Malmössä pommi-isku kahvilaan

Malmössä räjähti kunnon pommi eilen illalla. Dag Hammarsjköldin torilla sijaitsevaan kahvilaan suunnatussa keskityksessä ikkunat rikkoontuivat ja talon rakenteet vääntyivät.

Poliisi sai ennen puolta yötä useita soittoja ympäri Malmöä kuuluneesta suuresta räjähdyksen äänestä. Poliisilla kesti hetken paikallistaa keskitys. Kun poliisi sai kohdistettua paikan, selvisi, että pommi oli viritelty Wayne´s Coffee-nimisen kahvilan ulkoseinälle. Pommi rikkoi ikkunat ja vahingoitti seinärakenteita.
Tapahtuman jälkeen poliisi eristi alueen ja se haravoitiin pommiryhmän koirilla, mutta suutareita ei enää löydetty.
Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta, mutta asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena. Poliisi kertoo, että räjähdyksen jokatapauksessa luultavasti aiheutti jonkinlainen räjähdyspanos.
Henkilöloukkaantumisia ei aiheutunut.
Polisen
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti

Eikö hurrien poliisissa ole töissä kuin tiedottaja, kun koskaan ei ketään saada kiinni eikä pystytä tiedottamaan sen enempää kuin että taas jysähti ja arvellaan pommia aiheuttajaksi sekä keksitään loput? Siihen en usko että siellä on mitään haravointia poliisien toimesta ikinä ollutkaan. Ohikulkia ilmoittanut räjähdyksestä tai seismologian laitos Helvetti mitä touhua…

T

Keppostelu siirtynyt keskustaan. Harmi, Malmö oli mielestäni hienompi kaupunki kuin Tukholma tai Göteborg kun kävin siellä aikoinaan ihan turistina.

Anonymous

niin,yleensä kun kahvilaan mennään siellä juodaan kuppi kahvia, sieltä mistä tulevat on kahviloilla ilmeisesti toinen tarkoitus,tarjous,kahvi +pommi nyt 3,50 kanta asiakkaille,muista bonus kortti.

Wrlcome to Swedistan

Joukkosidontatarpeet sisältyy kanta-asiakkaiden kahviannokseen.

Anonymous

noissa kahviloissa on oma värinänsä juoda kuppi kahvia

Paavo Pökäle

Tutkitaan vaaran aiheuttamisena???????? Paremminkin terrotekona!!!!!!

Ihana pelihetki

Liekkö suojeluraha päivän myöhässä ja klaaninvouti lähetti muistutuskirjeen.

Särmääjä

Päivän uutispommi on saanut ihan uuden merkityksen fantastisessa Ruotsissa.

SuvakkineitiStadista

Ihanaa, ihan pimslooraa kutkuttaa! Voisinpa muuttaa tuonne, on niin kultturellia ja jännittävää. Ehkä rohkeat matupojat pommin päälle haluaisivat hiukan pumpata valastakin. Huoh.

Anonymous

Luulisi paikalla olevan valvontakameroita ja syyttäjän tutkivan asiaa terrorismina?

Lannoitebalalaikka

Nämä pitäisi aina tutkia ja tuomita joukkomurhan yrityksinä.