Nuorukaiset vapauttivat poliisin kiinnottamat kaksi jengirikollista Märstassa

Poliisin erikoisjoukot pysäyttivät Tukholman pohjoispuolella Märstassa perjantai-iltana auton Valstavägenin liikenneympyrässä. Tässä yhteydessä poliisi päätti tehdä autoon ja matkustajiin tarkemman syynin. Kaksi henkilöä päätettiin ottaa kiinni.

Poliisi löysi autosta automaattikiväärin ja noin 500 000 kruunua (50 000 euroa) käteistä rahaa. Yksi kiinniotetuista on tietojen mukaan tunnettu jengirikollinen ja poliisi on kuullustellut häntä ja yhteyksistä Jakosbergissä aiemmin viikolla tapahtuneeseen murhaan.
Kun kiinniotto oli tapahtunut niin yllättäen poliisi sai vastaansa ison lauman uusruotsalaisia, jotka uhkasivat poliisia ja molemmat kiinniotetut saatiin vapautettua. Poliisi piiritettiin, tarkempaa tapahtuman kuvausta ei ole antaa, mutta olettaa sopii, että poliisia uhattiin aseilla, muuten tällainen vapauttaminen ei olle mahdollista.
Märstan poliisi on paikallislehti marsta.nu:n mukaan tehnyt viikonlopun aikana “turvallisuutta aiheuttavia toimenpiteitä”, ts. kadulla on ollut tavallista enemmän poliiseja.