Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.2.2019 18:39

Globalistien käsikirjoituksen mukaan edetään ja vauhti kiihtyy sitä mukaan kun kantaväestölle alkaa (vihdoinkin!) selviämään mikä rooli heille on tässä kontrollifriikkien psykopaattien pelissä suunniteltu.

Aappa
Aappa
4.2.2019 18:49

Sen verran omituisia nuo oikeusministeriön vihavastaiset kampanjavideot, että niihin täytyy sisältyä jotain syvällisesti manipuloivia elementtejä – ellei kohderyhmänä ole alakouluikäiset lapset, tai sitten vaan tekijät ovat alakoulutasoisia.
Tekopaikka vaikutti kuitenkin olevan joku vanha teollisuuskiinteistö, josta on tehty trollitehdas. 🙂
#againstfuckingstupidity

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
5.2.2019 10:09
Vastaa...  Aappa

Kaksivaikutteista propagandaa -sama ”tiedotus” tehoaa järjestelmäuskovaisiin (suorana käskytyksenä suojelevalta koneistolta) ja toisaalta aiheuttaa huolta/vihaa/vitutusta niissä jotka ymmärtävät mihin päämäärään (itsesensurointi/yksi hyväksytty totuus) koneisto pyrkii. Täysin suunniteltua kansan kahtiajakoa millä pyritään varmistamaan ettei yhtenäistä vastarintaa täydelliseen kontrollointiin tähtäävälle poliisivaltiolle pääsisi syntymään.
Kun tähän lisätään perustuslakiin (nopeutetulla käsittelyllä!!!) tehdyt yksityisyydensuojan heikennykset niin jokainen vähänkin loogista päättelykykyä omaava henkilö pystyy ynnäilemään mihin suuntaan ”sananvapauden ja demokratian mallimaa Suomi” tällähetkellä etenee. Viimeiset 2 vuotta ovat olleet katastrofaaliset, kansalaisvapaukset on käytännössä tuhottu.
Miettikääpä sitä.

Anonymous
Anonymous
4.2.2019 20:25

Siinä on poliisilla tutkimista kun järjestetään kampanja jossa pari miljoonaa suomalaista julkaisee FBssä ” Kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit on muslimeja.”
Nuo kun vielä laitetaan feikkitileiltä VPN yhteyden takaa niin siinähän tutkivat. Ei niitä sakkoja kannata huvikseen ottaa.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
5.2.2019 09:36
Vastaa...  Anonymous

aivan, just, siinäpä olis ”kommari polpoolla” ihmettelemistä…

Pertti Grandell
Pertti Grandell
5.2.2019 09:40

metka juttu jos joutuu maksamaan sakkoja totuudesta. niin sehän on kiellettyä pitää olla kommari viher joku nisti , homppeli lepso tai muu friikki, silloin kelpaa, mutt kyllä veromaksajan pelimerkit kelpaa, kumma kyllä..

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
5.2.2019 10:49
Vastaa...  Pertti Grandell

Maahantunkeutujat suorittavat sitä tehtävää mitä varten eliitti on ne tänne rahdannut -kantaväestön oikeuksia riistetään vetoamalla terrorismin torjuntaan ym. ”yhteiskunnallisiin uhkiin” mutta todellinen päämäärä on kaiken kattava kontrollointi jonka kohteena olet juuri SINÄ.
Vuosikymmeniä käytetty keino -keksitään ratkaisu itse aiheutettuun ongelmaan.
Tämän takia matuja ei valtiovallan toimesta tulla palauttamaan. Suoran rahastamisen lisäksi niitä voidaan käyttää työkaluina mitä moninaisempaan riistämisprojekteihin joiden myyminen (jopa hyväuskoisille suomalaisille) normaalissa tilanteessa olisi täysi mahdottomuus.