Uusturkulainen imaami uhkasi hapottaa vaimonsa kasvot

Helsingin hovioikeus ei myöntänyt valituslupaa lähestymiskieltoa koskevassa asiassa, jossa uusturkulaisen imaamin entinen vaimo haki lähestymiskieltoa ja imaami vaati, että lähestymiskielto kumotaan.

Imaami Hammoud Walid Ramez erosi vaimostaan Suomen lain mukaan 2006. Mutta koska Hammoud oli aitomuslimi, Suomen lait eivät kosketa häntä. Niinpä eroa oli haettava islamin sharia-lain mukaisesti Libanonissa. Sharia-lain mukainen avioero tuomittiin Libanonissa huhtikuussa 2018. Mies ei ollut aluksi hyväksynyt Suomessa määrättyä avioeroa kuin sharia-lainkaan mukaista eroa, kunnes lopulta suostui eroon.
Ero ei kuitenkaan ollut helppo. Pariskunta oli asunut erillään jo vuosia, mutta Hammoud oli asunut ainakin välillä naisen asunnossa vastoin tämän tahtoaan. Niin ikään Hammoud oli uhannut hapottaa naisen kasvot, ettei tämä pääsisi uusiin naimisiin. Hammoud oli pahoinpidellyt naista usein eikä nainen uskaltanut mennä lääkäriin kulttuurin tapojen mukaan perheen suojelemiseksi.
Imaamin entinen vaimo ilmoitti keväällä 2018, että menee uusiin naimisiin. Imaami suuttui eikä antanut lupaa. Taas hän uhkasi heittää happoa entisen puolisonsa kasvoille.
6.9.2018 alkoi tapahtua. Nainen oli aamutuimaan yksin kotona. Hammoudilla oli aikomus hapottaa naisen kasvot. Nainen oli pukeutumassa makuuhuoneessa kun mies pääsi omilla avaimillaan sisään huoneistoon. Mies yllätti naisen ja heitti tämän pään päälle kassin. Imaami oli nyt lyönyt naista ja uhkaillut. Nainen sai kassin pois päästään. Imaami kaivoi happopullon esille ja kertoi aikeensa heittää sitä naisen kasvoille. Nainen uskoi, että mies tekee happotempun todellakin.
Tapahtumat etenivät seuraavaksi siten, että mies kaatoi naisen maahan ja istui tämän päälle. Mies painoi tyynyn naisen kasvoille, joten naisen oli vaikea hengittää. Mies löi naisen päätä monta kertaa seinään. Nainen yritti päästä pinteestä puremalla miestä, mutta imaami vain suuttui lisää ja pisti naista ruuvimeisselillä otsaan. Nainen sai isoja vertavuotavia haavoja.
Niin ikään imaami oli pistänyt meisselillä naisen alapäähän ja kertonut, että hän leikkaa sen, jotta nainen ei voi mennä uusiin naimisiin. Nainen oli saanut tästä haavaumia ja vuosi verta. Tällä hetkellä nainen huusi hysteerisesti, sillä hän pelkäsi, että mies todellakin tappaa hänet. Mies oli tullessaan kääntänyt tv:n päälle, jotta huudot eivät kuuluisi.
Tilanne helpottui hieman kun nainen lupasi olla menemättä naimisiin ja imaami saisi talon, lapset ja rahat.
Lopulta tilanne laukesi ja naisen piti lähteä töihin. Hammoud vannotti, että nainen ei saa kertoa tapahtumista kenellekään. Työpaikalla nainen oli kertonut tapahtumista ja työkaverit hoitivat naisen lopulta sairaalaan.
Hammoud ei tämän jälkeen ollut yhteydessä naiseen, mutta lasten välityksellä välitti monenlaisia uhkauksia, jos nainen avioituu uudelleen.
Näillä perusteilla Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Walid Hammoudin laajennettuun lähestymiskieltoon, eli ei saa ottaa minkäänlaista kontaktia naiseen eikä lähestyä esim. työpaikkaa tms.
Hammoud on ollut vuosien aikana mediassa jonkin verran esillä. Hän on puuhastellut mm. Turussa. Hän kertoo Turun sanomissa 2013, että:
– Imaameilla on suuri vastuu siinä, että muslimit voivat säilyttää oman identiteettinsä niin, että noudatamme samalla Suomen lakia.
Mitähän  muuta imaami on moskeijoissa saarnannut?
 

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante

Se on nyt sitä liberaalia sekulaarista mehmetin uskoisten uutta eurooppalaista uskonoppia mitä meilläkin Rotterhamin kaupunki on saarnannut männä viikolla.

Valtsu

Tämä tapaus pitää katsoa tarkkana loppuun. Lienee tulossa rikoksia käsittelevä oikeudenkäynti? Jos on, tuomion on pakko olla ehdotonta? Jos ei, miksi ei?

Anonymous

4. AN-NISA (Naisten suura)
34. Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan. Katso, Jumala on ylevä ja suuri.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Juuri näin. Ei kakkien pidä sopeutua Suomeen vaan suomaalaisten pitäisi oppia kunnioittamaan toisten erilaisia tapoja.

Imaami toist pualt jokkee

Olisi aika naisten hapottaa tällaisten äijien munat. Kuinkahan pitkä tuomio siitä tulisi?

Nenänkaivaja

Fakiiri Paraisilta ja imaami Turusta.

Katri

Taattu eteneminen imaamin uralla. Tekee juuri niin kuin pyhät kirjoitukset käskevät.

alkuasukas

Jaa että vaan lähestrymiskieltoa niinpä niin tarkoituksena aiheuttaa elinikäiset vakavat vammat ja vakava pahoinpitely sekä muita asiasan liittyviä rikoksia vähintään vuosien vankeus olisi paikallaan .Näyttää olevan jo viranomaisilla pelko etteivät uskalla antaa näille mitään tuomioita näinhän se tulee menemään .Jos kantis olisi tehnyt moiset rikokset tuomio olisi vuosia vankeutta. Kyllä tähän jonkun täytyisi puuttua tuomiohan on pelkkä vitsi tälläiset Imaamit pitää kieltää ja saattaa sinne mistä on tulleetkin.

Anonymous

Heittää ne suomalaisetkin happoa jne.

Anonymous

Kyllä me ollaan enemmänkin sellaisia jauhottelijoita. Mutta kyllä siitäkin syvät arvet jää. Happoa syvemmät.

rocky

Ja tekeväthän kultasepätkin happotestin että onko ”kulta” aitoa.

Valtsu

Ja happoja on lähiöräkälät täynnä.
Mutta tarvittaisiin Uuninpankkolainen kertomaan, että onko tämä nyt hyvä vai huono juttu. Nyt on kuitenkin kyseessä johtohahmo, eikä mikään normaali lukutaidoton voimavara.

Tor VPN

Samaa ihmettelin kun huomasin jutun aiemmin ’vastuullisesta’ mediasta eli paskanjauhannan ja pimittelyn uutisista, ts. muualta kuin pt-mediasta. Mutta ilmeisesti ei ole saanut tuomiota koska Paavokaan ei sellaisesta uutisoi.
Miten kummassa imaami ei ole saanut edes ehdollista törkyisestä pitelystä, josta normikansalainen saa lain mukaan ehdotonta, se kummastuttaa ?
Eikös yleensä pitely ole törkeä jos käytetään astaloa, ja tässähän oli ruuvimeisselillä hakannut päähän ja tuherolle.

#Böllis

Ugh

Suomi Finland

Vaikuttaa siltä, että olemme todellakin saaneet rikkautta ja yltäkylläisyyttä osaksemme. A Stubb tiesi hyvin mistä puhui.
Ja kun me länsimaalaiset tasaisesti vähenemme pienemmän syntyvyyden takia ja kulttuuri-ihmiset sen kun lisääntyvät ja leviävät ympäri maailmaa, rikkaus ja yltäkylläisyys vain lisääntyy.
Kenties saavutamme monikulttuurisuvakkien, rasisminvastustelijoiden ja anti-imperialistien utopiamaailman, josta länsimaalaiset valkoiset ihmiset ovat täysin hävinneet. Maailmassa on silloin yhä väkivaltaa, kaaosta ja vaimonhakkaamista, mutta kaikki on silloin parempaa: väkivalta on parempaa ja vaimonhakkaminen on parempaa.
Mutta silloin rasismia ei enää ole: koska valkoiset ovat hävinneet, on rasismi täysin hävinnyt maailmasta.
Keltaiset, punaiset, ruskeat ja mustat ihmiset voivat edelleen syrjiä toisiaan kenties entistäkin rajummin, mutta se ei ole rasismia. Se on sitä positiivisempaa syrjintää.
Ja vaikka naiset joutuvat sen jälkeen ikuisiksi ajoiksi nyrkin ja hellan väliin, ei silläkään ole väliä. Koska tuo naisen asema on Allahin määräämä, on sen oltava hyvää ja täydellistä ja ehdottomasti tavoiteltava päämäärä.

El Comandante

Ei munien hapottaminen kuulu meidän kulttuuriperintöön. Rankimmat muijat voisivat tietysti salvaa pihdeillä ja puukolla sekä hurjimmat kunnioittaa poromiesten perinteitä puremalla.

Anonymous

Niin. Olisiko niin että tulevaisuudessa kun mennään leikkimään ja keinuttelemaan puistoihin, osat vaihtuvat erilaisiin keinutteluihin.

Suomalainen

Eikös tämä olisi tätä kahdensuuntaista kotouttamista ja kulttuurien kohtaamista ynnä muuta monikulttuurisuutta jos omaksumme heidän tapansa ja alamme kastroimaan raiskaajia erilaisilla hapoilla?

jippos123

Aikalailla tyypillinen musu, säälittävä äläväbälä luuseri. Jos tulee vastaan niin pataan. 99% noista musujätkistä on tosi kovia, akkoja vastaan mutta kun tulee niitä kumartelematon mies vastaan niin kusevat housuihinsa.
Kovaäänisiä vellihousujahan noi paskat ovat, eivät mitään muuta.

El Comandante

Jos sinulla on semmoinen vasikan kokoinen musta hauveli niin annappa sen nuolla ja puskea imaamia niin saatana lähettää imaamin helvettiin eikä se saakkaan piestä 77 kerubin silmäistä neitsyttä vaan lepyttelee 77 kpl pirun kiukkuista anoppia.

imaamin titteli otetaan pois

Imaami tarvitsee piip koska ei pystynyt pitämään vaimoaan.

Tekokyrvän?

Auton? Tikapuut? Haitarin? Kilon perunoita?

Absurdi valikointi Ylen Uutisoinissa -Huom samoista asioista eri hiipakuntien tekeminä

on aika absurdia valtamedia jornalismia YLE
poliisin ahdistelu syyte nousee ylen juttu uutisoinin aiheeksi
mutta Teuvo Lomanin ei
* media alalla nääs* siksi hys hys
Paavi Kertoo että **katotlilais** papit pitäneet nunnia sexi orjina
l
mutta mutta jotain puutuu
ei sanakaan enään oulun **Muslimi** matu pedofileistä Ylellä
Eli Teuvo Lomanin Poikeava VÄHEMMISTÖN EDUSTAJA
* H-Sexuali* ja *muslimi* raiskareiden* rikokset vaietaan Ylessä
kun taas **Poliisi** ahdistelu on yle uutissa ja **katolilainen** kirkko
Edeleen *homo Ja muslimit* pedofiilithe jättävät rauhaan*
ja kun mietii näiden kahden edustajan risti riitaisuuksia niin huhu huh –*homo *
*jonka muslim heitää katota* suvaitsevaisuutaan
Samaan aikaan ylessä pyörii DDR n Muistutava
jo pelkästään se kuva kerronta sanoma *narauta vihapuhuja polisille* oleva
mykkäsen sisäministeriön liberaali vasuri järjestöjen rahoittama – Soros-
*sananvapauden* raiskaus* kamppanja Viha puheesta
Olen sanaton onko suomen kansasta osa seonnut lopulisesti
Yle Tuoreimat
Poliisiammattikorkeakoulun miesopettajaa epäillään useasta seksuaalisesta ahdistelusta: ”Sekä oppitunneilla että vapaa-ajalla”
Missä Teuvo Lomanin Oikeuden käynti Lapsen hyväksikäyttö
Oulun Matu pedofiilien tapaus uutisointi
ei missään
todiste absurdisesta sekopäisyydestä uutis linjauksista ylessä
mitä uutisoidaan mitä pimitetään akendan perustella
https://yle.fi/uutiset/18-34837

Ihmettelin kyllä että että Teuvo Loman oli jo kasvoillaan ja nimellään lehdessä vaikka ei vielä tuomiota.Ansaitsee toki tuomion jos syyllinen.Mutta näitä ”lapsukaisia” suojellaan niin että ei vahingossakaan kuvia ja nimiä julkisesti ennen tuomiota.JOS sittenkään!

Anonymous

Tottakai. Eikö olekin ironista. Tämäkin median ns suosikkipoju uhrataan monikulttuurisuuden nimissä. Jotta tässäpä esimerkki.

Setä

Apina.

paviaani

Seuraava hapotettava löytyy tietty Happo-hotellista.

kysyn vaan

Oliko tuo ruuvimeisselöity ämmä tämän muslimisyövän maahantuoja — siis ihminen vai suvakkimätö kun jopa työpaikalle meni, tai sitten kenen työpaikalle.

Vrt. ”resande”

Tulijoista ei tykätä, menijöistä kyllä.

sjsus

Poliisia ei kiinnosta ulkomaalaiset kasvojen hapottajat vaan suomalaisten mielipiteet. Poliisilla ei ole mitään arvoa.

Ei paljoo verojen maksu enää kiinnosta

Sairasta hamuta noita tänne ja vielä myöntää niille erityisetuja.

Aappa

Miten tuommoinen mielipuoli voi kävellä vapaana?

Historia opettaa

No. Vastaan että tottakai voi oy suomi finland ab:ssa. Emme voi kansainvälisten sopimuksien vuoksi kieltää sitä mitä he tekevät/ ovat väärässä. Lisäksi kun olemme nyt oy suomi finland ab: na lisäsitoutuneet kaikkeen hyvään mikä lähi-idästä ja afrikasta tulee sen lisäksi minkä maksamme kehitys apuna miljardien muodossa, he vain nyt ovat oikeitettuja koska me länsimaalaiset sivistyneet olemme ns velvoitettuja kaiken sorron jälkeen( minkä suhteen oy suomi finland ab:lla ei ole osaa eikä arpaa) ja koska nyt pitää suomea rikastaa geeniperimmän vuoksi. Niin. Ihan totta. Ja kun sitä geenien levittämistä on aloitettu oikein kansainvälisen järjestön avustuksella johon tämä idiootti kansa vielä lahjoittaa rahaa, on selvää että huolimatta ruotsalaistwn näennäisestä heräämisestä ja sd vaalivoitosta huolimatta, skandinavian kulttuuriperinteet ja arvot ovat hyökkäyksen kohteena. Kyn ajatellaan nenää pidemmälle. Piste.

Kivat sullekin

Jos hapottamisen rangaistuksena olisi teon tekijän hapottaminen, ensin munat ja sitten naamataulu, johan loppuisivat happoiskut kuin seinään. Paitsi tietenkin niiltä hurahtaneitakin hurahtaneimmilta joihin ei pure mikään paitsi valkosipuli ja heinäseiväs ehkä.

Anonymous

Niin. Jos kysyisit tietyitä tahoilta, vastaus olisi että lapsien eteen virkkaamaan ja kova usko että he vain kaipaavat rakkautta sekä jostain käsittämättämästä syystä sitä että he näkevät pieniä lapsia päiväkodeissa jne. Ihan totta.

Kokoomus ministerien lausumia

He ovat voimavara. Tai he ovat väkivallan uhreja ei tekijöitä.

Hyi hitto!

Göteborgissa on useita vuosia toiminut tummatukkainen ja huonohampainen sarjavaras joka seuraa lapsia koulusta kotiin ratikka kolmosen linjalla. Kyselee ovatko vanhemmat kotona ja jos ei nin tunkee lapsen mukana asuntoon eri verukkein, kohnii laatikot ja varastaa kännykät, rahat jne:
unvis.is/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wElk6o/serietjuv-misstanks-forfolja-barn-och-lura-sig-in-i-deras-hem

Varma Suominen

Islam on rauhanuskonto, ainakin piispojen ja Hämeen-Anttilan mukaan.

goy Vandal

Meisselisetä.
Paavo syytti aiemmin muslimisympatiasta, niin laitetaan taas jotain kivaa. Muslimimaissa naiset ei mädätä. Eivät vaadi avoimia rajoja eivätkä hypi silmille. 🙂

M. Huikuri

Olikohan kysymyksessä Roboeukko, kun yritti ruuvimesselillä säätää, vähän sieltä (mielestä) ja vähän täältä, alapään asetukset kohalleen.

kanander

Imaaille pitäisi järjestää lättykestit, jotta pääsisi herkuttelemaan suu hillossa.

Virtanen

Valtamedia ei Suomessa tee tutkivaa journalismia mutta joku muu voisi piilokamerojen kanssa soluttautua moskeijaan. Tanskassa paikallinen yle teki homman mutta Suomessa tarvittaneen kansalaisaktiivisuutta.