Vihapuhe FM 1.2.2019 klo 21.00: Inhimillinen erehdys Supo-kytkennässä

Juneksen ja Tiinan Vihapuheessa käydään läpi ”Voidaanko tulija todella kotouttaa” Ouluun.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vihapuhe FM 1.2.2019 klo 21.00: Inhimillinen erehdys Supo-kytkennässä

 1. Vihapuhe fm:n uusimmat eivät enää löydy youtubesta kuten ei tämäkään.

 2. Pitäisikö minun hakeutua psykologin luokse koska olen hieman huolissani ymmärrykseni vajavuudesta. En nimittäin ymmärrä että millä tavalla kulttuurit, missä homot heitetään katoilta, uskottomat naiset kivitetään tai he poistuvat takavasemmalle parvekkeen kautta, vääräuskoisia saa tappaa vapaasti ja palkintona on 72 tiukkaperseistä neitsettä Paratiisissa, joukkoraiskaus katsotaan sankariteoksi, ambulansseja ja paloautoja kivitetään urakalla, rakennuksia poltetaan, jne., niin että millä tavalla nämä kulttuurit rikastuttavat pohjoismaisia kulttuureja!

  14
 3. Kiitoksia Junekselle ja Tiinalle videoista. Ilta-Sanomat julkaisi tammikuun lopss tai helmikuun alussa uutisen Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Juha Hännisen SUPO-yhteistyöstä.

  https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005984959.html

  Uutinen oli siinä mielessä merkittävä, että SUPO-kiistää olevansa Hännisen yhteistyökumppani. Mutta… mutta…. yleensähän tällaiset asiat painetaan villaisella, media vaikenee ja viranomaiset eivät kommentoi. Nyt uutinen tavallaan häpäisee Hännisen.
  Miksi tätä henkilöä ei suojella. Olisiko hän pikkutyttöjen raiskausten vastustaja, se selittäisi häpäisyn.

  Uutinen jopa palauttaa maantasalle puheenjohtajan nyrkkeilysaavutukset. Edusti Suomea Los Angelesin olympialaisissa, mutta karsiutui heti ensimmäisen ottelun häviön takia. Siis ei ole SUPO:n kanssa yhteistyössä eikä edes nyrkkeilysankari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.