Päivän Rasmus: Seksirikokset ovat osa oikeistolaisuutta

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa vedetään kolmanista maista tulleiden lastenraiskaajien puolustelu aivan uudelle levelille.

Rasmuksessa ollaan kaluttu loppuun kaikki ne perinteiset puolustamismetoodit: Väinämöinenkin raiskasi ja raiskauksia on aina ollut. Nyt ollaan saatu jotain uutta aikaan rasisminvastustelun saralla. Muuan rasmuslainen kertoo, että näyttää, että seksuaalirikokset ovat osa äärioikeistoa. Sen jälkeen hän listaa pitkän listan brittiläisiä seksuaalirikostapauksia.
Siis, kun Oulussa ja Suomessa on ollut valtava ulkomaisten miesten seksirikosaalto niin sen voi valkopestä sillä, että raiskaavatHAN ne brittiläiset oikeistolaisetkin.
 

Rasmusraati on keskusteluosiossa satavarma, että Suomessa juuri Perussuomalaiset ovat se suurin lastenraiskaajaryhmä.


”Suosittelen muutenkin seuraamaan Rasmus-ryhmää. Jos jonakin päivänä tuntuu, että alkaa suvakoitumaan liikaa niin Rasmuksessa kyllä palaa takaisin maan pinnalle ja jatkaa rasistina. – Muuan mies –”


 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sairaita ei saa kiusata
Sairaita ei saa kiusata
18.2.2019 10:29

Rasmus-ryhmässä näkee selvästi mihin mielenterveyspalveluiden leikkaaminen voi johtaa pahimmillaan.
Nämä ihmiset tarvitsisivat apua ja osa kenties lääkinnällistä apua ympärivuorokautisen valvonnan lisäksi.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
18.2.2019 11:37

Oletkin ehkä pannut merkille, että psykiatrisessa hoidossa siirryttiin paljolti laitoshoidosta avohoitoon 1980- ja 1990-luvun taitteessa, eli juuri samoihin aikoihin kun Vihreä puolue ja Vasemmistoliitto perustettiin.
Mielestäni nuo puolueet ovat paremminkin vertaistukiryhmiä kuin poliittisia järjestöjä.

Pinlaareni
Pinlaareni
18.2.2019 10:34

Suvakkien hulluutta ei kynnetä, eikä kylvetä – se kasvaa ihan itsestään.

K.L.
K.L.
18.2.2019 10:38

Voi hyvät hyssykät noita pikku rasmuksia…”Tyhmyys tyhmän tyhmentää”,Forrest Gumpin äiti sanoi näin ja totta on!

Juu.
Juu.
18.2.2019 10:43

Raiskaahan ne rasmuslaisetkin.

Oeltop
Oeltop
18.2.2019 10:58

Tämä määrä ei ole kuin murto-osa Rotherhamin raiskausringin määrästä. Suhteutettuna kaikkiin Britanniassa tapahtuneiden muslimien lastenraiskauksiin, tämä ei ole edes tuhannesosaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.2.2019 15:08
Vastaa...  Oeltop

Pitäisikin olla melkoinen ryhmittymä kielitaitoisia nettinäpertäjiä, että saisi edes sen yhden mainitsemasi pedofiilimuslimilauman tuomiot listattua linkkeineen. Mitään hyötyä sellaisesta ei olisi, koska rasmuslainen sivuuttaa moisen pikkujutun natsien propagandana.

vitjaantunu Stadilainen
vitjaantunu Stadilainen
18.2.2019 17:40
Vastaa...  fatwantarkistaja

Lisäksi tässä on se hauskuus, että toisin kuin rikastajien kohdalla, näistä tapauksista tiedotetaan tunnollisesti, annetaan kunnon tuomiot ja pidetään huoli siitä, että nimet ja taustat julkaistaan mediassa. Poliisikaan ei varmaan ole uhkaillut niitä joitka näistä puhuvat?
Mutta, jotain tällaista olikin odotettavissa ennen vaaleja. Nyt pitäisi jonkinlaisella joukkoponnistuksella kaivaa kaikki mahdolliset matupedokeissit esiin ainakin 20v. jänteellä ja julkaista lista lukemattomia kertoja laajasti juuri ennen vaaleja.
Tällaiset tempaukset kielivät valtavasta paniikista suvakkien keskuudessa. JYTKY III !!!

Uskomattomia sekopäitä noi suvakki rasmuslaiset
Uskomattomia sekopäitä noi suvakki rasmuslaiset
18.2.2019 11:04

Noiden hulluudella ja vähä-älyisyydellä ei tunnu olevan mitään rajaa.

LoS666
LoS666
18.2.2019 11:47

ai vittu 😂 onhan noi niin pahasti päästään sairaita… mutta tottahan se on, että näiden kuvitellut kuunatsit ja kamelikuskit vihaa yhtä pajon juutalaisia 🤘

JUSSI
JUSSI
18.2.2019 12:10

Tarkoitti varmaan osa taistolaisuutta mutta näppäili vahingossa oikeistolaisuutta.

El Comandant
El Comandant
18.2.2019 13:20

Maolla piti oll karvatonta kun ei muuten ottanut oikein eteen, 11 vuotias alkoi olla yli-ikäinen. Lavrenti Berijalla piti olla nuorta ja uutta. Kumma miten kommunistijohtajilla oli jalkavaimoja joka lähtöön.

Anonymous
Anonymous
18.2.2019 16:52
Vastaa...  El Comandant

Kiitos Berijaa koskevista tiedoista. WIkin artikkelin kohta ”Sexual predator” kertoo asiasta.

El Comandant
El Comandant
18.2.2019 13:24

Suvakit ja batiikkinoidat käyttävät alaikäisiä poikalapsipakolaisia seksiorjinaan niin meillä kuin ruotsissa. Kukas rasmusrölleissä edes uskaltaa puuttua tähän vastenmieliseen ja iljettävään maan tapaan käyttää hyväksi yksin tulleita alaikäisiksi itsensä ilmoittaneita lapsukaisia. Pedarit esiintyvät varamameina tai setinä.

rasmus kölin ali
rasmus kölin ali
18.2.2019 13:30

Siinä on se ero, jos jää kiinni on parempi joutua vaikka isisin käsiin, kun leimautua oikeisto petturiksi.

Numento
Numento
18.2.2019 13:58

Uutuutena Meta-Rasmus. Meta-Rasmuksessa valikoidut, kaikkein ansioituneimmat rasmus-aktivistit keskustelevat sivistyneesti pääseinällä käytävistä keskusteluista. Ylimystöllä (politbyroon sihteeristöllä) on oma runkkurinkinsä jonne satunnainen rasmustelija ei pääse mutta uskaltaessaan rasmustella oikein voimallisesti voi toivoa hyvästä suorituksesta nostoa eliittiin. On nääs varttihulluja sekä täyspököpäitä. Pikkuheppuleilla on luonnollisesti pyrky kovan luokan hullujen kerhoon. Tätä sekopäävaltaa tuetaan STEA:n myöntämillä vuotuisilla apurahoilla jotka kerätään veikkausvaroista, niistä samoista joita saavat kymmenet somali- ym maahanmuuttajajärjestöt, SPR ja kaikenlaiset monikulttuurin edistyspuuhakerhot. Ei hulluuskaan voi hyvin Suomessa jollei sitä edistetä verovaroilla. Kunpa Suomen talous romahtaisi niin alas, ettei olisi jakovaraa kuin välttämättömään.

Pessimisti
Pessimisti
18.2.2019 14:11

Punavihernatsit on oikeasti sairaita ihmisiä.

Suvakin mielestä matumies on aina arvokas ja kantismies arvoton
Suvakin mielestä matumies on aina arvokas ja kantismies arvoton
18.2.2019 14:23

Hyvin kirjoitettu Joakim Lamottelta Facebookissa:
”Jag undrar var folk drar sin gräns för vad som är rimligt. Skulle Elin Ersson ha ställt sig upp för ”Hagamannen” om han sattes på ett plan till Afghanistan? Skulle hon praktisera civil olydnad för att rädda Anders Eklund från utvisning?
Vi lever i en tid där en stor del av befolkningen förlorat all typ av självbevarelsedrift.
Idag blir de som ömmar för kvinnomisshandlare hyllade som hjältar, medan andra som kämpar för trygghet blir av med sina jobb och plattformar.
Kan någon väcka mig när den här surrealistiska mardrömmen är över?
I övrigt kostade Elin Erssons aktion Migrationsverket en kvarts miljon kronor, men hennes böter blev bara 3000 kronor. Resten får vi skattebetalare stå för. Tack för det Elin!”

Suomi Finland
Suomi Finland
18.2.2019 14:50

Paras mitta sille, kuinka seksikästä lasten kanssa sekstaaminen on jossain ryhmässä on se, mitä tapahtuu, kun muut ryhmän jäsenet saavat tietoonsa, että heidän joukostaan on paljastunut aito ja oikea asialle vihkiytynyt hurjastelija.
En kyllä usko, että tietyissä piireissä on pedofiilejä, koska ne eivät varmastikaan tarjoa hyviä mahdollisuuksia päästä harjoittmaan taipumuksia.
’Ääri’oikeiston ollessa kysymyksessä täytyy myös selvittää, onko kyseessä vasemmiston digitaalinen informaatiovaikuttaminen ja äärioikeistolainen on syyllinen ainoastaan siihen, että ei ole päivittänyt bittischutzstaffeliaan riittävän usein.

imaami
imaami
18.2.2019 15:51

Termien kanssa pitää olla tarkkana!
YLEssä esiintynyt ”asiantuntija” keksi tuon seksirikoksen, vaikka se on aina ollut seksuaalirikos joka on laissakin.
Tuolla termillä yritetään muuttaa väkivaltarikos tunnepohjaiseksi tulkinnanvaraiseksi asiaksi jota se ei todellakaan ole. Rumat on keinot.

Anonymous
Anonymous
18.2.2019 17:12

Molemmat uutiset on yli 10 vuoden takaa joten kova on epätoivo nyt tietyissä piireissä…

hallitus247
hallitus247
18.2.2019 18:40

Rasmuslaiset eivät osaa laittaa edes hakaristiä oikeaan asentoon. Tuossa asennossa se on onnen symboli. Tuo kieltomerkki kieltää siis
onnen eikä natsismia.

alkuasukas
alkuasukas
18.2.2019 20:06

Rasmussurkimuksilla on hätä kädessä kun kansallismielisyys on Euroopassa voimakkaassa nousussa. Seiska uutisissa kaikissa Euroopan maissa oli maahanmuutto ykköshuolena paitsi tietysti siinä ei Suomea mainittu kun se ei pääse toimittelijoiden mukaan edes viiden tärkeimmän joukkoon. Ketähän täällä uskoa kun se Ruotsissakin oli 80%kansalaisten ykköshuoli. Miksihän äänestävät ajatuksiaan vastaan vielä tuskin enää ensi kerralla. Taisi terrorismi olla toisella sijalla että on kärkipaikat vaihtunu.

Pena
Pena
18.2.2019 23:15

Kaikenlaista sitä sitten vapaana saa nykyään liikkuakin. Olisiko aika huolestua ?

Anonymous
Anonymous
21.2.2019 10:34

Tyypillinen rasmuslainen edustaa entisaikojen piirimielisairaalan vakioasiakasta joka vietti säännöllisesti tietyn ajan vuodesta osastolla, että osaa laitoksen ulkopuolella olla kuten muutkin ihmiset.
Nykyään ne laitetaan pilleripurkin kanssa kadulle odottelemaan mahdollista vastaanottoaikaa keskusteluterapiaan.

Realisti Reino
Realisti Reino
31.3.2019 13:32

Noita kun lukee muutaman minuutin, niin alkaa sellainen oksetus ja aivoihin koskee sekä silmät vuotavat verta.