Tulija tuomittiin Ahvenanmaalla pikku vankeuteen, yritti sytyttää naisen tuleen

Ahvenanmaan käräjäoikeus Maarianhaminassa tuomitsi 1970 syntyneen Abdulrahman Fattah Panahin muodolliseen 1 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Panah yritti sytyttää naisen tuleen.

Tapahtumat alkoivat keväällä 2017 kun Panah vieraili entuudestaan tuntemansa naisen luona tämän työpaikalla. Tapahtuma jatkui siten, että pariskunta jatkoi naisen autolla tämän asunnolle. Siellä Panah alkoi vaatimaan seksiä. Nainen kieltäytyi. Tästä suuttuneena Panah kaatoi naisen lattialle, raahasi tämän kylpyhuoneeseen ja kaatoi jotain sytytysnestettä naisen kasvoille ja ylävartaloon. Kun mies alkoi kaivella sytkäriään esille onnistui naisen potkaista mies ulos kylpyhuoneesta ja lukita ovi.

Tämä onnistui helposti, sillä Panah ei ole ollut ruoka-aikaan kotona ja oli tekoaikaan vain 50-kiloinen lampaanjalka. Nainen soitti kylpyhuoneesta hätänumeroon ja poliisit saapuivat nopeasti paikalle.

Naisella ei saanut tapahtumista varsinaisesti ruumiinvammoja, mutta jos Panah olisi onnistunut grillaushommissa olisivat naisen vammat olleet vielä pahempia, syyttäjän mukaan.

Panah kiisti syytteet ja väitti, että nainen ja tämän suku olivat viritelleet hänen niskoilleen salaliiton. Nainen oli itse repinyt itseltään hiukset päästä ja kaatanut sen jälkeen sytytysnestettä päälleen.

Panah oli aiemmin sanallisesti uhannut naista tuleensytyttämisellä. Tätä tehostaakseen hän oli näyttänyt filmejä Afganistanista, joissa naisia oli sytytetty elävänä tuleen. Panah oli sanonut naiselle, että Suomessa naisen elävänä polttamisesta saa vain 15 vuotta vankeutta, joka ei ole yhtään mitään.

Oikeuden päätös on siinä mielessä mielenkiintoinen, että edes syyttäjä ei hakenut tuomiota murhan yrityksestä, tai edes tapon yrityksestä. Oikeuden mielestä teko oli raaka, mutta silti se päätyi vain pahoinpitelyn yritykseen. Vaikka Panah oli selväsanaisesti hautonut murha-ajatuksia. Teko oli toisin sanoen ilmiselvä murhan yritys ottaen huomioon miehen naisenpolttamisfetissin.

Asiasta kirjoitti Ålands Nyheter.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Tulija tuomittiin Ahvenanmaalla pikku vankeuteen, yritti sytyttää naisen tuleen

  1. Ei sovi myöskään unohtaa heidän tärkeää panostaan Suomen kaarnalaivatelakkateollisuuden eteen.

   T: Suomen kaarnalaivatelakkateollisuusliiton ylipääjohtaja ja kehitysmaakaupankäynnintehostusyksikön vara-apukanslerinviraston pääsuunnittelija Riku R

   47
  1. Oi että mä nautin. Tätä lisää ahvenanmaalle. Ahvenanmaa- tuo rasismin helmi!

   27
 1. Ei ole tuokaan tuomio yhtään mitään murhanyrityksestä, ja jos on ensikertalainen istuu siitä puolet. Tuskinpa herättää näiden keskuudessa minkäänlaista kunnioitusta virkavaltaa ja oikeuslaitosta kohtaan tällaiset tuomiot. Istuttuaan olemattoman kakkunsa Panahin voikin sitten palauttaa suoraan Afganistaniin, eikä tarvitse jäädä tänne notkumaan.

  56
 2. Happoiskut, kivittämiset ja polttamiset kuuluvat monikulttuurisuuden kirjoon. On pelkästään ihanaa että junttilandia Ahnevanmaa saa osansa monikulttuurisuuden rikkaudesta.

  77
 3. Aina vaan tälläisia juttuja tuntuu tulevan. Silti jankutetaan etteivät lähi-itäläiset ole muka väkivaltaisia. Mutta totuus on toinen, vaikkei siitä nykyään saakkaan puhua.

  73
 4. Happo on siitä kätevää, ettei sitä tarvitse sytyttää, ja kämppä pysyy asuttavassa kunnossa. Musta kaapu peittää naaman. Pitää varoa, ettei takapuoleen heitä sitä happoa, niin se pysyy käyttökunnossa.

  37
 5. Eii ole uutisen arvoinenkaan tuon iranilaiskurdin temppu. Se kuuluu kansallisiin tapoihin.

  Ihmeellistä sen sijaan on, että sisäsiistit ahvenanmaalaiset – jotka muuten eivät tiedä suomalaisuudesta mitään – julkaisevat noin suvaitsemattoman jutun nimineen ja kuvineen! Vaikka tuomiokin on alle kaksi vuotta, eikä edes lainvoimainen vielä.

  Akka tosin on tyhmä kun ottaa autoonsa jihadistin ja säilyttää kylpyhuoneessaan sytytysnesteitä.

  41
 6. Meillä on tilaa, tulkoon vaikka mun makkariin. Tuollainen urhea orhi saa minutkin syttymään.

  25
 7. Onneksi olkoon saarivaltakunta. RKP haluaa tuoda näitä kulttuurinrikastuttajia ja huoltovajeen paikkaajia uusio suomenruotsalaisiksi kuorimaan pottuja även på svenska potaatteja taffelin pernalastutehtaalle. Kannattaisiko sittenkin miettiä mitä puoluetta äänestäisi

  24
 8. Meinas tulla grillattu affena, liki liippas. Tämä on juuri sitä kun ihmiset- ja varsinkaan naiset- eivät vieläkään tajua että nämä hiustaiteilijat, sytytysexpertit ja pomminpykääjät eivät ole samanlaisiakuin me. Leveänkin hymyn ja ihquihquihqun takana voi olla vaikka mitä.

  Malmössä oli isä mennyt hakemaan 4-v. pikkutyttöään päiväkodista, tyttö alkoi itkeä kun kuuli että isä tulee eikä äiti ja meni soittamaan äidille. Kun isä tuli hän oli raivoissaan ja löi tyttöä avokämmenellä kasvoihin niin että tyttö lensi seuraavaan huoneeseen. Yritti hyökätä tytön kimppuun uudelleen mutta henkilökunta ehti väliin.

  unvis.is/https://www.expressen.se/kvallsposten/pappa-slog-dotter-pa-forskola-atalas/

  Pois kaduilta tällaiset äijät ennenkuin ehtivät tehdä lisää pahaa. Ei mitään hoitoa ja lällyä vaan ULOSULOSULOS ja jos ei saada ulos niin sitten sisälle, kiven, pitkäksi aikaa.

  22
 9. Siinä vaiheessa kun täälläkin niinkuin muualla Euroopassa on vankilat täynnä näitä sontaläjiä ei voida antaa tuomioita kuin ehdollisena mihinkäs laitat.

  13
 10. Ei taida affenanmaalla olla vankilaa eli tullee mannersuomeen ja myös jää tänne.
  Tusen tack Åland. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.