Pudasjärvi: Avoin keskustelutilaisuus kv- ja maahanmuuttoasioista 13.2.2019 (tallenne)

Pudasjärvellä pidettiin iltapäivällä keskustelutilaisuus paikallisesta vastaanottokeskuksesta. Paikalla Monokulttuuri.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Pudasjärvi: Avoin keskustelutilaisuus kv- ja maahanmuuttoasioista 13.2.2019 (tallenne)

  1. Valtiohan saa rahansa kun painaa seteleitä koneilla yötä päivää.Siis maahanmuutto kehitysmaista Suomelle ei maksa yhtään mitään.Siihen käsitykseem tulee kun kuuntelee näitä pudasjärveläisiä.

    17
    1. Suurin osa tuollakaan ei ymmärrä olevansa veronmaksaja, joka tuon lystin lopulta maksaa. Perkele, että pistää niin vihaksi…

  2. Käsien läpsyttelijöitä oli hommattu paikalle selvästi. Raikuvimmat aploodit saivat puhujat jotka länkyttivät pelkkää paskaa.

  3. Pudasjärvellä sulautuminen toisiin Pudasjärveläisiin onnistuu maahan tulleiden Afrikkalaisten osalta täysin ja me myös tienaamme sillä.Me Keskusta-Kommunisti päättäjät tiedämme mikä on meidän isopäiden kuntalaisten etu,sekä meillä on vedenpitävä seula myös siitä,että kaikki myöskään laittomuudet eivät johda syytteisiin,mikäli puolueen jäsenet ovat olleet osallisina niissä,tai olleet myös läheisesti hyötyjinä rikoustapauksissa.Tämä tiedoitustilaisuus on hyvä esimerkki siitä kulttuurista jota Pudasjärvi edustaa ja jonka soisin mieluusti tuhoutuvan,jos ei muuten niin Afrikkalaisen kulttuurin avulla.Toivotaan että Pudasjärvelle tulee uusi ja uljas Detroitin mallinen onnellinen yhteiskunta.

  4. Näihin tilaisuuksiin pitäisi aina ottaa mukaan vähintään yksi maahanmuuttajan raiskaama tyttä / nainen / poika / mies. Tämä olisi erittäin hyvä noita suvakkeja vastaan ja voisivat jopa ymmärtää jotakin raiskauksesta, jos paikalla olisi uhri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.