Uussuomalaiselle pikku vankeus törkeistä seksuaalirikoksista

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi perjantaina vuonna 1994 syntyneen Saif Khaled Habeeb Al-Siamarin pikku vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ehdotonta vankeutta lätkäistiin 3 vuotta 6 kuukautta. Ensikertalaisena Al-Saimari istuu tuomiostaan 1 vuoden ja 9 kuukautta. Al-Saimari passitettiin Vantaan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.
Nämä jutut alkavat olemaan jo niin arkipäivää, että tässäkään tapauksessa koko juttu saa enää mitään huomiota missään. Uhri oli 13-vuotias. Teko tapahtui elokuussa 2017.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kulttuuriteko

Se on sitä paljon kaivattua monikulttuurisuutta.

DEMLA for alla hoppa

V…U!
DEMLA mädättäjät ANTOIVAT lapsenraiskaajalle alle kaksi vuotta ehdollista!!!
Heti KARKOITUKSEN RAJA ON 2 VUOTTA!!!!
V..U!
Demla pitäisi median tutkia läpikotoisin.
Taitaa vain olla niin, että sillä on enemmän valtaa, kuin eduskunnalla tällä hetkellä.
Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa, kun sisäministeriltämme löytyy kivekset….

JP

Mitä isä tai äiti tekevät kun Hapipi lompsii ulos jälki-istunnosta vähän ajan päästä? Tilastollisella varmuudella voi sanoa että ei mitään. Ja tilastollisella todennäköisyydellä Hapipi jatkaa kolttosiaan, samalla kun sinä ja minä maksamme hänen ylläpitonsa.
Tytön elämä pilalla ja ehkä siksi hänestäkään ei tule, valtion näkökulmasta tuottavaa kansalaista?

Päevi Kenegr

”Mitä isä tai äiti tekevät kun Hapipi lompsii ulos jälki-istunnosta vähän ajan päästä?”
Jos ovat suvakkeja, äänestänevät virheitä, vasemmistooliitoa, ass-dee-peetä jne. Taas yksi kammottava tapaus, ja uhraus monikulttuurisuuden unelma-alttarilla. Toivottavasti, toivossa on hyvä elää, tämänkin teon mahdollistajat saataisiin vastuuseen.

T

No, eipä kokoomuskaan juuri vihreitä, vasemmistoa tai sdp:tä parempi ole. Kokoomuksella ei tosin ole ideologista syytä Suomen tuhoamiseen vaan halpatyövoima.

Uppsalan pimpsankohmija

No Al-Saivare jatkaa entiseen malliin, kukin tekee sitä mitä parhaiten osaa. Uppsalassa taas hiippailee ympäriinsä haarakohmija joka on hyökännyt 15 naisen kimppuun takaapäin ja sitten koukkii pimpsaa minkä kerkiää. On siinäkin huvi. Ilman muuta yksinkertainen tekijä jolla ÄäliöOsamäärä 65.

LoS6666

toivottavasti sattuu ahmedille sellanen uhri, kenen vanhemmat ei oo lampaita… pari ylimäärästä persereikää tekis rikastuttajalle hyvää

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Allekirjoittakaa tämä! Jakakaa tätä!

anom

Ei ole addressit.com sivulla vaan aloite on sivulla kansalaisaloite.fi sivulla. Aloite löytyy kansalaisaloite.fi sivun haulla, kun kenttään laittaa GCM.
Addressi ja kansalaisaloite ovat eri asioita.

Patriootti

Mihin helvettiin Suomen viranomaiset kohta sijoittaa näitä paskapäitä? Tällä tahdilla ei riitä yksi eikä kaksi vankilaa näille heinäsirkoille, vaikka tuomiot näistäkin puolituksista puolitettaisiin ja edellisestä rikoksesta annettaisiin alennusta! Palauttaa nämä täytyy ja heti!

fatwantarkistaja

Päiväkodeissa mm noita potentiaalisia raiskaajia on jo alustavasti käytettykin tutustumiskierroksilla. Tuloksista on etukäteen mahdotonta sanoa yhtään mitään, voihan olla, ettei kolmestakaan bussilastillisesta pedofiiliuskoisia löydy yhtään toteuttajaa, pojat vain äimistelevät lapsitarjontaa.
Osaisikohan Hintti-Haaviston apulainen välittää veivaalle viestin, että tehostaa pitää, mikäli aikoo saada kotoutukseen vauhtia. Aivan ensiksi pitäisi kysyä vapaaehtoisia lapsenkoskijoita, aiemmasta kokemuksesta saisi opintopisteitä. Isisin riveissä palvellutta lapsenraiskaajaa kuskattaisiin poliisisaattueessa ohituiskaistaa pitkin koko matka ”puuhamaahan”. Vasta tosiuskovilta ylijääville paikoille tulisi ottaa ensikertalaisia, mutta heidänkin pitäisi olla innokkaita oppimaan.
Perkeleen natsit ovat taas heittämässä santaa laakeriin, eikä kotouttamisen tuloksia voida juurikaan juhlia, vain jotain varhaisteinejä on raiskattu, hui. Vuolle setlementti (muistaakseni) pyrkii pikkulasten ja keski-ikäisten äijien erittäin läheiseen kanssakäymiseen. Nyt niiden toiminta on lamautettu massiivisella rasismikampanjalla. Poliisi yhdessä muiden lapsirakkaiden kanssa tehnee kaiken voitavansa, että näin törkeä, ehkä jopa itsensä Puuttinin masinoima, hybridivaikuttava informaatiosota saataisiin loppumaan, eikä informaatiota annettaisi edes raiskattujen lasten vanhemmille. Tilanne on tulenarka, jopa vihapuhetta on kuultu pedofilian vastustajien leiristä. Ilman pikaisia lakimuutoksia taaperoita tuskin koskaan saadaan teollisessa mittakaavassa pakolaisten käyttöön ja leluiksi. Täytyy rukoilla herraamme Sipilää, että hänellä riittäisi viisautta ja voimia viedä loppuun kansamme orjuutus. Mitä siitä tulee, jos diktaattoriksi nousee joku Rinne? Sehän ei välttämättä ymmärrä matulointikorista yhtään mitään ja tuhoaa vuosia jatkuneen syöksykierteemme. Vahingossa, mutta kumminkin.
Ihanaa välillä kivapuhua. Ylin poliisijohto on tyytyväinen, eikä pidä mua enää uhkana. Poliisileijonakin kehrää hyväksyvästi ja mainitsee seuraavalla videollaan mut esimerkillisenä monikultturellina sankarina. Elokuvaa odotellessa…

Anonymous

se on sitä kakssuuntasta kotoutumista,suomalaiset tekee vankilat ja ählämit on niissä.

Pessimisti

Eikö näille voisi järjestää jostakin lampaita tarpeisiinsa. Lampurit Huomio!

Oulun Poliisi

Pojat on poikii !

Soo soo

Juu. Tiukka kivapuhe nuhtelu poijjiille pullakahvien kera…

Pena

Näyttää nyt siltä, että ei hyvältä näytä tämä meno. Eikö nyt kannattaisi unohtaa kusettavat demarit ja Jussi Halla-Aho pääministeriksi. Muuten tämä perseily jatkuu loputtomiin. Näitä uutisia on nykyään joka päivä. Hallituskin vaan jauhaa täyttä paskaa eikä tee mitään.

Anonymous

Mikähän on kun jutun twiittaaminen ei onnistu eteenpäin levitettäväksi

Anonymous

antaa sipilän olla shokissa,odinit ei ole.

Puolueeton

Jos valtamedia kertoisi tapauksista, perussuomalaisista tulisi suurin puolue. Valtamedia ei kerro, joten sama meno jatkuu vielä seuraavan kauden tai. Huonosti käydessä suomalaiset saattavat ottaa aseet käsiin ja tapahtuu yli sadan vuoden takaisen historian uusintaa.

mutkat suoriksi nazi kortti viuhten - korttia viuhutaa jumalauta itse poliisi

Poliisi väläyttää IL:ssä: Onko Soldiers of Odinista tulossa uusnatsien tuotemerkki Suomessa?
miten helvetissä matu pedofilien inho vastustus liityy nazismiin kysymys
ilmeisesti minäkin olen sitten nazi ja 100 prosentia aikuisista suomalaisista
vedetään taas niin mutkat suoriksi nazi kortti viuhten ettei mitään rajaa
siis mikä näile poliiseille oikeasti on se prioriteti numero yksi
se on jo hämärtynyt aika huolella
esim
KOTIMAA 1.10.2016
SDP Edustaja kiintiö lemmikki
Oulun käräjäoikeudessa on sanomalehti Kalevan mukaan vireillä poikkeuksellinen seksuaalirikosjuttu, jossa isä käytti tytärtään vuosia hyväksi ja saattoi tyttären useasti raskaaksi.
Tyttärelle tehtiin lehden tietojen mukaan useita abortteja, ja hän synnytti yhden lapsen isälleen.
Lehden mukaan syyttäjä vaatii
**ulkomaalaistaustaiselle* miehelle tuomiota lapsen törkeästä seksuaalisesti hyväksikäytöstä.
siis oulussa vuonna 2016
Lehti on haastatellut Lapin yliopiston rikosoikeuden emeritaprofessoria Terttu Utriaista, jonka mukaan kaupungin
1 Lastensuojelu on saattanut syyllistyä tapauksessa rikoksiin.
2 ****Kontrolli on pettänyt täysin*****.
3 ***Laiminlyönnit ovat aivan selviä***.
4 Pitää tutkia, ovatko ne (rikokset) vanhentuneet, hän sanoo lehdelle.
Lastensuojelun palvelupäällikkö sanoo lehdelle, ettei voi kommentoida yksittäisten asiakkaiden asioita salassapitosäädösten vuoksi.
Mihinhän oulun viranomaiset ovat voineet syylistyä vuonna 2019
KUN KONTROLLI JA TERVE JÄRKI ON KADONNUT LOPULISESTI
ilman tätä oulun matu paritus rinkiä viranomaisten järjestöjen toimintaa
nämä uhrit eivät olisi ikinä olleet kontaktissa näihin pedofiili miehiin
se on se sysäys niihin matu ukojen netti kontakteihin
he ovat kaivanee etsineet ilmeisesti nämä tytöt jostain facebookista esille
jotka ovat nähneet näissä koulu käynti monikulluurin edistämis projekteissa
oulun kunnan järkäämien viatomien treffien jälkeen
teemalla matu tutustuu lapsiin 13 vuotiaisiin pikku tytöihin
kysymys miksi heidät täys ikäiset muslimi miehet pitää tutustutaa ventovieraina lapsiin ja pikkutyttöihin
miksei matu ukkojen tutustumis käyntejä järkätty vaikka oulun poliisi opistoon tai tai tai….

Kivapuhuja

Monikulttuurinen unelma on kaiken tämän arvoista. Lisää rahaa kotouttamiseen ja vihapuhevideoihin niin on kumma jos ongelma ei katoa.