkää rasistikortti aina pöytään, kun joku ei anna mitä haluatte.

Valtsu

Sehän tässä älyttömintä onkin, että Tiedostavaisto selittää mustan valkoiseksi ihan helpolla. Siis kirjaimellisesti.

Anonymous

Annatte lapsenne ali-ihmisille joukkoraiskattaviksi tai ryhdytte vastaamaan väkivallalla ali-ihmisiä ja heitä paapovia mädättäjähuoria kohtaan.Oma valintanne.Maanpetturihallinnolta on turha odottaa mitään muuta kuin lisää rahan varastamista verojen muodossa ali-ihmisten paapomiseen.

huugo

Tämähän tiedettiin heti silloin kun maahan lappasi vapaasti rajan yli nuoria kiimaisia arabimiehiä Ruotsin kautta hallituksen junailemana. Ja pääministerimme pisti mediaan vielä kutsun, annan luksustaloni käyttöönne. Se kutsu levisi kulovalkean tavoin arabien käyttämiin some alustoihin ja lisää oli tulossa. Onneksi oli maita joilla oli järkeviä päättäjiä, muuten olisimme vielä pahemman kaaoksen, murhien ja raiskausaallon keskellä. Mutta ääneen sanominen oli populismia ja rasismia.

EL MUSTARDO

Tähän voi soveltaa ns. Oulun logiikkaa, tehokkaasti ja tyhjentävästi suvaitsevaa POJAT ON POIKII-selitystä.

Pena

Tässähän me nyt näemme mitä noista kulttuurinrikastajista seurasi. Tästähän varoitettiin ajat sitten ”rasistien” suusta, mutta ei kiinnostanut kuunnella. Lopputulos oli se mitä odotimmekin. Kiitos vaan hallituksella taas.

Ristinummelaane

Komia kuva Piiasta, oikee Vihtori-paitakin 🙂 ! Mutta kannattaako näitä sirpalespualueeta pyärittää ja lyärä päätänsä seinhän? Kaikkista parahin, notta äänestethän kaikin Halla-ahon ässämpeetä, niin voirhan saara jotakin järkiä tähän homhan.

Tarmo

Halla-ahoa ei vaan ota yksikään iso puolue hallitukseen ja oppositiosta voi vain huudella, eikä oikeasti asioihin vaikuttaa. Poliittisesti korrektimmat voidaan eduskunnan enemmistön saavuttamiseksi hallitukseen ottaakin.