Tulija tuomittiin Ahvenanmaalla pikku vankeuteen, yritti sytyttää naisen tuleen

Ahvenanmaan käräjäoikeus Maarianhaminassa tuomitsi 1970 syntyneen Abdulrahman Fattah Panahin muodolliseen 1 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Panah yritti sytyttää naisen tuleen.

Tapahtumat alkoivat keväällä 2017 kun Panah vieraili entuudestaan tuntemansa naisen luona tämän työpaikalla. Tapahtuma jatkui siten, että pariskunta jatkoi naisen autolla tämän asunnolle. Siellä Panah alkoi vaatimaan seksiä. Nainen kieltäytyi. Tästä suuttuneena Panah kaatoi naisen lattialle, raahasi tämän kylpyhuoneeseen ja kaatoi jotain sytytysnestettä naisen kasvoille ja ylävartaloon. Kun mies alkoi kaivella sytkäriään esille onnistui naisen potkaista mies ulos kylpyhuoneesta ja lukita ovi.
Tämä onnistui helposti, sillä Panah ei ole ollut ruoka-aikaan kotona ja oli tekoaikaan vain 50-kiloinen lampaanjalka. Nainen soitti kylpyhuoneesta hätänumeroon ja poliisit saapuivat nopeasti paikalle.
Naisella ei saanut tapahtumista varsinaisesti ruumiinvammoja, mutta jos Panah olisi onnistunut grillaushommissa olisivat naisen vammat olleet vielä pahempia, syyttäjän mukaan.
Panah kiisti syytteet ja väitti, että nainen ja tämän suku olivat viritelleet hänen niskoilleen salaliiton. Nainen oli itse repinyt itseltään hiukset päästä ja kaatanut sen jälkeen sytytysnestettä päälleen.
Panah oli aiemmin sanallisesti uhannut naista tuleensytyttämisellä. Tätä tehostaakseen hän oli näyttänyt filmejä Afganistanista, joissa naisia oli sytytetty elävänä tuleen. Panah oli sanonut naiselle, että Suomessa naisen elävänä polttamisesta saa vain 15 vuotta vankeutta, joka ei ole yhtään mitään.
Oikeuden päätös on siinä mielessä mielenkiintoinen, että edes syyttäjä ei hakenut tuomiota murhan yrityksestä, tai edes tapon yrityksestä. Oikeuden mielestä teko oli raaka, mutta silti se päätyi vain pahoinpitelyn yritykseen. Vaikka Panah oli selväsanaisesti hautonut murha-ajatuksia. Teko oli toisin sanoen ilmiselvä murhan yritys ottaen huomioon miehen naisenpolttamisfetissin.
Asiasta kirjoitti Ålands Nyheter.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
6.2.2019 09:24

Joo mut nää tekee törkeen siistii safkaa! T: Riku R.

Riku Ärrä
Riku Ärrä
6.2.2019 13:53
Vastaa...  Anonymous

Ei sovi myöskään unohtaa heidän tärkeää panostaan Suomen kaarnalaivatelakkateollisuuden eteen.
T: Suomen kaarnalaivatelakkateollisuusliiton ylipääjohtaja ja kehitysmaakaupankäynnintehostusyksikön vara-apukanslerinviraston pääsuunnittelija Riku R

Oi oi oi
Oi oi oi
6.2.2019 10:36

Ja on muutenkin niin ihkui. Tumma tukkakin.

Viha in vihannes
Viha in vihannes
6.2.2019 16:20
Vastaa...  Oi oi oi

Oi että mä nautin. Tätä lisää ahvenanmaalle. Ahvenanmaa- tuo rasismin helmi!

Anonymous
Anonymous
6.2.2019 10:38

Ei ole tuokaan tuomio yhtään mitään murhanyrityksestä, ja jos on ensikertalainen istuu siitä puolet. Tuskinpa herättää näiden keskuudessa minkäänlaista kunnioitusta virkavaltaa ja oikeuslaitosta kohtaan tällaiset tuomiot. Istuttuaan olemattoman kakkunsa Panahin voikin sitten palauttaa suoraan Afganistaniin, eikä tarvitse jäädä tänne notkumaan.

A. Stupido
A. Stupido
6.2.2019 10:58

Happoiskut, kivittämiset ja polttamiset kuuluvat monikulttuurisuuden kirjoon. On pelkästään ihanaa että junttilandia Ahnevanmaa saa osansa monikulttuurisuuden rikkaudesta.

Jones
Jones
6.2.2019 10:59

Aina vaan tälläisia juttuja tuntuu tulevan. Silti jankutetaan etteivät lähi-itäläiset ole muka väkivaltaisia. Mutta totuus on toinen, vaikkei siitä nykyään saakkaan puhua.

kansalainen
kansalainen
6.2.2019 11:15

Happo on siitä kätevää, ettei sitä tarvitse sytyttää, ja kämppä pysyy asuttavassa kunnossa. Musta kaapu peittää naaman. Pitää varoa, ettei takapuoleen heitä sitä happoa, niin se pysyy käyttökunnossa.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
7.2.2019 08:30
Vastaa...  kansalainen

pH arvo on avain kauniiseen ihoon.

Sam Colt
Sam Colt
6.2.2019 11:28

Eii ole uutisen arvoinenkaan tuon iranilaiskurdin temppu. Se kuuluu kansallisiin tapoihin.
Ihmeellistä sen sijaan on, että sisäsiistit ahvenanmaalaiset – jotka muuten eivät tiedä suomalaisuudesta mitään – julkaisevat noin suvaitsemattoman jutun nimineen ja kuvineen! Vaikka tuomiokin on alle kaksi vuotta, eikä edes lainvoimainen vielä.
Akka tosin on tyhmä kun ottaa autoonsa jihadistin ja säilyttää kylpyhuoneessaan sytytysnesteitä.

Anonymous
Anonymous
6.2.2019 12:35

Viha puhe on rikos raiskaus on Monikulttuurisuus .

Li A
Li A
6.2.2019 13:57

Meillä on tilaa, tulkoon vaikka mun makkariin. Tuollainen urhea orhi saa minutkin syttymään.

El Comandante
El Comandante
6.2.2019 14:48

Onneksi olkoon saarivaltakunta. RKP haluaa tuoda näitä kulttuurinrikastuttajia ja huoltovajeen paikkaajia uusio suomenruotsalaisiksi kuorimaan pottuja även på svenska potaatteja taffelin pernalastutehtaalle. Kannattaisiko sittenkin miettiä mitä puoluetta äänestäisi

El Comandante
El Comandante
6.2.2019 14:50

Mitä rotua oli tuo lammas? Painosta päätellen veikkaisin myskihärkää.

Naisten ja lasten heikko asema multikultiyhteiskunnassa
Naisten ja lasten heikko asema multikultiyhteiskunnassa
6.2.2019 15:08

Meinas tulla grillattu affena, liki liippas. Tämä on juuri sitä kun ihmiset- ja varsinkaan naiset- eivät vieläkään tajua että nämä hiustaiteilijat, sytytysexpertit ja pomminpykääjät eivät ole samanlaisiakuin me. Leveänkin hymyn ja ihquihquihqun takana voi olla vaikka mitä.
Malmössä oli isä mennyt hakemaan 4-v. pikkutyttöään päiväkodista, tyttö alkoi itkeä kun kuuli että isä tulee eikä äiti ja meni soittamaan äidille. Kun isä tuli hän oli raivoissaan ja löi tyttöä avokämmenellä kasvoihin niin että tyttö lensi seuraavaan huoneeseen. Yritti hyökätä tytön kimppuun uudelleen mutta henkilökunta ehti väliin.
unvis.is/https://www.expressen.se/kvallsposten/pappa-slog-dotter-pa-forskola-atalas/
Pois kaduilta tällaiset äijät ennenkuin ehtivät tehdä lisää pahaa. Ei mitään hoitoa ja lällyä vaan ULOSULOSULOS ja jos ei saada ulos niin sitten sisälle, kiven, pitkäksi aikaa.

Anonymous
Anonymous
6.2.2019 15:32

Siinä vaiheessa kun täälläkin niinkuin muualla Euroopassa on vankilat täynnä näitä sontaläjiä ei voida antaa tuomioita kuin ehdollisena mihinkäs laitat.

Markka tai laatikko?
Markka tai laatikko?
6.2.2019 15:58
Vastaa...  Anonymous

Laatikkoon.

Närästää
Närästää
6.2.2019 16:00

Liian hapokasta nämä happoheikkien touhut joita katsellaan läpi sormien.

noitavasara
noitavasara
6.2.2019 17:42

Ahvenanmaa on tunnettu noitavainoista.

K.L.
K.L.
6.2.2019 20:55

Ei sentään väitetty Fatta Panahin olevan 17v….hyvin olis menny läpi…

Kuuma rakkaus
Kuuma rakkaus
7.2.2019 04:46

Ihastus suorastaan kuumeni ja halusi vastapuolen myös tuntevan samaa.

Asteroiditäti
Asteroiditäti
9.2.2019 12:27

Ei taida affenanmaalla olla vankilaa eli tullee mannersuomeen ja myös jää tänne.
Tusen tack Åland. 😀