Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo

Tukholmassa on noussut valtava somekohu tapahtumasta, jossa liputta matkustanut nainen poistettiin metrosta. Tapahtuman tiimoilta ainakin kaksi vartijaa on otettu pois virasta tutkinnan ajaksi.

Tapahtumat alkoivat eilen torstai-iltana Tukholman Hötorgetin metroasemalla, jossa vartijat suorittivat lipuntarkastusta. Ulkomaalaistaustainen nainen matkusti metrolla lapsensa kanssa ja hänellä ei ollut näyttää lippua. Tässä yhteydessä nainen kieltäytyi poistumasta metrosta.

Tästä taas seurasi, että vartijat poistivat naisen väkisin metrosta. Raskaana oleva nainen heittäytyi lopulta metroaseman lattialle ja tilanne riistäytyi kokonaan käsistä.

Alla videokuvaa tapahtumista aikajärjestyksessä.

 

 

Vartijat tilasivat naiselle ambulanssin ja hänet toimitettiin sairaalaan. Vartijat eivät kuitenkaan pahoinpidelleet tms naista vaan hänet vaan poistettiin metrosta.

Tapahtuman tiimoilta kaksi vartijaa on siis otettu pois virasta ja poliisille on tehty rikosilmoitus sekä naisen että vartijoiden toimista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

34 thoughts on “Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo

 1. Kummallista miten kovin usein nykyään vihervasemmistolaisten ja maahanmuuttajien osalta tällaisia ihme kiukutteluja, kuin olisivat vielä uhmaiässä olevia 3-6 vuotiaita.

  Ennen 2000 lukua tällaista ei koskaan tapahtunut, korkeintaan joku MT-potilas kiukutteli jossain.

  Edes humalaiset harvoin käyttäytyivät aivan naurettavasti, vaikka joskus tappelivatkin keskenään.

  Pikkuhiljaa lisääntymään päin nämä itkupotkuraivarityypit jotka tuntuvat olevan lapsen tasolla käytöstavoissaan.

  Kai se on tuo kun paapotaan joka suunnalta eikä ole mitään vastuuta omasta elämästä vaan raha tulee taikaseinästä ja sähkö töpselistä.

  141
  1. Samaa ajattelin. Taitaa tämä huutaminen ja meuhkaaminen olla näiden tulijoiden ja nykyisen vihervasemmiston ainoa kommunikointitapa.

   65
 2. Riittää älämölö taustalla kommunistiseen someraivoon. Työtähän vartiat tekevät.

  115
 3. Poliiai antaa neekereiden tehdä mitä tahansa. Valkoinen on aina rasisti syyllinen poliisin mielestä. Poliisi on valkoisten vihollinen

  84
  1
 4. Reipas sarja potkuja ali-ihmisen mahaan olisi täysin perusteltua.Saisi jotain todellista aihetta ulista ja maailma olisi yhtä puuttuvaa tulevaa syöpäläistä rikkaampi.Ehkäpä ensi kerralla sitten.

  41
  13
 5. No tämä kuvatus tietenkin ihan asiaankuuluvasti oletti että häntä koskevat eri säännöt kuin ruotsalaisia, eikä lippua tarvitse ostaa.
  Suomessa tämä on jo ties kuin kauan ollut sääntö eikä poikkeus niin vaikea uskoa etteikö se olisi ollut ruotsissa sitä jo vielä kauemmin.

  102
 6. ensin nämä s##tanan pummit saa kaiken sossusta eli veronmaksajilta, sitten pitää vielä pummilla matkustaa tunnelbananilla, mikä on vitun halpaa kyytiä muteskiin. kertoo paljon noista pummi,loisista….sitten kerjätään vielä sympatiaa. olisivat sen verran ”reiluja” rosvoja että edes kiinni jäämisestä poistuisivat.. mutta ei. nyt kun kuulemma miehetkin voi synnyttää, käviskö jos on miehenä tunne että paksuna olen, joten jos jäisi kiinni jostain pumminaolemisesta niin vetoaisi näihin feministi hörhöihin ja sanoisi että raskaana olin…pitäis saara vahän ilmais kyytiä..häh? ja lopuksi sanoisi pottunokkana, että tunnen itseni somaliksi eli mustaksi. kun kerran saa miehet synnyttääkkiin niin kai saa tuntea olevansa albino-nekru..jos joku muuta väittää, muuta kuin kadulle kiljumaan allua vaan..se helpottaa, samalla sanoisi että tunsin pamahtavani juuri sillä hetkellä uskoon, ja allu mun jumalani. näin tulee vielä tulemaan uskokaa pois, jollei nuija-sota tule ensin…..

  83
  1. Jep. Noilla ählyillä on kuitenkin vaan se periaate että vääräuskoinen maksaa ”oikeauskoiselle” kaiken ja lisäksi palvelee häntä nöyränä; Mutta jos tuntee tulevansa väärinkohdelluksi niin kaikki on sallittua uskonnon nimissä.

 7. Hullu neekeri. Samantien pois maasta. Ei hajuakaan integroitumisen tai sääntöjen noudattamisen halusta. Menköön takaisin afrikkaan huutamaan. Vartijoilta esimerkillistä toimintaa.

  96
  1
  1. Niinpä. Tässähän oikeasti pitäisi puhua siitä, että sääntöjen noudattaminen oli rikastukselle niin mahdoton ajatus, että oma lapsi täytyi riskeerata.

   45
 8. Olipas yllätys. Kirkuva keneeri vauhdissa ja vihervasemmisto kirkuu somessa.

  97
 9. Ihan normaalia näiltä. Apinakin käyttää omia keinoja saadakseen mitä haluaa. Sikakin pitää kovaa ääntä, jos sitä pitää kiinni, niinkuin henkeä vietäisiin, vaikkei satu yhtään. Pitää vaan olla välittämättä ja pistää ämmä rautoihin, jos tarve niin vaatii.

  64
 10. Olisi vaan lähtenyt kiltisti niin tuo vanhempi lapsikaan ei olisi järkyttynyt.Tuo mamma teki sen ihan itse!Pitää kirkua ja heittäytyä polvilleen ja uhriutua voi…..Olikohan massukaan oikea?

  57
 11. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että tottelemalla ja ei pistämällä hanttiin kaikki pääsee helpoimmalla..

  Taitaa olla opetettu, että kyttä/vartija on rasistinatsisika, joka vie saunan taakse ja raiskaa heti kun silmä välttää.

  36
 12. Suomessa lienee jo arkipäivää ettei tietyillä henkilöillä tarvitse olla matkalippua.
  Jos yrität tarkistaa tai vaatia voimassaolevaa lippua, menentät työsi.

  56
  1. Juu. Ja ihme ettei tämä ole ylen päälähetyksessä viherpunasuvakki asiantuntijoineen.

   35
 13. Jännityksellä odotin, koska videosta näkee, kuka tämä niskoitteleva nainen oikein on. Yllätys, yllätys tietenkin olin oikeassa, monikulttuurin uhrihan se siellä. Ei olisi tälle naiselle tullut mustelmia, jos ei olisi niin hanakasti vastustanut junasta poistamista. Ettei vaan tuo väärinymmärretty ja ruotsalaisten kaltoinkohtelema ollut Mustan Barbaarin sukulainen.

  49
  1. Tuskin sukulainen, mutta musta barbaari kuitenkin. Ei tarvita juurikaan älyä keneereiltä, kun tajuavat oman eläimenkaltaisen oveluutensa ansiosta sen, että perseily on ok, ja kantikset maksaa.

   33
 14. Erikoista on, että sympatiaa saa kirkuva ja epävakaa nainen, joka altistaa lapsensa kokemaan pelkoa omasta rikoksestaan. Se, että on raskaana, ei ole oikeutus kulkea ilman lippua julkisissa kulkuneuvoissa eikä sekään, että on matu.

  46
 15. Tyhmää vartijalta ruveta painimaan akan kanssa penkillä. Tietäähän sen mitä siitä seuraa eli hysteeristä kirkunaa ja loputonta älämölöä. Olisivat vaan taluttaneet akan ulos ja sillä hyvä. Paras on jos ei ota ihokontaktia.

  Nyt alkaa vahingonkorvausten lypsäminen ja akka, joka ei ole koskaan maksanut ehkä äyriäkään veroa, on tyytyväinen. Eilen jo SVTssä oli video missä huivipäinen muslimiakka haastattelee rouva afrikaanoa joka istuu pyörätuolissa ja vastaa oikein surkella äänellä vaikertaen. Suurta teatteria. Kantis maksaa.

  32
 16. Vartijoiden kannattaa ensi kerralla joukkoraiskata nekru allahu akbaria kirkuen niin ei tarvitse kuunnella mädättäjähuorien ulinaa koska ihmisoikeudet ja maukas riisi.

  24
  1
 17. Eilisessä Expressenissä oli juttu rouva Afrikaanosta joka synnytti kahdet kaksoset vuoden sisällä. Tehkää perässä!

  18
  1
 18. Olen järkyttynyt! Lastensuojeluilmoitus pitäisi tehdä kyseisestä naisesta samantien: pikkuisen lapsensa pelästyttää ja saa pelkäämään järjestyksenvalvojia ja länsimaalaisia ylipäätänsä kun huutaa ja kiljuu metron lattialla. Katsoin pikkutytön ilmettä kun järkkärisetä otti hänet sivummalle turvaan ja näin että lapsi oli aivan peloissaan. Ei mikään ihme kun oma äiti käyttäytyy kuin mielipuoli! Ei varmasti tuossa perheessä lapsen ole helppo tuon jälkeen luottaa länsimaisiin aikuisiin vaikka täysi syyllinen on oma pipipää äiti! Siis aivan systemaattista toimintaa: minun ei tarvitse ostaa lippua koska rasismikorttia voi aina vilauttaa ja opetan tämän saman lapsillenikin. En kyllä naisena tajua tota raskauspykälää… ok. Raskauden aikana voi voida huonosti ja ehkä on saattanut unohtaa unohtaa lipun oston tms mutta jos sitten heitetään junasta pois niin kiljuminen on turhaa… tai jos kiljuu niin ei tarvi tulla kyllä rasistiksi leimanaan. Ihan on rasisminsa itse aiheuttanut

  24
 19. Ei kannata valkoisen pottunokkavartijan painiskella etnisen kanssa jos 10 ihmistä filmaa ympärillä. Senhän tietää aina miten se päättyy ja potkut tulee alta aikayksikön.

  25
 20. Tämäkin naurettava show olisi voitu välttää ostamalla muutamalla heppoisella kruunulla matkalippu. Mutta kun rasismi.

  27
 21. Ihanan kultturellia. 😍 Marx onanoisi haudassaan jos tietäisi miten hyvin me anarkomarxistit olemne onnistuneet kommunistisen helvetin tuomisesta läntisiin hyvinvointi valtioihin!

  Jag gillar olika! Jag elskär Bara olika! Jag är fanatiskt olika gillaren!

  Heja psykopatius!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.