Ruotsissa oikea pommisunnuntai

Ruotsissa on viikonlopun aikana harjoitettu kovanpuoleista räjähdyssodankäyntiä. Tukholmassa Vårbergissa yksi henkilö kuoli rivitalossa tapahtuneessa räjähdyksessä.

Vårbergissa räjähdys tapahtui sunnuntaina iltapäivällä klo 15.00 aikaan. Kyseinen rivitaloalue on sinänsä rauhallista seutua, mutta läheinen Skärholmen leimaa aluetta. Vårbergissä kuoli aiemmin viime vuonna mies käsikranaatin räjähdyksessä.

Poliisi ei ole kertonut asiasta oikeastaan mitään yksityiskohtia, se vahvistettiin eilen, että yksi henkilö kuoli räjähdyksen yhteydessä. Poliisin pommiryhmä haravoi aluetta raskaasti varustautuneena ja lähitalot evakuoitiin hetkeksi.

Klo 21.00 jälkeen räjähti Solbergassa muutaman kilometrin päässä Vårbergista. Kerrostalon kellarisisäänkäyntiin oltiin viritelty jonkinlainen pommi, joka rikkoi ovat ja ikkunat. Kukaan ei loukkaantunut.

Niin ikään Landskronassa paukuteltiin. Klo 02.00 aikaan viime yönä kerrostalon aulaan viriteltiin jonkinlainen pommi, joka rikkoi ikkunat ja ovet ja nokesi paikkoja. Räjähdyksen kerrotaan olleen sen verran kovanpuoleinen, että koko talo heilahti. Henkilövahinkoja ei saatu aikaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Ruotsissa oikea pommisunnuntai

 1. Ettemme unohtaisi. Kysymys on vain ja ainoastaan ilmoitusherkkyyden madaltumisesta ja voitteko kuvitella, tämä ilmoitusherkkyyssairaus on saapunut jo Saudi-Arabiaan. Taksikuski on kuulemma jonkun ilmoitusherkkyyttä sairastavan rasistin ilmoituksen mukaan veistellyt 6-vuotiaalta pojalta pään irti lasinpalasella Medinassa, koska poika ei kuulunut siihen oikeaan uskontoryhmään. Pojan äiti oli kuulemma ilmoituksen mukaan kiljunut kun pojan päätä veisteltiin irti. Kaikkea sitä meille hyville ihmisille yritetään tyrkyttää totena.

  50
 2. upeeta,hienoa että ruotsissa ählämit rupee rauhoittumaan kun nyt ton enempää ei räjäytelty,onko ne perkeleet ruvennut laiskistumaan.

  34
 3. ”From the depths of hell is silence cast their spells explosive violence”

  Ruotsi maksaa synkän menneisyytensä hintaa.

  12
  1
 4. Löfven pitänyt kriisikokouksen asianomaisten kesken, hillomunkit vaihdetaan kermamunkkeihin, paikallisessa gigantissa voipi käydä vaihtamassa kännyn uuteen, viikottain, ei tarvii vanhalla mallilla kuvia lähetellä, myös syrjäytymisvaara pienenee. Näillä melko radikaaleilla toimilla Ruotsin kriisi hoituu, sanoo Löfveeni

  37
  1. Löveeni ei korvaansa loksauta jos jossakin vähän paukkuu eikä loksauta vaikka paukkuisi enemmänkin. Munkitkin syö ite. Sensijaan Lööperihallitus puuhaa pensaveron nostamista ja apulaispääministeri Lövin ( melkein sama nimikin) aikoo nyt tarjota autoilijoille sekä piiskaa että porkkanoita.

   20
  2. Nämä pomminräjäyttelivät voisivat kerrankin viritellä sen paukun jonkun ruotsalaisen ”huippu”poliitikon asuntoon, niin pääsisivät edes osalliseksi tästä multikylddyyrellisestä rikkaudesta. Menisi edes kerrankin oikeaan osoitteeseen!

   Kas kun kukaan ei ole alkanut Ruotsin ”Unabomberiksi”? Räjähtäviä kirjeitä/postipaketteja näille taivaanrannanmaalareille joita myös ”huippu”poliitikoiksi kutsutaan….

   12
 5. Jess!!! Melkein paskoin housuihini että onko Pohjolan Mogadishu muuttunut takaisin tylsäksi Kissankulmaksi.

  29
 6. Ainut keino maan rauhoittamiseksi on että pommi ja asemiehet ”katoavat” salaperäisesti katukuvasta……sehän ei sovi länsimaiseen kulttuuriin.

  21
 7. Oliskohan tuossa jotain suunnitelmallisuutta? Tehdään semmoisia paukkuja, ettei kukaan vahingoitu, eikä poliisi niistä paljon piittaa. Sitten kun on tarpeeksi harjoiteltu, otetaan tila haltuun lopullisesti.
  Luinko oikein jostain ruotsalaislehden sivulta, että on esitetty 900 paikan rakentamista säilöönottoa varten, mutta saatiin vain kymmeniä ja siitäkin Lööf nosti porun?

  16
  1. Joku paikallinen Anderssonska käynyt opettamassa erilaista pommitusta, joka kohdistuu rakenteisiin, eikä ihmisiin. Vaalien alla tekijä olisi Hybridi-Puuttini, mutta nyt ainoastaan parempaa väkivaltaa.

   Koko Ruotsin voisi muuten rakkauspommittaa maan tasalle, mutta sitten ne veijarit hoitaisivat meidänkin 60-luvun lähiörakentamisen kerralla kuntoon.

 8. Pommimiehillä eikun partalapsilla piisaa hauskaa…..ei kai kukaan jäänyt kiinni noista pienistä kolttosistaan??

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.