Uussuomalainen vangittiin neljästä uudesta seksuaalirikoksesta

Oulussa vangittiin alkuviikosta vuonna 1986 syntynyt uussuomalainen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet tammi- ja helmikuun aikana; törkeä raiskaus 8.-9.2.2019, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 8.-9.2.2019, törkeä raiskaus 9.-10.1.2019 ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 9.-10.1.2019.
Puuhöylätyllä penkillä istuu Mohamed Ahmed Khalif. Tapauksen muista yksityiskohdista ei ole tietoa.
Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Uussuomalainen vangittiin neljästä uudesta seksuaalirikoksesta

 1. Eiköhän tämä ole rasistien juonia että saataisiin monikulttuurisuus huonoon valoon.

  33
  4
 2. Eikös se neljä lasta viikossa kuulu rauhankulttuurin luontaisetuihin jokaiselle islamistille?

  45
  1
  1. Adressit-sivustolla (addressit.com) ei ole kansalaisaloitteita. Adressit-sivustolla on adresseja.

   Kansalaisaloitteet ovat sivustolla kansalaisaloite.fi ja siellä kun laittaa hakukenttään kirjaimet GCM, niin aloite löytyy.

   14
 3. Hallituksen kovien ”toimenpiteiden” tulos alkaa näyttämään vähän heikon puoleiselta. Ei tainnut 2-miljoonan rahat raiskausten ehkäisyynkään auttaa.

  40
 4. Sehän ihan soppeli puuhaa. Iran on suunnan näyttäjä eikä femakot välitä vittuakaan. Samalla logiikalla mennään.

 5. Toleranssi senkun kasvaa? Ruotsissa kiristys- rikosten määrä on kasvanut 300% vuodesta 2017 (SVT 12.2.2019).

  Myös varkailla mene yhä paremmin: sama matu joka on systemaattisesti varastanut naisten lompakoita kaupoissa (lastenvaunuista, ikäihmisiltä jne) saa rikosalennusta eli jos on kolmesta lompakosta jäänyt kiinni ei neljäs lompakko enää tuo lisärangaistusta. Uhri sen sijaan jää ilman korvauksia kun rikos on ikäänkuin tekemätön (SVT 13.2.2019).

  Sama pätenee raiskauksiin? 12 raiskausta ei maksa enempää kuin 10?

  39
  1
 6. Suomen poliisi vainoaa suomalaisia jotka yrittävät estää ulkomaalaisia pedofiilejä. Poliisi keskittää kaikki resurssit vihapuheeseen. Poliisi ei välitä jos ulkomaalainen raiskaa suomalaisen lapsen.

  38
  1
  1. On myös helpompaa tehdä niitä kummelimaisia videoita youtubeen vihaisesta puheesta. Miksi poliisikaan tuolloin resurssipulasta itkee.

   24
  2. Lapsi on raiskattu = poliisin on periaatteessa pakko näyttäytyä ostarilla ja valehdella lehdistölle, että jotain tullaan tekemään.

   S.O.O. kutsuu KAIKENVÄRISET pedofiilit ja raiskaajat kansallispallopelin äärelle = poliisi keskittää kaikki miehensä estämään pedofiilien henkisiä kärsimyksiä, joku voisi vaikka pillahtaa itkuun.

   On täysin selvää, keitä poliisi rakastaa ja keitä se vihaa.

   Jos joku taho tulevaisuudessa raiskaa poliisipartiota puistossa vähän isommallakin joukolla, jään korkeintaan kannustamaan ja ottamaan kuvia. Mitään en ole nähnyt, jos joku kysyy jälkeenpäin. Mikäli poliisi anelee apua, kerron järjestyksenpidon kuuluvan ainoastaan hänelle, sillä kaikki kadulla kävely on vihaista rasismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta. Itse tilasitte, enää pitää maksaa lasku.

   P.S. Poliisit, me emme soita teille, emmekä soita teidän kavereitanne auttamaan teitä.

   25
 7. https://kotouttaminen.fi/kotoutumisen-kaksisuuntaisuus

  ”Kotoutumista voidaan tukea ja edistää toimenpiteiden ja palveluiden avulla, mutta kotoutuminen tapahtuu aina vuorovaikutuksessa suomalaisen yhteiskunnan kanssa, keskeisimmin arkipäivän tilanteissa ja lähiyhteisöissä, kuten päiväkodeissa, kouluissa, harrastustoiminnassa ja työpaikoilla.”

  Voisiko joku poliitikko selvittää onko tuo lause ymmärretty esim. Oulussa väärin? Eli onko Työ- ja elinkeinoministeriö tai kotouttamisesta vastaava ministeri Lindström ohjeistanut viemään aikuisia turvapaikanhakijoita lasten pariin vai ei? Tämä pitäisi ehdottomasti selvittää. Linkatusta EUn kotouttamissivuilta en löytänyt hakusanalla päiväkoti (nursery) mitään mainintaa tällaisesta kotouttamismuodosta koskien aikuisia turvapaikanhakijoita. Ajatuskin tuntuu niin järjettömältä että herää kysymys onko jotkut tahot ymmärtäneet asian tahallaan väärin. Ymmärrän jos turvapaikanhakijoiden lapsia viedään päiväkoteihin mutta en sitä että sinne viedään nuorten miesten laumoja lääppimään lapsia.

  13
 8. Muhammedeja sano :häh häh häh häh häh mitä sä tekisi meille ?????? .Missä mun ”KELA GOLD” Saatanan Kuffari .

  10

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.