Malmössä pommi-isku kahvilaan

Malmössä räjähti kunnon pommi eilen illalla. Dag Hammarsjköldin torilla sijaitsevaan kahvilaan suunnatussa keskityksessä ikkunat rikkoontuivat ja talon rakenteet vääntyivät.

Poliisi sai ennen puolta yötä useita soittoja ympäri Malmöä kuuluneesta suuresta räjähdyksen äänestä. Poliisilla kesti hetken paikallistaa keskitys. Kun poliisi sai kohdistettua paikan, selvisi, että pommi oli viritelty Wayne´s Coffee-nimisen kahvilan ulkoseinälle. Pommi rikkoi ikkunat ja vahingoitti seinärakenteita.

Tapahtuman jälkeen poliisi eristi alueen ja se haravoitiin pommiryhmän koirilla, mutta suutareita ei enää löydetty.

Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta, mutta asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena. Poliisi kertoo, että räjähdyksen jokatapauksessa luultavasti aiheutti jonkinlainen räjähdyspanos.

Henkilöloukkaantumisia ei aiheutunut.

Polisen

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Malmössä pommi-isku kahvilaan

 1. Eikö hurrien poliisissa ole töissä kuin tiedottaja, kun koskaan ei ketään saada kiinni eikä pystytä tiedottamaan sen enempää kuin että taas jysähti ja arvellaan pommia aiheuttajaksi sekä keksitään loput? Siihen en usko että siellä on mitään haravointia poliisien toimesta ikinä ollutkaan. Ohikulkia ilmoittanut räjähdyksestä tai seismologian laitos Helvetti mitä touhua…

  43
 2. Keppostelu siirtynyt keskustaan. Harmi, Malmö oli mielestäni hienompi kaupunki kuin Tukholma tai Göteborg kun kävin siellä aikoinaan ihan turistina.

  21
 3. niin,yleensä kun kahvilaan mennään siellä juodaan kuppi kahvia, sieltä mistä tulevat on kahviloilla ilmeisesti toinen tarkoitus,tarjous,kahvi +pommi nyt 3,50 kanta asiakkaille,muista bonus kortti.

  24
 4. Liekkö suojeluraha päivän myöhässä ja klaaninvouti lähetti muistutuskirjeen.

  22
 5. Ihanaa, ihan pimslooraa kutkuttaa! Voisinpa muuttaa tuonne, on niin kultturellia ja jännittävää. Ehkä rohkeat matupojat pommin päälle haluaisivat hiukan pumpata valastakin. Huoh.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.