Päiväkotivierailuttamisten lopettaminen sai somen keskustelemaan Ruotsissa

Ruotsissa on syntynyt hieman väärä käsitys Oulun tapahtumien johdosta, jossa turvapaikanhakijoiden vierailuttaminen päiväkodeissa ja kouluissa on lopetettu toistaiseksi.

Vaikka esimerkiksi Samnytt.se kirjoitti asiasta melko totuudenmukaisesti silti lukijoille ja some-aktiiveille on syntynyt käsitys, että Suomi olisi jotenkin ottanut ongelmaa niskasta kiinni ja kissa on nostettu pöydälle.
Tosiasiassahan vierailuttamisten lopettaminen oli niitä harjoittavien toimijoiden mielestä hyvin hankala päätös, jota ei olisi haluttu tehdä. Niin ikään yksikään toimijoista ei ole nähnyt vierailuttamisissa mitään kyseenalaista vaan kaikki ovat kertoneet, että tuntemattomien turvapaikanhakijoiden vierailuttaminen on ollut osa kaksisuuntaista kotouttamista, jossa nuoret tytöt sopeutetaan aikuisiin kolmansista maista tulleisiin miehiin.
Ruotsin some-keskusteluossa Suomea ylistetään ikäänkuin järkimaana, josta Ruotsinkin pitäisi ottaa esimerkkiä.
Ruotsissahan tällaiset päiväkotivierailut ovat aivan arkipäivää. Esimerkiksi seurakunnat järjestävät monenmoisia treffejä pikkutyttöjen ja aikuisten turvapaikanhakijamiesten kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junes on jautaa

Syöpäiset svea mamman idiootit

”Finnarna

No kyllä se syöpä tässä asiassa on siellä Suomessa.
Monella ruotsalaisella on aivan liian positiivinen kuva Suomesta koska luulevat että Suomi on edelleenkin syvästi maahanmuuttokielteinen kuten aikoinaan kun Suomi otti vain 750 matua vuodessa.

Anonymous

Kyllä se järki on jätetty narikkaan täällä ihan yhtä lailla kuin ruotsissa.

Valitettavasti hyvin kohtalokas erehdys

Järki JA tulevaisuus. Poissa.

El Comandante

Kuten ennen Rotterhamin tilaisuutta kirjoitin kukaan ei ottanut vastuuta tapahtumista, kukaan ei ota vastuuta tulevasta. Juodaan viineri kahvit ja kehutaan kaksisuuntaisesta mielialah… eikun kotouttamisesta. Rotterhamin poliitikot ja virkamiesjohto ovat syöneet varsinaista sienisoossia kun mielessä pyörii näky kuinka nämä veijarit ovat Rotterhamin korkeanteknologian kauan kaipaama voimavara.

Anonymous

Tätä voi kokeilla: valkoihoinen mies menee päiväkotiin pyörimään. Laittaa sekuntikellon mittaamaan aikaa joka menee kun poliisi hakee pois. Sinne kun ei saa mennä. Eikä pitäisi olla tarvettakaan mennä. Jostain syystä laki ei ole sama kaikille.

Tyhmä on se joka ei mitään opi vaan jatkaa pään hakkaamista seinään

Suomihan on tyhmempi kuin Ruotsi! Suomi ei ole oppinut Ruotsin munauksista vaan väen vängällä haluaa tehdä samat virheet itse toisen ja kolmannenkn kerran. Uskomatonta!

Suomi Finland

Sellainen ihmisjoukko, joka näkee tärkeämmäksi asiaksi kaksisuuntaisen kotouttamishäiriön tinkimättömän noudattamisen, kuin mitä on lasten turvallisuuden takaaminen, on selkeästi sairastunut idealismiin.
He saattavat aivan oikeasti kuvitella olevansa niitä ‘vastuullisia aikuisia’. Mutta ei: he ovat idealisminsa sokaisemia. Jos he olisivat vastuullisia, he eivät veisi tuntemattomia ihmisiä tekemisiin lasten kanssa. Jos turvapaikanhakijat ovat aikuisia, niin silloin ainoa oikea kaksisuuntaisen kotouttamishäiriön soveltamistapa on tutustuttaa heitä toisiin aikuisiin. Tällöin toiminta perustuu molemminpuoliseen vapaaehtoisuuteen.
Päiväkotilapset ja koululaiset sen sijaan asetetaan tähän tilanteeseen pyysivät nämä sitä tai eivät. Kyse ei ole siis vapaaehtoisuudesta, vaan suoranaisesta pakottamisesta. Samoin vanhemmat pakotetaan luovuttamaan lapsensa tällaiseen toimintaan. Kysytäänköhän vanhemmilta ollenkaan, että sopiiko tällainen vierailuttaminen heille?
Tämä toiminta on kokonaisuudessaan vahingollista turvapaikanhakijoiden kotouttamiselle.
Vaikkakin asiassa pätee vielä korkeammalla tasolla Paavonkin usein esittämä toteamus siitä, että aikuiset ihmiset eivät tarvitse mitään kotouttamista. Aikuisten tulisi ottaa vastuu omasta elämisestään vastuu välittömästi uudessa kotimaassaan. Jos joku ei siihen kykene, niin hän on silloin täysin väärässä paikassa. Jos yli vuoden oleskelun jälkeen suomen kieltä ei osata paskaakaan, niin onhan selvää, että persnettoa tulee sellaisesta tapauksesta niin että raikaa. Tiedän henkilökohtaisesti tällaisten tapausten elelevän keskuudessamme.
Vastuullinen aikuinen ei koskaan tietoisesti altista lapsia tuntemattomien, sotatoimialueilta mahdollisesti tulevien nuorten miesten seuralle.
Mielestäni, vaikka kouluissa eikä päiväkodeissa ei itse vierailujen aikana tapahtuisi mitään, on perverssiä, jos potentiaaliset groomaajat pääsevät kosketuksiin lasten kanssa. Ja vaikka groomaaminen ei tapahtuisi juuri niille lapsille, joita kouluissa on tavattu, ko tapaaminen pikemminkin kiihdyttää groomaamistoimintaa kuin vaimentaa sitä. Vaikka useat turvapaikanhakijat olisivat kunnollisia ihmisiä, yksinkertaisesti on aivan pakko ottaa huomioon heidän viiteryhmänsä yliedustus seksuaalirikoksissa.
On lisäksi häkellyttävää, että poliisitkin valkopesevät näitä groomaamistapauksia. Taannoinhan lehdessä oli, että kun ‘syrjäytyneet’ ja/tai ‘toimettomat’ nuoret miehet kokoontuvat, niin ‘joukossa tyhmyys tiivistyy’! Tuohan on mitä törkeintä valkopesua, jossa yritetään väittää, että osittain on meidän oma syymme, että he tekevät mitä he tekevät -> hehän ovat toimettomia, koska ‘me’ emme anna heille toimintaa. Samoin siinä yritetään väittää, että kyse on yleensä ‘nuorista miehistä’. Sehän on täyttä paskapuhetta. ‘Toimettomat nuoret miehet’ eivät syyllisty sellaiseen kamaluuteen kuin lastenraiskaus. ‘Nuoret miehet (TM)’ sen sijaan tuollaista tunnetusti tekevät.
Valkopesun on loputtava, ja on tuotava selkeästi esille se, että kulttuuritausta on merkittävä selittävä yksittäinen tekijä usean nuoren miehen joukossa suorittamaan lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja suoranaiseen lastenraiskaamiseen.

Automies

“Kysytäänköhän vanhemmilta ollenkaan, että sopiiko tällainen vierailuttaminen heille?”
– Ei varmaan kysytä mutta asian tultua ilmi (Kuten se on nyt tullut) vastuu siirtyy asiasta välittömästi vanhemmille.
Itse pidän sellaisia vanhempia vastuuttomina jotka vievät lapsensa sellaisiin päiväkoteihin missä noita vierailutetaan ylipäätään?
Mikäli lapsi tarvitsee hoitajaa niin lastenhoitajaksi saa todella helpolla jonkun tutun eläkkeelle jääneen mamman ja maksaa sille siitä vaivannäöstä sitten pimeänä vaikka käteisellä? Tämäkin toki sillä oletuksella ettei perheessä ole enää perheen omia vanhuksia hengissä tai he ovat liian heikossa kunnossa katsoakseen lasten perään.
Kyllä näitä eläkeläisiä omalta seudulta löytää aivan varmasti jotka enemmän kuin mielellään ottavat jonkun pikkulapsen hoitoonsa, niistä ei tule pulaa Suomessa. – Eläkeläisistä nimittäin.
Luultavasti lapset saavat siinä ohessa ihan oikean ja järkevän kasvatuksenkin toisin kuin noista päiväkotilaitoksista missä heidät täysin turhaan altistetaan laitostumiselle ja annetaan aikuisten miespuolisten Lähi-idän sekä Afrikan sankareiden hipelöitäväksi/ tutkittavaksi/ leluiksi?
Tuo touhu nimittäin on täysin pimeää ja tahallista sekä perverssiä, sen nyt tajuaa jokainen jolla on vielä edes jossain määrin terveet aivot jäljellä?
Itselleni pentuna järjestyi aina joku kaupungin/ kylän/ suurkaupungin/ maaseutupitäjän eläkkeelle jäänytl, lapsista jo kokemuksensa kerännyt vanhus katsomaan perään ja hyvin systeemi toimi. Oli tarjolla kunnon kotiruokaa kun lastenhoitaja teki itse itselleen ja minulle samalla ruuat ja oli rauhallisempaakin kuin missään monisatapäisessä laitoksessa?
Naapuriston lapset kaikki tuotiin samaan paikkaan hoitoon ja meitä oli siinä sitten joku 4-6 kpl ja pihalla oli kerran keinut ja hiekkalaatikot jo muutenkin talonyhtiön puolesta valmiina niin mikäs siinä? Siksi ne nimittäin on rakennettu, että niillä olisi käyttöä.
Suosikki oli silti lähiseudun pikkumetsät tai vastaavat pikku metsä kaistaleet sun muut, riitti kun pysyi näköetäisyydellä ja huutomatkan päässä ja kaukana jylisevästä isosta tiestä.
Suomessa on lisäksi paljon työttömiksi jääneitä ihmisiä (perheenäitejä osa itsekin) ja vastaavia, miksi ei näille sitten tarjoaisi tällaista tilaisuutta?
“Hei, XX kun asut sopivasti tuossa naapurissa ja katselin että sinullakin on lapsia aina hoidossa niin ottaisitko meidän XX hoitoon näinä päivinä (Insert Date/ Month)? Voisin vastineeksi antaa (Insert Dollar amount)?”
Omaakin päätä saa käyttää.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Van, Mie

Kyllä ainakin just äsken löyty hakusanalla: GCM

Los6666

aivan sama homma ku otettais linnasta ryhmä tuomittuja pedareita ja vietäis ne päiväkoteihin vähän “sopeutumaan”
aivan saatanan järjenvastaista paskaa… ottasin lapseni heti pois kyseisestä paskakodista.
omille lapsille kannattaa myös mainita, etteivät saa osallistua kouluissa mahdollisesti tällasiin järjestettäviin mädätysbileisiin/pedarimuslimitapahtumiin

Anonymous

Vankilan pedareita voisi myös käyttää päiväkodissa opetustarkoituksessa olisikohan hyvä sopeuttamiskoulutus.

Taas äimän käkenä

Kielto kestää vain kunnes vaalit on käyty ja sen jälkeen kaikki koraanikoulun käyneet ohjataan taas lähimpään kantislasten päiväkotiin tai peruskouluun käymään läpi valikoimaa ja luomaan groomaussuhteita.
Vierailujen sallijat voitaisiin viedä lähimpään eläintarhaan luomaan suhteita leijoniin ja susiin häkeissään – ilman raja-aitoja, ennen ruokinta-aikaa…

Anonymous

Koulu ja päiväkotivierailujen idea näyttää tulleen EUlta Työ- ja elinkeinoministeriöön.
https://kotouttaminen.fi/kotoutumisen-kaksisuuntaisuus
USKOMATONTA

Anonymous

Eli syytä epäillä että tuota harrastetaan käytännössä kaikissa laitoksissa ympäri Eurooppaa.
Kuinka moni vanhempi on edes tietoinen tästä toiminnasta? Lehdessä oli juttu että vanhemmille oli lähetetty viesti että päiväkotiin tulee vieraita jostain “säätiöstä” kun kyse oli näistä turvapaikanhakijoista. Eli käytännössä vanhempia kusetettiin.

Anonymous

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ty%C3%B6-_ja_elinkeinoministeri%C3%B6
Ministeri(t)
– Elinkeinoministeri Mika Lintilä
– Työministeri Jari Lindström
– Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen