Vihapuhe FM 4.2.2019 klo 18.00: Yleisesti haitallista ilmaisua

Uuuden kuukauden uusi viikko alkaa Vihapuheella.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Vihapuhe FM 4.2.2019 klo 18.00: Yleisesti haitallista ilmaisua

 1. Globalistien käsikirjoituksen mukaan edetään ja vauhti kiihtyy sitä mukaan kun kantaväestölle alkaa (vihdoinkin!) selviämään mikä rooli heille on tässä kontrollifriikkien psykopaattien pelissä suunniteltu.

  13
  1
 2. Sen verran omituisia nuo oikeusministeriön vihavastaiset kampanjavideot, että niihin täytyy sisältyä jotain syvällisesti manipuloivia elementtejä – ellei kohderyhmänä ole alakouluikäiset lapset, tai sitten vaan tekijät ovat alakoulutasoisia.

  Tekopaikka vaikutti kuitenkin olevan joku vanha teollisuuskiinteistö, josta on tehty trollitehdas. 🙂

  #againstfuckingstupidity

  1. Kaksivaikutteista propagandaa -sama ”tiedotus” tehoaa järjestelmäuskovaisiin (suorana käskytyksenä suojelevalta koneistolta) ja toisaalta aiheuttaa huolta/vihaa/vitutusta niissä jotka ymmärtävät mihin päämäärään (itsesensurointi/yksi hyväksytty totuus) koneisto pyrkii. Täysin suunniteltua kansan kahtiajakoa millä pyritään varmistamaan ettei yhtenäistä vastarintaa täydelliseen kontrollointiin tähtäävälle poliisivaltiolle pääsisi syntymään.

   Kun tähän lisätään perustuslakiin (nopeutetulla käsittelyllä!!!) tehdyt yksityisyydensuojan heikennykset niin jokainen vähänkin loogista päättelykykyä omaava henkilö pystyy ynnäilemään mihin suuntaan ”sananvapauden ja demokratian mallimaa Suomi” tällähetkellä etenee. Viimeiset 2 vuotta ovat olleet katastrofaaliset, kansalaisvapaukset on käytännössä tuhottu.

   Miettikääpä sitä.

 3. Siinä on poliisilla tutkimista kun järjestetään kampanja jossa pari miljoonaa suomalaista julkaisee FBssä ” Kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit on muslimeja.”
  Nuo kun vielä laitetaan feikkitileiltä VPN yhteyden takaa niin siinähän tutkivat. Ei niitä sakkoja kannata huvikseen ottaa.

  14
 4. metka juttu jos joutuu maksamaan sakkoja totuudesta. niin sehän on kiellettyä pitää olla kommari viher joku nisti , homppeli lepso tai muu friikki, silloin kelpaa, mutt kyllä veromaksajan pelimerkit kelpaa, kumma kyllä..

  1. Maahantunkeutujat suorittavat sitä tehtävää mitä varten eliitti on ne tänne rahdannut -kantaväestön oikeuksia riistetään vetoamalla terrorismin torjuntaan ym. ”yhteiskunnallisiin uhkiin” mutta todellinen päämäärä on kaiken kattava kontrollointi jonka kohteena olet juuri SINÄ.

   Vuosikymmeniä käytetty keino -keksitään ratkaisu itse aiheutettuun ongelmaan.

   Tämän takia matuja ei valtiovallan toimesta tulla palauttamaan. Suoran rahastamisen lisäksi niitä voidaan käyttää työkaluina mitä moninaisempaan riistämisprojekteihin joiden myyminen (jopa hyväuskoisille suomalaisille) normaalissa tilanteessa olisi täysi mahdottomuus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.