Lundissa huomiota herättävä ryöstö

Lundissa tehtiin sunnuntai-iltana huomiota herättävän röyhkeä pystyryöstä. Neljä ryöstäjää iski 11 hengen nuorisoporukkaan puukoilla ja puntareilla uhaten.

Tapahtumat alkoivat Lundissa klo 22.00 aikaan kun 11 16-17-vuotiasta nuorukaista olivat viettämässä aikaa Killebäckin koulun ympäristössä. Paikalle saapui neljä tekijää, jotka uhkasivat puukoilla nuorukaisia. Muutamaa nuorukaista lyötiin nyrkeillä.
Tämän jälkeen nelikko suoritti pystyryöstön. Nuorukaisilta vietiin puhelimet, lompakot, kellot, muutama takki, muutama vyö ja koruja. Ryöstäjät poistuivat tämän jälkeen jalan paikalta.
Tekijöitä kuvattiin naamioituneiksi. Poliisi tutkii asiaa ryöstönä, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Ryöstö oli selvästi suunniteltu eikä mikään hetken päähänpisto. Luultavaa myöskin on, että tekijät ovat suurinpiirtein samanikäisiä.
Polisen
 
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
18.2.2019 19:24

Jos medel-Svenssonit luovuttaisivat omaisuutensa oma-alpitteisesti ja istualtaan, pystyryöstöt loppuisivat kokonaan!

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
19.2.2019 17:08
Vastaa...  Valtsu

Köyhiä on autettava, jotta ne eivät oppisi tekemään töitä.

toni lajos
toni lajos
18.2.2019 21:11

Tuntomerkkien perusteella tekijät jäävät satimeen varsin pian, elleivät ehdi poistumaan ulkomaille, kera saliin.

Anonymous
Anonymous
18.2.2019 22:59

Olipa MTV.llä ironinen mainos tai sitten ei. Musta ananaspää kuvassa mainosti Orionin rasvaa. Taustalla naisääni Tätä Suomalainen iho kaipaa tuo TVmädätys menee jo yli hilseen.

Tw
Tw
19.2.2019 05:28

No niin. Uhreilla olisi ollut melkein kolminkertainen ylivoima ryöstäjiin nähden, silti antoivat putsata itsensä. Ruotsalaisilla nössöillä ei ole mitään toivoa enää.
Toivottavasti suomalaisnuoret aloittavat kamppailuharrastukset ajoissa ja kantavat mukanaan tarvittavaa rekvisiittaa mitä monikulttuurin varalta tarvitaan.

Anonymous
Anonymous
19.2.2019 08:21
Vastaa...  Tw

Kamppailuharrastus auttaa jos ryöstäjät ovat tavallisia tyyppejä, jotka eivät juuri treenaa, mutta jos hekin ovat kamppailutaustaisia, niin sitten jälki on rumaa. Varsinkin, jos ryöstöä yrittävät voittavat. Miesylivoima toki auttaa. Puukkokin on huono ase, jos kamppailujampalla on vaikkapa nunchaku puolustusta varten.

Anonymous
Anonymous
19.2.2019 14:27

11 pelkureita 4 vastaan , voi vittu !!!!!!!!! .

Itkua tuhrustaen
Itkua tuhrustaen
19.2.2019 16:29

Eiköhän nyt olisi korkea aika vaihtaa Mello, sipsit ja kokiksen litkiminen johonkin järkevämpään ettei tarvitse kalsareillaan taas tulla kotiin kun vaatteet on viety päältä ja kengät jaloista kymmenennen kerran?

Peräpanolta sentään säästyttiin
Peräpanolta sentään säästyttiin
19.2.2019 16:35

Ainakin yhdeltä vietiin myös kengät ja pusero. Keharit hiippailivat tyytyväisinä kotiin Canada Gooset ja Parajumpperit päällä, nössöpojat seisoivat vilusta väristen poliisin tullessa paikalle.

Anonymous
Anonymous
19.2.2019 17:04

ruotsissa on jo niin paljon läpsyjä että tässä tapauksessa niin taisi käydä.

Sam Colt
Sam Colt
20.2.2019 11:50

Poliisiraportissa (kiitos linkistä!) ei puhuttu puntareista, lienee Paavon runollinen ilmaus, ja puukkojakin ilmoitettiin vain yksi. Ryöstö silti, uhattu ja lyöty.
Raportissa ei myöskään mainittu tuntomerkkejä ja epäilystä etnisyydestä. Näissä kommenteissa tekijöitten “taustoja” pidetään selviönä…
Hauska paikka tuo Lund. Seuraavana päivänä kaksi henkilöä ryöstettiin “pistoolin kaltaisella” esineellä uhaten.
Tietysti poliisi muistaa ilmoittaa, ettei ketään ole epäilty eikä pidätetty. Olisihan se ennenkuulumatonta ja järkyttäisi kansankotia, jos joku joutuisi vastuuseen tekemisistään!

Pystyryöstöjä joka päivä
Pystyryöstöjä joka päivä
22.2.2019 10:02

Ei ihme jos kantisnuoret ovat nykyään masentuneita! Huskvarnassa oli eilenillalla samanlainen nuoren ihmisen ryöstö:
(SVT:) Poika oli menossa kotiin ja nousi bussiin. Kesken matkan pakotti kolme muuta bussissa ollutta vanhempaa jätkää pojan ulos bussista ja antamaan takkinsa, myssynsä, lompakon, puhelimen ja kuulokkeet. Häipyivät sen jälkeen mutta saatiin myöhemmin kiinn, luojan onni (vaikka rangaistuksena tietenkin pelkkää sossutanttajuttelua).