Porissa muhii toinen "Oulu"

Porin suunnalta alkaa pikkuhiljaa paljastumaan nuoriin tyttöihin kohdistunut raiskausaalto.

Perjantaina alkoi käräjät vuonna 2001 syntynyttä Afzali Hamsaa vastaan. Nuorukaista syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kyseessä oli kaksi erillistä tekoa.
Hamsa asui Porissa Niittykodon tukiasumisyksikössä. Raiskaus tapahtui siellä. Uhri, nuori tyttö oli vierailulla orpokodissa ja teko tapahtui tässä yhteydessä. Siitä ei ole tietoa miten asia teon jälkeen eteni ja oliko tyttö ns. kaksisuuntaisessa kotoutumisessa. Toisesta tapauksesta ei ole tietoa.
Tietojen mukaan Hamsaa on syytetty aiemminkin vastaavasta teosta, mutta syyte raukesi näytön puutteen vuoksi. Nuorukaisen kerrotaan olleen hyvin aggressiivinen ja raiskauksesta on ollut selvät merkit etukäteen ilmassa, mutta niihin ei ole puututtu. Mahdollinen sotatrauma? Tyttölapsia on jokatapauksessa siitä huolimatta päästetty ja annettu oleskella Hamsan lähistöllä.
Niin ikään Porissa vangittiin jo 16.11.2018 Syyrian kansalainen Temo Kawa. 2001 syntynyttä yksintullutta nuorukaista Kawaa epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Teot ovat tapahtuneet Porissa lokakuun loppupuoliskolla. Tämä asia tulee lähipäivien aikana käräjille.
Kerromme asiasta lisää heti kun saamme tietoja.
 

Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Naurettavaa!

KAIKKI menee pikkuhiljaa paskaksi Ruotsissa ja Suomessa ja tätä pitäisi vain sulattaa päivästä toiseen?

aatto

Kantaväestön pinna kiristyy ja kerran se tulee tapahtumaan minkä kantaväestö hyvin osaa. Kova pistetään kovaa vastaan.

toni lajos

Totuutta valtamedialta piilottelevat tahot ovat tulleet tiensä päähän, puhumattomuus ja salailu pahentavat asioita. Käy kuten mannen joutuessaan vankilaan, johtaja kysyy, mistä sinut on tuomittu, johon manne, näpistyksestä, noh..noh täällähän lukee, että puukotuksesta, manne, noh, se oli sellaista nipistelyä ja näpistely.

Janis Petke

Herra tuomari, se juna ikäänkuin koukkasi….. tai alkuperäiseen aiheeseen: Herra tuomari, se tyttö ikäänkuin imaisi.
Mutta asiaan: KAIKILLE näille turhapaikan hakijoille KEMIALLINEN KASTRAATIO siksi aikaa, kun ovat täällä ihmisten ilmoilla.

pentti jaakkola

Miksi vain Kemiallinen ?

Anonymous

Marttiineja tehdään siellä Länsi-suomessa vähän pohjoisemmassa !

zendarmi

Miksi turvapaikanhakija on päässyt tekemisiin suomalaisten kanssa? Kuka takaa, ettei suomalainen tee turvapaikanhakijalle pahaa? Turvapaikanhakijat on sijoitettava lukittuun turvapaikkaan, ja päästettävä pois vain heidän lähtiessään maasta,

fatwantarkistaja

Sotaorpo sai karvaasti tuta, ettei hänelle Suomessakaan suoda hänen kipeästi kaipaamaansa turvaa. Sydämeni itkee verta viattoman lapsipoloisen tähden. Pakolaisen olisi jopa kiivasta sisällissotaa käyvässä Ruotsissa parempi. Miten, ah miten voisimme lievittää hänen tuskaansa? Mykkänen lisää kärsimyksiään sillä paskalla testillä, jossa kysellään, saako maassamme raiskata.
Ja se toinen nainen ja lapsi, syytön hänkin on.

Sensuroimaton Totuus

Desanttijoukot tekevät työtään.

Pentti

Pöh, se on niin että siellä missä muslimeita: siellä raiskauksia. Mitä sitä silottelemaan, tunnettu, todistettu FAKTA. Muslimi on naistenhakkaaja, lapsenraiskaaja.

Naiset säkkeihin ja lukkojen taakse, musut tulee

Ainut puolustus siihen on säkittää naiset ja pitää ne visusti lukkojen takana.

Pentti

Onhan se jumalauta mielisairasta säkittää naiset jotta miehet eivät raiskaisi, saatana. Ikäänkuin naiset olisivat se ongelma. Jälleen kerran: ongelma on muslimimies, sillä muslimimies on naistenhakkaaja ja lapsenraiskaaja.

Suvakit ja fiministit kuuluu mielisairaalaan

Voiko tyttö nyt hyvin tämän jälkeen, auttoiko tapaus tytön mahdollisiin nuoruuden ongelmiin??
Olisi kiva, jos joskus suvakkiosastoi vastaisi ihan konkreettisesti tällaisiin kysymyksiin.
Miksi femininstit ovat hiiren hiljaa näistä matujen tekosista ja kohdistavat kampanjoitaan valkoiseen heteromieheen????

Anonymous

Niin, olisi hyvä kuulla uhrien mielipiteet ja jonkun psykologin lausunto miten tytöille nyt sitten käy ja miltä elämä maistuu. Oulussa tiedetään olevan yhden jolle ei enää maistunut.

Anonymous

“Kaksisuuntainen kotouttaminen” on saanut aivan oman merkityksensä, samaa sarjaa moniosaajan, rikkaus ja voimavara, sekä kultamunan kanssa. Äänestäkää vaaleissa oikein.

Anonymous

Taas lisää mielisairas tyttö raiskausen jälkeen ,matuille “KELA GOLD ” .KUFFARI TYTÖ VAIN OLI .

Suvakkihoroot

Porin Kaupungin johtajat on musta pilin kipeitä,samaten ELY keskukses on tummalla pilillä toimivia rahoitus pääs.Pori on menetetty.

Anonymous

Afzali Hamsan sanotaan olevan 17 vuotias, samaan hengenvetoon todetaan, että hänen kansalaisuutensa ei ole tiedossa (käräjäoikeuden julkisissa diaaritiedoissa), hmm… Mitä tästä pitäisi ajatella?
Pienelläkin maalaisjärjellä varustettu ymmärtää, että kyseinen raiskari on valehdellut ikänsä ja suvaitsevaisuuden nimissä tämä ollaan hyväksytty, saadaan pojalle nuorena tehdystä rikoksesta antaa lievempi tuomio. Miten helvetissä voidaan uskoa ikä kun ei olla edes selvillä mistä tuo kusipää on kotoisin? Vai onko niin, että Päivi Nerg pitää tämänkin “poikalapsen” taustoja halussaan, Päivihän kertoi aikanaan julkisesti miten meillä tiedetään jokainen maahan tullut ja millaisella taustalla. Päivi, niin kuin niin moni muukin on pelkkä paskanpuhuja, valehtelija. Eikö Suomessa ole viranomaisen valehtelu lailla kiellettyä, Nerg pitäisi asettaa valtakunnan syytteeseen, samoin moni muu, Orpo, Sipilä jne.

Pequulijenkkatwist

Laittakaa nyt ihmeessä valta-valhemediaan vinkkilinkkiä. Jossain vaihessa niiden on taas pakko julkaista näitä tapauksia, kun tulee tarpeeksi paljon yhteydenottoja. Itse olen tätä tehnyt järjestelmällisesti jo pari vuotta.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Pena

Onneksi olkoon porilaisille, saitte nyt sinnekin tätä monikultturista rikkautta. Nyt täytyy suvaita lisää ja vahvistaa dialogia.

Anonymous

Onko jollain päivittyvää listaa turvisten käräjille päätyneistä sattumuksista. Tarttis näyttää niille kavereille jotka vuosi sitten alkoi neppailemaan aiheella “ei tullu raiskausaaltoa”

Pena

Sitten se vetoaa taas siihen “niin mutta kyllähän Suomalaisetkin raiskaavat”. Eikö Helsingissäkin seksuaalirikoksista ollut jo yli puolet noista ulkomaalaisten tekemiä.

Anonymous

https://kotouttaminen.fi/kotoutumisen-kaksisuuntaisuus
EUn ja Työ- ja elinkeinoministeriön mielestä on hieno idea vierailuttaa kouluissa ja päiväkodeissa porukkaa joka esim raiskaa yms. 40 kertaa todennäköisemmin kantaväkeen verrattuna. Lisäksi kaikennäköiset tarttuvat taudit mitä kehitysmaista tulee esim. syyhy, täit, tuberkuloosi jne.
Eli syytä epäillä että tuota harrastetaan käytännössä kaikissa laitoksissa ympäri Eurooppaa.
Kuinka moni vanhempi on edes tietoinen tästä toiminnasta? Jossain oli juttu että vanhemmille oli lähetetty viesti että tulee vieraita jostain ”säätiöstä” kun kyse oli näistä turvapaikanhakijoista. Eli käytännössä vanhempia kusetettiin. Kuinka moni vanhempi antaisi suostumuksen jos kerrottaisiin totuus? Eikä tuossakaan kysytty mitään vaan ilmoitettiin vain että “säätiöstä” vieraillaan. Äkkiseltään voisi kuvitella että tuo toiminta olisi laitonta?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ty%C3%B6-_ja_elinkeinoministeri%C3%B6
Ministeri(t)
– Elinkeinoministeri Mika Lintilä
– Työministeri Jari Lindström
– Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen

Anonymous

Näitä tapauksia on ympäri Eurooppaa. Ei kai kukaan luule että uudet kunniakansalaiset olisivat selibaatissa tai tyytyisivät runkkailemaan tai panemaan toisiaan?
Jos vokkien viereen järjestettäisiin edes esim. lampaiden laidunalue tapauksia voisi tapahtua huomattavasta vähemmän.
Seksuaalirikollisuus on piilorikollisuutta josta vain 10% tulee koskaan julki.

Jukka Könönen

Yksi viranomainen lipsautti joku viikko sitten Oulun tapausten yhteydessä, että lastenraiskauksia on tutkinnassa ympäri Suomea yli tuhat.

Särmääjä

Eiköhän noi ole ihan nykyajassa tavallisia yksittäistapauksia joita on kaikki Suomen isommat kaupungit jo täynnänsä. Pitää olla jo Oulun tyylinen kaupungin kokoon verrattuna kohtuuton maturaiskauskeskittymä että vastuulliset joituisi huomioimaan kaavalla “kuvottavaa, mutta kyllähän suomalaisetkin”.

Terhomatti Hämeenkorpi

Kas kun ei jo Porin ykkössuvakki ja ymmärtäjä Kaisa Huhtala ole ehtinyt puolustamaan näitä nuoria rakettiosaajia! Hänhän perustaa kirkollisen uranousunsa (nyt jo tuomiokapitulin asessori, hyi helvetti) juuri kultamunien tekosten ymmärtämiseen.

Anonymous

Hamza ahdisteli mua 2017 syys lokakuussa kun olin 13-vuotias. En kertonut asiasta kellekkään ja näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kertoa…

Antti makkonen

Matut pelleilee meidän kanssa kokoaika! Nyt pitää laittaa pelleilylle stoppi! Suomi takaisin!!!

Anonymous

Ei se ole mitään pelleilyä. YuoTubessa löytyy videoita, jossa jotkut imaamit usuttavat muslimeja valtaamaan Euroopan raiskaamalla ja terrorismilla.

Reinhard Heydrich

Tähän islam-nimistä meemiä on yritetty käyttää jo noin 1300 vuotta. Aiemmin eurooppalaiset taistelivat vastaan, nyt ovat (((globalistit))) mädättäneet eurooppalaisten kansojen itsesuojeluvaiston monikulttuuripropagandalla.

pöh

Ehdollista tuli kun “17-vuotias” raiskasi 12-vuotiaan, ja vapaaksi pääsi samantien jatkamaan touhujaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a07ff93d-f841-47f6-b2d9-a5363b2a7721