Viime viikkoisesta metrojupakasta tehtiin rotukysymys

”Silloin kun rasisminvastustelu on elämäntapa, silloin totuudella ei ole merkitystä”. Tukholman viime torstainen metrojupakka on saanut aivan omat mittasuhteet. Tapahtumasta tehtiin rotukysymys, jossa osapuolina ovat uhriutuminen ja totuus.

Tapahtumat alkoivat viime torstaina kun vartijat tekivät Tukholman metrossa lipuntarkastusta. Hötorgetin kohdalla lapsensa kanssa matkustavalla afrikkalaisella naisella ei ollut näyttää lippua. Paikalta on useita silminnäkijälausuntoja ja filmejä, joissa tapahtuman kulku on selvä.
Vartijat kehoittivat naista poistumaan metrosta, mutta tämä istui paikallaan ja käski vartijoita jättämään hänet rauhaan. Vartijat sanoivat naiselle, että hän ei voi matkustaa liputta, jolloin nainen alkoi kiihtymään ja tuli lopulta hysteeriseksi. Vartijat saivat naisen ylös penkistä siten, että kaksi vartijaa otti häntä käsipuolesta. Naiseen ei kohdistunut minkäänlaista väkivaltaa tai liiallisia voimakeinoja. Pikemminkin päinvastoin. Nainen ohjattiin ystävällisesti pois junasta ja häntä yritettiin rauhoitella.
Laiturilla nainen menetti otteensa kokonaan ja heittäytyi penkille istumaan. Hän ikään kuin yritti tahallaan kaatua. Vartijat saivat pidettyä naisen vielä pystyssä ja asettivat tämän istumaan. Nainen oli tässä vaiheessa aivan hysteerinen ja vartijat tyytyivät nyt lähinnä rauhoittelemaan naista, ei ole mitään hätää. Lisäksi yksi vartija otti naisen lapsen sivummalle yrittäen tyynnytellä tätä, että ei ole mitään hätää. Vartijat tekivät kaikkensa, että nainen olisi rauhoittunut, mutta nainen psyykkasi itselleen sellaisen hysterian, että tilanne kaatui siihen.
Aiemmasta jutusta voi katsoa tapahtumien kulun videolta.

Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo


 
Nyt asiaan ovat ottaneet kantaa monet sellaiset ruskeat ihmiset, jotka ovat tunnettuja valtakunnallisia rasismin ”uhreja”, ts. henkilöitä, jotka päivittäin avautuvat mediassa kertoen kokemastaan rasismista.
Malmölainen vasemmistopuolueen kasnanedustaja Jallow Momodou, tenstalainen sosiaalidemokraatti Mohamed Nuur ja vihreiden Leila Ali-Elmi ovat ottaneet kantaa hyvin kiivaasti asian tiimoilta. He kertovat Aftonbladetissa julkaisemassaan kirjeessään, että ovat kyllästyneet heihin kohdistuneeseen jatkuvaan väkivaltaan.
– Ei ole mitään väliä onko henkilö ruotsin kansalainen vai ei, mies vai nainen, aikuinen tai lapsi, köyhä tai rikas, mutta kun ihonväri on musta niin henkilö on jatkuvat kohde rasistiselle väkivallalle ja rotuprofiloinnille, kolmikko kirjoittaa Aftonbladetissa.
Kolmikko kertoo niin ikään, että ruskeisiin ihmisiin kohdistuva väkivalta ei ole yksittäisten mätämunien tekosia vaan se on historiallista ja systemaattista toimintaa, jota harjoittaa tämä rasistinen yhteiskunta.
Kolmikko kysellee kuinka usein vartijat ja poliisit ovatkaan syytteessä liiallisesta väkivallasta mustia kehoja kohtaan.
Sen jälkeen mainitaan metron tapahtumat, aiempi Kista Galleriassa tapahtunut jupakka ja joku nevö hööd-juttu Malmösta vuodelta 2015, jossa kolmikon mukaan yhteistä oli se, että valkoiset vartijat kävivät ruskeiden ihmisten kimppuun, mutta syytteitä ei nostettu, koska he olivat valkoisia ja uhrit ruskeita.
Kannattaa huomata, että jokainen tästä kolmikosta on tunnettu juuri kokemastaan rasistisesta väkivallasta. Jallow, joka asuu Malmössä, kokee jatkuvasti ja kaikkialla väkivaltaa. Tenstassa asuva Nuur kokee jatkuvaa väkivaltaa Tenstassa. Ihan kuin siellä oikeasti asuisi valkoihoisia.
Niin ikään Sergelin torille ollaan järjestämässä mielenosoitusta ”poliisin ja järjestysmiesten väkivaltaa” vastaan. Mielenosoituksen tiedoissa sanotaan, että he ovat kyllästyneet rasistiseen väkivaltaan.
Mielenosoituksessa vaaditaan, että:

  • Valkoihoisten erityiskohtelun on loputtava.
  • Rotuprofilointi ja rasismi on loputtava.
  • Afroruotsalaisten syrjinnän on loputtava.
  • Kaikkien tulee saada liikkua vapaasti ja turvallisesti Ruotsissa.

Näin siis tehtiin vartijoiden arkirutiiniin kuuluvasta liputtoman matkustajan metrosta poistamisesta rotukysymys. Se, joka rohkenee mainita, että eihän metrossa saa matkustaa liputta, on nyt rasisti, joka harjoittaa vihapuhetta. Se, joka sanoo, että kyseessä oli vartijoiden väkivaltainen ylireagointi, on taas hyvä rasisminvastustelija.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anti Cimex

Noinhan se Suomessakin meni kun keenerit matkusteli ilman lippuja. Tämä on se uusi systeemi nääs. KAIKEN pitää olla loisen elämässä ilmaista, ja rasistikortti on se ultimaattinen aina toimiva ase. Se toimii niin kauan kun normaali ihminen pelkää rasistikorttia. Ellei pelkää niin sen jälkeen rasistikorttitalo sortuu. Mites sit suu pannaan, kun kaikki paska on omaa vikaa ja joutuu itse maksamaan omia menojaan, itse järjestämään asumisensa jne jne NORMAALIA YHTENÄISTÄ KOHTELUA KAIKILLE. Sitten ei ole enää loisilla kivaa.

Luonnon valintaa

Olen tullut siihen johtopäätökseen että neekerit eivät ymmärrä että lippu tarvitaan järjestäytyneessä yhteiskunnassa käytettäessä sen julkisia kulkuneuvoja. Ja Arabit eivät vain välitä. Kummankin taustalla on 1600 vuoden taantumus DNA:ssa. Sen kehitys on pysähtynyt Raamatun koonnin aikaan. Eikä se kehity vaikka kuinka yritettäisiin. Siihen vain menee oma aika että kädelliset kehittyvät.

Rami Routa

tuota tuota…kuukkereilla on n. 200 tuhannen vuoden sanoisinko..puute aivojen kehityksessä. Afrikkaan jääneet pysyivät joko ennallaan tai evolutoituivat kuukkereiksi, sieltä häipyneet evolutoituivat Homo sapienseiksi. vaikkakin koko out of africa-teoria on luultavimmin täyttä valhetta.

Valtsu

Jos etnopalvonta ei olisi ajan henki ja ihonvärillä ei oikeasti olisi väliä, miettisimme, miten typerä ihmisen täytyy olla, että hän riskeeraa syntymättömän lapsensa siksi, että on matkustanut pummilla. Tästä luonnollisena seurauksena myös huostaanoton miettiminen olisi paikallaan.

Routa

Kikrulla oli aivan oikeutettu huoli ja pelko siittä, että rasistifasistiset valkoiset lipuntarkastajat olivat viemässä häntä ja äpärää keskitysleiriin/kaasukammioon ja polttouuniin.

Rami Routa

Kannatan lämpimästi mielenosoituksen vaatimuksi sikäli, että kannatan valkoisten erityiskohtelun lopettamista sekä sitä että turvallinen liikkuminen olisi mahdollista Ruotsissa.
Tämmöinen rassismin ”kokeminen” on myös varmaan tarkoituksellisesti täysin idioottimainen termi..Kyllä jokainen voi ”kokea” sitä sun tätä omassa päässään, mutta onko se kokemus realistinen ja faktapohjainen on täysin eri asia.

mike lake

Itse olen sitä ikäluokkaa jos vaikka olisinkin maksanut dösälipun naapuri kuntaan ja siellä olisi saatu selville mistä kunnasta olen,niin turpaan olisi tullut ja armotta.
Minulla oli ja on kuitenkin sama ihonväri,murre ja jopa kävin samaa koulua naapuri kuntalaisten kanssa,muttei sinne aivan pienellä porukalla ollut asiaa,mutta mitä sitten ?.
Tervejärkinen ihminen ei lähde edes viereiseen kuntaan saati toiselle puolen maailmaa kuvitellen,että on tervetullut ja jotenkin parempaa ainesta.
Ps.Ollaanko sitten suvaitsevuudessa menty parempaan vai huonompaan suuntaan?.

Anonymous

tuolla välimeren takana on maa jossa on tosi paljon ruskeita ihmisiä. jotkut ovat niin ruskeita että eivät enää edes ole ruskeita vaan ihan mustia! ruskeiden ihmisten olisi varmaan mukavampaa olla jos menisivät sinne ja olisivat yhdessä ruskeita. rakentaisivat pesiä ja taputtaisivat ruskeita käsiään. siellä ei ilkeä valkoinen tule rasisteeraamaan ollenkaan, vaan päin vastoin.

Automies

”Valkoihoisten erityiskohtelun on loputtava.”
– Tässä olen täysin samaa mieltä.
Ei voida loputtomiin syyttää kaikkia valkoisia koko maailman ja muiden kansojen itse itselleen aiheuttamista ongelmista. Eikä yhdenkään valkoiset tehtävä ole elättää verovaroin muita täysin vieraita ja sivilisaation kehityspuussa epäonnistuneita kulttuureja.
”Rotuprofilointi ja rasismi on loputtava.”
– Tässäkin olen samaa mieltä.
Kaikki alkaen työnhausta, kouluista ja arvosanoista päättyen pienimpäänkin yhteiskunnalliseen asiaan on tehtävä tasa-arvoiseksi luomalla lainsäädäntöä esimerkiksi työnhakua ja oppituloksia tarkastellessa.
Itselläni on yliopistossa ollut ulkomailla pelkkä sarjanumero mikä on laitettu kokeisiin ja arvioinnit on aina tehneet ne professorit ja opettajat jotka eivät opeta sitä luokkaa minkä kokeet tarkastetaan. Tällöin ketään ei voida syrjiä tai ketään ei voida myöskään suosia minkään kokeen/ tehtävän/ tutkimuksen ulkopuolisen syyn perusteella. Omasta mielestäni loistava systeemi.
Työnhaussa Yhdysvalloissa ei saa laittaa omaa kuvaansa CV:seen tai se menee hylkyyn tietyissä osavaltioissa. Tällä tavoin pelkkä osaaminen tulee esiin eikä ulkonäköseikat tai rotu vaikuta työnhaussa.
– Kun näitä kahta asiaa oikeasti alettaisiin harjoittamaan laajamittaisesti yhteiskunnassa ajatuksella että ”tasa-arvo on täysin sokea” niin kaikki etnisiin tai muihin ulkoisiin syihin perustuvat erityiskohtelut, ohituskaistat, helpotukset ja vastaavat poistuisivat ja lopputulos olisi seuraava:
Mustat ja muut olisivat täysin pohjalla kuten ne ovat aina, jokaisessa yhteiskunnassa missä ihan oikeasti pitäisi pärjätä itse eikä kaikkea anneta ilmaiseksi järjestäytyneen valtion (valkoisten) pussista ja missä ei ole mahdollista saada ”Erityiskohtelua” tai ”erityistukia” ja muuta roskaa.
Toki poikkeuksia aina on ja muutama harva menestyjä heidänkin joukostaan ponnistaa huipulle kovalla työllään (kunnia heille), mutta poikkeuksellisia yksilöitä on aina suuntaan jos toiseen kaikissa etnisissä ryhmissä. Suuria mediaaneja arvioidessa lopputulos on hyvinkin ”cappucino” yhteiskunta AINA.
Mikäli Suomessa ei annettaisi minkäänlaisia helpotuksia koulussa tai arvosanoissa etnisen taustan perusteella niin kuinka moni pääsisi edes peruskoulun todellisuudessa läpi ei-kantasuomalaisista?
– Aika harva ja tämäkin fakta tiedetään.
Kysymys on vain ja ainoastaan siitä että osa porukasta haluaa uskoa propagandaa ja elää mielikuvituksellisessa ”MikäMikäMaassa” missä kaikki ovat ”Ihan samanlaisia” ja missä yksisarviset p…skantavat hampurilaisia ja rahaa tulee satulinnan kyljessä olevasta taikaseinästä mistä sitä jakaa kukkahattuinen törkeän ylipainoinen siniseksi hiuksensa värjännyt prinsessa…
… Ja toiset taas haluaisivat elää rauhassa ja realiteettien sekä faktojen mukaan ihan aitoa ja oikeaa elämää. Koska he ymmärtävät että yhteiskunnallinen vakaus, taloudellinen varmuus ja yksilöiden erittäin kova työ sekä pyrkimys parempaan ovat ne asiat mitkä rakentavat hyvinvointiyhteiskunnat ja pitävät ne pystyssä.
– Eivät sadut, valheet ja sekoilu mitkä itse asiassa saadessaan niinkin paljon valtaa ja jalansijaa kuin ne ovat saaneet Suomessa ja Ruotsissa uhkaavat kaataa koko yhteiskunnan täysin kehitysmaaksi.
Loppujen lopuksi jossain kohti vauraus on kulutettu, maksajat ja tekijät ovat lähteneet maasta ja jäljellä on pelkkä kaaos ja kehitysmaa Ruotsin ja Suomen kohdalla.
“How did you go bankrupt?”
Two ways. Gradually, then suddenly.”
― Ernest Hemingway, The Sun Also Rises.

Kekkonen

Tää tulee yleistymään todella nopeasti myös suomessa kun mutiaiset ja karvaranteet vaan älyävät. Sitten voitais rakentaa sellainen systeemi ettei näillä ryhmillä edes pidä olla lippua, free ride vaan kaikissa vekottimissa, taksista linnanmäkeen. Lisämausteeksi voitais ehdottaa että mutiaiset voisi tarkastaa kantaväestöltä lipun voimassaoloa ja jossei se natsaa niin valkoinen jantteri vaan niska+perseotteella ulos. Vittu mihin tää paska tulee lähivuosina johtamaan…

Pertti Grandell

siinäpä kysymys, on uskomatonta tää nykyajan meiningi…..nuoruudessani kyläläisten kanssa hakattiin toisiaan pesäpallomailalla, mutt pyydettiin siten anteeks kun oltiin ”pahoja” tänään ollaan ”veljiä”

Pertti Grandell

jukoliste noitten karviksien kanssa.. on ihme kun vielä pottunokat puolustaa noita ääliöitä.. koska tulee nuija-sota..
..

Valtsu

Kyseessä on luonnollisesti rotukysymys, koska se lippu on juurikin ihon pigmentissä. Sitä jos katsoisi mikroskoopilla, siinä lukisi, että ’Lippu kaikkeen’ ja ’Me elätämme teitä eikä päinvastoin’.

Anonymous

Miksei kukaan kysy näiltä ammattiloukkaantujilta yhtä selkeää kysymystä: ”Miten liputta matkustajan asia olisi teidän mielestänne pitänyt hoitaa?”
Ehkä sieltä tulis joku rakentava ehdotus, tai sitten ei. Vastaus voisi paljastaa paljon.

Huru-ukko

Vastaus kysymääsi asiaan: Olisi pitänyt antaa matkustaa liputta koska a) on raskaana b) koska oli tumma rodultaan, en tieä oliko jo heimoltaan c) koska niin kuuluu tehdä.
Näiltä herneen nenuun vetäjiltä voisi kysyä, että mitä helvataa he täällä paskamaassa notkuvat, kun kaikki on niin kamalaa? No vastaus on helppo arvata kaiken äläväbälän takaa: Täällä saa kaiken ja vähän ylikin ilmaiseksi, kotomaassa joutuu tekemäänkin jotain henkensä pitimiksi.

Pera Peeveli

Hoh hoijaa, taas kerran jauhetaan päivänselvää asiaa. Eikö tämä jo pikkuhiljaa ala mennä umpiluisimpaankin päähän? Kerrataanpa vielä.
Lyhyesti: Liputon pottunokka poistetaan junasta = tarkastajat tekivät työnsä. Liputon matu poistetaan = RASISMIA!!!
Mikä tässä on niin vaikeata käsittää?

Suomi Finland

Kai se hysteerinen kohtaus voi tulla ihan sen vuoksi, että omaan perheeseen kuulumattomat miehet ottavat käsistä kiinni. Kivityksen pelko laukaisee hysterian, koska suvun kunnia on välittömästi häväisty. Ja koska lipuntarkastajien pitäisi tämä käsittää, on liputtoman matkustajan poistaminen rasismia. Eli minä olen samaa mieltä uhriutujien kanssa. Tämä oli todellakin rasismia.
No miten tilanteen voisi ratkaista? Jotta mies/nais kontaktia ei pääsisi syntymään kulttuurisen kuilun yli, pitäisi kaikkien lipuntarkastajien olla naisia tämän tilanteen ratkaisemiseksi. Mutta koska seuraavaksi nousisi ongelma siitä, että naispuolisen tarkastajan yrittäessä poistaa paremman kulttuurin miesmatkustajaa, tämä loukkaantuisi siitä, että joutuu niin alhaisen olennon kuin naisen poistamaksi, siirtyy ongelma vain toiseen suuntaan.
Eli loogisena johtopäätöksenä on, että naistarkastajat poistavat naismatkustajat ja miestarkastajat poistavat miesmatkustajat.
Tämäkään ei tosin ratkaise ongelmaa, koska ylipäänsä liputonta paremman kulttuurin edustajaa EI SAA poistaa missään olosuhteissa.
Joten joko pottunokat antavat parempien kulttuurien edustajien matkustaa vapaasti ilman toisten asioihin sekaantumista, tai sitten pottunokat voivat rakentaa rautatien Tukholmasta suoraan Afrikkaan, jonne menomatkan saisi aivan ilmaiseksi. Ko reitillä saa nousta mukaan niin paljon porukkaa kuin junaan vain mahtuu, mutta ulos ei ole asiaa ennen päätepysäkkiä.

Sensuroimaton Totuus

Jos asiat olisivat niinkuin niiden kuuluisi olla ei tukholman metrossa istuisi ensimmäistäkään mustaa ilman lippua eikä myöskään lipun kanssa.
Tältäkin tyhjäntoimittamiselta oltaisiin vältytty.

Pessimisti

Se on vaan kertakaikkiaan kirjattava Ruotsin lakiin, että säänöt, määräykset, lait, asetukset ja hyvä käytös eivät koske ruskeita ihmisiä. Rasismin vastainen laki, pykälä 1. Niin hyvä tulee. Täytyy vain suvaita ja suvaita taas..

Anonymous

hitsari on jo sitä kirjauttamassa

RU-MU-KE-MU johtaa ylivoimaisesti

Turhaan vähättelevät itseään. Ovathan he toki ylivoimaisessa johdossa 10-1 kantiksiin nähden mitä tulee väkivallan käyttöön, raiskaamisiin, varkauksiin, petoksiin, vilppiin ja vippaskonsteihin. Ei pidä olla niin vaatimaton!

Jones

Ennemminkin nämä ”ruskeat ihmiset” ovat rasisteja valkoisia kohtaan. Heidän maissaan ei albiinoja paljonkaan suvaita ja mikäs se eniten albiinoa muistuttaa, kuin vaaleatukkainen ja sinisilmäinen ihminen. He ovat siis tunteneet siis vihaa ja halveksuntaa valkoisia kohtaan, ennekuin ovat nähneetkään yhtään germaania.
https://www.maailmankuvalehti.fi/2006/12/pitkat/ihminen-siina-missa-muutkin
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016051121545914
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/03/02/albiinon-varikas-elama

Juuso

Ikävä kyllä se pahin juttu on se, että järkevät ihmiset jäävät vähemmistöön tai muuten ovat kusi sukassa hiljaa, kun rasisminvastainen liike ja sen uskovaiset meuhkaavat.
Yksi Kunta Kinte elokuva ja kaikkien fiksujen on oltava sitä mieltä, että rasisminvastaisuus ennen kaikkea. Ja termin sisään voi leipoa ihan mitä vain.
Sama juttu satojen ja satojen holokaustileffojen ja antisemitismisyytösten kanssa. Judea ei saa krtisoida tai syyttää vaikka olisi aihetta.
Ihmiset menee helppoon…

mike lake

On vahinko,että todisteet puhuvat sen puolesta ettei koko kaiffaria ole ollut olemassakaan.

Toblerone

Onneksi oli huntu päässä, muuten olisivat rasistiset valkoiset lipuntarkastajamiehet RAISKANNEET peppuun ja bukkakoineet sekä lähettäneet kaiken FB-livenä! Tässä kävi ihan mieletön säkä.

kehitysmaalaistuva Ruotsi

Tästä on lyhyt matka kaupan ilmaisiin ruokaostoksiin, mutta hehän saavatkin jo ilmaiset ruuat kaupasta kortilla.

Ruskeet Lehmät tykkää panee

Ja paljon! Oletkos ikinä nähnyt laihaa muslimiakkaa?

nyyh, etkö näe kun ahmediin sattuu?

Ruotsin todelliset etuoikeutetut röyhkeästi leikkimässä sorron uhria.

Aappa

Käsittämätöntä paskaa.

Viaton Fatima

Ensin valkoiset ruotsalaiset naiset naama punaisena osoittavat solidaarisuutta huijareille sekä varkaille ja vaativat ruotsalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tuhoamista. Valkoiset sortajamiehet pitää saada tuhottua keinolla millä hyvänsä.
Sitten kun se saadaan aikaiseksi, valkoiset ruotsalaiset naiset itkevät kun kaduilla ei uskalla liikkua kun aseet laulaa ja kukaan ei kunnioita ketään. Kaikki varastaa ja polttaa paikkoja.
”Miten tässä näin kävi?” ihmettelee pilalle lellityt Elin Lerssonit.

Aikki.

Kuinka ne kehtaa syyttää ruotsalaisia, jotka ovat heitä hyysänneet ja auttaneet. Jos ei kelpaa, niin inkerit voivat muuttaa takaisin sinne mistä ovat tulleet. Kukaan ei jää heitä kaipaamaan.

Testiklor

Ennen taivas repee kunnes muslimi häpee.

turvatonolopoliisieiteemitään

Junassa tulee joka viikko nähtyä tilanteita jossa ulkomaalaiset ei tottele vartioita tai lipuntarkastajia. Ulkomaalaiset nauraa päälle eikä kunnioita mitään sääntöjä. Turvattomuus on kasvanut julkisessa liikenteessä vuosi vuodelta eikä poliisi tee mitään. Poliisi vain päästää tuhansia laittomia potentiaalisia murhaajia ja pedofiilejä kansalaisten sekaan.

Kivapuhuja

Tämä todistaa, että __________ on niitä oikeita _________.

Anonymous

Ainoa syy minkä keksin miksi HSL muutti lippujärjestelmän mobiililipuksi niin että busseissa lippu ’näytetään’ kännykästä kuskille kuin 80-luvulla. Näin muut matkaajat ei tiedä liputtomista kuten on mamu kuskien osalta osattu kertoa vielä silloin kun matkakorttia piti piippauttaa lukijassa. Sama tietty tehtiin runkolinjojen kanssa sillä perusteella että keskiovistakin voi mennä sisään leimaamatta.

Värinää välituntisin

Vallhamran koulussa Partillessa, Göteborgin lähellä, lyötiin viikonloppuna rikki yli 100 ikkunaa. Toistakin koulua on tuhottu jo yli 500.000kr edestä. Hylten koulussa Hallannissa on rehtori joutunut kieltämään lumisotimisen kokonaan välituntisin koska lumipalloilla on pommitettu henkilökuntaa, ikkunoita ja pienempiä lapsia (SVT teksti-TV).

pöh

Saavat sossusta rahat lippuun, mutta sitä ei tarvitse enää käyttää lippuun, koska jos joku uskaltaa älämölöählyltä lippua kysyä on hän rasisti ja menettää työpaikkansa.

saatanan synagoga

hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:
1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?
2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂
3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂
4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???
5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??
6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??
7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!
8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!
9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!
10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????
11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!
12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??
13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??
14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??
15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??
16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!
17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??
18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂
19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:
https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo
20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!
21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A
Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta
natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!!

Anonymous

”kirkujasta”tuli mieleen simpassi jota poistetaan häkistä tai vakava mtp-potilas jota viedään saamaan vähän sähköhoitoa ,mutta tokkopa se mitään auttaa jollei virtaa ole tarpeeksi.