Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vain tämän linkin kautta

Vihapuhe fm:n uusimmat eivät enää löydy youtubesta kuten ei tämäkään.

Häh!

Pitäisikö minun hakeutua psykologin luokse koska olen hieman huolissani ymmärrykseni vajavuudesta. En nimittäin ymmärrä että millä tavalla kulttuurit, missä homot heitetään katoilta, uskottomat naiset kivitetään tai he poistuvat takavasemmalle parvekkeen kautta, vääräuskoisia saa tappaa vapaasti ja palkintona on 72 tiukkaperseistä neitsettä Paratiisissa, joukkoraiskaus katsotaan sankariteoksi, ambulansseja ja paloautoja kivitetään urakalla, rakennuksia poltetaan, jne., niin että millä tavalla nämä kulttuurit rikastuttavat pohjoismaisia kulttuureja!

Nyt ilman nimimerkkiä

Kiitoksia Junekselle ja Tiinalle videoista. Ilta-Sanomat julkaisi tammikuun lopss tai helmikuun alussa uutisen Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Juha Hännisen SUPO-yhteistyöstä.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005984959.html
Uutinen oli siinä mielessä merkittävä, että SUPO-kiistää olevansa Hännisen yhteistyökumppani. Mutta… mutta…. yleensähän tällaiset asiat painetaan villaisella, media vaikenee ja viranomaiset eivät kommentoi. Nyt uutinen tavallaan häpäisee Hännisen.
Miksi tätä henkilöä ei suojella. Olisiko hän pikkutyttöjen raiskausten vastustaja, se selittäisi häpäisyn.
Uutinen jopa palauttaa maantasalle puheenjohtajan nyrkkeilysaavutukset. Edusti Suomea Los Angelesin olympialaisissa, mutta karsiutui heti ensimmäisen ottelun häviön takia. Siis ei ole SUPO:n kanssa yhteistyössä eikä edes nyrkkeilysankari.