Etelä-Pohjanmaan opiston johto yritti pimittää raiskausepäilyjä

Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella sijaitsevan Etelä-Pohjanmaan opiston ympärillä pyörii jatkuvasti kummallinen turvapaikkashow. Opiston johto ja opettajisto ovat kovan luokan turvapaikka-aktivisteja ja kolmansista maista tulleiden miesten kohdalla tehdään ihmeellisiä veivauksia.

Aiemmin syksyllä Etelä-Pohjanmaalla alkoi kiertää huhu, että yksi opistolla opiskelevista turvapaikanhakijoista olisi raiskannut suomalaisen alaikäisen tytön. Opiston johto sai asiasta tiedon muilta opiskelijoilta. Etelä-pohjalaisen llkka-lehden 15.1.2019 kirjoitetun artikkelin mukaan koulun rehtori ja apulasrehtori alkoivat tutkimaan asiaa koulun sisäisenä asiana.
Apulaisrehtori on koulutukseltaan varanotaari. Koulun johto laittoi omat tutkimukset pystyyn. Opiston rehtori kertoo Ilkassa, että he kävivät ”oikeustieteellisestä näkökulmasta” asiat läpi asianomaisten kanssa. Mukana ”oikeustieteellisessä tutkimuksessa” olivat osapuolet sekä alaikäisen tytön vanhemmat.
Opiston johdon selvityksissä tuli Ilkka-lehden mukaan selville, että kyseessä oli nuorten rakkaussuhteen selvittelystä aiheutunut konflikti, ei raiskaus. Toisin sanoen opiston johto ei tehnyt asiasta rikosilmoitusta, vaikka se heidän velvollisuuksiinsa olisi kuulunut. Opisto johto hoiti asian ”sisäisesti” viemättä sitä poliisille, vaikka kyseessä oli raiskausepäily ja julkisen syytten alainen rikos.
Ilkka julkaisi kyseisen artikkelin siis 15.1. otsikolla ”Etelä-Pohjanmaan raiskaushuhut eivät pidä paikkaansa”. Juttu perustui siihen, että opiston rehtori kertoi heidän omissa tutkimuksissaan tulleen selville, että mitään raiskausta ei ollut tapahtunut.
Ilkka julkaisi uuden artikkelin 18.1. otsikolla ”Poliisi selvittää Etelä-Pohjanmaan opiston raiskausepäilyjä”. Tässä välissä opiston rehtori oli tehnyt myös rikosilmoituksen Juha Mäenpäästä, joka kritisoi asiaa. Poliisi kertoi nyt, että se aikoo tehdä asiasta esitutkinnan aikaisemman Ilkan jutun perusteella. Rikosylikomissario Urpo Lintala kertoo Ilkan artikkelissa, että poliisi on velvollinen selvittämään mistä on kyse.
Rikosylikomissarion  Urpo Lintalan mukaan rikosepäillyt kuuluvat poliisille, syyttäjälle ja tuomioistuimelle eikä jollekin opistolle, vaikka siellä olisikin juridista osaamista. Lintalan mukaan juridinen osaaminen ei tarkoita sitä, että tällaisilla toimijoilla olisi jokin toimivalta selvittää rikosepäilyjä.  Lintala kertoo niin ikään, että rikoslaissa on muitakin viralliseen syytteen alaisia seksuaalirikoksia kuin yksin raiskaus.
– Kyllä asia nyt on niin, että me aloitamme tästä esiselvityksen, Lintala kertoo Ilkalle.
Etelä-Pohjanmaan opiston rehtori kertoo samassa artikkelissa, että opisto toimi vakiintuneen käytännön mukaan ja vetää esiin rasismikortin. Rehtorin mukaan kyse on siitä, että toinen osapuolista oli maahanmuuttajataustainen ja toinen kantasuomalainen. Rehtorin mukaan jos tapahtumassa olisi ollut osapuolina kaksi maahanmuuttajaa tai kaksi kantasuomalaista kukaan ei puhuisi asiasta mitään.
 
Nyt on tullut ilmi uusi mielenkiintoinen sivujuonne asiassa. Muuan opiston maahanmuuttajataustaisten tulijoiden opettaja kirjoittaa Refugees Hospitality Clubissa seuraavan päivityksen:

Kyseisen päivityksen kirjoittaja työskentelee siis opettajana opistolla ja kertoo, että koulun rehtori on antanut selväsanaisen ohjeistuksen, että opettajien on tehtävä kaikkensa, että opistolla opiskelevia turvapaikanhakijoita ei pakkopalauteta. Opettaja kertoo esimerkin afgaaninuorukaisesta, jolla on lainvoimainen käännytyspäätös. Korkeimmassa hallinto-oikeudessa on vielä yksi valitus menossa. Aiemman oikeusasteen tuomio on tässä kuitenkin jo lainvoimainen. Pakkopalautettava on kutsuttu jo poliisilaitokselle kuultavaksi, jossa afgaania on kehoitettu aloittamaan laukkujen pakkaaminen kotimatkaa varten.
Niin ikään tekstissä tulee selville, vaikka sitä ei suoraan sanota, että afgaani on ns. iraninafgaani. Hän ei ole ikinä asunut Afganistanissa vaan tullut Iranista (tai Pakistanista) Suomeen hakien turvapaikkaa Afganistanin tilanteen takia.
Niin ikään opettajan päivityksestä tulee selville, että opistolla Ilmajoella opiskelee ainakin 40 turvapaikanhakijaa.
On siis aika selvää, että Etelä-Pohjanmaan opistolla pyörii kunnon piiri-pieni-pyörii-leikki turvapaikanhakijoiden ja paikallisten turvapaikka-aktivistien välillä.
 

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena
Pena
4.2.2019 00:17

Onhan nämä pimitettävä äkkiä kun vaalitkin tulee, ettei vaan tulisi perussuomalaisten kannatukseen kovaa nousua. Galluppien mukaanhan nyt on kovin kannatus SDP-koijareilla. Hölmö pitää ihmisen olla jos demareita äänestää.

miekku
miekku
4.2.2019 09:49
Vastaa...  Pena

Media nosti vanhuspalvelustakin nopeasti kiivaan älämölön osittain peittääkseen näiden rikollisten laittoman maassa olon ja lastenraiskaukset. Kuka käski? Sipilä käski, eikös se ole sen tapa, komennella mediaa, jotka kumartavat. Vallan vahtikoirista on tullut vallan orjia.

Junes
Junes
4.2.2019 00:53

Ketkä vitun ääliöt äänestää seuraavia: sdp vihervassarikommarit kokvasvihkesrkpkr. Siis käytännössä lähes kaikkia nykyisiä mädättäjiä/globalistielitistinatsirasisteja. Sin on jo kuollut ja kuopattu siitä ei sen enempää.
Äänestäkää Persuja, Seitsemän tähden liikettä ja Oulunseudulla Asyl.

Pena
Pena
4.2.2019 01:22
Vastaa...  Junes

No kun lupaavat hölmöille 100€ korotuksia eläkkeisiin niin sehän uppoaa lampaisiin heti. Tietenkin tuo huijaus on voimassa vain vaalien ajan, heti sen jälkeen perutaan koko homma. Käy kuten keskustan ”koulutus lupauksillekin”. Järkevä taas tajuaa että huijareita nuo ovat ei yhtään mitään muuta.

vittuuntunut Stadilainen
vittuuntunut Stadilainen
4.2.2019 07:32
Vastaa...  Pena

”No kun lupaavat hölmöille 100€ korotuksia eläkkeisiin…”
No tämähän on ikiaikainen kuvio. 100€ kyllä voidaan antaa mutta sitten se otetaan takaisin pienempinä summina erilaisilla verojen ja maksujen korotuksilla esim. energiasta, asumisesta, liikenteestä, ruoasta tai terveydenhoidosta, eli maksuista, joita ei voi vältellä ellei asu lehtiroskiksessa.
Ja tämän jälkeen perusongelma säilyy: liian isoksi kasvatettu valtio. Kun valtiolla on tarpeeksi alamaisia työntekijöinä ja edunsaajina, ei tätä kuviota ikinä tulla muuttamaan äänestämällä – saavutettujen etujen menettäjiä on yksinkertaisesti liikaa.

partaläpsy
partaläpsy
4.2.2019 16:20
Vastaa...  Pena

Näinpä… satku toimii aina! Suomalaiselle riittää satku maansa pilaamiseen.
Erääseen kuntaan suunnitellaan jättimäistä lähes sadan myllyn kiinalaisomisteista tms. vinkuintialaista tuulipuistoa joka käytännössä tuhoaa kunnan metsän ja maiseman aiheuttaen melusaastetta yms. Kunnanjohtajalla oli suunnilleen sama visio epäilevien kuntalaisten varalle, satku.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.2.2019 01:37
Vastaa...  Junes

14.4.2019 jälkeen persut ei ainakaan enää pysty käyttämään Soini/siniset-korttia kun joutuvat tilille epämääräisistä päätöksistään/tekemisistään.
-Nyt on IHAN OIKEASTI persujenkin saatava jotain aikaiseksi -selityksiä on kuultu viimeiset 3,5 vuotta vähintäänkin riittävästi. Länkyttämisen aika on ohi!

Pena
Pena
4.2.2019 03:05

Pahempia selityksiä olemme saaneet kuulla nykyiseltä hallitukselta jo 4-vuotta. Mitään ei olla sielläkään saatu aikaan paitsi tuhoa Suomelle.

vittuuntunut stadilaine'
vittuuntunut stadilaine'
4.2.2019 07:47
Vastaa...  Pena

No normienpurkua ja velkaantumisen hidastamista on kait hoidettu edes jonkinlaisella menestyksellä, kuten äänestäjät viime vaaleissa vaativatkin. Toivottavasti ainakin ne hankkeet jatkuvat vielä.
Nyt kaikki ateistitkin rukoilemaan, ettei vasemmisto voita ensi vaaleja tai pääse hallitukseen, koska silloin tiedämme mitä on tulossa… Esim. tätä:
https://beta.oikeamedia.com/o1-97912
(Arto Luukkanen, Todisteet eduskunnan harhauttamisesta GCM-asiassa)

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.2.2019 08:12
Vastaa...  Pena

Persut olivat ensimmäiset kaksi vuotta mukana mainitsemassasi hallituksessa -sinä aikana maahan marssi 40 000 miehittäjää (+ ne joita ei rekisteröity) ilman pienintäkään vastarintaa. Tämä on totuus jota ei selittelemällä pysty poistamaan edes fanaattisin persu-uskovainen.

Ei persu sillon nyt kyllä
Ei persu sillon nyt kyllä
4.2.2019 10:15

Puolue oli persu mutta sitä johti nykyiset siniset, siitä sinäkään et pääse mihinkään, kun tuli tilaisuus niin nämä vale persut heitettiin pois johdosta ja loppu onkin historiaa. Turhaa toistata tuota mantraa se ei uppoa enää, kun vähän mietit niin tajuat asian…………tai sitten et.

Fy faan
Fy faan
4.2.2019 10:43

Silloin oli Soini vetovastuussa eikä hän yrittänytkään tehdä asialle mitään. Annetaan uusille persuille mahdollisuus, haukutaan sitten myöhemmin jos aihetta ilmenee.

Puolueeton
Puolueeton
4.2.2019 21:25

Oliko persut: Soini+kumppanit vai puolukenttä? Mietihän sitä totuudellisesti. Puoluekenttä antoi petturuudesta potkut. Siinä se on sensuroimaton totuuus.
Soinista paljastui, että hän olikin tavan omainen vallanhimoinen poliitikko, jolle oma etu oli tärkeintä. Persujen nykyisiltä tohtoritason ehdokkailla tällaisen luonteen piirteen olemassa olo on epätodennäköinen. Puolukenttä jo todisti rehellisyytensä.

Pena
Pena
4.2.2019 22:08

Pelkästään viime vuonna hallitus on laskenut jo 79 401 maahantunkeutujaa Suomeen. Minusta tuo on vähän suurempi vahinko kuin 40 000 kahdessa vuodessa. Asia käy ilmi ihan migrin tilastoista. Tätä asiaa ei fanaattinenkaan SDP fani voi kiistää. Ihan turhaan siellä itket tuosta persujen ”laskemasta” määrästä. Ihan fakta että nykyinen hallitus on saanut jo ilman persuja suurempaa vahinkoa aikaan.
Tuolta voit itse lukea ja hämmästyä: http://tilastot.migri.fi/#decisions

Suomi Finland
Suomi Finland
5.2.2019 12:08
Vastaa...  Pena

Käväisin katsomassa linkin tietoja.
Saattaa olla, että oleskelulupia on myönnetty tuossa aika paljon sellaisillekin ihmisille, jotka eivät kuulu haittamaahanmuuttokategoriaan.
Nuo tilastot kun eivät vielä kerro erikseen tulijoiden maita tai jopa etnisyyksiä.

ZzZ
ZzZ
5.2.2019 11:03

Persut tekivät sen, mitä muut puolueet eivät ole tehneet. Puoluekokouksessa jäsenistö korjasi suuntaa demokraattisesti. Muilla puolueilla ei ole aikomustaklaan korjata linjaansa vastaamaan kannattajien arvomaailmaa ja toisaalta äänestäjät eivät tunnu huomaavan vedtystä millään 🙁

Wäinämöinen
Wäinämöinen
5.2.2019 12:09

On suorastaan traagista että Suomen (toistaiseksi) suurin maahanmuuttoa kritisoiva puolue on Persut.
Saatte vielä tulevaisuudessa toistamiseenkin huutavat todisteet että persu ja persujen äänestäjät ovat oikeastaan yhtä typerää väkeä kuin keskustalaiset tai demarit. Ja silloin ei äänestäjän enää sovi syyttää ketään muuta kuin itseään, kuten nytkin pitäisi tehdä – sillä kyvykkäille kaikki oli ennustettavissa jo ennen viime vaaleja. Näistä vaalikaudella toteutuneista persumokista ja linjoista puhuttiin ja ennustettiin kaverin kanssa jo kauan ennen.
Jos PS pääsisi taas hallitukseen niin jotain yksittäistä (matu asiaa) tehdään järkevämmin mutta sitten tiputetaan sitäkin enemmän muita emämokia Suomen niskaan.
Ja niitä ainaisia ristiriitoja kuten että ollaan mukamas järkeviä ilmastovouhotuksen suhteen – mutta kuitenkin uskotaan kyseisen koko poliittisen propagandatarinan runkoon, eli epätieteellisesti syytetään mitätöntä ihmisperäistä hiilidioksidia ja syötetään siis vastustajan lapaan.
Ristiriita että ollaan mukamas Suomen itsenäisyyttä puolustamassa mutta todellisuudessa pitkällä tähtäimellä (kertomatta suoraan äänestäjille) ajetaan Nato-jäsenyyttä ja
ollaan mukamas EU:ta vastaan vaikka ollaankin todellisuudessa EU-jäsenyyden puolesta, päiväunena ”muuttaa EU siksi mitä sen luvattiin olevan”. Ja näillä eväillä on siis mahdotonta että Suomi eroaisi eurosta joka on tuhonnut Suomen ja tehnyt suomalaisista velkavankeja.
Monessa PS ek-vaaliehdokkaassa, kuten esim. ehdokas Poutussa ruumiillistuu nämä virheet vaarallisena yhdistelmänä.
Näin se on kun seikkaperäistä, kattavaa ja sitovaa puolueojelmaa ei ole kirjoitettu puhumattakaan siitä että sellainen olisi tehty kenttäväen eli PS äänestäjien toiveiden mukaan, eikä tieteestä ymmärretä hölkäsen pöläystä, eikä asioihin perehtyneitä kuunnella.
PS poliitikoilla on kovat luulot osaamisistaan ja kyvyistään ja ajavat siksi omaa asiaa joka on irrallaan kansan tahdosta muilta osin kuin pakolaisuus ja maahanmuutto.
Tämän kokonaisuuden totuus paljastui ilmiselvänä kaikkien nähtäväksi sinttujen myötä mutta koska loikintaa on sallittu sinne tänne eestaas, tukea ja patologista puoluejohto-lojaaliutta on harjoitettu ja harjoitetaan edelleen, osoitettiin että puolueväki on naiiveja ja seuraajia (nyt vain tuolipaikat uudelleen järjestetty mutta sama väki), SuomiStasi-mokan myötä osoitettiin että paineen alla edelleen taivutaan isoimpien saappaiden tahtoon ja näin kaikki huomioon ottaen ( jätän monta asiaa kirjoituksesta pois) on ilmiselvää että mullistavaa muutosta ei ole puolueessa tapahtunut.
Toiset vain sai hillopaikkansa ja toiset sai syntipukkinsa jolla voisivat pestä kätensä hokemalla mutkusintut.
PS äänestäjät, aivan kuten Kok,Kesk,SD äänestäjät pettivät tietämättömyydellään Suomen ja tulevat tekemään sen uudestaan aivan kuten ne perinteisetkin kyvyttömät Kok-Kesk-SD äänestäjät.
Tilanne on traaginen.
Onneksi on vaihtoehtoja sielunsa ja isänmaallisen kunniansa myymiselle.
Ollos huoleton jos äänestäjä valveill’ on.

partaläpsy
partaläpsy
4.2.2019 18:54

Jep, briljantti ajatus!!. Siksi ääni kannattaakin antaa ääni Sipilälle. Se mies on saanut niin paljon aikaan. Muita hyviä on Antti Rinne ja Petteri Orpo. Tietty takuuvarmat on Touko Aaltio ja Lii Andersson.
Halla-aho teki yhden virheen kerran, niin siksi ei kannata persuja.

Timppa
Timppa
4.2.2019 09:45
Vastaa...  Junes

Paavo Väyrysen liike ei tule käännyttämään yhtäkään turvapaikanhakijaa rajalta, vaan päinvastoin. Kotouttamisbisnestä jo vuodesta 2017: http://www.pto.fi/tuko.html

JUSA
JUSA
4.2.2019 12:19
Vastaa...  Junes

Mää ainakin äänestän Antti Rinnettä ettekä voi mitään.
Perussuomalaiset näytti jo viimeeksi miten takit käännetään, Timo Soini rupesi heti nuolemaan Sipilän persettä.

petterinen
petterinen
4.2.2019 12:43
Vastaa...  JUSA

Se on sinun asiasi ketä äänestät. Minun mielestäni jokaisen Suomalaisen olisi velvollisuus käydä äänestämässä, muuten ei ole varaa moittia tai arvostella paskan hallituksen aikaansaannoksia.

partaläpsy
partaläpsy
4.2.2019 18:59
Vastaa...  petterinen

Joo, koska Soini petti, niin Halla-ahoa ei kannata äänestää. Ite meinaan äänestää siksi Sipilää, koska jusa äänestää Antti Rinnettä. Säilyy tasapaino. Kyllä tää homma saadaan takuulla vituiksi, koska Soini ja persut. Onneksi hätä keinot keksii!!

Määääh
Määääh
5.2.2019 12:21
Vastaa...  partaläpsy

Halla-aho ei paljasta kaikkia aikeitaan suoraan eikä hallaaholaisetkaan tee niin. Tämähän on perussuomalainen perinne. Puhutaan siitä mikä nostattaa tunteita mutta suurimmat rakenteelliset linjaukset saa äänestäjä selville vaalien jälkeen.
Sitten taas lepytellään ja syytetään muita siitä mitä on itse oltu läsnäolollaan joko aktiivisti tai passiivisesti mukana tukemassa.
Kuvio toistaa itseään.
Uudet lampaat teuraalle.

Pena
Pena
6.2.2019 01:21
Vastaa...  Määääh

Kyllä ne teuraalle menevät lampaat ovat juurikin vihreiden, demareiden, kokoomuksen ja keskustan äänestäjiä.

Pena
Pena
6.2.2019 01:18
Vastaa...  JUSA

Uskoohan lapsetkin joulupukkiin. Tosin joulupukki on uskottavampi henkilö kuin antti rinne. Otan osaa kun menit uskomaan demareiden tyhjät vaalipuheet.

Mädännäisyys leviää...
Mädännäisyys leviää...
4.2.2019 01:04

Mikä ihmeen pakkomielle näillä suvakeilla on saada kehitysmaamiehet pysymään Suomessa? Tuntuu, että suvakille kaikkein tärkein asia elämässä on kehitysmaamiesten hyvinvointi. Kaikki muu on toisarvoista. Tässäkin tapauksessa korkeasti koulutettu virkahenkiö ottaa oikeutta omiin käsiinsä. Ja hän on vielä opettaja, jonka pitäisi olla esimerkkinä nuorille ihmisille.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.2.2019 01:19

Akateemiset piirit on valjastettu kansanvaihdon asialle -kovimmat negatiivisen rodunjalostuksen kiihkomieliset edistäjät löytyvät suomenruotsalaisten opettajien, sossujen ym. tyhjäntoimittajien joukosta. Erityisen rakkauden kohteeksi ovat päässeet vuosisataisen sukurutsauksen hedelmät (eli ns.”rottanaama”) afgaanit joiden tuhovoimaisuus kantaväestön geeniperimälle olisi musertava.
-Kylmää laskelmointia desanteilta?

Aappa
Aappa
4.2.2019 01:29

Onhan se kieltämättä nurinkurista, että rikoksen tekemättömäksi tekemistä perustellaan oikeustieteellisellä koulutuksella, kun jokainen maallikko tietää mikä on rikollista ja mikä ei.

Acc
Acc
4.2.2019 01:40

Opistolla on hanke ”TYÖMAA – työelämämahdollisuuksia maahanmuuttajille”. En kyllä saanut selvää, onko kyse jostain konkreettisesta vai onko hanke vain hyviä aikomuksia. http://www.epopisto.fi/projektit_ja_hankkeet/tyomaa.php
On siellä ollut kurssejakin kuten esimerkiksi ”Tunteita ja modernia romantiikkaa -kirjoituskurssi”. Verkkosivuilta en löytänyt mitään selkeää kurssilistaa. http://www.epopisto.fi/ajankohtaista/
Yllättävää kyllä opettajissa on miehiäkin. Yleensähän opettajina on vain pulleroita, joilla on hoivakkeina palleroita. http://www.epopisto.fi/yhteystiedot/

Zalmen Mikhod Muhammad
Zalmen Mikhod Muhammad
4.2.2019 02:09

Tästä herää väkisinkin kysymyksiä siitä minkälaisia ovat opettajien ”oppilaiden” suhteet kyseisessä opistossa.
Eli suomeksi, harrastetaanko sielläkin yhtä laajamittaista haureutta näiden Rasmus-tätien ja ”poika kultien” kesken kuin vokeissa ja suvakkipiireissä yleensä?
Näitä on tullut runsaasti ilmi vastaaviassa yhteyksissä esim. Ruotsissa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
4.2.2019 02:28

Hyvin on Etelä-Pohjanmaan opiston johto kotoutunut muslimien käytäntöihin.
Eivät nekään mitään poliisille ilmoita, vaan asiat käydään läpi rehto… siis imaamin kanssa ja sen jälkeen imaami antaa shariaan perustuvan tuomion.
Näin on siis Etelä-Pohjanmaan opiston johto imaaminsa johdolla toiminut hyvän muslimiperinteen mukaan.
Kyseessä taitaa olla Suomen parhaiten kotoutunut oppilaitos, inshallah.

Miss aava aukee matunmaa...
Miss aava aukee matunmaa...
4.2.2019 04:40

Ihme väkeä nuo nykyajan pohoojalaiset. Ovat hukanneet ylpeytensä ja järkensä totaalisesti.

Sukuelin kadoksissa
Sukuelin kadoksissa
4.2.2019 04:42

Mikä se ”tazkera” on? Onko se sama kuin ruotsinkielen ”tasken” eli kulli? Hehehe…

Pinlaareni
Pinlaareni
4.2.2019 10:50

afganistanilainen henkkari. Miten poikakullalla semmoista voisi ollakaan kun on iraninafgaani…

tarkkailija
tarkkailija
4.2.2019 16:07
Vastaa...  Pinlaareni

Käy hakemassa Afganistanin passin Sunniva Dragelta Espoon Sellon kirjastosta. Sieltä niitä saa.

huugo
huugo
4.2.2019 05:03

Lakeja syljeskeleviä maanpettureita ja suorastaan rikollisia on pesitynyt varsin paljon opettajakuntaan. Varoitus ja ulos virasta, kyllä alkaa lain kirjaimen kunnoittaminen kiinnostaa loppuja maailmahalaajia kun joutuvat sipilän hallituksen aktiivimallin kurimukseen.

JuhoL
JuhoL
4.2.2019 05:42

Maahanmuuttoteollisuus on sellainen helvetinkone, että se alkaa elämään omaa elämäänsä.

Antti Siimeks
Antti Siimeks
4.2.2019 06:03

Eli Iranilainen analfabetikko valehtelee tulevansa Afghanistanista ja harrastaa seksiä lapsen kanssa Suomessa, ja tämä kultamuna pitää nyt väkisin saada Suomeen loisimaan loppuelämäkseen. ULOS TÄÄLTÄ! Ja vie kaikki valehtelijakaverisi mukanasi, vitun torakka.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
4.2.2019 06:09

Maailmankaikkeuden erikoisin kiiman laji tämä RHC-tättähääräys. On kyllä loputon kaivo ja sieltä syvältä. Koko aavikon ankkurilapset partoineen on väkisin Suomeen saatava! Koska MÄ (ja Aino Pennanen, vihreiden puolueen älymystöä muuten) HEI HALUUUUN!!

Tohtori Sykerö
Tohtori Sykerö
4.2.2019 07:00

Nää oli lapsina jo spesial-materiaalia, saatiin kaikki mitä osoitettiin, oli lemmikkinä pupu ja vuohi. Kissojakin oli kymmeniä. Koko elmänsä paapottu ja hoivattu, äidin kanssa maalattiin seinät omalla kakalla koska se oli kivaa ja luonnollista. Yksikään ei tee normaaliduunia, kaikki on taiteilijoita ja runoilijoita. Mukapunkkareita ja mukaräppääjiä. Läskejä rumia munankipeitä vanhapiikoja. Ihan hukassa, psykoosissa, HULLUJA jokainen. Turhiin elämiinsä saavat substanssia kun luulevat olevansa hyvällä, maailmanpelastaja-asialla.. päähän ei vaan mahdu ajatus että ovat suurin syy oman, JA MUITTEN, elinympäristön massatuhoon.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.2.2019 08:18

Ei se Aino Pennanen ole tätä invaasiota organisoinut -syylliset löytyy täysin toiselta suunnalta…

asa
asa
4.2.2019 07:29

Poliisi ja eliitti antaa ulkomaalaisten raiskata suomalaisia lapsia. Poliisi tulee vetämään asian villaisella ja tuloksena on korkeintaan parin tonnin korvaukset jonka suomalainen veronmaksaja maksaa. Eli suomalaiset rahoittavata verovaroista poliisin avustamana ulkomaalisia suomalaisten lasten raiskaajia.

Van, Mie
Van, Mie
4.2.2019 08:49
Vastaa...  asa

Eihän sitä Lintalan Urpo voi puolueveljeä/-sisarta pulaan jättää. Mitä siitä paikallisosasto kinkereilläkin sanois.
Viimeistään syyttäjä tuon asian hautaa kun kuitenkin sattuvat palvomaan sitä samaa pyhää kirjaa.

Anonymous
Anonymous
4.2.2019 07:46

Huvittavaa on, että joku sanoo, ettei luku- ja kirjoitustaidotonta voi palauttaa Kabuliin. Eikö kyseinen henkilö juuri ole tullut sieltä ilman luku- ja kirjoitustaitoa? Samoilla taidoillahan hän palautuisi.
Ja jos on ollut Suomessa edes jonkin aikaa, eikö luku- ja kirjoitustaitoa ole opetettu? Kenenkäs vastuulla sellainen on??
Täällähän pienille lapsillekin tungetaan luku- ja kirjoitustaitoa heti kun kehdosta ylös pääsevät.
Kyllä on naurettavia perusteluja ja kehtaavatkin kirjoitella tuollaisia.

Muslimit on kakkakouria
Muslimit on kakkakouria
4.2.2019 13:11
Vastaa...  Anonymous

Noi luku ja kirjoitustaidottomat viettävät suurimman osan ajastaan netissä puhelimillaan. Ehkä arabimaailman netti on tikku-ukkoja ja kivoja kuvia, pärjää ilman lukemista ja kirjoitusta tosi hyvin. Vai onko peräti mahdollista että muslimi puhuu paskaa ja leikkii tyhmää ja tietämätöntä kerätäkseen säälipisteitä..? Ei kai sentäään!

Suomi Finland
Suomi Finland
4.2.2019 10:45

Joku meistä rasisteista on päässyt hymyttämään tuon RHC:n Fabebook- postauksen.
Leveä hymy sopii epätoivoiseen turvistilanteeseen mitä mainioimmin ja sitten kun hemmo on Kabulissa lukemassa ja kirjoittamassa tienviittoja, niin sitten irtoaa vielä leveämpi hymy.

Päivän Paras Uutinen
Päivän Paras Uutinen
4.2.2019 11:02
Vastaa...  Suomi Finland

Nyt kaikki hymyttämään tästä lähtien juuri tällaisia kommentteja! Peukkua ja ilonkyyneleitä kehiin!

Ilmari
Ilmari
4.2.2019 11:23

Ilkassa on hyvin selostettu asiaa. Rehtori on siis asiallisesti ottaen suorittanut esitutkinnan, syyteharkinnan ja antanut vapauttavan päätöksen. Tällainen ei kuulu rehtorin toimivaltaan kuten poliisi toteaakin. Hänen olisi kuulunut heti antaa asia poliisille. Mikään koulun toimintatapa tai jotkut ohjeet eivät mene lain yli. Jos tällaista on ollut ennenkin, rehtorin toiminta pitää tutkia.

kanander
kanander
4.2.2019 14:01

EPOn rehtori yrittää soveltaa suomalaista versiota sharia-laista. Omituinen pölvästi.

toni lajos
toni lajos
4.2.2019 14:26

Pohjanmaalla on taidettu nautia sitä kuuluisaa ” hopeavettä ” hiukan liikaa, on mukiin lorahtanut tupla-annos. Rikoksen salailusta on joissakin tapauksissa kulkenut tie raastupaan, etenkin törkeissä, kuten raiskaukset. Rasismin korttia huitova rehtori saattaa sittenkin selvitä, tai en tiedä, kun on toi vihapuhekin…

Anonymous
Anonymous
4.2.2019 16:11

Totean vain näin universaalisti että EN tule koskaan,missään oloissa,ikinä näkemään yhtään mitään jos joillekin noista lasten joukkoraiskaajia paapovista mädättäjähuorista tai heidän loisistaan tapahtuu jotain.En vaikka se tapahtuisi aivan silmieni edessä.Olen nimittäin juuri silloin tarkkaavaisesti havainnoimassa taikarasismia yms. tärkeää ja silloin voi epähuomiossa jäädä vaikkapa joku mädättäjähuoran ilmeinen 7 laukausta takaraivoon itsemurhakin jäädä huomaamatta.

Mk
Mk
4.2.2019 23:26

Mikä on tazkera?

Vaasan veri vapise eikä Kauhavan rauta ruostu
Vaasan veri vapise eikä Kauhavan rauta ruostu
5.2.2019 03:57

On ollut melkoinen yllätys millaisia matuparasiittien hyysääjiä pohjalaaset (ei kaikki) ovat viimeisten 3,5 vuoden aikana olleet. Pohjanmaallahan syntyi aikaan mm. Lapuan Liike ja maakunta on ollut tunnettu isänmaallisuudestaan ja Härmän häjyistään varsinkin Etelä-Pohjanmaa. Mihin se kaikki isänmaallisuus on nyt hävinnyt ?? Missä on se pohjalaanen jämäkkyys ja isänmaallisuus jota mm. Antti Tuurin kirjoissa kuvataan? Nyt tarvittaisiin sitä vanhaa kunnon Härmän häjy mentaliteettia koko Suomeen jotta nuo islamin inhakkeet ja niiden suvakkikätyrit eivät hypi silmille.