83-vuotias vanhus pahoinpideltiin ja ryöstettiin

Ronnebyssä Etelä-Ruotsissa tehtiin torstai-perjantaiyön aikana suurta huomiota saanut ryöstö. 83-vuotias yksin kotona asuva ruotsalainen mies joutui ainakin neljän miehen väkivaltaisen kidutusta muistuttavan ryöstön kohteeksi.

Tapahtumat alkoivat perjantaiyönä kun neljä miestä murtautui ruotsalaisen Ivarin kotiin. Mies heräsi siihen, että ovi murrettiin auki. Ryöstäjät vaativat mieheltä rahaa, mutta mies kertoi, että hänellä ei ole rahaa.

Tästä alkoi tuntikausia kestänyt pahoinpitely. Ivar joutuu muutenkin istumaan rullatuolissa ja ryöstäjät löivät ja potkivat miestä, joka kaatui lattialle, eikä päässyt ylös. Vanhus oli aivan puolustuskyvytyön. Miestä poltettiin tupakilla ja korva repeytyi lähes irti kun ryöstäjät yrittivät saada hänet kertomaan missä rahat olivat. Mutta koska vanhuksella ei yksinkertaisesti ollut rahaa niin ryöstäjät suuttuivat tästä ja pahoinpitelivät huvikseen vanhusta.

Lopulta aamuyöstä uusruotsalaiset poistuivat huoneistosta ja Ivar jäi yksin makaamaan avuttomassa tilassa lattialle. Hänet löydettiin aamulla omaisten toimesta, jotka hälyttivät paikalle ambulanssin ja poliisin.

Vanhuksella on vakavia vammoja eikä ole varmaa selviääkö hän hengissä. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä ja törkeänä ryöstönä.

Poliisi on ottanut viikonlopun aikana neljä henkilöä kiinni epäiltynä tapahtumista.

Tapahtuma on herättänyt suurta huomiota Ruotsissa. Polisen

HUOM!! Juttua on korjattu siltä osin, että viittaukset ulkomaalaistaustaisiin miehiin on poistettu, koska poliisi on nyt ottanut tapahtumasta kiinni ja oikeus vanginnut ruotsalaisia miehiä. Pahoittelemme alun väärää tietoa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “83-vuotias vanhus pahoinpideltiin ja ryöstettiin

  1. Tämä kun on sitä RIKKAUTTA, jota ei ymmärrä kuin suvakit. Iivarin prkl oli pelkällä olemassaolollaan ärsyttänyt tätä uutta ja parempaa kansanosaa, elänyt nuorena rikkaudessa ja nyt valloittanut hyvän asunnon. Kyllä siitä pitää rangaista hyödytöntä orjakansalaista.

   28
 1. Onko tämä se sama vanhus jota matut olivat lyöneet isolla kukkaruukulla päähän niin että ruukku meni sirpaleiksi ja lääkäri joutui operoimaan ruukunpalasia vanhuksen pääkopasta?

  38
  1. – Opettaa Ivarin ja hänen omaisensa sekä sen ambulannsimiehistön ja lääkärin siinä ohella äänestämään jatkossa SD:tä.

   Ruotsi on kansalaisineen ansainnut kaiken mahdollisen kärsimyksen, niin ovat suomalaisetkin jo tässä vaiheessa.

   Se oikein äänestäminen opitaan kantapään tai pääkopan tai lompakon kautta.

   – Näin se menee.

   33
 2. Pitänyt pelon vallassa? Varmaan jotain rasisteja, koska aito suvakki ei antaudu pelolle, hän kärsii ja on kiitollinen kohtelustaan.

  54
 3. Tämä on ihan tavallista ja normaalia elämää maissa joissa tämä monikulttuuri kukoistaa,täytyy vain opetella kuolemaan kivasti,sillä tämä on väistämätöntä ja lopullista kotouttamista.

  48
  1
 4. Kuraani kehottaa kurittamaan vääräuskoisia.

  Islam komentaa meitä olemaan armollisia ja myötätuntoisia toinen toisiamme koh­taan ja sitä vas­toin ankaria ja julmia kafi­reita kohtaan. Allah sanoo kuvatessaan pro­feettamme kumppa­neita: “Muham­mad on Allahin lä­het­tiläs ja ne, jotka seuraa­vat häntä, ovat ankaria uskotto­mille, mutta armeliaita toisilleen.” (Koraani 48:29)

  29
 5. Ja suvakin mantra on aina miten näissä arabikulttuureissa kunnioitetaan vanhuksia ja kiinteät perhekunnat pitävät ongelmakäyttäytymisen poissa. No nää olikin tietysti niitä poloisia yksintulleita, joiden perheet pitäis yhdistää aina isoisoisoisän kalmoon asti.

  51
  1. ”No nää olikin tietysti niitä poloisia yksintulleita, joiden perheet pitäis yhdistää aina isoisoisoisän kalmoon asti.”

   Siis perheenyhdistäminen ulotettaisiin kuolleisiin sukulaisiin. Toisin sanoen heidän jäänteensä tulisi siirtää uudelleenhaudattaviksi perheenyhdistäjän uuteen kotimaahan eli tässä tapauksessa Ruotsiin. Tämähän voisi koskea kuolleita sisaruksia ja vanhempia sekä heidän vanhempiaan. Koska muslimi pyrkii alistamaan, tällä ostetaan rauhaa vain hetkeksi. Pian pitää saada sedät ja isoisän isäkin mukaan haudansiirto-ohjelmaan.

   Kirjoitin, että muslimi pyrkii aina alistamaan. Se on suora seuraus islamista, jolle pitää alistua tai muuten tulee noutaja. Alistamisen ideologia on syvällä muslimin aivoissa. Se on heillä automaatio. Siksi jokaisen myönnytyksen jälkeen tulee uusia vaatimuksia. Ne loppuvat vasta kun on täydellisesti alistuttu islamille.

 6. Pahasti sairaita nuo ruotsalaiset.

  Annie Lööf varmaan on jo kerinnyt vakuuttamaan, että Ruotsi tulee tekemään kaikkensa, jotta nämä miespoloiset saisivat paremmat mahdollisuudet elää hyvää elämää yhteiskunnassa.

  Vanhus on jo varmaan saanut suvaitsevaistolta kunnon paheksumisryöpyn, kun ei säilyttänyt rahaa kotonaan. Toiset näkevät suuren vaivan saadakseen itselleen hieman lisää diskorahaa ja joutuvat pettymään.

  57
 7. Poliisi antaa ulkomaalaisten tappaa kansalaisia. Poliiisi vainoaa vain kansalaisten mielipiteitä. Poliisin mielestä jokainen suomalainen on rasisti. Poliisi on eliitin rautanyrkki jonka tehtä on hiljentää kansalaiset kun valkoisia murhataab.

  52
  2
 8. Ovat pitäneet pientä kylää pelon ja kauhun vallassa vuosia, itse asun pienessä kylässä, siltä varalta, että sama toistuu täällä myin kaikki talveksi varaamani koivuhalot satasella, on sentään vähän antaa, etten joutuisi kokemaan samaa, kipuherkkä kun ole.

  20
 9. Koska sinä et tapa noita. Vai pitääkö sinun mielestäsi jonkun tehdä likainen työ puolestasi? Ei varmastikaan!
  Siispä koska haluat nuo tapettaviksi, mene ja tapa. Minä voin tulla kaveriksi. Mennäänkö jo huomisaamuna?

  Jos ei, niin miksi?

  1. Se on poliisi heti kannoilla ja pitkä vankilatuomio sen päälle. Homma pitäisi sallia hallinnon puolesta, mutta sitä ei tapahdu. Mieluummin oma kansa tapatetaan.

 10. Olen nyt katsonut kohta kuukauden miten olet harhaanjohtavasti sanonut ”Adressit sivulla” kun kyse on kansalaisaloite.fi sivustosta missä se aloite on.

  – Eli ei ihme kun sitä ei löydy sieltä adressit sivulta ”hakutoiminnalla”?

  Mutta se nyt tuntuu olevan persuasiatkin aika vaikeita kantasuomalaisille ihmisille nykyään kun jotenkin tuntuu ettei porukalla ihan oikeasti järki luista siellä enää?

  Pähkinänkuoressa:

  Adresseilla voi puhtaasti pyyhkiä hanuria mutta kansalaisaloitteilla on sen verran laillista suojaa että niihin on kansanedustajien pakko ottaa kantaa ja ne on pakko käsitellä eduskunnassa. Se on noiden kahden ero mikäli se ei ole tullut selväksi jo aikaisemmin?

  5
  1
  1. Pitäähän se paikkansa ettei tuo missään adresseissa ole, vaan kansalaisaloite.fi sivuilla, ja hyvähän se olisi oikeilla osoitteilla asiasta muistutella, jos asian tarpeelliseksi katsoo. Mutta ei siitä kannata itselleen otsasuonen pullistumaa kehitellä, peruskysymys tässä on kuitenkin ihan kohdillaan. Aloitteesta kannattaa muistutella, aina silloin tällöin saattaa joku ”noob” eksyä näillekin sivuille ja saada herätyksen/tukea aloitetta. Kantapösilöt taitaa olla jo kaikki kannatuksensa ilmaisseet, jos sen meinaavat tehdä.

   Ja kyllähän se kansalaisaloite.fi:stä löytyy, sekä haulla että listalta.

 11. Rasismia! Rasismia! Tunkeutuuhan noita kantaruotsalaisiakin Lähi-idän alueille ryöstämään ja pahoinpitelemään vanhuksia. Siellähän he nykyään joukkoraiskaavat lapsia, polttavat autoja ja kivittävät palomiehiä, pahoinpitelevät arabinaisia ja miehiä, myyvät huumeita, perustavat väkivaltaisia nou-gou alueita rikollisjengeineen, rakentavat kirkkoja, nauttivat täyttä sosiaaliturvaa, ja jos joku ruotsalainen joutuukin siellä käräjille, niin kyllä paikalliset lakimiehet puljaavat tuomiot mitättömän pieniksi. Ja hyvässä lykyssä he kaikki saavat Lähi-idästä kansalaisuuden ja elatuksen loppuelämäksi.

  26
 12. Eipä kansalaisaloitteellakaan ole sinällään todellista merkitystä:
  eduskunnan nimittäin EI tarvitse ottaa sitä suuren salin käsittelyyn, vaan se voidaan haudata valiokuntaan, vaikka sillä olisi puoli miljoonaa allekirjoittajaa!

  Vaalikeväänä tällaisella kansalaisaloitteella, kuin myös addressilla olisi toki aivan omanlaisensa vaikutus…mutta vain vaaleihin asti.
  Niitä ennen kepudemarisekoomus ja vihervasemmisto kilpailisivat keskenään vaalilupauksillaan, kuinka he ylittäisivät hallituksessa toisensa toteuttaessaan kansalaisten tahtoa.
  Uusi hallitus pyyhkii sitten perseensä koko asialla – paitsi jos se on muodostettu kansallismielisen, kansan ja valtakunnan parasta ajavan puolueen hallitukseksi kansalaisten vaaleissa antamalla mandaatilla!

  Unkarilaiset tekivät näin. Miksi muka me emme pystyisi samaan huhtikuussa?
  Valinta on meidän ja ainoastaan meidän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.