PS:n Tavio: Oikeusministeriön vihapuhekampanja ei kunnioita lakia

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) kritisoi oikeusministeriön vihapuheen vastaista Against Hate -kampanjaa siitä, että se ei perustu voimassa olevaan lakiin. Tavio muistuttaa, että oikeusvaltiossa tulee noudattaa voimassa olevia lakeja.

Tavio katsoo, että vihapuhe on orwellilainen uustermi, jolla pyritään rajoittamaan toisinajattelijoiden sananvapautta ja hillitsemään EU- sekä maahanmuuttokritiikkiä. Tavio pitää termin vihapuhe käyttöä enemmän poliittisena kuin juridisena.
Tavio ihmettelee, miksi oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) ei ole puuttunut siihen, että ministeriön oma viestintäkampanja tekee Suomen oikeusministeriöstä naurunalaisen.
– Martti Suosalon tähdittämä oikeusministeriön video on kuin Kummelin sketsi. Todellisuudessa rikokset ovat kuitenkin vakavia asioita eivätkä vitsejä, joten tällainen toiminta ei sovi oikeusministeriön arvolle, Tavio moittii.
– Vihainen puhe ja poliittisesti epäkorrekti puhe ovat sananvapauteen kuuluvia perusoikeuksia, Tavio korostaa.
Ville Tavio
Kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Huhtasaari pois, Tavio tilalle.

Aikki.

MIKSI ! Tavio on fiksu, se me kaikki tiedetään . Mutta myös Laura Huhtasaari ansaitsee paikkansa perussuomalaisten riveissä. Miksi toinen hyvä, työntäisi toisen hyvän pois puolueesta. Eikö nimetön tiedä, että puolue tarvitsee, jokaisen rohkean maahanmuuttokriittisen eduskuntaan.

Allu

Henk.kohtaisesti en pidä siitä että Laura tuontuostakin kertoilee: ”En ole rasisti, koska olen ollut Israelin rukousaamiaisella.” 🤬

Jason Bourne

Itse en äänestä Perussuomalaisia juurikin Halla-ahon ja Huhtasaaren takia. Noista kahdesta ei oikein tiedä mitä ovat ja Huhtasaari vielä diggailee juutalaisia, vaikka juutalaiset kansakuntana tekee hirveimmät ihmisoikeuksia rikkovat teot tällä planeetalla. Onhan juutalaiset sentään karkoitettu reilu sadasta valtiosta pois, koska eivät osaa käyttäytyä ja ovat ahneita paskiaisia.
Tämä siis oma mielipide…

Aikki.

Arvaan Jason olet ilmeisesti sosiaalidemokraattien aivopesun uhri, etkä koskaan ennekään äänestänyt perussuomalaisia. Sinun mielestä Israelin pitäisi nostaa kädet ylös, kun Palestiinalaiset tekevät epäonnistuneita raketti-iskuja Israelin puolelle.

Aikki.

Ps. Mitä pahaa juutalaiset ovat sinulle tehneet. Ai niin puolustaneet maataan sinun ystävien iskuilta. Et näköjään tiedä mikä totuus on näiden kahden välillä. Israel on demokraattinen valtio, sitä ei islamistien valloittama Palestiina ole.

Jason Bourne

Pois minusta demarit yms. Olen monesssa asiassa PS:n puolella, mutta en kaikessa.
Sanot, että en tunne historiaa Aikki. Nyt taitaa tilanne olla vähän toiste päin ja veikkaan, että sinä Aikki et oikein ole perillä maailman asioista. Myönnän että otin riskin kirjoittaessani ”juutalaiset” ja varmaan heissäkin on ihan ok ihmisiä, mutta sion[ismi] on valitettavasti maailmaa huonoille poluille vievä [ismi]. Tiedän; ei tarvitse olla juutalinen ollakseen sionismiläinen.
Kun mietitään sitä, että ketkä ovat tämän kurjuuden Maailmaan tuoneet, niin kyllä sieltä valitettavasti löytyy Warburg, Rothschild, Kalergi jne jengi ketä tätä soppaa täällä keittävät, ovat keittäneet. Lähes kaikki mitä Maailmassa voidaan yksityistää on yksityisten juutalaissukujen hallussa. Valitan, mutta näin se vaan menee.
Vaikka en palestiinalisiakaan oikein ”suvaitse”, niin on heillä täysi oikeus puolustaa maatansa. Pitää muistaa, että palestiinalaiset juurikin antoivat Israel nimisen valtion syntyä ja luovuttivat juutalaisille omaa maataa, että voivat asettua edes jonnekkin. Se miten Israel niminen valtio syntyi, on sinun Aikki itse selvitettävä. Se[kään] ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt mennä ja Rothschild oli myös siinä aika iso tekijä.

Anonymous

Ovat ne juutalaisia vai kasaarijuutalaisia?

Hannele Korpela

Niin, kannattaisi varmaan perehtyä siihen, miten Israel niminen valtio on syntynyt. Suosittelen; https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_historia

Jason Bourne

Vastaan vielä tähänkin sinulle Aikki.
Yksikään juutalainen ei minulle ole henkilökohtaisesti tehnyt mitään pahaa, mutta maailmalaajuisesti kylläkin. Israel on yhtädemikraattinen valtio kuin Suomi, tai vaikka USA. Eli demokratiasta mitään tietoa, vain aivopestyä lammaskansaa kaikki tyynni.
Voitko vielä kertoa ketkä ovat ystäviäni, kun tiedät siitäkin.

Jason Bourne

Jos vaikka käännetään tämä näin päin; miten on mahdollista, että suomalaiset äänestävät vaali toisensa jälkeen samaa valetta eri muodossa Eduskunnan penkeille? (tiedän, että kysymykseen vastatattu kysymykseen ei oikein ole hyvä, mutta pakko tehdä tässä tapauksessa näin) Kaikki tarkoitan suurinta osaa suomalaisista.
”Lampauden” huomaa kun alkaa puhumaan ihmisten kanssa maailman nmenosta ja siitä mitä maailmassa tapahtuu. Tästä on hyvä esimerkki se, että n. 1/1000000 tietää, tai on edes vähän kärryllä siitä miten raha luodaan. Me ihmiset vaikka olemmekin fiksuja ja filmaattisia, niin suurin osa suomalaisista on tällä hetkellä velkaa niin paljon pankeille yms. laitoksille, että kapinaan ei uskalleta lähteä. Tämä on seurausta siitä, että ”lammaskansa” meni retkuun ja otti isoja talo-, auto- ja mökki lainoja 2000 luvulla uskoen ikuiseen nousuun. Jo tästä syystä ja tapauksen takia voimme puhua ”lammaskansasta”. Toki poikkeus rikkoo säännön ja on joitakin ihmisiä täällä suomessakin ketkä eivät näihin vedätyksiin ole menneet, mutta ne olivat pienempi osa ja tästä syystä voimme puhua ”lammaskansasta” koska enemmistö.
Tämä vain yksi esimerkki ja luulen, että PT_Medialla olisi laittaa vaikka kuinka monta esimerkkiä siitä miksi olemme ”lammaskansaa”.
Näin vain ajattelen…

Jason Bourne

”Miten perustelet asiaa? Että kaikki muut, paitsi sinä, on aivopestyä lammaskansaa.”
Missä olen väittänyt, että en ole ”lammaskansaa”? Olen ollut ”lammas” tässä byrokratiahelvetissä nimeltä Suomi ja nähnyt monen olevan vieläkin idioottisempi kuin itse olen ollut, eli olen ollut aivopesty idiootti vielä joskus 15 vuotta sitten. En enää.
Voin vielä lisätä sen, että en tiedä olenko lammas, vai oikealla tiellä, koska Maailmamme on rakennettu niin, että valheella ei ole kotisatamaa…

Aikki.

Kuten aikaisemmin sanoin olet sosiaalidemokraattien aivopesunuhri. Sinä uskot kaiken islamilaisen propagandan mitä sosiaalidemokraatit ovat vuosikymmeniä maailmalle jakaneet.
Ystäviäsi ovat ne, joiden puolella olet, siis Palestiinan alueella asuvat Arabit, jotka ovat islamilaisia. No jokainen saa valita puolensa, minä olen Israelin puolella. Juutalaiset eivät ole koskaan eläneet minun verovaroilla, kuten maahamme tulleet Islamilaiset turvapaikanhakijat.

Media is bullshit

Ja jos saan lisätä niin juutalaiset eivät tapa muita siitä syystä että joku uskoo johonkin muuhun, kuten muslimit tekevät.

Jason Bourne

Hyvä Aikki,
Musta alkaa nyt tuntua vähän siltä, että sinulla ei ole kaikki ok, vai olenko väärässä? Mistä oikein revit tuon sosiaalidemokraattijutun? Mie en ymmärrä en sitten millään.
Jos olen heittänyt television jo reilu kymmenen vuotta sitten pois ja en edes lue IS, IL, HS, YLE, MTV3 ja niin edes päin sivuja (en siis oikeasti edes avaa noita sivuja), sekä en käytä mitään *somea yms…
Voisin väittää Aikki, että olet pahasti nyt PS hurmoksessa ja pahasti.
Niin Aikki ne ihanat juutalaiset yksityisien pankkien omistajat ajavat juurikin sinun kaltaistesi asiaa ja siksi sinäkin voit vuosi vuodelta paremmin. Sama koskee PT-Median väkeä.
Kun TE nyt diggailette sionismia ja juutalaisuutta, niin mitä hyvää tämä kansakunta on tuonnut Maailmaan? Ei mitään hyvää.
Hulluin mitä juutalaiset, sekä muu maailma haluaa peitellä on holokausti. Haluavat lailla kieltää tutkimukset siitä mitä oikeasti tapahtui ns. kuusimiljoonaa juutalaista holokaustissa mukamas kuolemaan kaasutettujen ihmisten ja itse tapahtuman tutkimisen estäminen, koska kuusimiljoonaa… Tämä on ainoa historiallinen tapahtuma jonka tutkimukset on kielletty.
Otappa myös huomioon se, että juutalaiset pääsääntöisesti inhoavat valkoista väkeä ja sen kyllä huomaa monessakin asiassa. Muista myös se, että juutalaiset ovat vasemmiston ja sosialismin kannattajia kuten on George Soros ja muut vaikutusvaltaiset juutalaiset. Täälläkin PT-Mediassa haukutaa juutalaisia kuten Soros yms. ja sitten yht. äkkiä ollaankin juutalaisten puolella. Päättäkää mitä te kannatatte.?. Lyhyesti sanottuna: kannattamalla juutalaisuutta ja sionismia kannatat maahantunkeutumista, koska tämä soppa on juurikin juutalaisten suunnitelmaa hävytöntä kansakuntien tuhoamista.
Mitä islamiin tulee on islam aivan yhtä syvältä kuin muutkin ”poliittiset” liikkeet kuten juutalaisuus ja aivan syvältä, sekä pitäisi kieltää Maailman laajuisesti. Molemmat yrittävät ottaa valkoisista, kiinalaisista, japanilaisista yms. kansoista yliotteen tuputtamalla paskaansa joka paikkaan.
On teillä kyllä laseissa kovat värit…
P.S: mitähä se ”Goyim” taas meinasikaan? Ja mitähän nuo rakkaat juutalaiset tekivätkään 1920 luvun saksassa, sekä vanhassa kunnon neuvostoliitossa…

Ilmari

Silkkaa paskaa kirjoitat juutalaisista.

NähtyOn

Kerroppa miksi sinun rakkaat jutkut tekee terrori-iskuja israelissa, haluan tosissaan nähdä miten selität sen että ihannoit lähes samanlaisia terroristaja kun islamipaskat on.

NähtyOn

Tuhan sitä selitystä on saatu, ei siihen persujen aivokapasiteetti riitä.

Pena

SDP, keskustan, kokoomuksen ja vihreiden kannattajien aivokapasiteetti ei riitä edes siihenkään. Miksi kukaan noista ei ole kommentoinut noihin Oulun tapahtumiinkaan mitään ?…Sen takia koska nyt yrittävät kalastella äänestäjin vanhustenhoidon kustannuksella, jolle eivät myöskään aio tehdä mitään. Tänään taidettiinkin taas vaihteeksi uutisoida Oulusta lisää

Nolo valtiovalta

Miksi valtiovalta kokee puheen ja kirjoituksen niin vakavana ongelmana? Ymmärtäisin, jos valtiovalta järjestäisi lapsenraiskaamista vastaan kampanjoita ja tekisi niistä videopätkiä. Oma moraalini menee näin: vaikka koko maailman miljardit ihmiset puhuisivat ja kirjoittaisivat mitä sylki suuhun tuo maailman tappiin asti, se ei tule koskaan vastaamaan lähellekään sitä hirveyttä, missä useampi aikuinen mies joukkoraiskaa lasta useamman kuukauden ajan. Lapsenraiskaamista tapahtuu Suomessa ja pitkin Eurooppaa jatkuvalla syötöllä, mutta valtiovalta jaksaa nillittää ihmisten kirjoituksista. Valtiovalta, näytä minulle Suomen laissa se kohta, missä lukee sana vihapuhe!

Kahdet standardit

Kuuluukohan oikeusministeriön vihapuheen vastaiseen Against Hate -kampanjaan myös työttömiä leimaava ja syrjivä sosiaalirasistinen vihapuhe, jota erityisesti kokoomuslaiset harrastavat lähes kansanhuvina?

Poliittinen suklaa jää hyllyyn

Edes Fazerin ruiskukansinisen suklaan poliittinen vihapuhebotti ei puuttunut työttömien vastaiseen vihapuheeseen keskustelufoorumeissa. Taisi olla Orpon ja Häkkäsen kokoomuksen vihapuhealgoritmeilla kasattu, jossa vain pakolaisbisneksen, bisnes-soten ja porvarihallituksen arvostelu on kiellettyä.

Aikki.

Tämä hallitus on kaikkien aikojen huonoin hallitus, sen osoittaa tämä Ylen ja oikeusministeriön vihapuhekampanja, joka keksittiin kevään eduskuntavaalien vuoksi. Hallitus vapisee, koska pelkää kansan ”vihapuheen” tuovan esiin heidän valheellisen ja kansaa alistavan politiikan. Minun kommentointia ei yksikään vihapuhekampanja estä. Nimim. 69 vuotias nainen, joka on nähnyt aika monta hallitusta elämänsä aikana.

Qroquius Kad

Ensi vuonna tähän aikaan me muistelemme nyt elämiämme aikoja viimeisinä hyvinä aikoina.
Silloin seuraava hallitus on saanut huseerata kohta vuoden ja vähän reilut kolme vuotta on vielä edessä…

Hasbaran muurit murtuu

Sillä sana on vapaa
Ihmisten vapaa sana ja kuuluvuus on pahinta mitä valta ja eliitti tietävät. Varsinkin marginaalin harvainvaltaa eli pääomaa lobbaava kokoomus on kauhuissaan tavallisen kansan vapaasta tiedonkulusta ja heräämisestä mediakusetukseen. Onhan selvää että elinkeinoelämän ja niiden omistajien intressit ovat nyt ja aina tavallisen kansan enemmistön vastaisia. Vapaa sana on tehokas kilpailija manipuloidulle rahan oikeisto-omisteiselle propagandavaltamedialle. Vihervasemmiston demlamedia on pelkkä legenda, kaikki mainosvaltamedia on oikeisto-omisteista ja jopa Yle jäi kiinni housut nilkoissa Atte Jääskeläisen ja Kokoomus-Kivisen ”Sipilä-Gatessa” porvarihallituksen omistajaohjauksesta. ”Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt” pätee takuulla myös valtamediassa, ja jo uusliberalismin ilosanoman propagandointi kertoo ja paljastaa median isännät. Ennen oli vain valtamedian lehtien yleisönosastot, joissa tarkkaan säädeltiin mitkä viestit pääsivät julkaistaviksi. Nyt kuka tahansa kansalaisaktivisti voi kirjoittaa somen, foorumit ja uutisten kommentoinnit täyteen valtamedian takana olevien rahatahojen intressien vastaisia vastineita, tai perustaa blogin, vastamediasivuston ym. tuomaan esiin toista näkökulmaa ja kritiikkiä. Pääoman asiaa ajava mediahan kusee tunnetusti silmään vallan ja taloudelliset etunsa säilyttääkseen, joten sen vastaisen totuudellisen tiedon kerääminen ja esittäminen on hyvin helppoa, joka taas herättää lisää valtaeliitille ja sen toimille kriittistä massaa. Tämä netin vapaan sanan areena on itseään ruokkiva systeemi, jota ei voi voittaa ilman rajoitteiden luomista, jolla mm. vihapuheen ja ulkoisen vaikuttamisen tekosyyllä blokataan ja reaaliaikamoderoidaan nettikirjoittelua ja kriittisten viestien näkyvyyttä. Palataan siis takaisin lehtien ennakkomoderoituun yleisönosastokirjoitteluun, jonka aikana sana oli tarkassa kontrollissa.

Pena

Onhan tuo noiden naurettava vihapuhe videokin youtubessa, suoraan kuin kummeleiden sketsistä. Paljonkohan tuohonkin upposi veronmaksajien rahoja.

NähtyOn

Helppo se on persujenkin puhua ja kirjoitella sosiaalipornoa jossa sanat on pelkkää helinää, teot on aina päinvastaista.
Täällä suurin osa ei näe edes totuutta jutkuista, voisiko nyt joku kertoa että miksi ne teidän ihannoimat jutkut tekee niitä terrori-iskuja, tehän ihannoitte sitäkin kun kaikki on teille niin košer, Košer..
Totuus kun on että jutkut on samaa paskaa muslimeiden kanssa.