Ulkomaalaistaustaiselle nuorukaiselle tänään syytteet Porissa kahdesta törkeästä raiskauksesta

Satakunnan käräjäoikeudessa luettiin tänään syytteet vuonna 2001 syntyneelle ulkomaalaistaustaiselle nuorukaiselle kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Asiasta kertoi Satakunnan kansa. Nuorukainen vangittiin 12. marraskuuta epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tänään alkanut pääkäsittely on määrätty salaiseksi.
Tekojen kerrotaan tapahtuneen 8. marraskuuta Porissa. Tietojen mukaan kyseessä oli kaksi erillistä rikosta, jotka tapahtuivat samana päivänä.
Koska sekä tekijä että uhrit ovat ainakin toisessa tapauksessa alaikäisiä niin oikeus tulee salaamaan kaikki tapahtumien kulkuun liittyvät kohdat. Asiasta tultaneen saamaan ensi viikon aikana oikeuden päätös.
Tiedätkö asiasta lisää? Pt-media@mail.com
Joidenkin vielä vahvistamattomien vinkkien mukaan Porissa muhisi Oulua vastaava tapahtumarypäs.
 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa. Eikun siis olen vokissa, Allahin poikia panemassa.

Anonymous

sipilä on shokissa vasta sitten kun ei tienaa läpsyttäjillä

Pipilä, Orpo Piru ja Mykkä on ainakin vokissa

Jos ei ne ookkaan olleet shokissa. Ne on taas huijanneet. Ovat voineet sen sijaan olla vokissa, kuten eka kommentoija totesi:)

Anonymous

oikeus tulee salaamaan,mitäs se on tähän mennessä tehnyt,ilmoittanut lehdissä ja somessa kaikki läpsyjen tekemät raiskaukset oikein kuvien kera ja nimet päälle,kun tämmösiä lukee niin pistää vihaksi koko vihapuhekamppanja,esim.suosalon poliisi video.

Anonymous

Mitä tuohon oikeusministeriön tietopläjäykseen tulee, on kyseessä mielestäni niin selvä ns poliittinen taka-ajatus / uhkaus. Jos näin voisi sanoa. Joka tapauksessa kummelisketsi vertaus oli sopiva.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Sam Colt

PT-Media voisi ihan yksinkertaisesti sanoa ulkomaalainen. Hyypiö ei ole suomalainen, jolla sattuu nyt olemaan “tausta” muualla. Termiä käyttävät eriasteiset suvakit ja hyysääjät perustellakseen epäisänmaallisia puuhiansa.
Käräjäoikeudelle syyllisen “ihmisarvon” säilyttäminen on tärkeämpää kuin uhrin oikeudet. Missään tapauksessa tuomio ei saa antaa “taustaiselle” sitä käsitystä, että hänen tekemänsä on rikos.
Pahinta on, että käräjäoikeudet eivät muutu vaaleissa, vaan siellä saavat kerran valitut nukkua eläkeikäänsä saakka.

Sam Colt

Syyllisyys tietenkin ratkaistaan salissa, mutta eikö tuo epäillyn ulkomaalaisuus ole jo kiistaton?

Automies

“Joidenkin vielä vahvistamattomien vinkkien mukaan Porissa muhisi Oulua vastaava tapahtumarypäs.”
– Ei muuta kuin paperit pöytään kuten Oulustakin ja johan alkaa taas selitysten, tekosyiden ja muun pelleilyn sirkus.
Antaa valtamedian ja poliitikkojen nöyryyttää itseään vielä lisää kuten jo Oulunkin tapausten aikana, hyvää se tekee varsinkin nyt kun vaalitkin ovat tulossa kun kansalaiset saisivat nähdä taas kerran uuden samanlaisen shown.
Sopivasti tuo “vihapuhe” kamppanjakin päällä?
Voi olla että botit menee tukkoon, serverit sulaa ja vihapuhepoliiseja putoaa sairaslomille oikein kunnolla mikäli, tällainen samanlainen vyyhti saataisiin tuotua esiin. Muita potentiaalisia paikkoja ovat Turku ja Tampere.
Suvakit saavat alkaa keksimään tekosyitä ja pian nousee varmaan esiin “Porin prikaati nuoret miehet ne raiskaavat joukolla Porissa…” tai vastaavaa yhtä kahjoa?
Samalla joku voisi käydä morjenstamassa omaa lemppari matuani Fihad Farasia, Irakin armeijan luutnanttia joka nyt hieman näytti nuoremmalta eikä osannut laskea oma ikäänsä oikein?
14…15…15… 24?
– 24 is the new 17:een?
Juhlapaikka sillekin lohkesi ja kuulemma vaikuttaa nykyään Lahden seudulla.

Automies

– Erittäin hyvä.
Odotan mielenkiinnolla ja mikäli siellä muhii jotain isompaa, niin se heittää omalta osaltaan entisestään tässä vaiheessa jo vaalitulostakin.
Kyllä täytyy todeta että tämä on aikamoinen henkireikä informaation kannalta Suomessa koko Pt-media, kuin jäässä olevassa järvessä avanto mistä saa happea.

Kohdatkaa pelkonne

Yksittäistapaus kerrottuna 32 000 tuo iän muuttuminen ja unohtuminen sekä paperien käsittämätön katoaminen. Ai niin. Tuo luku on vihapuhetta. Kivapuhetta on että se todellinen luku moninkertainen.

Suvakki

Pori on varsinainen suvakkikaupunki. Yksi nuori neito poltettu elävältä, yhdeltä varttuneemmalta ladyltä leikattu kurkku poikki ja yritetty polttaa, mutta tuli sammui.
Raiskauksien määrää ei tiedä kukaan. Suomi24 Pori sivuilla sensuuri käy. Tiedon välitystä pyritään estämään kaikin voimin.

Anonymous

Kyllä. Kaduilla supistaan totuus mutta kun kaikki pelkäävät sitä että menee työpaikka jne. Ja se on fakta. Aivan sekopäistä. Että tänne on saatu luotua ilmapiiri että normaalit ihmiset eivät uskalla sanoa suoraan mielipidettään pelkäämällä tyyliin työpaikan menetystä. Ihan omakohtaisia kokemuksia on. Sallittavaa on se, että olipa huono ruoka tällä kertaa kiinalaisessa. He ottavat kritiikin vastaan. Ja pahoittelevat. Mutta jos arvostelet muita tiedätte kyllä, niin saatte niskaanne pahimmillaan tiedätte mitä. en tietenkään yleistä. Mutta fakta kuitenkin.

Anonymous

suomessa on paljon työttömiä joiden ei tarvi pelätä työpaikkojen menetystä,kun saisikin suurempien kaupunkien toreille tuhansia työttömiä huutaan että vaadimme samoja etuja kun läpsyt se menisi väkisinkin kaikkien medioitten sivuille,suuri määrä takaa sen ettei mediat sitä voi salata ja poliitikkojen olisi pakko tehdä jotain rajojen kiinni saamiseksi,mutta kuinka saada suuri joukko työttömiä ennen kevään vaaleja tähän toimintaan.jos esim.senaatintorilla 10000ihmistä huutaisi että nyt riittää niin matutus loppuisi siihen.

Herätkää

Kyllä. Kaunis ajatus. Mutta kun oikein ajattelette mitä olette lukeneet viimeisten esim 5 vuoden aikana. Tarkoitan valtamediaa. Agenda on ollut jatkuvasti korostaen uutisoinnissa sitä että melkein kaikki kriittisyys koskien hallituksen politiikkaa tai maahanmuuttoa vastaan, on vaiettu. Ja tämä uusi ulkoministeriön ns tietoisku/uhkaus on tuorein esimerkki. Ihan turha uskoa niitä paskapäitä, joilla on rahat kyseessä. Kuten urpo. Niin iljettävää kaksinaismoralismia että oikein iljetti katsoa hänen selitystään vanhustenhuollosta. Sama asia koskee maahanmuutto bisnestä. Oma lehmä ojassa. Kun esim eduskunnassa keskusteltiin oulun tapauksista, urpo jne olivat hiljaa. Ihan sama asia. Kun bisneksistä/ ihmiskaupasta nousee melu, ovat nämä hyväkkäät kysymässä mistä löytyy esim 500 miljoonaa. Ja tämä paskanjauhanta menee läpi. Esim kun katsoin urpon kaveria kataista istumassa junckerin vieressä omahyväinen ilme naamallaan. Ai että prkle.

Työmies Kannakselta

Suomessa meno on nyt, kuin ex-DDRssä, Neuvostoliitossa, Pohjois-Koreassa mm.
Pian omat sukulaiset ilmoittavat ns. vihapuheista POLPOlle!!!
No, ei siinä mitään, vihapuheet muuttuvat vihateoiksi….
MIKSI matun tekemä raiskaus kantaväestöön kuuluvaa lasta/tyttöä/naista kohtaan EI ole vihateko???
MIKSI afgaani nasima ei ota kantaa omiensa tekemiin rikoksiin, ja mene torumaan heitä???

Pena

Tuollahan oli tänään myös uutinen kun ei ollut päässyt geelitukka diskoon 13-vuotiaan kanssa niin piti sitten raiskata. Eikös ne torvelot Oulussakin aikoneet tuhlata 2-miljoonaa euroa raiskausten “ehkäisyyn”. Jotenkin tuntuu että ne rahat menevät hukkaan.

Anonymous

2 miljoonaa ei mene raiskauksien ehkäisyyn vaan matupisneksestä tienaavien taskuihin,ja tästäkin 2miljoonasta ne saa kiittää junes lokkaa joka paljasti oulun raiskaajat koko suomelle,vaikka junesta ei edes haluta kuunnella valtuuston kokouksissa vaan häiritään kaikin tavoin mm.tuoleja siirtelemällä ja muutenkin,junes vaan hommasi oulun kaupungin kassaan nää 2miljoonaa,onkohan muut valtuutetut kiittäneet tästä junesta,villi veikkaus etteivät ole.

En ihmettelisi

Olet niin oikeassa. Niinpä niin. Kannattaapa seurata mihin tämäkin 2 miljoonaa menee…. oikein huvittaa se, miten tämä käännetään. Tyyliin presidentin myöntämällä valkoisella ruusulla oulun kaupungin johtajalle…

Anonymous

2miljoonaa menee läpsyjen siirtelyyn päiväkoteihin ja kouluihin,sama homma alkaa alusta mutta eri nimellä,edellinen oli esikoto-hanke tämä toinen voisi olla esim.lapsi-läpsy yhdessä eteenpäin tai jotain yhtä harhasta kun vaan joku nimi keksitään matutukselle.

Pena

Eli menee ne 2-miljoonaa vuoelle setlementin kotouttamis pelleilyihin. Rikoksetkaan eivät tule vähenemään vaan taas tyrmistytään ja tuomitaan tekoja jatkossakin.

Karri Nyman

Helppo nakki varmaankin tiedossa. Ja vielä ensikertalaisena -50% ja jne. Voihan vitalis tätä menoa. Vaan ootappa kun sanon rumasti, silloin ei hyvä heilu, ei todellakaan . Vihapuhe ja linnaan vähintään kymmeneksi vuodeksi, ilman ehdonalaista ja pleikkareita. Sano neek#$# ja hyvästit läheisillesi. Vaan raiskaa lapsi tai kymmenen ja puoli vuotta täysihoitoa…

Anonymous

Hamzalla on useempi uhri… hamza ahdisteli mua 2017 syys lokakuun kohilla. Olin tuolloin 13 vuotias. Enkä uskaltanu asiasta kenellekkään kertoa…