Ronnebyn ryöstöstä vangittiin kolme ruotsalaista miestä

Blekingen käräjäoikeus vangitsi tänään 1968, 1980 ja 1995 syntyneet ruotsalaismiehet epäiltynä Ronnebyn törkeästä vanhuksen ryöstöstä.

83-vuotias vanhus ryöstettiin ja pahoinpideltiin törkeällä tavalla perjantaiyönä. Pahoinpitelyn jälkeen liikuntakyvytön vanhus jätettiin lattialle makaamaan, josta hänet löydettiin seuraavana aamupäivänä. Tekoajaksi arvellaan monta tuntia, noin klo 23.00-04-00 väliseksi ajaksi. Miehet yrittivät väkivallalla uhaten saada vanhuksen rahat, mutta tällä ei ollut antaa ryöstäjille mitään arvotavaraa.
Miehiä epäillään murhan yrityksestä.
Tapahtuman kulku on hyvin kummallinen. Asia alkoi selvitä aamulla kun vanhuksen tytär aikoi mennä isänsä luokse. Tyttären auto oli varastettu ja hän sai kyydin tuttavaltaan isänsä luokse, josta vanhus löydettiin sitten huonossa kunnossa.
Poliisi löysi naisen auton myöhemmin iltapäivällä Falkenbergistä. Osoite oli poliisin entuudestaan tuntema. Poliisi otti tästä osoitteesta kiinni nyt vangitut kolme epäiltyä. Lisäksi etsintäkuulutettiin neljäs mies, joka ilmoittautui poliisille myöhemmin vapaaehtoisesti.
HUOM! Korjaus aiempaan juttuun, jossa tekijöiksi mainittiin ulkomaalaistaustaiset miehet. Heillä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä.

83-vuotias vanhus pahoinpideltiin ja ryöstettiin

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Suvaitsevaisto sai sitten taas yhden lyömäaseen rasisteja vastaan: kyllä ruotsalaisetkin… jne…
Otetaan hihasta heti kun matut syyllistyvät vastaavaan… …ja käytetään 100% varmasti.

vittuuntunut Stadilainen

Kyseessä on vasta epäily, kunnes on käsitelty kaikissa oikeusasteissa ja julkistettu kahden vuoden päästä tilastoissa. Ehkä matuväkivalta ja sosioekonominen asema on raaistanut heidät. Ruotsin hallituksen fasistinen politiikka on tämän aiheuttanut. Tarvitsemme lisää rahaa, sensuuria ja ruotsalaisrikollisia…
Vakavammin, Ruotsin tuntien uskon tekijöiden pottunokkaisuuteen vasta kun näen heidän kuvansa ja heidän taustansa on varmennettu.
Ja _*JOS*_ kyseessä todella on valkoihoiset kantaruotsalaiset, erona tyypillisempiin vastaaviin mamujen tekemiin tässä tulee olemaan se, ettei kukaan lähde näitä tekijöitä puolustelemaan, voivottelemaan tai selittelemään vaan tekijät toivotetaan sinne minne he kuuluvat!

Ei mulla muuta

Niin. Nythän on sellainen meininki että esim yle toitottaa kovasti vihapuhe kampanjasta. Eli epäsuorasti tai suoraan kuinka vain, eu direktiivi(?) Joka suorastaan erinomaisesti tulee näin ennen vaaleja jne. Eli. Sensuuria ja valkopesua sekä mielipiteiden muokkausta miljoonilla sekä katteettomilla lupauksilla a la valtapuolueet jotka kusettavat jälleen kerran niillä eläkekorotuksilla yms. Ja kaikki ongelmat a la matut simsalabim. Unohdettu ja sen sijaan kaikki on ihanaa, rahaa riittää ja meillä on unelma sekä suomalainen mies on syyllinen kaikkeen mikä liittyy asioiden kyseenalaistamiseen jne. Vmp. Valtapuolueet luottavat järkähttömästi siihen että puolueuskollisuus sekä helvetin lyhyt muisti ja sopivasti ennen vaaleja valtamedian suosiolla valikoituja sekä ohjattua keskustelu( lue yle) . Ja varmaa on, että jos perussuomalaiset saisivat vaalivoiton, on ihan varma että tulemme näkemään sirkuksen ruotsin tyyliin.

vitjaantunu Stadilaine'

No olihan tälläinen mediakampanjointi ihan odotettavissa edellisten vaalien malliin. Varsinkin Oulun ja muiden tapahtumien jälkeen…
Sen takia meidän kaikkien velvollisuus on tehdä omaa vastakampanjaamme täydellä teholla aivan vaalipäivään asti. Linkkejä ja tietoa jakoon vaan niin perkeleesti loppuun asti!
Totuus on meidän puolelllamme ja jos saamme sitä puskettua läpi suuren yleisön tietoon, vaikutus vaaleihin on taattu!
Yksi tapa propagandan levittämiseen on esim. ao. listan jakaminen oheiskysymyksellä: ”tätäkö haluamme Suomeenkin?!”
https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal
https://en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Banbury_child_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Halifax_child_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Oxford_child_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Newcastle_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Peterborough_sex_abuse_case
https://en.wikipedia.org/wiki/Telford_child_sexual_exploitation_scandal
https://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_child_sex_abuse_ring
https://en.wikipedia.org/wiki/Huddersfield_grooming_gang
https://en.wikipedia.org/wiki/Derby_child_sex_abuse_ring

Yhteiskuntatieteet reputettu

>Juutalskommunistinen hallitus
>fasismi
Nyt joku ei kyllä oikein toimi siellä ylälehtereillä. Jos Ruotsissa olisi fasismi vallassa kaikki karvaranteet olisi poistettu jo vuosikymmeniä sitten. Haloo nyt kirja käteen

Winston oli oikeassa

On suorastaan irvokasta, että kun esim monen tytön elämä on tuhottu, on ollut murhia sekä yleistä vittuilua suomalaista yhteiskuntaa kohtaan sekä härskiä hyväksikäyttöä tukien jne suhteen, on ihmeellistä miten tämä kaikki menee läpi kuin normaali. Siis media ja nykyisen hallitus mukaan lukien oppositio sdp, vihreät jne hyväksyvät tämän. Niin niin suomalainen sitä ja suomalainan tätä. Mikä on pelkästään itseisarvon ylläpitämistä että kaikki ovat tervetulleita varsinkin lähi- idästä jne. Ja jos omaatte kielitaitoa niin käsitätte mikä kusetus oy suomi finland ab: ssa on meneillään. Kun faktat ympäri eurooppaa puhuvat puolestaan. Lievästi sanoen. Olemme vastakkain kulttuurin kanssa joka ei meidän länsimaiden arvoja hyväksy. Tai suvaitse. Todisteet ovat selvät.

Sam Colt

Se että miehiä sanotaan ruotsalaisiksi ei vielä kerro ”taustasta” mitään. Näkkäri on heti ruotsalainen, kun oleskelulupa on taskussa.

kanander

Rikos ei ole tyypillinen syntyperäisille ruotsalaisille, mutta kusipäitä ovat. Ja Suomesta katsottuna ulkomaalaisia joka tapauksessa. 🙂

Minusta jokainen pedofiili on vaikeasti psyykkisesti sairas eli aito mielipuoli.

Karoliinisen Sairaalan uusimman tutkinuksen mukaan joka 20s ruotsalaismies katselee ja kerää lapsipornoa ja jopa tilaa netin kautta lasten raiskaamisia. Lukumäärissä se tekee 120.000 miestä!
Etnisyydestä, siitä todellisesta, ei sanottu sanaakaan (TV4 Nyheterna). Ei haluttu kertoa koko totuutta.

Jos tämä on totta, tätä pitäisi levittää aivan helvetisti kaikkialle. Linkkien kera.

Joka 20s on valtava määrä

Tässä se koko juttu kerrotaan sanasta sanaan TV4- uutisissa 4.2 kl. 22. En tiedä näkyykö Suomessa mutta joku voisi kääntää?
https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/det-g%C3%A5r-att-medicinera-pedofiler-11963491