Porissa muhii toinen "Oulu"

Porin suunnalta alkaa pikkuhiljaa paljastumaan nuoriin tyttöihin kohdistunut raiskausaalto.

Perjantaina alkoi käräjät vuonna 2001 syntynyttä Afzali Hamsaa vastaan. Nuorukaista syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kyseessä oli kaksi erillistä tekoa.
Hamsa asui Porissa Niittykodon tukiasumisyksikössä. Raiskaus tapahtui siellä. Uhri, nuori tyttö oli vierailulla orpokodissa ja teko tapahtui tässä yhteydessä. Siitä ei ole tietoa miten asia teon jälkeen eteni ja oliko tyttö ns. kaksisuuntaisessa kotoutumisessa. Toisesta tapauksesta ei ole tietoa.
Tietojen mukaan Hamsaa on syytetty aiemminkin vastaavasta teosta, mutta syyte raukesi näytön puutteen vuoksi. Nuorukaisen kerrotaan olleen hyvin aggressiivinen ja raiskauksesta on ollut selvät merkit etukäteen ilmassa, mutta niihin ei ole puututtu. Mahdollinen sotatrauma? Tyttölapsia on jokatapauksessa siitä huolimatta päästetty ja annettu oleskella Hamsan lähistöllä.
Niin ikään Porissa vangittiin jo 16.11.2018 Syyrian kansalainen Temo Kawa. 2001 syntynyttä yksintullutta nuorukaista Kawaa epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Teot ovat tapahtuneet Porissa lokakuun loppupuoliskolla. Tämä asia tulee lähipäivien aikana käräjille.
Kerromme asiasta lisää heti kun saamme tietoja.
 

33 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
24.2.2019 08:53

Ehdollista tuli kun ”17-vuotias” raiskasi 12-vuotiaan, ja vapaaksi pääsi samantien jatkamaan touhujaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a07ff93d-f841-47f6-b2d9-a5363b2a7721

Antti makkonen
Antti makkonen
12.2.2019 16:35

Matut pelleilee meidän kanssa kokoaika! Nyt pitää laittaa pelleilylle stoppi! Suomi takaisin!!!

Anonymous
Anonymous
12.2.2019 20:53
Vastaa...  Antti makkonen

Ei se ole mitään pelleilyä. YuoTubessa löytyy videoita, jossa jotkut imaamit usuttavat muslimeja valtaamaan Euroopan raiskaamalla ja terrorismilla.

Reinhard Heydrich
Reinhard Heydrich
13.2.2019 15:28
Vastaa...  Anonymous

Tähän islam-nimistä meemiä on yritetty käyttää jo noin 1300 vuotta. Aiemmin eurooppalaiset taistelivat vastaan, nyt ovat (((globalistit))) mädättäneet eurooppalaisten kansojen itsesuojeluvaiston monikulttuuripropagandalla.

Anonymous
Anonymous
10.2.2019 17:28

Hamza ahdisteli mua 2017 syys lokakuussa kun olin 13-vuotias. En kertonut asiasta kellekkään ja näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kertoa…

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
10.2.2019 17:24

Kas kun ei jo Porin ykkössuvakki ja ymmärtäjä Kaisa Huhtala ole ehtinyt puolustamaan näitä nuoria rakettiosaajia! Hänhän perustaa kirkollisen uranousunsa (nyt jo tuomiokapitulin asessori, hyi helvetti) juuri kultamunien tekosten ymmärtämiseen.

Särmääjä
Särmääjä
10.2.2019 01:31

Eiköhän noi ole ihan nykyajassa tavallisia yksittäistapauksia joita on kaikki Suomen isommat kaupungit jo täynnänsä. Pitää olla jo Oulun tyylinen kaupungin kokoon verrattuna kohtuuton maturaiskauskeskittymä että vastuulliset joituisi huomioimaan kaavalla ”kuvottavaa, mutta kyllähän suomalaisetkin”.

Anonymous
Anonymous
10.2.2019 00:28

Näitä tapauksia on ympäri Eurooppaa. Ei kai kukaan luule että uudet kunniakansalaiset olisivat selibaatissa tai tyytyisivät runkkailemaan tai panemaan toisiaan?
Jos vokkien viereen järjestettäisiin edes esim. lampaiden laidunalue tapauksia voisi tapahtua huomattavasta vähemmän.
Seksuaalirikollisuus on piilorikollisuutta josta vain 10% tulee koskaan julki.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
12.2.2019 20:46
Vastaa...  Anonymous

Yksi viranomainen lipsautti joku viikko sitten Oulun tapausten yhteydessä, että lastenraiskauksia on tutkinnassa ympäri Suomea yli tuhat.

Anonymous
Anonymous
10.2.2019 00:21

https://kotouttaminen.fi/kotoutumisen-kaksisuuntaisuus
EUn ja Työ- ja elinkeinoministeriön mielestä on hieno idea vierailuttaa kouluissa ja päiväkodeissa porukkaa joka esim raiskaa yms. 40 kertaa todennäköisemmin kantaväkeen verrattuna. Lisäksi kaikennäköiset tarttuvat taudit mitä kehitysmaista tulee esim. syyhy, täit, tuberkuloosi jne.
Eli syytä epäillä että tuota harrastetaan käytännössä kaikissa laitoksissa ympäri Eurooppaa.
Kuinka moni vanhempi on edes tietoinen tästä toiminnasta? Jossain oli juttu että vanhemmille oli lähetetty viesti että tulee vieraita jostain ”säätiöstä” kun kyse oli näistä turvapaikanhakijoista. Eli käytännössä vanhempia kusetettiin. Kuinka moni vanhempi antaisi suostumuksen jos kerrottaisiin totuus? Eikä tuossakaan kysytty mitään vaan ilmoitettiin vain että ”säätiöstä” vieraillaan. Äkkiseltään voisi kuvitella että tuo toiminta olisi laitonta?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ty%C3%B6-_ja_elinkeinoministeri%C3%B6
Ministeri(t)
– Elinkeinoministeri Mika Lintilä
– Työministeri Jari Lindström
– Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen

Anonymous
Anonymous
9.2.2019 22:39

Onko jollain päivittyvää listaa turvisten käräjille päätyneistä sattumuksista. Tarttis näyttää niille kavereille jotka vuosi sitten alkoi neppailemaan aiheella ”ei tullu raiskausaaltoa”

Pena
Pena
10.2.2019 01:09
Vastaa...  Anonymous

Sitten se vetoaa taas siihen ”niin mutta kyllähän Suomalaisetkin raiskaavat”. Eikö Helsingissäkin seksuaalirikoksista ollut jo yli puolet noista ulkomaalaisten tekemiä.

Pena
Pena
9.2.2019 20:12

Onneksi olkoon porilaisille, saitte nyt sinnekin tätä monikultturista rikkautta. Nyt täytyy suvaita lisää ja vahvistaa dialogia.

Suomen tyttö
Suomen tyttö
9.2.2019 18:29

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Pequulijenkkatwist
Pequulijenkkatwist
9.2.2019 15:33

Laittakaa nyt ihmeessä valta-valhemediaan vinkkilinkkiä. Jossain vaihessa niiden on taas pakko julkaista näitä tapauksia, kun tulee tarpeeksi paljon yhteydenottoja. Itse olen tätä tehnyt järjestelmällisesti jo pari vuotta.

Anonymous
Anonymous
9.2.2019 15:16

Afzali Hamsan sanotaan olevan 17 vuotias, samaan hengenvetoon todetaan, että hänen kansalaisuutensa ei ole tiedossa (käräjäoikeuden julkisissa diaaritiedoissa), hmm… Mitä tästä pitäisi ajatella?
Pienelläkin maalaisjärjellä varustettu ymmärtää, että kyseinen raiskari on valehdellut ikänsä ja suvaitsevaisuuden nimissä tämä ollaan hyväksytty, saadaan pojalle nuorena tehdystä rikoksesta antaa lievempi tuomio. Miten helvetissä voidaan uskoa ikä kun ei olla edes selvillä mistä tuo kusipää on kotoisin? Vai onko niin, että Päivi Nerg pitää tämänkin ”poikalapsen” taustoja halussaan, Päivihän kertoi aikanaan julkisesti miten meillä tiedetään jokainen maahan tullut ja millaisella taustalla. Päivi, niin kuin niin moni muukin on pelkkä paskanpuhuja, valehtelija. Eikö Suomessa ole viranomaisen valehtelu lailla kiellettyä, Nerg pitäisi asettaa valtakunnan syytteeseen, samoin moni muu, Orpo, Sipilä jne.

Suvakkihoroot
Suvakkihoroot
9.2.2019 14:31

Porin Kaupungin johtajat on musta pilin kipeitä,samaten ELY keskukses on tummalla pilillä toimivia rahoitus pääs.Pori on menetetty.

Anonymous
Anonymous
9.2.2019 14:23

Taas lisää mielisairas tyttö raiskausen jälkeen ,matuille ”KELA GOLD ” .KUFFARI TYTÖ VAIN OLI .

Anonymous
Anonymous
9.2.2019 14:10

”Kaksisuuntainen kotouttaminen” on saanut aivan oman merkityksensä, samaa sarjaa moniosaajan, rikkaus ja voimavara, sekä kultamunan kanssa. Äänestäkää vaaleissa oikein.

Suvakit ja fiministit kuuluu mielisairaalaan
Suvakit ja fiministit kuuluu mielisairaalaan
9.2.2019 13:58

Voiko tyttö nyt hyvin tämän jälkeen, auttoiko tapaus tytön mahdollisiin nuoruuden ongelmiin??
Olisi kiva, jos joskus suvakkiosastoi vastaisi ihan konkreettisesti tällaisiin kysymyksiin.
Miksi femininstit ovat hiiren hiljaa näistä matujen tekosista ja kohdistavat kampanjoitaan valkoiseen heteromieheen????

Anonymous
Anonymous
9.2.2019 14:55

Niin, olisi hyvä kuulla uhrien mielipiteet ja jonkun psykologin lausunto miten tytöille nyt sitten käy ja miltä elämä maistuu. Oulussa tiedetään olevan yhden jolle ei enää maistunut.

Pentti
Pentti
9.2.2019 13:08

Pöh, se on niin että siellä missä muslimeita: siellä raiskauksia. Mitä sitä silottelemaan, tunnettu, todistettu FAKTA. Muslimi on naistenhakkaaja, lapsenraiskaaja.

Naiset säkkeihin ja lukkojen taakse, musut tulee
Naiset säkkeihin ja lukkojen taakse, musut tulee
9.2.2019 13:59
Vastaa...  Pentti

Ainut puolustus siihen on säkittää naiset ja pitää ne visusti lukkojen takana.

Pentti
Pentti
9.2.2019 15:45

Onhan se jumalauta mielisairasta säkittää naiset jotta miehet eivät raiskaisi, saatana. Ikäänkuin naiset olisivat se ongelma. Jälleen kerran: ongelma on muslimimies, sillä muslimimies on naistenhakkaaja ja lapsenraiskaaja.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
9.2.2019 12:56

Desanttijoukot tekevät työtään.

zendarmi
zendarmi
9.2.2019 12:46

Miksi turvapaikanhakija on päässyt tekemisiin suomalaisten kanssa? Kuka takaa, ettei suomalainen tee turvapaikanhakijalle pahaa? Turvapaikanhakijat on sijoitettava lukittuun turvapaikkaan, ja päästettävä pois vain heidän lähtiessään maasta,

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.2.2019 01:46
Vastaa...  zendarmi

Sotaorpo sai karvaasti tuta, ettei hänelle Suomessakaan suoda hänen kipeästi kaipaamaansa turvaa. Sydämeni itkee verta viattoman lapsipoloisen tähden. Pakolaisen olisi jopa kiivasta sisällissotaa käyvässä Ruotsissa parempi. Miten, ah miten voisimme lievittää hänen tuskaansa? Mykkänen lisää kärsimyksiään sillä paskalla testillä, jossa kysellään, saako maassamme raiskata.
Ja se toinen nainen ja lapsi, syytön hänkin on.

toni lajos
toni lajos
9.2.2019 12:03

Totuutta valtamedialta piilottelevat tahot ovat tulleet tiensä päähän, puhumattomuus ja salailu pahentavat asioita. Käy kuten mannen joutuessaan vankilaan, johtaja kysyy, mistä sinut on tuomittu, johon manne, näpistyksestä, noh..noh täällähän lukee, että puukotuksesta, manne, noh, se oli sellaista nipistelyä ja näpistely.

Janis Petke
Janis Petke
9.2.2019 12:18
Vastaa...  toni lajos

Herra tuomari, se juna ikäänkuin koukkasi….. tai alkuperäiseen aiheeseen: Herra tuomari, se tyttö ikäänkuin imaisi.
Mutta asiaan: KAIKILLE näille turhapaikan hakijoille KEMIALLINEN KASTRAATIO siksi aikaa, kun ovat täällä ihmisten ilmoilla.

pentti jaakkola
pentti jaakkola
10.2.2019 18:52
Vastaa...  Janis Petke

Miksi vain Kemiallinen ?

Anonymous
Anonymous
11.2.2019 05:51
Vastaa...  pentti jaakkola

Marttiineja tehdään siellä Länsi-suomessa vähän pohjoisemmassa !

Naurettavaa!
Naurettavaa!
9.2.2019 11:48

KAIKKI menee pikkuhiljaa paskaksi Ruotsissa ja Suomessa ja tätä pitäisi vain sulattaa päivästä toiseen?

aatto
aatto
9.2.2019 20:18
Vastaa...  Naurettavaa!

Kantaväestön pinna kiristyy ja kerran se tulee tapahtumaan minkä kantaväestö hyvin osaa. Kova pistetään kovaa vastaan.