Perussuomalaiset poisti Matti Haapalan ehdokkuuden

Matti Haapalan tiedote
Perussuomalaisten Lapin piirin hallitus päätti kokouksessaan sunnuntaina 10. helmikuuta yksimielisesti poistaa Matti Haapalan, 25, eduskuntavaaliehdokkuuden vastoin hänen tahtoa. Haapala oli listan ainoa nuori ehdokas. Piirihallitus syrjäytti Haapalan 40 vuotta vanhemmalla ehdokkaalla eikä yrittänyt löytää ketään muuta nuorta ehdolle.
– Puoluejohto oli sitä mieltä, että minua ei tule asettaa ehdolle. Perusteet – jos sellaisia edes oli – keksittiin myöhemmin sitä varten “todisteiksi”. Kyseessä oli hyvin törkeä päätös, koska olin jo aloittanut kampanjoinnin, kommentoi Matti Haapala.
Piirin ja puoluejohdon päätöksestä huolimatta Haapala jatkaa Perussuomalaisissa isänmaallisen ja konservatiivisen aatteen kehittämistä.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki.

Eikö Oulun perussuomalaisnuoret poistaneet myös Tuukka Kurun joukoistaan . Se oli tyhmin teko, sillä Tuukka on osoittautunut erittäin älykkääksi kaveriksi.

Anonymous

Olen ihmetellyt, ettei Persut ole kosiskellut Lokkaa ja Wiikiä ehdokkaikseen vai miten lie? Siinähän olisi Oulun ääniharavat. Nyt Lokalle ja Wiikille menevät äänet on aivan varmasti persuilta pois ja persut ei voi saada Oulun seudulla niin kovaa vaalimenestystä kuin mitä saisi, jos olisi parivaljakko Lokka-Wiik listoilla mukana. Ymmärrän jos parivaljakko ei halua persujen listoille, mutta persujen luulisi haluavan. Persujen ehdokaslistoilta ei tunnu enää löytyvän hyviä vetovoimaisia ehdokkaita nykypäivänä. Johtuuko tosiaan siitä, että fiksuimmat savustetaan ulos.

Katri

Ikävää, mutta jos persut ei hyväksy sellaisia kuin Lokka, Wiik, Kuru niin epäilyttäviltä tuntuvat nuo sinänsä tervetulleet mamukriittiset puheenvuorot. Eli onko persut kuitenkin nyt muuttumassa “sinisiksi” ? Poliisivaltiolakipakettikin piti kovalla kiireellä hyväksyä. En tykkää.

Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto

Neekerinsuukkoja https://youtu.be/1RSpxYyM_y8 käyttäjältäNeekerinsuukkoja 😉 kahvin kanssa ok, kaikki muu takaisin kotimaihinsa https://eduskuntavaaliehdokas-Seppo-Lehto.blogspot.com Suomi suomalaisille! Eduskunta- ja eurovaaliehdokas kevään 2019 vaaleissa. Anna tukesi Seppo Lehdolle

petterinen

Näyttäisi siltä että ympäri Suomen on Perussuomalaisiin soluttautunut kätyreitä muista puolueista.
Esim. täällä Kouvolan seudulla Perussuomalaiset muutamaa vuotta sitten hajoitettiin (kahteen?) ryhmään, toinen on J. Lindströmmin ryhmä ja toista ei vissiin enää edes ole.
Eli siis onko tuo Lindströmmin ryhmä nyt nimeltään Siniset vai mitä helvettiä?
Lindström siis teki tehtävänsä Kouvolassa ja sai persut suurinpiirtein vihaamaan toisiaan, että semmoinen ministeri meillä…
Kouvola on kuitenkin suhteellisen suuri äänestysalue kuntaliitoksineen että jos joku osaisi ohjeistaa ketä perussuomalaista pystyy äänestämään? (Ei kelpaa ne lindströmmin pihvin pahvit!)

Suomi Finland

Tuukka on fiksu mies. Se on käynyt selväksi, kun hänen esiintymisiään on tullut seuratuksi.
En ole etnonationalisti, mutta jos täytyy liittoutua, niin etnot käy silloin ihan hyvin, jotta tavoitteet saavutetaan.
Suvakit taas eivät kelpaa missään olosuhteissa. Vaikka puolueen agenda olisi kuinka hyvä muuten, niin se ei kelpaa, jos suvakismin inha palo on tavalla tai toisella mukana kuvioissa.

Asko Liukkonen

Tollot!

Heino Keppi

Nuoruus on tauti, joka parenee itsekseen. Vanhuudessa luonteenpiirteet vain korostusvat, mutta eivät parane koskaan.

goy Vandal

Joku juutalainen “vinkannut” persuille, että tuo mies on twiitannut ramzpaulia ja Keijo Kaarisadetta. Antakaa potkut tai kaikki on mennyttä. En osaa sanoa onko tämä taas hallittua hajoittamista vai vain tyhmyyttä.
Joka tapauksessa taidetaan tarvita se toinenkin puolue, koska PS ei kelpuuta kaikkia suomalaisia puolueeseensa. Pitäisikö Asylin laajentaa toimintaansa?

Stevie Ihme

Ai toinenkin? Niitä toisia eri äärilaidan ja muuten vaan sopeutumattomien puolueita on nyt jo ainakin 5. Eli hyvin on vihervasemmiston, kokoomuksen ja NATON persuvastainen propaganda ja valeoppositio sekä riidan kylväminen onnistunut.
Jokainen joka ymmärtää alkeitakaan siitä miten poliittinen päätäntävalta tässä maassa jaetaan ja miten demokraattinen systeemimme toimii, käsittää että tässä kohdin Persut on ainoa todellinen ja riittävän nopea vaikutuskanava.
Kannattaisi kaikkien kiihkoilijoiden opetella hiukan solidaarisuutta, yhteistyökykyä ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Ja käsittää että kun mikä tahansa poliittinen liike kasvaa riittävän suureksi, ei siellä voi vallita yksimielisyys kaikesta mahdollisesta ja myös tiettyä “siivoamista” ja kuria pitää noudattaa, koska muuten ei koskaan voida saavuttaa riittävää äänimäärää jolla saa todellista valtaa. (Yli 25% valtakunnan äänistä)
Muuten viherkommarit on jo voittaneet. Mitä pienemmiksi pirstaleiksi matukriittiset onnistutaan hajottamaan ( tämänkin artikkelin tarkoitus?) sitä helpompi on kommarien ja kokkareiden laivata maa täyteen islamisteja ja ambomaan villejä.

Maria Heli

Ps:set on jo kerran jaettu myyrien vuoksi kahtia, joten kannattaa olla tarkkana.

Sensuroimaton Totuus

Nyt varmaan pitäisi sanoa että enkös minä sanonut…
Herätkää!

Pena

Onko parempia vaihtoehtoja ?…Ai eikö niin oletinkin.

NähtyOn

Se että ei ole parempia vaihtoehtoja esittää, ei tarkoita että silloin pitää hyväksyä persujen toimet.
Te tulette vielä itkemään jotka ette näe persujen todellisia aatteita, jotka tuhoaa suomea.

Pena

Muut puolueet eivät varmaan sitten sitä Suomea tuhoa ja vie kohti suota ?…Lähinnä nuo kokoomus, keskusta, vihreät, SDP, vasemmistot ja kd. No voimmehan jättää äänestämättä niin pääsevät samat porvarit ja koijarit taas valtaan ja sama meno jatkuu loputtomiin. Se on lopputulos kun mikään puolue ei kelpaa.

Odottelen rauhassa

Voisko tämä Matti Haapala kertoa miksi näin tehtiin kyllä tähän joku syy löytyy. Sitä odotellessa.

Ihmetellä sopii

Täysi va-paus toimia toki tyhmästi – siitä surunvalittelut

Kolleke Fun Fest

Matukriittisiä puolueita äänestäviä on Suomessa raakasti arvioiden enintään 30% kansasta.
Seuraavassa pohtimisen aihetta kaikille.
30/1=30
30/2=15
30/3=10
30/6=5
Jne
Kun todelliseen päätäntävaltaan tarvitaan ihan minimissään 20% valtakunnallisista äänistä niin mikä yhtälö on järkevin?
Ja jos vielä pystytte ymmärtämään että Suomen vaalijärjestelmä SUOSII suurempia puolueita ja pyrkii ESTÄMÄÄN pienten pääsyn eduskuntaan, niin mikä kaava sitten näyttää järkevimmältä.
Matutulva pitää pysäyttää nyt, heti. Sitten kun se on tehty voidaan ja on oikea aika väitellä nyansseista… eli kuka tykkää matuista vähiten jne.
Nyt, tässä ja tällä hetkellä vain persuilla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa. Kaikki muut väitteet sataa viherstallarien ja kokkelien laariin.

San

Kun peruspetturuutta relativisoidaan ja käännetään peruspanttivankina olemisesta jotain välttämätöntä…

Puolueeton

“– Puoluejohto oli sitä mieltä, että minua ei tule asettaa ehdolle. Perusteet – jos sellaisia edes oli – keksittiin myöhemmin sitä varten “todisteiksi”. Kyseessä oli hyvin törkeä päätös, koska olin jo aloittanut kampanjoinnin, kommentoi Matti Haapala.”
Tuo sanonta kuvaa hyvin, miksi ehdokkuutta ei tulisikaan hyväksyä. Ilmeisesti puolueelle ei ole tärkeintä saada mahdollisimman paljon ääniä, vaan kyvykäs eduskuntaryhmä, mikä on hieno ajatus. Ei välttämättä tarvitse olla hallituksessa mukana, jos voi hyvillä tiedoilla ja taidoilla vaikuttaa jopa enemmän maan tulevaisuuteen oppositiossa.

Suhvero

Persuissa ei saa olla jos on sitä mieltä, että Suomi kuuluu suomalaisille

Haapala poistettiin ehdokaslistalta

koska ei osannut käyttäytyä aito persumaisesti , kuten vaikka Tynkkynen.