Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
NähtyOn

Näin häpäisiin keltaliivit, täyttä helvetin puolueiden mainostamista, luuletteko helvetti että kukaan järkevä liittyy keltaliivikulkueeseen kun siellä huseeraa esim, marsu de vittu omaa mainosteluaan, ei helvetti!

Järki ja tunteet

Asiasta toiseen, tässä olisi Paavolle hieman parempi jutun aihe: kuulin juuri että Helsingin Yliopistosta vastavalmistuneet opettajat väittävät lapsille että sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Voisit Paavo pyytää yliopiston biologian laitokselta virallisen julkilausuman tästä aiheesta. Ja jos siellä todellakin opetetaan näin, niin asiasta kannattaa nostaa kansainvlinen haloo. ja jatkossa jokaisella HY:n julkaisemalla tutkimuksilla voidaan pyyhkiä persettä jos siellä kerran on hylätty tiede js siirrytty humpuukin levittämiseen.

Niin ikävää kaikki

Ei maailma kuin kohauttaisi olkapäitään HY:n sekoilulle. Sieltä isommilta areenoilta tämä ’myllätään kaikki’ -agenda on Suomeen tuotu. Ikävä kyllä.

Nuivin

En päässyt näkemään tuota videota. Mutta olen sitä mieltä, että nyt ei olisi hajoittamisen paikka, vaan kaikkien nuivien ja kriittisten tulisi kannattaa ja äänestää perussuomalaisia.
Tuosta ske-ryhmästä on Suomelle sama hyöty kuin pataljoonasta iranilaisia afgaaneja.