Jyri Lehtosen live Helsingin mielenilmauksesta klo 12.30

Jyri Lehtosen live Narinkkatorin mieleilmauksesta klo 12.30. Itsenäisyys ja puolueettomuus takaisin. Nato ulos!

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Jyri Lehtosen live Helsingin mielenilmauksesta klo 12.30

 1. Näin häpäisiin keltaliivit, täyttä helvetin puolueiden mainostamista, luuletteko helvetti että kukaan järkevä liittyy keltaliivikulkueeseen kun siellä huseeraa esim, marsu de vittu omaa mainosteluaan, ei helvetti!

 2. Asiasta toiseen, tässä olisi Paavolle hieman parempi jutun aihe: kuulin juuri että Helsingin Yliopistosta vastavalmistuneet opettajat väittävät lapsille että sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Voisit Paavo pyytää yliopiston biologian laitokselta virallisen julkilausuman tästä aiheesta. Ja jos siellä todellakin opetetaan näin, niin asiasta kannattaa nostaa kansainvlinen haloo. ja jatkossa jokaisella HY:n julkaisemalla tutkimuksilla voidaan pyyhkiä persettä jos siellä kerran on hylätty tiede js siirrytty humpuukin levittämiseen.

  15
 3. Ei maailma kuin kohauttaisi olkapäitään HY:n sekoilulle. Sieltä isommilta areenoilta tämä ’myllätään kaikki’ -agenda on Suomeen tuotu. Ikävä kyllä.

  4
  1
 4. En päässyt näkemään tuota videota. Mutta olen sitä mieltä, että nyt ei olisi hajoittamisen paikka, vaan kaikkien nuivien ja kriittisten tulisi kannattaa ja äänestää perussuomalaisia.
  Tuosta ske-ryhmästä on Suomelle sama hyöty kuin pataljoonasta iranilaisia afgaaneja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.