Irakiin palautettiin neljä rikollista – turvapaikka-aktivistit vastustavat

 

Palautuksia vastustava Stop Deportation kertoo Facebookissa, että Suomen poliisi palautti toissa yönä neljä miestä Irakiin. Ryhmä muistuttaa, että Irak ei ottaisi vastaan muita kuin vapaaehtoisesti palaavia ja rikoksista tuomittuja.

Kappas, jopa Helsingin Sanomat tietää kertoa, että kyseiset palautettavat olivat juuri rikoksista tuomittuja.
Jos joku ei tiedä mikä ryhmittymä Stop Deportation on niin se koostuu todellisuudentajun menettäneistä turvapaikka-aktivisteista, joiden mielestä kaikki – joka ainoa – joka vaan jalkansa saa johonkin Euroopan maahan, on oikeutettu myöskin jäämään ko. maahan. Ruotsissa näitä aktivisteja sanotaan batiikki-noidiksi. He tekevät kaikkensa saadakseen pitää maahan laittomasti tulleet miehet. Osa jopa ottaa oman kotimaskotin elätiksi. Mikään rikos ei aktivistien mielestä oikeus karkoitukselle. Sitä perusteella sillä, että eihän suomalaistakaan voida karkoittaa minnekään.
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

kirjoittivat hs miin vaan hämätäkseen veronmaksajia, ottavat tilalle 4000 heti kun saavat aurattua tiet auki torniosta, tai lentokentän puhtaaksi yö lennot italiasta vantaalle jossa partalapsukaiset saavat uuden kodin, koska vielä saadaan vähiltä duunareilta massii…kiitos hienon eu ja hölmölän sinisilmäisille hillotolpan nuolijoille..

Pekka Puupää

Turvapaikka-aktivismi on kylähulluudesta muodostunut city-versio. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kylähullu

Viha in vihannes

Tuo on loukkaus kylähulluja vastaan. Yksikään kylähullu ei ole niin hullu, että aiheuttaisi toisille suuren vahingon. Esim. Nilsiän öljyheikki sai valtavan matkailubuumin aikaan, josta hyötyi koko kylä.

Pekka Puupää

Osaltaan olet oikessa. Ehkä seinähulluus olisi näille hörhöpopulismssa marinoiduille riemuidiooteille oikea ilmaisu.

Paavo Pökäle

Joo, oikeat hulluthan ovat hallituksessa, tai Niuvaniemessä. Ei kuitnkaan vapaalla jalalla.

Suomi Finland

Tuo ideologia on niin sairas, että oikeastaan ihmetyttää, mikseivät sairastuneet muuta suurin joukoin Afrikkaan tai Lähi-itään, josta he löytäisivät huomattavasti enemmän rakastamiaan kehitysmaalaisia paijattavikseen?
Tietysti he voisivat ristiriitaiseen tilanteeseen joutuessaan (valinta joko Afrikan tai Lähi-idän väliltä) sukkuloida ko paikkojen välillä, jotta he pääsisivät nauttimaan elämästään täysin rinnoin.
Ja ennen kaikkea: kun joku rikollisraukka saapuu esim Bagdadin lentokentälle, he voisivat mennä vastaanottamaan tulijaa suklaalevyjen ja kukkapuskien kanssa.

Anonymous

Suvakkius sikiää sieltä, mihin aurinko ei paista.

Anonymous

voisko poliisi kaikessa hiljaisuudessa kuljettaa nämä stoppi-suvakit sinne irakiin niin kaikki palautukset sujuisivat tulevaisuudessa nopeammin ja häiriöittä.#metoo.ei suvakkeja enää.

Stop Deportations of Our Panopojat!!!

”Voi voi Mahmutti niitä kuumia öitä kun sain sun rintakarvojas etusormella silleen ihanasti pyöritellä!”

silmä silmästä

”Mikään rikos ei aktivistien mielestä oikeus karkoitukselle. Sitä perusteella sillä, että eihän suomalaistakaan voida karkoittaa minnekään.”
Voi tuota logiikkaa käyttää muutkin.Minunkaan mielestäni esim. noiden oksettavien yhteistoimintahuorien kurkkujen sahaaminen ei ole rikos koska eihän se ole sitä kalifaatissakaan.

Aappa

”eihän suomalaistakaan voida karkoittaa minnekään”
No, kyllä esim. suvakit pitäisi voida karkottaa – sehän vaatisi vain pieniä muutoksia lakiin.

pöh

miksi tuhlata rahaa ja saastuttaa ympäristöä lennättämällä 4 rikollista matua kotiin, kun koneeseen mahtuisi kerralla paljon enemmänkin.

Suvakin Suuri Seksuaalinen Hätä vain Suomessa ja Ruotsissa?

Entäs suomalaiset rikolliset muissa maissa? Jakavatko sielläkin paikalliset naiset pillua ja pullaa heille? Tokko!

Anonymous

Tulossa on aika jolloin palautuksia vastustava Stop Deportation roskajoukkor on historiaa, kehno muisto vain.

Särmääjä

SD:n ämmiä ajaa tossa asiassa seksuaalinen lataus noita limasia arabeja kohtaan. Ei siinä mistään muusta ole kyse.

K.L.

Niinpä!Tuskin olisi näitä seisojia missään jos tulijat olisivat olleet niitä hampaattomia leirimummoja joita on videoissa nähty.Olen satavarma että ei seisoisi…mikään.

Tommy the Who

Tottahan toki sitä pitää vastustaa ja ulista jos kultamunat häipyy.

toni lajos

Mikäli sama tahti jatkuu, viimeinenkin Irakilainen saadaan poistettua vuoteen 2150 mennessä, aivan huikeeta.

Pena

Mikä hemmetti noitakin oikein vaivaa. Pitihän pojat palauttaa kotiin. Emme jää kaipaamaan heitä.

GLGL

SD:n henkilöt taitavat olla niitä samoja, jotka palauttavat verkkokaupasta ostamansa vaatteen yhden käyttökerran jälkeen. Palautus on OK, jos siitä itse hyötyy, muuten pitää vastustaa.
SD:lle voisi maksaa 500 Eur jokaisesta onnistuneesta palautuksesta.

Menkää takaisin kotiinne, kotimaata rakentamaan.

Minä tankkasin koneen!
Ps. Missä Marjaana luuraa? Lähtikö se rusinan luo iRakkiin?

Jones

Mielenkiintoista tietää, että lusivatko rikoksensa ennen karkoitusta. Jos väitetään että joutuvat omassa maassaan vankilaan, niin tuskinpa se pitää paikkansa. Näin ollaan luotu systeemi, jossa ulkomaalaiset voivat tehdä rikoksia, saamatta mitään tuomiota.

Atlantis Älynvirtauspaikka

Olen monesti miettinyt, mikä ohjaa batiikkinoitien, suvakkojen, yhteistoimintahuorien yms., käyttäytymistä. Ohessa puhtaita hypoteesejä, jotka ovat yksinkertaisten pottunokkaisten aivojeni tuotoksia.
1) Onko kyse siitä, että jokin on mennyt lapsuudessa pahasti pieleen: seksuaalinen hyväksikäyttö (pedofilia, insesti) tai muu kaltoinkohtelu, ja siitä on kasvanut viha omaa pottunokkaista viiteryhmää kohtaan. Kemujen, Keneerien ja sen sellaisten maahantuonnin ja paapomisen voi tuolta pohjalta nähdä toisaalta kostona omaa viiterymää kohtaan, tai muuten vaan niiden pitämiseen ”parempina” ”ihmisinä”.
2) Jos ajatellaan evoluutiota, ihmiskunnan kannalta on ollut edullista (miljoonien vuosien aikajänteellä), että sisäsiittoisuuden välttämiseksi joillakin yksilöillä on ollut geneettisellä tasolla kiinnostus (paremman termin puutteessa) kaikkea vierasta kohtaan. Alkuaikojen ihmiset kun elivät pienissä yhteisöissä. Nykyään tuo ominaisuus, jota voisi nykymaailmassa kutsua vaikka maanpetos-geeniksi, johtaa pelkästään devoluutioon.
3) Variaatio kohdista 1) ja 2) on totalitääristen poliittisten, uskonnolisten jne. ideologioiden ihannointi. Oma viiteryhmä pitää alistaa näiden ideologioiden alle. Ja sitten on kaikki niinku hyvin, vai onko?
4) Ne ovat vaan niin hemmetin tyhmiä, että löytävät kemuista jne. itselleen sopivamman samaistumiskohteen ja viiteryhmän, kuin älykkäämästä pottunokkaisesta kantaväestöstä.

Pakkopalautuksia lisää

Mää stoppi hyypiöt ilmeisesti haluaa samat ”oikeudet” Suomeen kuin muslimi naisilla näiden rikollisten kotimaassa joka kerta kun lentokoneessa häiritsee palautusta pitäisi voida siirtää häiriköivä henkilö raudoissa sekä suukapuloituna palautettava kotimaahan ilman kansalaisuutta