Poliisipartion päälle hyökättiin Nackassa

Tukholmassa sattui perjantai-iltana toinekin poliisia kohtaan suunnattu hyökkäys. Nackan Ormingessa joukko uusruotsalaisia nuorukaisia hyökkäsi poliisipartion kimppuun.

Partio oli myöhään perjantai-iltana liikenteessä ja teki henkilötarkastuksen Ormingen keskustassa. Tässä tilanteessa useita muita henkilöitä hyökkäsi yllättäen poliisin kimppuun. Poliiseja lyötiin ja potkittiin.
Poliisi joutui alakynteen ja perääntyi paikalta sairaalaan pipin puhallutukseen. Mitään vakavampaa vahinkoa ei kuitenkaan sattunut, jos sellaiseksi ei lasketa poliisiuskottavuuden täydellistä menettämistä.
Useita päällekarkaajia on tunnistettu ja yksi otettu kiinni. Heidät kutsutaan aikanaan vakavuuskeskusteluun poliisilaitokselle.
Polisen
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pelleilyä

Poliisi joka ei ole poliisi ei ole poliisi. Ihan niinkuin työkkäri joka ei tarjoa työtä ei ole työkkäri.

Qroquius Kad

Poliisi on valtion toimintaa, jonka tarkoituksena on säilyttää laillinen yhteiskuntajärjestys, selvittää rikokset ja saattaa niihin syyllistyneet tuomioistuimen eteen rangaistaviksi.
Poliisi ei ole mikään kansalaisjärjestö, joka voi toimia omien sääntöjensä mukaan.
Poliisi toimii hallituksen suorassa johdossa ja valvonnassa toteuttaen hallituksen suoria käskyjä ja toimintavaatimuksia.
Jos poliisi ei turvaa kansalaisiaan, se ei ole poliisin vika. Se on kansalaisten vika:
he ovat aivan itse äänestäneet hallituksen, joka ei halua turvata omia kansalaisiaan eikä siksi anna poliisin tehdä niin.
Yritän nyt vielä tiivistää:
poliisi on hallituksen käsivarsi.
Jos poliisin toiminnasa on puutteita, ne ovat kaikki hallituksen syytä.

T

Näinhän se menee. Sitä saa mitä äänestää. Huonosta äänestyskäytöksestä rangaistaan.
Italia ja Unkari ovat esimerkkejä että on mahdollista äänestää myös järkevästi.

Anonymous

tietäähän tuon, maanpetturi hallituksen maanpetturikytät (poliisiylijohto). Mut sit sen vastapainona on tai pitäisi olla presidentin sotilaat eli puolustusvoimat ja vähintään Kaartin pataljoona (henkivartiojoukot) jotka..jos olisi järkevä presidentti..niin heti riisuisivatkin maanpetturihallituksen joukot eli poliisit aseista

Broschan ja broschan

Matut rääkkäsivät ja tappoivat koiran yleisön edessä netissä:
unv.is/https://www.expressen.se/gt/hunden-amy-kvavdes-till-dods-misstankta-frias/

Tulevia päiväkotitätejä?

Nimet esiin! Ja naamat!

Valtsu

Ihan kuin olisi siirrytty uuteen vaiheeseen: ei enää matkojen päästä kivittämistä vaan suora hyökkäys.
Seuraavaksi sitten kaikki paskaksi -kaupparyöstelyä vaikka Tukholman ytimessä. Alkaa olla keinot käytetty – ellei sitten panssaroida pullabussia!

Suomi Finland

Ruotsalaiset poliisit täytyy tulevaisuudessa kouluttaa poliisiopiston lisäksi siten, että he saavat pätevyyden myös kondiittoreiksi.
Näin osa poliiseista leipoo asemalla matuille pullia ja toinen osa käy kentällä niitä tarjoilemassa.

Mmmmm, monikulttuuria

Ei taida siihen kalifaatin tuloon mennäkään viittä, kymmentä vuotta, oikeauskoiset alottelee “arabikevättä” hyvissä ajoin. Voi olla että tää kesä vielä menee kevyen kahinan merkeissä, jos eivät kerkiä organisoitua, mutta vuosi etiäpäin saattaa jo infran ja viranomaisten matalaksi laitto olla Isisjohtoista. Kesän 2020 aikana Löfeeni sitten ilmoittaa että vaikean tilanteen purkamiseksi ja poliisiorganisaation ja sotilasviranomaisten jouduttua hyllytetyksi hirveiden rasististen toimintatapojensa vuoksi, hallitus on pyytänyt Arabiliittoa välittäjäksi kriisissä ja lähettämään rauhanturvajoukkoja Ruotsiin. Loppusyksystä Löfe on ehtinyt kasvattaa halal-parran ja julistaa neuvottelujen tuloksena Ruotsin uudeksi perustuslaiksi Sharia-lain ja valtiomuodoksi kalifaatin. Ja kalifaatissa kaikki hyvin, kuunsirppi kääntyy seuraavaksi osoittamaan Ahvenanmeren yli (tämä vaan ettei ketään naurattais skenaario liikaa).

Håkan Loob

Sinä oli unohdettu varmaan se JYRKKÄ PUHUTTELU joka Ruotsin poliisilla on aseenaan.

Patriootti
Kalle-Olle
tane

Jaa pyydetään vakavuuskeskusteluun??? Eikö sormen heristely ois riittävää..VMP Ruotti!!

petterinen

Ei! Täytyy olla kahvia ja pullaa!! Och så vidare och så vidare….

Pessimisti

Ruotsin poliisi tulisi lakkauttaa kyvyttömänä hoitamaan tehtäviään.

Pinlaareni

ruåtsin ns. poliisilta pitäisi ottaa kaikenlaiset aseet (esim. pistoolit ja Aspit) pois, etteivät huippuosaajat vie niitä. Tilalle vanhat kunnon poliisin pillit. Vastaavissa tilanteissa poliisit voisivat sitten käskyttää kimppuun hyökkävää laumaa tyyliin “Perääntykää, tai puhallan pilliini!”…

toni lajos

Poliisin otteet ovat perin vaisuja, toisin oli täällä. 55 vuotta sitten uhittelin paikalliselle poliisille, nimittelin jopa tinanapiksi, pamputti kolme varttia ja putkaan, aamulla kotona kysyttiin mistä selkääni on ilmaantunut ranteenvahvuisia paukuroita, sanoin henkselit hangannut. Siinä olisi mallia svenssonin tinanapille.

PM

Taitaa svedu “poliisit” saada peukalonpaksusta sinne selkärangan jatkeeseen nykyään🐪

Kal-Ergi, Kal-Elin paha serkku

Oletkos varma, ettei sama tapahtuisi nykyäänkin? Vain kantiksille toki. Kunniakansalaisen uhitellessa polpoliini luovuttaisi vähintään pamppunsa ja kumartaisi, jotta kunniakansalaisen olisi helpompi pamputtaa.

Pinlaareni

Jåå-å. Tottakai poliisien velvollisuus on pitää meidät pottunokat, jotka ovat matu-hulluuden maksajia, kurissa. Nettivalvonnan, ja tarvittaessa esim. Aspien ja tulevien hienojen panssariautojen avulla.

Anonymous

Missä ne avaimet oli?

Aappa

Eihän tollee sais tehdä – istuttaisko pullan ja kaffen äärelle juttelemaan?

Kuiva nalli

Juu eiköhän ruotti oo jo menetetty. Mut ei se vielä mitään, me hölmöläiset kun mennään perässä samaa latua!!

Anonymous

auttaisko tehokas katumus

Särmääjä

Kai tosta nyt selviää imäämin puhuttelulla? Siis poliisit meinaan etteivät kiusaa enää paikallista nuorisoa.

JuhoL

Libanonissakin kaikki alkoi poliisin vastustamisesta, ja lopulta oli täysi sisällissota.