Nuorukaiset vapauttivat poliisin kiinnottamat kaksi jengirikollista Märstassa

Poliisin erikoisjoukot pysäyttivät Tukholman pohjoispuolella Märstassa perjantai-iltana auton Valstavägenin liikenneympyrässä. Tässä yhteydessä poliisi päätti tehdä autoon ja matkustajiin tarkemman syynin. Kaksi henkilöä päätettiin ottaa kiinni.

Poliisi löysi autosta automaattikiväärin ja noin 500 000 kruunua (50 000 euroa) käteistä rahaa. Yksi kiinniotetuista on tietojen mukaan tunnettu jengirikollinen ja poliisi on kuullustellut häntä ja yhteyksistä Jakosbergissä aiemmin viikolla tapahtuneeseen murhaan.
Kun kiinniotto oli tapahtunut niin yllättäen poliisi sai vastaansa ison lauman uusruotsalaisia, jotka uhkasivat poliisia ja molemmat kiinniotetut saatiin vapautettua. Poliisi piiritettiin, tarkempaa tapahtuman kuvausta ei ole antaa, mutta olettaa sopii, että poliisia uhattiin aseilla, muuten tällainen vapauttaminen ei olle mahdollista.
Märstan poliisi on paikallislehti marsta.nu:n mukaan tehnyt viikonlopun aikana ”turvallisuutta aiheuttavia toimenpiteitä”, ts. kadulla on ollut tavallista enemmän poliiseja.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
3.2.2019 14:39

Tätä samaa herkkua Suomessakin hallitus, viranomaistahot, järjestöt, suvakit ym haluavat tähän maahan. Ja sitähän saa tietenkin mitä tilaa. Tässä asiassa on vahva kuluttajansuoja.

Korak Kela-vee
Korak Kela-vee
3.2.2019 14:48

Ryöstivätköhän nämä matu-ninjat sitten rahat ja aseetkin takaisin? On ne niin vekkuleita!

Päevi Kenegr
Päevi Kenegr
3.2.2019 21:12
Vastaa...  Korak Kela-vee

Luulisi, että ryöstivät. Samoin kuin poliisien aseet, luotiliivit, kypärät jne. Tietysti kun lienee kemuhameteista, joiden päätä ei järki pakota, ei voi olla varma. Poliisi tuskin kertoo miten kävi.

rocky
rocky
3.2.2019 23:16
Vastaa...  Päevi Kenegr

Eli kyseinen partio aloitti työpäivän univormussa ja lopetti tynnyreihin verhoutuneena.

Uudenlaista kaupankäyntikulttuuria
Uudenlaista kaupankäyntikulttuuria
3.2.2019 14:54

Ja uhkasivat varmaan myös mittavan mellakoinnin aloittamisella useammassa lähiössä josta olisi koitunut poliiseille enemmän vaivaa, joten laskivat että on pienempi paha antaa niiden mennä menojaan.

Lee Anrerzohn
Lee Anrerzohn
3.2.2019 15:53

Poliisi tajusi tietysti tehneensä virheen. Vanhan Ruotsin lait eivät tietenkään koske uusruotsalaisia, heillä on ihan onansa, shariah, joka toki koskee myös vääräuskoisia, siis kuffareira eli vanharuotsalaisia aisankannattajia.
Poliisi ja hallitus työstää jo julkista anteeksipyyntöä herra kansan edustajille.

metalman
metalman
3.2.2019 15:07

Ruotsin poliisi pelkää. On helppoa luikkia tiehensä kun tietää, että media pysyy hiljaa tapahtuneesta, eikä rintamakarkuruudesta seuraa mitään.
Jos poliisi olisi käyttänyt tappavaa voimaa ja napsauttanut pari kotoutumisen kokemusasiantuntijaa ns. huoneenlämpöiseksi, niin some olisi räjähtänyt. Koko suvakkilauma olisi kiljunut kiimassa rasismia, fasismia ja natsismia. Seuraus siitä olisi ollut, että työpaikka olisi mennyt. Kyllä konstaapelit sen tietävät ja pitävät varansa.
Jälkeenpäin sitten poliisi tehostaa näkyvyyttään kadulla, pidättävät pari Vastarintaliikkeen jeppeä ja tepastelevat kadulla tärkeän näköisenä. Saattapa joku kohautella hartioitaan luotiliivien sisällä miehekkäästi.

Ei kahveeta ja pullaa vaan kovia otteita
Ei kahveeta ja pullaa vaan kovia otteita
3.2.2019 15:18

Jos poliisia uhataan niin poliisilla on oikeus ampua ja jos poliisi joutuu ampumaan 1-100000 henkilöä niin sillä ei ole mitään väliä, koska järjestys ennen kaikkea.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.2.2019 18:26

Juuri näin sen pitäisi olla – ja näin se onkin sellaisissa valtioissa, joissa kansalaiset ovat äänestäneet valtiomiehiä johtamaan omia ja yhteisiä asioitaan kansan ja valtakunnan parhaaksi!
Sillä oletteko kuulleet tällaisia uutisia Unkarista? Puolasta? Tšekistä? Slovakiasta?
Luuletteko kuulevanne tuollaisia uutisia mainituista, valtiomiesten johtamista valtioista, kun muslimi-invaasio alkaa kohtapuoleen uudestaan tulvia Eurooppaan?
MInä en. Olen täysin vakuuttunut, että Viktor Orbán ja hänen kollegansa antavat siinä tapauksessa raja- ja muille poliiseilleen käskyn ampua kovilla kohti tappaakseen.
Mekin voisimme äänestää parin kuukauden kuluttua valtiomiehiä johtamaan maatamme.
Mutta emmehän me niin tee, vaan äänestämme poliitikoja, jotka ovat nykytilanteen luoneet niin meille kuin muihinkin politikoitisijoiden sössimiinn EU-maihin ja teemme niin jatkossakin.

Anonymous
Anonymous
3.2.2019 15:30

Kuitti.

Pinlaareni
Pinlaareni
3.2.2019 15:38

ruåtsin poliisi vaikuttaa olevan todellisuudessa yhtä onneton kuin tv-sarjoissa. Ja maan syöksykierre sen kun jatkuu…

Ilmari
Ilmari
3.2.2019 15:45

Suomessa poliisia esitettäisiin etnisestä profiloinnista kun ylipäänsä pysäytti auton.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
4.2.2019 05:41
Vastaa...  Ilmari

Henkkareita pyydettiin kahdelta Helsingin daamilta yössä. (Iltalehdistön mukaan).
Eivät he halunneet näyttää niitä. Poliisille.
Poliisi sai sanktion, tietty. Poliisi oli rasistinen ja naiset pahoittivat mielensä! Aivan kuin ennen muinoin seisojatar Aino, kaikkien huulilla loppuun asti pysyvä nimi, näyttävä selfie-daami Aino Pennanen (vihreiden puolue).
Älä unohda näitä episodeja.
Äläkä tätä:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768
(Kotimaassaan lomailevan tphakemus ja oleskelulupa peruttava. Näin tehdään jo Itävallassa, sillä jos (koti)maassa voi lomailla, perustetta turvapaikalle ei tietenkään enää ole).

Performanssi ensin, ”turvallisuus” = PYH!
Performanssi ensin, ”turvallisuus” = PYH!
3.2.2019 16:11

Oli miten oli ei rastahallituksen performanssitaiteilijoilla aikaa pohtia tällaisia vähäpätöisiä järjestysasioita kun 90% energiasta menee maahanmuuton lisäämiskeinojen keksimiseen ja selittämiseen.

Valtsu
Valtsu
3.2.2019 16:11

Aikamoinen virstanpylväsåTuohon kun lisätään joku el Chapo organisoimaan toiminta, niin saadaan loppukin valta valtiolta pois.

Suomi FInland
Suomi FInland
3.2.2019 16:28

Näyttää siltä, että Ruotsissa valta on vähitellen vaihtumassa. Kahvi ja pulla ovat tehneet tehtävänsä.
Jos poliisi aikoo jotenkin tulevaisuudessa toimia, täytyy kohta olla komppanian vahvuuden verran raskaasti aseistettuja poliiseja liikkeellä, oli kyse sitten mistä tahansa operaatiosta. Sellainen tehokas operointi on kuitenkin helposti leimattavissa fasismiksi ja natsismiksi sekä rasismiksi, joten poliisit joutuvat toimimaan aivan samalla tavalla kuin tähänkin asti ja antamaan periksi joka kerta vähän aikaisemmin ja vähän enemmän.
Lopulta kuningasperhe joutuu maanpakoon ja Ruotsin hallitus siirtyy ulkomaille pakolaishallitukseksi.
Ja vähitellen nuokin sitten lakkaavat olemasta kun tajutaan että on jo myöhäistä ja tapahtunut on peruuttamatonta.
Mutta kun infrastruktuuri hajoaa ja elinolosuhteet kalifaatissa heikkenevät, saattaa olla pieni mahdollisuus, että matut alkavat harkita muuttoa lämpimämmille seuduille. Silloin olisi periaatteessa ruotsalaisilla mahdollisuus palata maanpaosta, mutta ketä enää kiinnostaa mennä rakentamaan koko systeemiä uudestaan tyhjästä…?

Monikulttuurisuus rulaa
Monikulttuurisuus rulaa
3.2.2019 16:46

PT-Media! Ruotsissa on muuten menossa mehukas juttu. 2 henkilöä on pidätetty Brommassa, Hotell Morningtonissa. Heillä oli pommi laukussa ja toinen heistä (nainen) vaikuttaa työskennelleen journalistina Aftonbladetissa.

Janis Petke
Janis Petke
3.2.2019 21:32

Varmaan se kuuluisa uutispommi?

toni lajos
toni lajos
3.2.2019 23:24

Sangen hyvä yhteishenki, kuten meillä omat ” rekineekerit ”haluavat istua leirinuotiolla kitaraa helluntalaisotteella rämpytellen, mitä nyt kantaväestöön kuuluville vanhuksille soitellaan, ja kuulumisia kysellään, ja sillai.

Särmääjä
Särmääjä
3.2.2019 23:52

Jos olisi ollu naispoliisi paikalla niin olisivat varmaan joukkoraiskanneet sellasen tämän virka-ase ohimolla.

tarkkailija
tarkkailija
4.2.2019 17:41
Vastaa...  Särmääjä

Ase ohimolla? Miksi? Sukupuolet sivuun ja asiaan, eli groomattiinko vai ei?

Aatsi
Aatsi
4.2.2019 17:57

Ruotsissa radikaalit femakot on niin kieltotilassa ettei mikään saa näitä myöntämään että tulipa tehtyä kokonaisen Ruotsin tulevaisuuden kokoinen moka, kun rationaalisuus katoaa äänestäjiltä ja päättäjiltä ja propaganda vanhan median uutistrollit maustaa kaiken ulosantinsa niin tätähän se nyt sitten on.

PT panostaa tietoon
PT panostaa tietoon
7.2.2019 03:03

Täällä se PT media silti vaan kirjoittelee ettei Ruotsi romahda koskaan vaikka laki ja järjestys alkavat katoamaan koko maasta. Tajukangas mä susta tykkään mutta näissä asioissa varsinkin ekonomiassa olet auttamattoman kujalla. Ei se Neuvostoliittokaan kestänyt ikuisesti ja sen asukkaat olivat sentään valkoisia valkoisten keskimääräisellä älyllä varustettuna. Kysy Ingrid Carlqvistia Gatestone Instituutista tekemään vieraskolumni niin saadaan romahduksen aikataulusta hyvä aikajana.