Poliisin mukaan toinen Raahen raiskauksista syyteharkintaan

Raahen poliisilla on alkuvuonna ollut kaksi erillistä seksuaalirikosta tutkinnassa. Niitä tutkittiin törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Raiskaus tapahtui 30.-31.12.2018 välisten päivien yönä. Asiasta on vangittu 1990 syntynyt mies. Esitutkinta-aineisto on julistettu suurelta osin salaiseksi. Esitutkinta on kuitenkin valmis ja asia on siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan.

Toinen tapaus, jonka kerrottiin tapahtuneen 29.9.2018 ovat poliisin mukaan osoittautuneet perättömiksi. Tässä tapauksessa asiaa tutkittiin raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Asiasta vangittuna ollut 1999 syntynyt mies on vapautettu. Asian tutkinta jatkuu nyt väärän ilmiannon muodossa.

Asiasta kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa asia on otettu vastaan tyytyväisenä. Rasisminvastustelijoiden mukaan koko raiskausepidemia on tiedetty huuhaaksi ja tämä todistaa sen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Poliisin mukaan toinen Raahen raiskauksista syyteharkintaan

 1. Yksi raiskaussyyte osoittautuu perättömäksi – ja rasmuksessa hurrataan. Että mitäpä niistä sadasta aiheellisesta rikosilmoituksesta. Sairasta sakkia.

  17
  1. Antavat vertaistukea Suomeen oksennetulle mielisairaaloiden ja vankiloiden sisällölle.

   17
 2. oulussa esikoto-hanke läpsyille päiväkoteihin,poliisilla esitutkinta niitten jälkeen

   1. Esikoto – esinahka – esikänni – esikoulu – esiaviollinen yhdyntä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.