Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo

Tukholmassa on noussut valtava somekohu tapahtumasta, jossa liputta matkustanut nainen poistettiin metrosta. Tapahtuman tiimoilta ainakin kaksi vartijaa on otettu pois virasta tutkinnan ajaksi.

Tapahtumat alkoivat eilen torstai-iltana Tukholman Hötorgetin metroasemalla, jossa vartijat suorittivat lipuntarkastusta. Ulkomaalaistaustainen nainen matkusti metrolla lapsensa kanssa ja hänellä ei ollut näyttää lippua. Tässä yhteydessä nainen kieltäytyi poistumasta metrosta.
Tästä taas seurasi, että vartijat poistivat naisen väkisin metrosta. Raskaana oleva nainen heittäytyi lopulta metroaseman lattialle ja tilanne riistäytyi kokonaan käsistä.
Alla videokuvaa tapahtumista aikajärjestyksessä.

 
 
Vartijat tilasivat naiselle ambulanssin ja hänet toimitettiin sairaalaan. Vartijat eivät kuitenkaan pahoinpidelleet tms naista vaan hänet vaan poistettiin metrosta.
Tapahtuman tiimoilta kaksi vartijaa on siis otettu pois virasta ja poliisille on tehty rikosilmoitus sekä naisen että vartijoiden toimista.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tor VPN
1.2.2019 20:19

Kummallista miten kovin usein nykyään vihervasemmistolaisten ja maahanmuuttajien osalta tällaisia ihme kiukutteluja, kuin olisivat vielä uhmaiässä olevia 3-6 vuotiaita.
Ennen 2000 lukua tällaista ei koskaan tapahtunut, korkeintaan joku MT-potilas kiukutteli jossain.
Edes humalaiset harvoin käyttäytyivät aivan naurettavasti, vaikka joskus tappelivatkin keskenään.
Pikkuhiljaa lisääntymään päin nämä itkupotkuraivarityypit jotka tuntuvat olevan lapsen tasolla käytöstavoissaan.
Kai se on tuo kun paapotaan joka suunnalta eikä ole mitään vastuuta omasta elämästä vaan raha tulee taikaseinästä ja sähkö töpselistä.

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
2.2.2019 11:14
Vastaa...  Tor VPN

Samaa ajattelin. Taitaa tämä huutaminen ja meuhkaaminen olla näiden tulijoiden ja nykyisen vihervasemmiston ainoa kommunikointitapa.

Orpoo
Orpoo
1.2.2019 20:36

Riittää älämölö taustalla kommunistiseen someraivoon. Työtähän vartiat tekevät.

joo
joo
1.2.2019 21:05

Poliiai antaa neekereiden tehdä mitä tahansa. Valkoinen on aina rasisti syyllinen poliisin mielestä. Poliisi on valkoisten vihollinen

Anonymous
Anonymous
1.2.2019 21:06

Reipas sarja potkuja ali-ihmisen mahaan olisi täysin perusteltua.Saisi jotain todellista aihetta ulista ja maailma olisi yhtä puuttuvaa tulevaa syöpäläistä rikkaampi.Ehkäpä ensi kerralla sitten.

Janis Petke
Janis Petke
1.2.2019 21:10

Hulluja nuo ruotsalaiset

Moonman
Moonman
1.2.2019 21:38

No tämä kuvatus tietenkin ihan asiaankuuluvasti oletti että häntä koskevat eri säännöt kuin ruotsalaisia, eikä lippua tarvitse ostaa.
Suomessa tämä on jo ties kuin kauan ollut sääntö eikä poikkeus niin vaikea uskoa etteikö se olisi ollut ruotsissa sitä jo vielä kauemmin.

Aikki.
Aikki.
2.2.2019 07:31
Vastaa...  Moonman

Sosiaalirahoilla ne lippunsakin maksavat, jos maksavat.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
1.2.2019 21:40

ensin nämä s##tanan pummit saa kaiken sossusta eli veronmaksajilta, sitten pitää vielä pummilla matkustaa tunnelbananilla, mikä on vitun halpaa kyytiä muteskiin. kertoo paljon noista pummi,loisista….sitten kerjätään vielä sympatiaa. olisivat sen verran ”reiluja” rosvoja että edes kiinni jäämisestä poistuisivat.. mutta ei. nyt kun kuulemma miehetkin voi synnyttää, käviskö jos on miehenä tunne että paksuna olen, joten jos jäisi kiinni jostain pumminaolemisesta niin vetoaisi näihin feministi hörhöihin ja sanoisi että raskaana olin…pitäis saara vahän ilmais kyytiä..häh? ja lopuksi sanoisi pottunokkana, että tunnen itseni somaliksi eli mustaksi. kun kerran saa miehet synnyttääkkiin niin kai saa tuntea olevansa albino-nekru..jos joku muuta väittää, muuta kuin kadulle kiljumaan allua vaan..se helpottaa, samalla sanoisi että tunsin pamahtavani juuri sillä hetkellä uskoon, ja allu mun jumalani. näin tulee vielä tulemaan uskokaa pois, jollei nuija-sota tule ensin…..

petterinen
petterinen
3.2.2019 15:43
Vastaa...  Pertti Grandell

Jep. Noilla ählyillä on kuitenkin vaan se periaate että vääräuskoinen maksaa ”oikeauskoiselle” kaiken ja lisäksi palvelee häntä nöyränä; Mutta jos tuntee tulevansa väärinkohdelluksi niin kaikki on sallittua uskonnon nimissä.

Anonymous
Anonymous
1.2.2019 22:27

Hullu neekeri. Samantien pois maasta. Ei hajuakaan integroitumisen tai sääntöjen noudattamisen halusta. Menköön takaisin afrikkaan huutamaan. Vartijoilta esimerkillistä toimintaa.

Valtsu
Valtsu
2.2.2019 11:40
Vastaa...  Anonymous

Niinpä. Tässähän oikeasti pitäisi puhua siitä, että sääntöjen noudattaminen oli rikastukselle niin mahdoton ajatus, että oma lapsi täytyi riskeerata.

Atlantis Ajatustenjoki
Atlantis Ajatustenjoki
1.2.2019 22:43

Olipas yllätys. Kirkuva keneeri vauhdissa ja vihervasemmisto kirkuu somessa.

Aappa
Aappa
2.2.2019 00:15

Kotouttaminen lienee vielä hakusessa asiallisten matkustusasiakirjojen suhteen.

Pena
Pena
2.2.2019 00:16

Ihan samanlainen tempaus kuin se helsingin kaapunaisen tekemä lavastus.

Pessimisti
Pessimisti
2.2.2019 00:26

Ihan normaalia näiltä. Apinakin käyttää omia keinoja saadakseen mitä haluaa. Sikakin pitää kovaa ääntä, jos sitä pitää kiinni, niinkuin henkeä vietäisiin, vaikkei satu yhtään. Pitää vaan olla välittämättä ja pistää ämmä rautoihin, jos tarve niin vaatii.

K.L.
K.L.
2.2.2019 00:30

Olisi vaan lähtenyt kiltisti niin tuo vanhempi lapsikaan ei olisi järkyttynyt.Tuo mamma teki sen ihan itse!Pitää kirkua ja heittäytyä polvilleen ja uhriutua voi…..Olikohan massukaan oikea?

Anonymous
Anonymous
2.2.2019 01:15

Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että tottelemalla ja ei pistämällä hanttiin kaikki pääsee helpoimmalla..
Taitaa olla opetettu, että kyttä/vartija on rasistinatsisika, joka vie saunan taakse ja raiskaa heti kun silmä välttää.

Anonymous
Anonymous
2.2.2019 05:21

Suomessa lienee jo arkipäivää ettei tietyillä henkilöillä tarvitse olla matkalippua.
Jos yrität tarkistaa tai vaatia voimassaolevaa lippua, menentät työsi.

Anonymous
Anonymous
2.2.2019 10:27
Vastaa...  Anonymous

Juu. Ja ihme ettei tämä ole ylen päälähetyksessä viherpunasuvakki asiantuntijoineen.

Aikki.
Aikki.
2.2.2019 07:24

Jännityksellä odotin, koska videosta näkee, kuka tämä niskoitteleva nainen oikein on. Yllätys, yllätys tietenkin olin oikeassa, monikulttuurin uhrihan se siellä. Ei olisi tälle naiselle tullut mustelmia, jos ei olisi niin hanakasti vastustanut junasta poistamista. Ettei vaan tuo väärinymmärretty ja ruotsalaisten kaltoinkohtelema ollut Mustan Barbaarin sukulainen.

Päevi Kenegr
Päevi Kenegr
2.2.2019 12:54
Vastaa...  Aikki.

Tuskin sukulainen, mutta musta barbaari kuitenkin. Ei tarvita juurikaan älyä keneereiltä, kun tajuavat oman eläimenkaltaisen oveluutensa ansiosta sen, että perseily on ok, ja kantikset maksaa.

Saara Lukkari
Saara Lukkari
2.2.2019 08:11

Erikoista on, että sympatiaa saa kirkuva ja epävakaa nainen, joka altistaa lapsensa kokemaan pelkoa omasta rikoksestaan. Se, että on raskaana, ei ole oikeutus kulkea ilman lippua julkisissa kulkuneuvoissa eikä sekään, että on matu.

Los Parazitos
Los Parazitos
2.2.2019 09:59

Tyhmää vartijalta ruveta painimaan akan kanssa penkillä. Tietäähän sen mitä siitä seuraa eli hysteeristä kirkunaa ja loputonta älämölöä. Olisivat vaan taluttaneet akan ulos ja sillä hyvä. Paras on jos ei ota ihokontaktia.
Nyt alkaa vahingonkorvausten lypsäminen ja akka, joka ei ole koskaan maksanut ehkä äyriäkään veroa, on tyytyväinen. Eilen jo SVTssä oli video missä huivipäinen muslimiakka haastattelee rouva afrikaanoa joka istuu pyörätuolissa ja vastaa oikein surkella äänellä vaikertaen. Suurta teatteria. Kantis maksaa.

Anonymous
Anonymous
2.2.2019 10:35

Vartijoiden kannattaa ensi kerralla joukkoraiskata nekru allahu akbaria kirkuen niin ei tarvitse kuunnella mädättäjähuorien ulinaa koska ihmisoikeudet ja maukas riisi.

Supervettu
Supervettu
2.2.2019 11:31

Eilisessä Expressenissä oli juttu rouva Afrikaanosta joka synnytti kahdet kaksoset vuoden sisällä. Tehkää perässä!

Aikki.
Aikki.
2.2.2019 13:46
Vastaa...  Supervettu

Ihanaa ! Ruotsissa on syntyvyys taattu maahanmuuttajien toimesta.

Aino
Aino
2.2.2019 14:10

Olen järkyttynyt! Lastensuojeluilmoitus pitäisi tehdä kyseisestä naisesta samantien: pikkuisen lapsensa pelästyttää ja saa pelkäämään järjestyksenvalvojia ja länsimaalaisia ylipäätänsä kun huutaa ja kiljuu metron lattialla. Katsoin pikkutytön ilmettä kun järkkärisetä otti hänet sivummalle turvaan ja näin että lapsi oli aivan peloissaan. Ei mikään ihme kun oma äiti käyttäytyy kuin mielipuoli! Ei varmasti tuossa perheessä lapsen ole helppo tuon jälkeen luottaa länsimaisiin aikuisiin vaikka täysi syyllinen on oma pipipää äiti! Siis aivan systemaattista toimintaa: minun ei tarvitse ostaa lippua koska rasismikorttia voi aina vilauttaa ja opetan tämän saman lapsillenikin. En kyllä naisena tajua tota raskauspykälää… ok. Raskauden aikana voi voida huonosti ja ehkä on saattanut unohtaa unohtaa lipun oston tms mutta jos sitten heitetään junasta pois niin kiljuminen on turhaa… tai jos kiljuu niin ei tarvi tulla kyllä rasistiksi leimanaan. Ihan on rasisminsa itse aiheuttanut

Ennen mannet, nyt matut
Ennen mannet, nyt matut
2.2.2019 15:35

Ei kannata valkoisen pottunokkavartijan painiskella etnisen kanssa jos 10 ihmistä filmaa ympärillä. Senhän tietää aina miten se päättyy ja potkut tulee alta aikayksikön.

Vittu mikä apina
Vittu mikä apina
2.2.2019 18:29

Tämäkin naurettava show olisi voitu välttää ostamalla muutamalla heppoisella kruunulla matkalippu. Mutta kun rasismi.

trackback

[…] Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo […]

Lee Anrerzohn
Lee Anrerzohn
5.2.2019 13:23

Ihanan kultturellia. 😍 Marx onanoisi haudassaan jos tietäisi miten hyvin me anarkomarxistit olemne onnistuneet kommunistisen helvetin tuomisesta läntisiin hyvinvointi valtioihin!
Jag gillar olika! Jag elskär Bara olika! Jag är fanatiskt olika gillaren!
Heja psykopatius!

trackback

[…] Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo […]

trackback

[…] Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo […]