Lundissa huomiota herättävä ryöstö

Lundissa tehtiin sunnuntai-iltana huomiota herättävän röyhkeä pystyryöstä. Neljä ryöstäjää iski 11 hengen nuorisoporukkaan puukoilla ja puntareilla uhaten.

Tapahtumat alkoivat Lundissa klo 22.00 aikaan kun 11 16-17-vuotiasta nuorukaista olivat viettämässä aikaa Killebäckin koulun ympäristössä. Paikalle saapui neljä tekijää, jotka uhkasivat puukoilla nuorukaisia. Muutamaa nuorukaista lyötiin nyrkeillä.

Tämän jälkeen nelikko suoritti pystyryöstön. Nuorukaisilta vietiin puhelimet, lompakot, kellot, muutama takki, muutama vyö ja koruja. Ryöstäjät poistuivat tämän jälkeen jalan paikalta.

Tekijöitä kuvattiin naamioituneiksi. Poliisi tutkii asiaa ryöstönä, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Ryöstö oli selvästi suunniteltu eikä mikään hetken päähänpisto. Luultavaa myöskin on, että tekijät ovat suurinpiirtein samanikäisiä.

Polisen

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Lundissa huomiota herättävä ryöstö

 1. Jos medel-Svenssonit luovuttaisivat omaisuutensa oma-alpitteisesti ja istualtaan, pystyryöstöt loppuisivat kokonaan!

  49
  1. Köyhiä on autettava, jotta ne eivät oppisi tekemään töitä.

 2. Tuntomerkkien perusteella tekijät jäävät satimeen varsin pian, elleivät ehdi poistumaan ulkomaille, kera saliin.

  22
 3. Olipa MTV.llä ironinen mainos tai sitten ei. Musta ananaspää kuvassa mainosti Orionin rasvaa. Taustalla naisääni Tätä Suomalainen iho kaipaa tuo TVmädätys menee jo yli hilseen.

  32
 4. No niin. Uhreilla olisi ollut melkein kolminkertainen ylivoima ryöstäjiin nähden, silti antoivat putsata itsensä. Ruotsalaisilla nössöillä ei ole mitään toivoa enää.

  Toivottavasti suomalaisnuoret aloittavat kamppailuharrastukset ajoissa ja kantavat mukanaan tarvittavaa rekvisiittaa mitä monikulttuurin varalta tarvitaan.

  26
  1. Kamppailuharrastus auttaa jos ryöstäjät ovat tavallisia tyyppejä, jotka eivät juuri treenaa, mutta jos hekin ovat kamppailutaustaisia, niin sitten jälki on rumaa. Varsinkin, jos ryöstöä yrittävät voittavat. Miesylivoima toki auttaa. Puukkokin on huono ase, jos kamppailujampalla on vaikkapa nunchaku puolustusta varten.

   10
 5. Eiköhän nyt olisi korkea aika vaihtaa Mello, sipsit ja kokiksen litkiminen johonkin järkevämpään ettei tarvitse kalsareillaan taas tulla kotiin kun vaatteet on viety päältä ja kengät jaloista kymmenennen kerran?

  11
 6. Ainakin yhdeltä vietiin myös kengät ja pusero. Keharit hiippailivat tyytyväisinä kotiin Canada Gooset ja Parajumpperit päällä, nössöpojat seisoivat vilusta väristen poliisin tullessa paikalle.

  10
 7. Poliisiraportissa (kiitos linkistä!) ei puhuttu puntareista, lienee Paavon runollinen ilmaus, ja puukkojakin ilmoitettiin vain yksi. Ryöstö silti, uhattu ja lyöty.
  Raportissa ei myöskään mainittu tuntomerkkejä ja epäilystä etnisyydestä. Näissä kommenteissa tekijöitten ”taustoja” pidetään selviönä…

  Hauska paikka tuo Lund. Seuraavana päivänä kaksi henkilöä ryöstettiin ”pistoolin kaltaisella” esineellä uhaten.
  Tietysti poliisi muistaa ilmoittaa, ettei ketään ole epäilty eikä pidätetty. Olisihan se ennenkuulumatonta ja järkyttäisi kansankotia, jos joku joutuisi vastuuseen tekemisistään!

 8. Ei ihme jos kantisnuoret ovat nykyään masentuneita! Huskvarnassa oli eilenillalla samanlainen nuoren ihmisen ryöstö:

  (SVT:) Poika oli menossa kotiin ja nousi bussiin. Kesken matkan pakotti kolme muuta bussissa ollutta vanhempaa jätkää pojan ulos bussista ja antamaan takkinsa, myssynsä, lompakon, puhelimen ja kuulokkeet. Häipyivät sen jälkeen mutta saatiin myöhemmin kiinn, luojan onni (vaikka rangaistuksena tietenkin pelkkää sossutanttajuttelua).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.