Göteborgissa meneillään röyhkeä rikossarja – varas ällyttää lapsia päästäkseen asuntoon

Göteborgissa on meneillään törkeä rikossarja, jossa varas käyttää hyväkseen lasten hyväuskoisuutta.

Tapahtumien kulku on aina samanasuuntainen. Toistaiseksi tuntematon mies lähtee ratikasta seuraamaan lasta. Kodin lähistöllä varas ottaa puhekontaktia lapseen kysyen ovatko vanhemmat kotona. Jos lapsi vastaa, että eivät ole, mies teeskentelee puhuvansa puhelimeen lasten vanhempien kanssa ja kertoo sitten, että hän on jonkinlainen ”tarkastaja”, joka tarkastaa talon ulko-ovea. Varas antaa ymmärtää lapselle, että hän on jonkinlainen turvaoven tarkastaja.
Kun varas pääsee sisään hän käy nopeasti läpi talon kirjahyllyt. Useissa tapauksissa varas on saanut pieniä summia rahaa, puhelimia, kannettavia yms.
Esimerkiksi viime maanantaina varas huijasi 9-vuotiasta tyttöä, joka päästi tuntemattoman miehen asuinhuoneistoon. Mies ällytti tyttöä kertoen, että hän tarkastaa huoneiston ulko-oven ja puhui puhelimeen ikäänkuin tytön isän kanssa saaden tytön luottamuksen. Kun tilanne oli päällä tytön isä soitti sattumalta tyttärelleen, joka kertoi, että talossa oli tuntematon mies. Mies soitti poliisit, mutta varas pääsi pakenemaan paikalta. Mies sai asunnosta mukaansa rahaa ja muuta pientä arvotavaraa.
Poliisin mukaan tällainen rikossarja on jatkunut muutaman vuoden ja kaikissa tapauksissa kaava on samanlainen. Varas ällyttää 9-11-vuotiaita lapsia samalla metodilla. Tietoon tulleita tapauksia on ainakin 15. Kaikki tapaukset pyörivät Göteborgin raitiotievaunulinja 3:n ympärillä. Varas postaa lapsia ratikasta. Poliisin tietojen mukaan tekijä on ”ulkomaalaistaustainen” kera ”tumman tukan”.
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

sarjatarkastaja tästä vielä puuttuikin…

Pertti Grandell

aivan, ollut nyt liikkeelä , oli sarjapaskoja uima-altaassa, sarjaraiskaajia, sarjavarkaita ja nyt vielä pitäis sarjatarkastakin,, enään ei yksittäis tapauksia???näin vaan ajat muuttuvat….

PM

Helvetin hyvä tsäkä ettei oo muutaa ku näpistelly. Ois niitä pahempiakin vaihtoehtoja.
Viitekehyksessään herrasmiesvaras.

Patriootti

Onneksi Suomeen on ssaatu myös näitä kuppaisia loisia asumaan, jotka KelaGoldin rinnalle keksivät aina vain uusia innavaatioita kuinka ansaita niukkasn elaantooon lisää perunoita.

Juha Sharia

Olipa kyllä pöyristyttävän yllättävää että tekijä oli ulkomaalaistaustainen. Olen shokissa!

Pertti Grandell

juu oli tosi, ylläri, ei kai nyt göteborgissa tollasii…..

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Ei tossa nyt mitään ihmeellistä oo

Voi olla vaikka matutarkastaja. Ne tarkastaa kaiken naisten jalkovälistä lähtien ja pitää ne päästää sisään ihan niin kuin ne päästetään valtioiden rajojen ylikin – ihan joka paikkaan mihin matu haluaa tunkeutua.
Eka matu tunkeutuu maahaan, sitten sossutoimistoon, että missä mun rahat, sitten asuntoihin ja lopulta asuntojen emäntien riemurasiaan. Se on vähän sellainen suppenevan kehän periaate tossa matun tunkeilussakin.

Katri

Lapset on päiväkodista asti opetettu palvomaan maata ulkomaalaisten edessä, tottakai silloin päästävät sisään. Vaikka pienessä mielessä häilyisikin ajatus ettei ehkä pitäisi päästää, se on aivopesulla ja jonkinlaisella pelolla rasistisesta teosta (pahin kaikista), niin hiljennetty. Eikö nää vanhemmat ja koulu osaa hävetä!! Siinä voi ”tarkastajat” saada päähänsä myös raiskata tai tappaa!

Qroquius Kad

Saattaahan kyseessä olla muslimin sijasta Romanian mustalainen? Ne kun ovat enimmäkseen rahan ja sensellaisen perässä, eivät niinkään pikkutyttöjen.

Anonymous

Se selittäisi kyllä asiaa.

Etnolegot

Ja ne huonot legotkin (=hampaat) viittaa romanialaisiin tai bulgarialaisiin ”kansantanssijoihn”.

ratkaisu ongelmiin

Ruotsidemokraateista hyvää päivää, olette syyllistynyt jatkuviin rötöstelyihin ja joudumme lopettamaan teidät.

Moonman

Jos kaikille lapsille opetettaisiin, että ei-valkoinen ruotsissa ei voi koskaan olla turvallisuus, tai viranomais-mikään, vaan poikkeuksetta aina pahat mielessä jollain tavalla, niin tällaisiakaan ei voisi tapahtua. Sen sijaan opetetaan päinvastoin ja tulokset näkyvät.