Lauantaiepistola huivesta, hisseistä ja Mäkkäristä

Urheiluliiton huivikohun jälkeen Ruotsissa ollaan keskusteltu taas vahvasti musliminaisten huiveista. Ollaan tultu siihen tulokseen, että pikkutyttöjen huivittaminen on normaalia.

Suurin perustelu huivin puolesta on se, että uusruotsalaiset tytöt ja naiset voivat itse valita käyttävätkö huivia vai ei. Niin ikään väitetään, että huivi on vain vaatekappale siinä missä pipo. Kuin meikäläisen pipo.

Mutta kun ei ole. Huivista tulee tavallinen vaatekappale vasta silloin, kun ketään ei vangita, murhata tai pahoinpidellä sen takia, että ei käytä huivia. Maailman lähes kaikissa – ei siis kaikissa vaan lähes kaikissa – muutamassa kymmenessä islamilaisessa valtiossa naisilla ei ole mitään mahdollisuuksia valita käyttääkö vaiko eikö käytä huivia.

Saudeissa, Joissakin Lähi-idän valtioissa, Pakistanissa, Afganistanissa, Somaliassa ja Indonesiassa, muutaman mainitakseni,  naisilla ei yksinkertaisesti ole sellaista vaihtoehtoa, että he voisivat jotenkin simsalabim itse valita olla käyttämättä huivia. Pikkutytöillä tällaista mahdollisuutta on jos mahdollista vieläkin vähemmän. Riippuen valtiosta niin paljaasta päästä kärsii parhaassa tapauksessa vain alapää. Pahimmillaan pääsee roikkumaan kaulastaan nosturin aisaan tai pää irroitetaan muusta ruumiista. Välimallin kuritus on piiskaaminen, jota erityisesti suositaan Indonesiassa.

Kun tällaisia rituaaleja suoritetaan julkisesti, näytösluontoisesti, niin jokainen ymmärtää, että yksikään nainen ei uskalla edes ajatella sellaista vaihtoehtoa, että jättäisi huivin kotiin ja lähtisi kylille tukka auki. Nämä naiset eivät edes salaa uskalla ajatella sellaista vaihtoehtoa. Pelkkä ajatuskin saattaa paljastaa ”huivikriittisen” mielipiteen. Se voi näkyä silmistä, paljastua pienestä eleestä. Liian huolettomasta päänheilautuksesta. Sharia-poliisi voi tarttua tähän, ottaa kadulla puhutteluun. Kiltti tyttö ei osaa valehdela ja saattaa tunnustaa itkua tihrustaen, että ajatteli tänään miltä tuntuisi kulkea ilman säkkiä päässä. Jo ajatuksen tasolla huivittomuus voi olla katastrofi.

Näin ollen islamilainen huivi on yksiselitteisesti sorron ja alistuksen, väkivallan ja murhaamisen symboli. Jos aikuinen mies ei osaa olla kiihottumatta pikkutytöstä ilman, että tällä on säkki päällään, se on yksiselitteistä lasten seksualisointia.

 

Osa 2.

Tiedättekö miten valkoinen pottunokka kokee elämän kun ympärillä on tuhansia kummituksen näköisiä hiippareita?

Kerron tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä asuessani vuosia Tukholman Järvan alueella. Sinne sijoittuvat kuuluista ongelmalähiöt mm. Rinkeby ja enemmistö ihmisistä on kolmansista maista tulleita.

Nimittäin valkoinen mies muuttuu ilmaksi. Naisille. Ei sillä, että jokaisen kolmannesta maailmasta tulleen kummituksen pitäisi puhua minulle tai reagoida olemassaolooni, mutta esimerkiksi sellaiset peruslänsimaiset kohteliaisuussäännöt voi unohtaa, että naisille avataan ovi. Kummituksille ovia ei avata.

Kun menee kerrostalon alaovesta sisälle ja kohteliaana yritän muka pitää ovea auki samaan aikaan tulleelle kummitukselle, niin kummitus ei tervehdi, ei katso silmiin vaan painaa päänsä maahan eikä mene siitä ovesta sisälle, jota yritän pitää auki.

Valkoihoinen pottunokka saattaa herkästi kokea hieman idioottimaista oloa tuossa tilanteessa.

Sama tilanne hississä. Olet menossa ylös tai alas ja hissi pysähtyy välille. Ovi avautuu ja siellä seisoo kummitus. Hän huomaa valkoisen pottunokan hississä. Kummitus mutisee jotain, painaa hissin oven kiinni tulematta hissiin ja menee portaita.

Valkoinen pottunokkamies ja kummitus eivät mahdu kahdestaan samaan hissiin. Tilanne on eri jos kummitus on tulossa hissiin miehensä kanssa. Tai kummituksia on tulossa kaksin kappalein.

Sen muutaman vuoden kun asuin Rinkebyssä niin  saman rapun kummitukset eivät kertaakaan tervehtineet kohdatessa. Itse ihan vittumaisuuttani tervehdin joka kerta. Pikku kaljassa olin yli-tervehtiväinen. Eivät ne kuitenkaan lämmenneet minulle ja tervehdyksiini.

Sama kaava julkisissa liikennevälineissä kuten metrossa. Jos vieressäsi on metron ainoa vapaa penkki ja vaunuun nousee kummitus on satavarmaa, että hän ei istu viereesi vaan mieluummin seisoo. Istuu sitten vasta  kun muualta vapautuu paikka.

Kummitusta pelottaa ajatus, että ”joku” näkee, ja että siitä seuraa hänelle rangaistus. Valkoinen pottunokkamies voi aiheuttaa kummitukselle suunnatonta vahinkoa.

 

Osa 3.

Jos haluaa nähdä miten suojasäkki toimii niin voi käydä iltatuimaan vaikkapa Tukholmassa Rissnen McDonaldsissa. Se sijaitsee siinä Rinkebyn kupeessa.

Salissa istuu aina suuret laumat kolmansista maista tulleita nuoria miehiä. Mötäkkä on kaamea. Kuuma kesäpäivä. Saliin astelee kummitus suojasäkissään, ei tapahdu mitään. Kun saliin astelee vähiin puettu blondiino, alkaa kummallinen rituaalileikki.

Siihen asti pöydissä istuneet nuorukaiset, jotka eivät ole tilanneet mitään, vain mölynneet, menevät pariksi sekunniksi hiljaiseksi.

Sitten alkaa kuulua maiskutus. Pottunokat tekevät tuota maiskutusääntä äärimäisen harvoin. Kieli laitetaan etuylähampaiden taakse ja maiskautetaan. Joskus harvoin maiskautusta kuulee kun henkilö vaikkapa hämmästyy.

Mutta kolmansista maista tulleille miehille tuo maiskutus on kuin joku kutsuhuuto. Sylkirauhaset huutavat hoosiannaa kun nuorukaiset yrittävät kilpaa saada suojasäkittömän blondiinon huomion. Tätä maiskutusta kuulee käytännössä kaikkialla. Kun blondiino menee ohi niin ihan yksinkin kulkeva kolmansista maista tullut mies voi päästää valkosipalilta haisevan maiskautuksen.

Aikamoinen ero siis kummituksen ja blondiinon sisääntulolla. Suojasäkki toimii.

Loppupuheenvuoro

Näitä ilmiöitä ei huomaa niin selvästi Suomessa. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että ihmiset nyt yksinkertaisesti alkavat noudattamaan kotimaansa tapoja mitä enempi heitä asuu jossain tietyllä alueella asuu. Yksittäiset uussuomalaiset eivät noudata kotimaansa tapoja niin selvästi. Mutta kun kolmansien maiden väkimäärä kasvaa – kuten Järvan alueella – enemmistöksi, niin ei ole enää mitään syytä noudattaa ruotsalaisten kulttuuriin sidonnaisia käytöstapoja. Eivätkä toisen polven nuorukaiset edes tiedä mitään ruotsalaisten tavoista.

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Lauantaiepistola huivesta, hisseistä ja Mäkkäristä

 1. Tämä kaapuun pukeutumin vastaa naamioitumista joka ei sovi meidän yhteiskuntaan. Mielekiintoista tulis jos suomalaiset alkaisi pukeutua samoin tehdä ikäänkuin testi mitä tapahtuis.
  Kukaan ei voi varmistaa onko kaavun alla mies vai nainen, liikkeellä hyvin tai pahoin aikein. Naamion kanssa pankkiin meneminen saattaa olla henkilökunnalle mielenkiintoinen tilanne luotatko vai et.

  61
  1. Eikö se naamioituminen ole kiellettyä julkisella paikalla. Jaa niin, koskee vain pottunokkia, ei suojaväritettyjä eikä anttifantteja eikä SomaLiita

 2. Kaikki, mitä Paavo mainitsee kirjoituksessaan, on olemassa Suomessa jo pienemmässä mittakaavassa. Nimimerkillä kokemusta on. Usein kummitukset reagoivat lähes samalla tavalla länsimaalaiseen naiseen kuin mitä länsimaalaiseen mieheen: välttelevät, katsovat ohi varsinkin yksin kulkiessaan. Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että länsimaalaiset kohteliaisuussäännöt voi kolmansista maista tulleiden kanssa unohtaa totaalisesti.

  Olen huomannut myös sen, että suojasäkillisille ei huudella, maiskutella eikä millään tavalla muutenkaan noteerata. Olen itse joutunut suojasäkittömänä maiskuttelun, huutelun, kyyläämisen ja ylimääräisen huomion kohteeksi. Onneksi Suomessa ei ole vielä laumamaiskuttelijoita, mutta ne jatkuvat yksittäistapauksetkin ovat olleet tarpeeksi inhottavia. Nyt tosin on annettava iso kiitos Junes Lokalle ja Tiina Wiikille, koska paljastivat Oulun tapaukset. Sen seurauksena viime aikoina myös Etelä-Suomen kaupungeissa on ollut huomattavasti miellyttävämpi ilmapiiri, koska matut ja suvakit ovat olleet selvästi matalammalla profiililla liikenteessä. Enkä ole ainut naispuolinen henkilö, joka on huomannut paremman energian kaupungeissa liikkuessaan. Kiitos myös Paavolle!

  79
  1. niin ja suomessa viranomaiset ja suvakit ovat huolissaan siitä että läpsyt ei enää uskalla maiskutella kauppakeskuksissa ja muualla sekä siitä ettei heitä voi viedä enää esim.päiväkoteihin.

   41
 3. Meidän linjallamme on bussikuski noin 35 vee joka flirttailee kaikkien naisten kanssa ja jotkut naiset flirttailevat takaisinkin. Hänellä on säkitetty vaimo, kaksi lasta sekä myös oma säkitetty äiti joka aina haisee hieltä. Kuski passaa påå siis aina kun on töissä, lieneekö ajatuksissa lisävaimon hankinta?

  Ei meidän kulttuureissamme ole mitään yhteistä vaikka meidän on poliitikkojemme takia pakko olla tekemisissä toistemme kanssa.

  48
 4. Maiskuttelijoille tuskin voi antaa porttikieltoa ilman, että tulee rasismisyyte perään. Koska tuskin millään MC Donaldsilla on intressiä palkata ovelleen portsaria, joka muistaisi pärstäkertoimet. Kielto pitäisi antaa ulkoisen habituksen perusteella ja sellainenhan ei käy.

  Eli joidenkin toisten seksismi nyt on vaan sitä parempaa seksismiä.

  37
  1. Länkkäreiden pitää vaan äänestää jaloillaan ja karttaa paikkoja, joissa noita muslimeja norkoilee. Kyllä siinä kahvilan tai muun ravintolan pitäjä ennen pitkää tajuaa, että mistä myynnin jyrkkä lasku johtuu.

   23
   1. Ruotsissa boikotointi on mahdotonta. Koska yksinkertaisesti ei ole kauppaa puotia kioskia missä ei notku kehareita..

    15
    1. ainoa mahdollisuus boikotoida läpsyjä on ettei päästä heitä maahan

 5. iltasanomat *höpö höpö hehkutaa luoden taas täysin vääränlaista mielikuvaa asian faktasta

  Merkelille **osoitettiin seisaaltaan suosiota**

  Münchenin turvallisuus­kokouksessa

  toivoi Kiinaa mukaan aserajoitus­neuvotteluihin

  SIIS MISÄÄN KOHTAA MERKEKLLILE

  *EI* osoitettu seisaaltaan suosiota tässä IS mEKEL ylistyksen mitta kaavassa

  muutama hassu ihminen nousee seisomaan

  Kuten iltasanomat **valehtelee** kieli Angelan mamu politiikan hanurissa

  Katso hurraamista Seisaaltaan 35 min 5 sec KOHDASTA

  *kun suurin osa oikeasti istuvat* kuin tatit

  JUMALAUTA AIHEUTAA AIKAMOISTA MYÖTÄ HÄPEÄÄ *TUO VÄKINÄINEN*

  Münchenin turvallisuus­kokouksen YLEISÖN REAKTIO

  MSC 2019: Merkel full speech and analysis | DW News

  13
 6. Näin se on. Feministit pauhaa naisten asemasta, heitä ei paska kiinnosta se että naiset alistetaan huntujen alle, eläinjärjestöt ulisevat eläinten oikeudessa, heitä taas ei paskaakaan kiinnosta pahin eläinten kidutus jota muslimit suomessa tekee, (halal).

  48
 7. Eikö tuollainen ”maiskuttelu” ole seksuaalistahäirintää ja siten tuomittavaa?

  39
 8. Suomessa epätoivottavaa huomiota saavat suurten kaupunkien yhtenäiskoulujen tytöt suunnilleen viidenneltä luokalta lähtien.

  Tampereella häpeäkulttuurien edustajia koululaisista on n. 5…10% ja häiriöt kouluissa ovat melko satunnaisia ja suurin osa toisen polven tulijoista on asiallisia, ja huomion kohteeksi joutuneet tytöt saavat tukea kavereiltaan ja opettajilta.

  5…10% osuus väestöstä on ilmeisesti ehdoton maksimi edes jonkinlaiselle alistumiselle kafiirien sääntöihin. Ei siis enää yhtään lisää tulijoita häpeäkulttuureista seuraavaan sataan vuoteen jos halutaan saada pidettyä nyt jo tulleet muslimit sekulaareina ja jopa kehittymään toimiviksi yhteiskunnan jäseniksi.

  Ruotsi on jo peruuttamattomasti siirtynyt tuon rajan yli ja alkanut libanonisoitua.

  22
  1. Kirjoituksesi on muuten hyvä, mutta tämä kohta:”suurin osa toisen polven tulijoista on asiallisia ja huomion kohteeksi joutuneet tytöt saavat tukea kavereiltaan ja opettajiltaan”. Ensinnäkin missä Tampereen kouluissa on noin reippaita opettajia, jotka uskaltavat puolustaa valkoihoisia tyttöjä tummempi-ihoisempia matupoikia vastaan? Tämän suvakkiyhteiskunnan mukaan tuo olisi mitä suurinta rasismia ja opettajaa voisi uhata jopa potkut persuuksille. Jos näin rohkeita opettajia Tampereella kuitenkin on, kaikki kunnia heille.

   Mutta tuo toinen kohta, missä ”suurin osa asiallisia”… olen eri mieltä. He voivat jonkun osan ajasta olla asiallisia ja riippuu paljon kenelle ollaan asiallisia. Jos esimerkiksi itse olet isokokoisempi aikuinen mies, he voivat olla SINULLE mielin kielin. Minä kääntäisin tuon oman pitkäaikaisen kokemukseni perusteella niin, että suurin osa miespuolisista matuista on ei-asiallisia, riippumatta iästä. Se loppuosa on joissain rajoissa, mutta eivät hekään ole mitään edes kohtuullisen hyviä ihmisiä. Mitä enemmän heitä näkee, sitä enemmän tulee tähän johtopäätökseen.

   20
   1. totta,mitä enemmän matuja näkee sitä vähemmän heistä pitää.

    20
   2. Tiedän asian omakohtaisesta kokemuksesta, lapset ovat kertoneet. Samaisessa koulussa lauletaan myös suvivirsi ja pidetään perinteinen joulujuhla. Koulun rehtorin ajatusmaailma ja pätevyys on ratkaisevassa asemassa, samoin opettajien. Ehkä lasteni koulu on poikkeus, vaikka sijaitseekin yhdellä Tampereen pahamaineisimmista lähiöistä.

    En tarkoita sitä etteikö ongelmia olisi ollut, 17 vuotiaat kasiluokkalaiset vikittelevät kuudesluokkalaisia tyttöjä jne, mutta koululla uskalletaan puuttua ongelmiin ja ratkaista ne. Toistaiseksi tähän on riittänyt aikaa ja resursseja, mutta jos perseilevää väkeä olisi vaikkapa tuplasti, kuten Vantaalla, tilanne olisi varmasti toinen.

 9. huomasin tänään etä Ylen uuiset ovat muutuneet äärimäiseksi extreme liberaali vasureiden propaganda
  vale uutisoiniksi he valehtelivat kelta liveistä he toivat yksipuolisesti tätä anti thrumph propagandaansa esile he väitivät että yhteistyöllä europasa voi vain saavuitaa hyvää kuten huomaamme realielämässä ymm
  suomalaiset ja muut eu maat aikovat pölliä britanialaiset yritykset itselensä
  he markkinoivat jo itseään briteistä brexitin takia muka lähteviltä yrityksille suomea vaihtoehdoksi tuatanon siirtoon

  mutteivat tajua että onko se jotenkin moraalisesti hitusen kyseenalaista toimintaa

  eli lopata britanian kansantalouden romuttamista

  pöllimällä heidän teolisuutaan yrityksiä brexitin ansiosta* huom ansiosta *suomeen

  Britit varmaan arvoistavat tätä eu maiden toimintaa yli kaiken

  ENSIN EU KIRISTÄÄ BRITANIAA

  JA SEN JÄLKEEN HE ALKAVAT LOPAAMAAN BRITTI TALOUDEN ROMUTTAMISTA

  Eu on suhtelisen kiero ja häikälemätön organisaatio

  josta pitäisi päästä eroon jotenkin

  vaikka ydistämällä kaikki globallismia ja tätä eu eliittiä vastustavat ihmiset yhteen

  Eu ta vastaan KADUILLE tunkemalla nämä nyky liberaalli tunari kansan köyhydyttäjät kyykytäjät kusetaja valehtelia lupausten petäjät juuri globalismi takia kehitys maita raiskaavat

  päätäjät paska astiohin

  Katsopa näitä kuvia, Juha Sipilä, kun seuraavan kerran vedät kitusiisi rotukarjan lihaa höysteineen.

  Ja tiesitkö muuten sitä, että näiltä naateilla syötetyiltä vanhuksilta evätään jopa nesteytys,
  jotta he kuolisivat mahdollisimman pikaisesti?

  https://static.mvlehti.net/uploads/2019/02/Paivan-kuva-ruoka-annos-vanhus-vok-VK.jpg

  Revolution now

 10. eli nämä eu n paskanaamat tekevät britanian ongelmasta itselensä tuotaisan bisneksen tai siitä he haaveilevat

  Brittania työväestön kurjistaminen esim työtömyyden takia on Eu n sydämmen asia

  näin käytetään toisen hädän alaisutta sekavaa tilaneta häikäilemättömästI hyväksen vielä kiristämällä

  TALOUDELINEN HYÖTY MIELESSÄ

  Reilua EU voi vittu sanon minä

  YLE VIELÄ RINTA ROTTINKILLA YLPEÄNÄ ESITELEE NÄIDEN VEREN IMIÖIDEN SUUNNITELMIA

  SUURENA MAHDOLISUUTENA
  NIIN KENELLE NO JUURI NÄILLE ELITISTI SUUR YRITYS Pampuille suomessa

  TEKO GLOBALISTEILLE he ovat itse NIITÄ pahimpia konnia ja niitä Protektionismin vaalioita

  Eu n sisämarkkinoille ei päästetä ketään ulkopuolista maata kirveEläkään Ilman korkeita tuonti tulleja

  no mitä se toiminta on muuta kuin Protektionismia eu n sisällä

  eli nämä EU pellet haukuvat muita siitä mitä itse harjoitavat Talous politikasaan

  Merkkel suojelee luontoa niin kauvan kunhan se ei vaikuta heidän Saksan diisel auto tuotanon toimintaa

  jos se alkaa vaikutamaan saksan autoteolisuuteen

  se luonnon suojelu ei olekaan niin tärkeää

  sehän on jopa tuhoisaa

  mietikäää millaista kaksi naamaisutta sekin asia edustaa näissä ilmastonmuutos talkoissa

  *saksa saastutaa ennemän kuin Usa*

  mutta merkel pääsee kuin koira veräjästä *Valtamedian ansioista*

  Euroopan pahimpia päästölähteitä ovat Saksan ja Puolan hiilivoimalat,
  jotka miehittävät Euroopan kymmenen pahimman saastuttajan listalla yhdeksän sijaa.

  EU-maiden suurin päästölähde Saksa on yhdenlainen kummajainen.

  Paljon puhuttu Energiewende ei näy puhtaampana energiantuotantona, **pikemminkin päinvastoin**.

  Kun Donald Trumpin presidenttikautta tulevaisuudessa tarkastellaan, merkittävimmäksi saavutukseksi saattaa

  paradoksaalisesti nousta hänen vaikutuksensa ilmastonmuutoksen torjunnassa.

  Muuta sitä Suomen valtamedia ei tohdi kertoa kuin kääntämällä asian väärin päin mitä faktat ovat

  https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/energia/hiilidioksidipaastojen-kasvu-pysahtyi-saksa-on-paradoksi-6673877

  Protektionismi tarkoittaa taloustieteellisenä terminä valtion sisäisillä markkinoilla toimivien eli kotimaisten tuottajien suojelemista torjumalla ulkopuolista kilpailua esimerkiksi suojatullein, valtion suoralla tai epäsuoralla avulla, protektiivisin tariffein tai kiintiöin.

 11. Kaikki meille kelpaa, kaikki saavat tulla ja olla ja kaikille jaetaan fyffee yhteisestä kakusta niin ettei vanhuksille jää mitään sanoo:

  Katsokaapa hikisen moniosaajan (mikä lie pitsapaakari) panos Ruotsin Talenttikilpailussa aivan äskettäin. Moniosaaja kuvittelee siis että hänellä on taitoja voittaakseen 500.000kr pääpalkinnon (varoitus: voi tulla oksennus…):

  https://m.youtube.com/watch?v=G5j89LJMdE8

Comments are closed.