Poliisi etsii miestä, joka tunki proteiinipatukoihin rautanauloja kaupassa

Helsingin poliisilla on tutkinnassa tapahtuma, jossa rastatukkainen musta mies työnsi myynnissä olleisiin elintarvikkeisiin rautanauloja. Tapahtumapaikka oli Helsingin keskustassa sijaitseva S-Market myöhään viime perjantai-iltana 8. helmikuuta.

Toistaiseksi tuntematon mies saapui kauppaan ja työnsi hyllyssä olleisiin proteiinipatukoihin rautanauloja. Kaupan myyjät sattuivat huomaamaan hyllyssä rautanauloilla lävistetyt patukat ja poistivat tuotteet myynnistä välittömästi. Tapahtuma tallentui valvontakameranauhalle.
Poliisi etsii nyt kyseistä miestä. Kuvien perusteella mies on hoikahko, rastatukkainen ja hänellä on parta. Lisäksi asuna musta talvitakki ja violetti pipo. Kuvista voi päätellä myös sen, että teko on aiheuttanut miehelle ilon tunteita, ainakin hymy on leveänpuoleinen.
Tunnetko tekijän?
Poliisi

 

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Isokasi

Tämäkin vielä, toivottavasti saadaan kiinni ja tuomitaan murhan yrityksestä. Rautanaula on huonosti sulaavaa tavaraa.

Anonymous

Luultavasti kaveri laitetaan johonkin kaksisuuntainen kotoutuminen- ohjelmaan, koska ei ole sopeutunut. Ehkä viedään päiväkotiin leikittämään lapsia.

partaläpsy

”Kaksisuuntainen mielialakotoutus lasten parissa sopeuttaa paatuneimmankin pedofiilin. Rikoksen voi sovittaa vaikka sovittamalla lapsia.” #yhteisetpelisäännöt #suominousuun
-juha sipilä-

Paavo Pökäle

Mielestäni tuolle kävisi yksisuuntainen kotouttaminen, eli alakertaan. Alamaailman tyypit kuuluvat alakertaan, ei mulla muuta!

Anonymous

Punainen polpo vain nuolee voimavaran persettä tai vie päiväkotiin lapsia raiskaamaan koska ihmisoikeudet.Tuolle paskanekrulle on aika opettaa korpilakia.

Naula poikittain sinne

Ai että mitä v’tuilua naama virneessä…

Alkua vasta

Entinen tiskarihan se siinä. Joka pani lehmän paksuksi. Akka jää. Ja joka sentti sekä euro tälle virnuilijalle, joka yksinkertaisesti on nyt oy suomi finland ab:n elätettävänä. Plus tulevat suomen pelastajat.

Ammattinimikettä funtsin tässä

Hmm… työnteli rautanauloja proteiinipatukoihin…
Kyseessä ei siis ole avaruusinsinööri, vaan rakennusinsinööri?

Mmmmm, monikulttuuria

Eikun tää on selvästi ravitsemustieteen professori, jota THL ei oo vielä huomannu palkata asiantuntijaks. Tämä Pekka Puskan tasoinen tiedemies on havainnut proteiinipatukoiden ravitsemusarvojen olevan pielessä, ja päätynyt lisäämään kansanterveyttä korottamalla tuotteen rautapitoisuutta. Todellinen moniosaaja siis, ja varmasti monikultturelli, siis rikkautta, siteeraisin ”ei mulla muuta”.

Miettikää

Mielestäni samaa näköä kuin julkisuudessa olleet kuvat pääministerin kera joissa toivotettiin heidät tervetulleeksi. Ja oikein oy suomi finland ab:n armeijan suosiolla jossa puolustusvoimat kantavat heidän kassinsa uskollisesti. (Mistä toivoisin vielä oikein kuvaa) niin näette missä alennustilassa olemme. Ja ihan oikeasti. Kun puhutaan sipilästä jne. Suomi on MYYTY. Ja he keräävät voitot. Uskotteko todella tuon paskanjauhajan kommenteihin, että verokikkailu vanhustenhuollon osalta pitää loppua. Mikä kaksinaamainen pelle.bhän itse on tehnyt voitot juuri sillä.

Terrorismin vastainen yksikkö

Elintarvikkeiden myrkyttäminen on terrorismia !
Islamisoituneissa yhteiskunnissa uusi normaali joten kannattaa tarkkaan katsella ruokaostoksia tehdessä pakkausten, hedelmien, leipien jne elintarvikkeiden eheys.
Nämä etniset terroristit ovat myös monien vaarallisten ja helposti tarttuvien tautien kantajia, mutta sitä ei sitten varmaan huomioida rikoksen vakavuutta arvioitaessa.

Aikki.

Ei poliisi ehdi tuota rakennusinsinööriä etsiä, heillä menee nykyisin kaikki aika kytätä vihapuhetta netissä.

sitä saa mitä tilaa

Helsingin keskusta-alueen äänestyskäyttäytymistä tutkien voi sanoa, että patukan ostaja olisi suurella todennäköisyydellä haukannut juuri sitä mitä on tilannutkin.

Aikki.

Suvakki – pääkaupunki saa mitä on tilannut. Ei tee mieli enää synnyin kaupungissa käydä, muuta kuin läpikulkumatkalla Tallinaan.

partaläpsy

#Helsingin keskustan vaalityö alkanut #keskusta pettää aina

Antero Ruiz

Siinäpäs iloinen ja itseensä kovin tyytyväinen aikuinen keeneri kaupassa vähän keppostelee. Pääasia että on mielekästä puuhaa, ettei syrjäydy!

Patriootti

Eikös toi ole vassarien kansanedustaja? Poliisi vois mennä kyselemään asiaa eduskuntatalolta!

Anonymous

Minä tunnistan tuon Kantasuomalaiseksi.

Aikki.

Joo, ilmiselvä perussuomalainen timpuri.

Anonymous

Valkoinen vasemmisto likaa kasvojaan, mutta ei etninen alkuperä muutu ollenkaan.

Yle

Ylekin jopa kertoi tästä. Ainoa tuntomerkki uutisessa oli ”hymyilevä mies”, ja ei kuvaa tietenkään.

Isis-taistelijat palanneet Eurooppaan

Monilla Isis-taistelijoilla on ollut kuvissa tuollainen samanlainen sairas hymy. Onkohan tuokin ”paluumuuttajia” Mosulista.

K.L.

Kuvat poistettiin myös Iltalehdestä heti kun ”Henkilö on saatu kiinni,enää ei ole tarvetta kuville”MIETTIKÄÄ!JOKU taho antoi määräyksen?

Taas äimän käkenä

Eikös suvakit innostuneet presidentinvaalien aikaan jostakin psykoottisesta hymyilystä?
Rastat ja psykoottinen hymy eli ilmiselvästi ainesta suvakkipresidentiksi, vaikka olisi saanut karkotuspäätöksen ja haki elintarvikeketjun terrorisoinnilla pysyviä siteitä Suomen luxusvankiloihin.

goy Vandal

Taitaa olla rasistinen blackface-tapaus? Suomalainen rasisti maalaa kasvonsa näyttämään rumalta afrikkalaiselta. Homeiset tekorastat päähän ja sitten mennään tekemään jotain tyhmää kameroiden eteen. Näin, näyttelemällä vähä-älyistä apinaa, rasistit saavat pilattua maahanmuuttajien maineen. Suomi ei selviäisi ilman maahanmuuttoa. Uskokaa. Tämä on rikkautta.

fatwantarkistaja

Oli miten oli, tai ei ollut, mutta mikä oikeus Paavolla on väittää miestä mustaksi. Hän saattoi olla väritykseltään musta, mutta se ei ole olennaista, sillä yhtä hyvin hän olisi voinut olla liikkeellä sateenkaaren väreissä. Mitä väliä sillä värillä edes on, kaikki me joskus asetamme kaupassa hyllystä ottamamme tavarat vääriin paikkoihin, se ei ole värisidonnaista. ”Musta” on sitäpaitsi todella räikeää rodullistamista, sanottaisiinko valkoihoista/vaaleaihoista valkoiseksi, ei ikinä. Ei kulloinenkin ihonväri määritä kenenkään rotua, vain lääkäri, tai kohdehenkilö itse voi sen tehdä.
Toisekseen on hyvin loukkaavaa kutsua ketään mieheksi, on pienempi kuin 1/16000 mahdollisuus arvata oikein, lotossakin voittaa aniharvoin. Edes lajimääritystä on mahdotonta suorittaa pelkän kuvan perusteella, jolloin perinteinen sukupuoliroolitus ei enää päde, epäilty erehtyjä saattoi olla vaikka pässi, kuka sen muka voi varmasti sanoa. Kuva ei muutenkaan kerro yhtään mitään, sasquatchistakin on monia kuvia, vaan eivät ne ole mikään todiste. Vaadin vähintään kahden antropologin lausunnon, ennen kuin uskon liikkeessä asioineen ihmisen, siihen asti olento on puhdasta fiktiota.
P.S. Poliisilla luulisi olevan fyysisiäkin kehoja etsittävänään, ei tarvitsisi digitaalisesti manipuloida aivojamme luulemaan minkään epäolevan olemassaoloon, vaikka se saattaisi ollakin oleva ja näin ollen tosi. Tämä tutkinta ei nyt vakuuta.
P.P.S. Mitä tarkoitusta tällainen silmitön ajojahti muuten palvelee. Onko tarkoitus saada hurjistuneet väkijoukot lynkkaamaan jokaisen vastaan tulevan erinäköisen. Valkoisten valkoinen ylivaltako nostaa rumaa päätään. Sitäkö uhkaa ei olekaan saatu torjuttua lopullisesti. Mihin toimiin virkakoneistomme aikoo ryhtyä tämän epäkohdan saattamiseksi unholaan ikihyviksi.

Van, Mie

Ihonväri, kuten sukupuolikin on vain sosiaalinen konstruktio. 😉

partaläpsy

Värejä ei ole olemassa! Sukupuolikin on vain elin! iAfrikka on mannen. [Sori typo (r)]

moniosaajat pois

Lisäsi rautapitoisuutta proteiinipatukoihin, kehitysmaa insinööri selvästi.

Anonymous

Jos tuota ei ole vielä poliisi tavoittanut, on ehtinyt naulottamaan monet patukat ja pullat. Kenen lie pikkulapsen kitalakeen jää vielä naula kiinni, kun nuo lastenystävät hassuttelee.

Särmääjä

Matutko ne näitä neuloja ja nauloja tunkee meidä ruokiin? Terrorismia? Mitäs sitten jos alkavat myrkyttämään ruokia?

fatwantarkistaja

Senpä itse olisin toteuttanut, jos olisin ollut terroristi. En ollut, joten olin ihan hipihiljaa asiasta. Ei kaikki muslimitkaan ole aivan tolloja, joten keksivät nekin lopulta tuon konstin, vaikka aikaa se vei pirusti. Isis siis on tietoinen ko keinosta.
Milloin muslimit aikovat toteuttaa ideansa, vai aikovatko ollenkaan? Jännä.
Heillähän on omat tiedotuskanavansa, ainakin tosiuskovilla luulisin. Halal kaupat löytyy. Omia uhreja voi minimoida ainakin noilla.
Suomessa on 400(?) tunnettua terroristia ja tuhat päälle niitä, joista muiden maiden poliisit eivät ole omillemme kertoneet? Lisää tulee, jos on tullakseen. Tuolla ryhmällä saa koko maan seis. Joka kuntaan pari muslimia ja tärvelemään ruokatarvikkeita. Kansa kuolee nälkään, kun eivät uskalla syödä. Toinen vaihtoehto on kalifaatti ja orjuus. Kapinaan ei nälkäinen lammaskatras jaksa nousta, sehän olisi rasismiakin.
Kaikki on näistä rakkaista kultapojistamme kiinni. Poliisi, kansanedustajisto jne ei aio tehdä hyväksemme yhtään mitään. Saas nähdä, milloin voittaja sanelee ehdot, vai tajuaako se tehdä sitä, ota nyt muslimeista selkoa.

Pena

Eikö poliisi pelännyt että kuvasta saa vihapuheryhmän kimppuun. No tuossahan sitä on taas monikulttuurista rikkautta Helsinkiin. En tiedä mikä teitä siellä myös risoo kun käytte lumenauraajien kimppuunkin.

Destia Avalanche liikenteessä

Voihan se olla että Mekan, eiku Hesan aurakuskit on kaikki niin kohteliaita ja huomaavaisia ja oikea-aikaisesti lumipenkkojen kimpussa, että niitä vihaa vaan rasistiset persut ja luonnevikaset poliisikoirat täysin aiheettomasti. (Myönnetään että H:n keskusta on kyllä sellanen persläpi lumenputsauksen suhteen, että oksat pois, mutta…) Omakohtaisesti olen täällä vähemmän urbaanissa ympäristössä kyllä monena iltapuhteena ja aamuvarhasella ollu valmis juoksemaan sen saatanan aurakuskin perään samoissa sunnitelmissa tuon Pasilan poliisikoiran kanssa. Parin sadan metrin matkalta kasailtu lumivyöry auran siivessä taittuu niin perkeleen näppärästi meikäläisen tienpäähän.
p.s. Helsingin keskusta on kyllä mielestäni muutenkin ihan persläpi. 🙂

Pena

Sehän on ihan liittymän omistajan vastuulla ottaa ne lumet pois sieltä, mitkä on aura-auto tai kone sinne heittänyt. Nythän joku nero viher kukkahattu oli siellä myös suivaantunut kun lumet kipattu mereen. Ei sitten tullut mieleen että eikö ne samat paskat valu sinne mereen ihan kesälläkin vesisateen aikana. Myös metsiin ja pelloille jää ne lumessa olleet ”saasteet”. Ihan fiksua porukkaa taas.

Anonymous

Tekijä tunnistettu, polliisi kiittää. Rikoskomissario Petri Juvosen mukaan mahdollinen rangaistus riippuu paljon motiivista. Jos kyse on ihmisiin suoraan kohdistuvasta rikoksesta, nimekkeenä voi olla esimerkiksi pahoinpitelyn yritys, josta voi saada vankeuttakin. Jos kyseessä on pelkkä vahingonteko, seurauksena on todennäköisesti sakkorangaistus.
Veikkaanpa että tässä tapauksessa kyseeseen tulee pelkkä vahingonteko ja sakot jää valtion piikkiin.

Taas äimän käkenä

(Huokaus), tämä menee vanhan kaavan mukaan:
Ei mitään tekemistä minkään ja etenkään senkään kanssa, mielenterveysongelma jota pahentanut 1400 vuotta serkusavioliittoja ja valkoisen miehen rasistinen katse sekä riittämätön kotoutus lähimmässä päiväkodissa ja discossa.
Tuomio ehtoollista, sormen heristystä sekä pullakahveeta varamamin ja henkilökohtaisen polpottimen kanssa.

Sam Colt

Tampereella nainen osti asevelikaupasta luomuomenoita ja nielaisi siellä olleen ompeluneulan. Tyypillisen tamperelaissählingin jälkeen neula poistettiin kurkusta.
Tämä ja kerrottu hesalaistapaus ovat vasta surkeata amatööriharjoittelua. Tosi taistelijat tulevat kohta käyttämään tehokkaampia ja huomaamattomampia menetelmiä kuten injektioneuloin maitopurkkien ym myrkytys.
Miksi tuota sabotaashia tehdään? Taistelijat raivaavat tilaa omilleen. Kantaväestön pelko ja kauhu ei suinkaan aiheuta meillä suojelutoimia, vaan vaaditaan lisää rahaa ”kotouttamiseen” ja viihdyttämiseen.
Mikään kansa ei ole turvassa muitten pahuudelta. Keskiajalla espanjalaiset tappoivat sukupuuttoon Kanarian saarten guanchot ja sitten Amerikan mantereitten ns intiaanit.
Ja me emme opi mitään. Käännämme toisen posken.