Pudasjärvi: Avoin keskustelutilaisuus kv- ja maahanmuuttoasioista 13.2.2019 (tallenne)

Pudasjärvellä pidettiin iltapäivällä keskustelutilaisuus paikallisesta vastaanottokeskuksesta. Paikalla Monokulttuuri.
https://www.youtube.com/watch?v=vTQhsElsF2A
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fanttomi

“Vokit on aikuisten miesten päiväkoteja” Ja varmaan asia on juuri nuin !

Anonymous

Valtiohan saa rahansa kun painaa seteleitä koneilla yötä päivää.Siis maahanmuutto kehitysmaista Suomelle ei maksa yhtään mitään.Siihen käsitykseem tulee kun kuuntelee näitä pudasjärveläisiä.

Viha in vihannes

Suurin osa tuollakaan ei ymmärrä olevansa veronmaksaja, joka tuon lystin lopulta maksaa. Perkele, että pistää niin vihaksi…

Aksu

Työpaikat versus rikolliset groomausjengit.

petterinen

Käsien läpsyttelijöitä oli hommattu paikalle selvästi. Raikuvimmat aploodit saivat puhujat jotka länkyttivät pelkkää paskaa.

Pudasjärvi asiantuntia.

Pudasjärvellä sulautuminen toisiin Pudasjärveläisiin onnistuu maahan tulleiden Afrikkalaisten osalta täysin ja me myös tienaamme sillä.Me Keskusta-Kommunisti päättäjät tiedämme mikä on meidän isopäiden kuntalaisten etu,sekä meillä on vedenpitävä seula myös siitä,että kaikki myöskään laittomuudet eivät johda syytteisiin,mikäli puolueen jäsenet ovat olleet osallisina niissä,tai olleet myös läheisesti hyötyjinä rikoustapauksissa.Tämä tiedoitustilaisuus on hyvä esimerkki siitä kulttuurista jota Pudasjärvi edustaa ja jonka soisin mieluusti tuhoutuvan,jos ei muuten niin Afrikkalaisen kulttuurin avulla.Toivotaan että Pudasjärvelle tulee uusi ja uljas Detroitin mallinen onnellinen yhteiskunta.

Jason Bourne

Näihin tilaisuuksiin pitäisi aina ottaa mukaan vähintään yksi maahanmuuttajan raiskaama tyttä / nainen / poika / mies. Tämä olisi erittäin hyvä noita suvakkeja vastaan ja voisivat jopa ymmärtää jotakin raiskauksesta, jos paikalla olisi uhri.