Uussuomalaiselle vankeutta 14:sta seksuaalirikoksesta

Turun hovioikeus vahvisti eilen maanantaina Pirkanmaan käräjäoikeuden 24.4.2018 antaman tuomion, jossa vuonna 1999 syntynyt Tamim Najafi tuomittiin mm. kymmenestä raiskauksesta 3 vuoden 8 kuukauden vankeuteen.

Kaiken kaikkiaan syyksi luetut rikokset ovat:

 1. 10 raiskausta 23.12.2019 – 1.1.2018 välisenä aikana.
 2. Pahoinpitely, jonka tekoajaksi kerrotaan 13.1. – 30.1.2018.
 3. Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 22.1. – 30.1.2018.

Tapausryppäässä on kolme eri uhria.

Ensimmäisessä kohdassa Najafi käytti hyväksi tytön lievää kehitysvammaisuutta. Najafi sai houkuteltua tytön asunnolleen ja oikeuden mukaan raiskasi tytön ainakin 10 kertaa. Tapahtumakertoja on useampia. Joillakin kerroilla Najafi on syventänyt tytön avutonta tilaa tarjoamalla tälle alkoholia.

Joillakin kerroilla Najafi on pakottanut tytön väkivallalla yhdyntään. Tyttö oli ilmoittanut, että ei halua sukupuoliyhteyttä. Najafi oli tarttunut tyttöä kaulasta tai käsistä ja läpsinyt sekä lyönyt tyttöä kasvoille. Joissakin tapauksissa Najafi oli avannut väkisin tytön suun ja työntänyt elimensä suuhun.

Oikeuden mukaan Najafi oli saattanut tytön sellaiseen pelkotilaan, että tällä ei ollut mitään mahdollisuutta puolustautua.

Pahoinpitelytapauksessa Najafi oli kuristanut kaulasta henkilöä ja purrut tätä olkavarteen ja rintaan. Lausunnosta ei tule ilmi oliko uhri mies vai nainen, mutta on ilmiselvää, että kyseessä oli nainen.

Kolmannessa tapauksessa törkeässä lapsen seksuaalisessa hyväksikäytössä Najafi oli neljä eri kertaa raiskannut 14-vuotiaan tytön anaalisesti ja vaginaalisesti. Najafi oli tässäkin ryppäässä käyttänyt väkivaltaa tyttöä kohtaan.

Kannattaa huomioida se, että ainakin ensimmäinen tyttö oli kehitysvammainen, mutta hänen on annettu pitää Najafiin jonkinlaista ”ystävyyssuhdetta”. Myös toisen raiskatun tytön on annettu aikuisten toimesta kaveerata Najafin kanssa.

Najafi kiisti syytteet ja väitti, että yhdynnät olivat tapahtuneet vapaasta tahdosta. Lisäksi Najafille tuli maksettavaksi muutama tuhat euroa erilaisia vahingonkorvauksia.

Kannattaa huomioida sekin, että koska Najafi on ns. nuori rikoksentekijä hän istuu tuomiostaan 1/3. Käytännössä hän istuu siis 1 vuoden ja vajaa 3 kuukautta. Ja koska Najafi on ollut teosta kiinni jo viime vuoden tammikuusta niin hän pääsee vapaaksi muutaman kuukauden sisällä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Uussuomalaiselle vankeutta 14:sta seksuaalirikoksesta

 1. – Kiitos kaikille ”suvaitseville” ihmisille tästäkin.

  Katsokaa nyt taas mitä olette saaneet aikaan mikäli näilläkin sivuilla pörräätte aina silloin tällöin katsomassa mitä ne pahat ”Razistit” puhuvat?

  Nyt yhteiskunnan kaikista heikoimmassa ja haavoittuvimmassa asemassa olevat ihmiset kärsivät joka ainoa päivä ja usealla eri tapaa teidän maahan lobbaamien susien takia.

  Ei tällaiset geelipää arabit meidän nuorten ja varreltaan vahvojen miesten kimppuun käy arkisin vaan nämä käyvät nimenomaan naisten, lasten, vanhusten ja kehitysvammaisten kimppuun.

  Se on näköjään vaikeaa ymmärtää monelle miksi ne rajat pitää olla, rajavalvonta ja miksi pitäisi olla hyvinkin tarkka siitä millaista väkeä, mistä maista ja millä CV:llä maahan päästetään?

  Samalla vanhemmat saavat luvan katsoa peiliin mikäli antavat omien lastensa olla lähelläkään noita maahantuotuja tai edes puhua näille?

  Onneksi on tulossa eduskunta ja EP vaalit, ensimmäisissä tuskin tapahtuu mitään ihmettä mutta jälkimmäisissä on enemmänkin muutosta ilmassa.

  104
  1. Herranen aika! Useampaan kertaan luettunakaan en löydä vihapuhetta tekstistänne, on niin kauniisti kirjoitettu. Kuitenkin asianne tulee hyvin selväksi. Kadehdin teitä hieman, näitä lisää?

   P.S. Tuallai kun kaikki osaisivat ilmaista itseään, nettipoliisi kävisi varsin tarpeettomaksi.

 2. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Mitään muuta ei sitten valitettavasti osaakkaan eikä opi.

  59
  1. Tämäkin ihmissaasta on poistettava välittömästi Suomesta kun vapautuu ja ikuinen porttikielto. Toivottavasti saa lisärangaistuksen vankilassa, kuten raiskareille ja varsinkin lastenraiskaajille kuuluu!

   74
   1. Poliisi tutkii, syyttäjä syyttää, tuomari tuomitsee ja pääministeri on shokissa.
    Tämä mutkikkaalta kuulostava järjestelmä on saanut kikypotkun ja siirretty vankiloiden hoidettavaksi.

    Englanti karkoitti 1800 luvulla pahimmat, sopeutumiskyvyttömät rikollisensa austraaliaan toivottomina tapauksina.
    Mitä tapahtui? Luulisi että sinne tuli pahin mahdollinen epäinhimillinen sekasorto.

    No ei ihan. Kävi päinvastoin.

    13
    1. Karkotetut olivatkin englantilaisia, jotka saivat opetuksen ja toisaalta uuden mahdollisuuden. Heillä ei ollut riesanaan etnistä ylemmyydentuntoa eikä islamin opetuksia.

   2. Eihän sitä voi palauttaa…juuri luin US:n sivulla Hesarin jutun että Suomesta karkoitettu AMMUTTIIN Irakissa ja Irak vaatii selvirtystä…mistä siis?On tämä uskomatonta soopaa.IRAKISSA joku ammuttiin oi eikö ole hurjaa!!!Oiskohan ollu vallaton sielläkin ja keppostellu liikaa?

    30
 3. Tämähän on jo melkein yhtä vakava rikos, kuin Seppo Lehdon mojovan 2v ja 4kk ehdottoman kakun arvoinen törkeä rikos kiihoittumisesta kansanryhmää vastaan, uskonrauhan rikkomisesta yms. majesteettirikoksista. Ja päälle tuli kymmenien tuhansien vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut.

  78
  1. Tuo on jo liioittelua! Eiväthän tällaiset hädänalaisen suorittamat muutamat pikku raiskailut ole yhtään mitään verrattuna siihen pelkoon ja kauhuun, jota Seppo Lehdon teot ovat tuottaneet joka ikiselle ulkomaalaistaustaiselle Suomessa. Että kehtaatkin verrata näitä tekoja toisiinsa – johan nyt meidän johtavat poliitikkommekin ovat kertoneet, kuinka hirveä asia vihapuhe on.

 4. Hesarin mukaan tämä nikkeri on tamperelaismies. Mietin ensin onkohan vanhaakin hämäläissukua. Eipä ollutkaan.

  68
  1. Tai niinkuin valhemediassa kerrottiin satakuntalaismiehen ahdistelleen naisia Lieksalaismarketissa, nimi oli sitten vaihtoehtoismediassa ja viittasi aika vahvasti kokemäenjoen sijasta tuonne mesopotamian kaiksoisvirtojen suuntaan.

   33
 5. ei hätää,sipilä on shokissa ja raiskaahan ne suomalaisetkin tulee olemaan ilta-lannan otsikko.

  55
 6. Kaarnaveneinsinööri kavereineen voisi seilata kaarnaveneleillä tämän veijarin kanssa kohti auringonlaskua ja törkeen siistii safkaa.

  Orvaskedet tietysti pursuisivat veronmaksajilta kupatuilla rahoilla hankittuja timantteja. Mikäli joutuisivat jossain afrikansarven tienoilla elävältä nyljetyiksi, sikäli kun kalastajanuorukaiset olisivat saaneet vihiä timanteista, voisi kipuja lievittää ajatus: ”Ne tekee just meikästä törkeen siistii safkaa”.

  Jos seuraavien vaalien jälkeen hulluus jatkuu samana, tai vielä pahempana, jokaisen sopii katsoa peiliin. Ja miettiä miten tuli äänestettyä.

  49
  1. Kukaan ei silti voi vakuuttaa että Suomessa on rehelliset vaalit äänesti sitten ketä tahansa, ikinä ei voi luottaa laskettiinko ääntä ollenkaan ja jos laskettiin, menikö ääni sinne minne piti mennä.

   25
   1
 7. Mtv uutiset myös mainitsi ja lopuksi.

  ”MTV Uutiset julkaisee tuomitun nimen, jos tuomio on yli neljä vuotta tai jos tuomitulla on erityinen yhteiskunnallinen asema, jonka takia nimi on syytä julkaista myös pienempien tuomioiden yhteydessä.”

  20
  1. … ja jonkun tuntemattoman vihapuhujan nimi julkaistaan jos sai varoituksen tai 5 päiväsakkoa.

   33
   1. Samoin Jori Lehterän nimi on mainittu, vaikka ei edes tuomiota ole annettu. Juttuun liittyvät ulkomaalaiset ovat edelleen nimettömiä.

  1. Kunpa joku asentaisi töpselin tuollaisen nikkerin päähän ja mittaisi mitä siellä liikkuu. Ei yksinkertaisesti ehi, ei ehi olla muuta kuin pimppa.

   11
   1. Sehän tiedetään, ettei silellä tyhjässä kotelossa mikään liiku, johan sen tutki Tatu Vanhanen aikanaan. Puntti ainoastaan tutisee, kun lampaan tai nuoren ja miksei vanhankin naisen näkee. Tuo töpselijuttu on ihan hyvä muuten, mutta sinne pitäisi ohjata virtaa ja mieluummin sellaista, jossa on ampeereja runsaasti. Saattaisi tulla vipinää!

  2. Meille vasemmistoliittoon mahtuu mukaan! Meillä on tilaa! Aina yksi moniosaava lasten raiskaajakin listoillemne sopii.
   Vaalit on pian ja hän olisi oikein marxilainen ehdokas.

   17
 8. Mitkä ovat hallituksen toimenpiteet näiden estämiseen. Laitetaanko taas 2-miljoonaa taas turhuuksiin. Näitähän tulee jo ilmi 5-10 viikossa. Ei tähän oikeasti auta kuin Jussi Halla-Aho pääministeriksi.

  35
  1. Hallituksen mielestä on tärkeintä, ettei mustamaalata niitä maahanmuuttajia, jotka eivät näihin tekoihin syyllisty. Myös Meri-Lapin nuorten huumeongelmassa on tärkeintä hoidon antaminen, eikä rajavalvonta, vaikka ongelmat ovat tuontitavaraa ja enimmäkseen Lähi-idästä suuntautuvan maahanmuuton aiheuttamaa. Kaksi hyvin nuorta on jo kuollut, mutta taas hoidetaan seurausta eikä syytä. Kalliiksi tulee joks suhteessa.

 9. On kyllä monella lapsella saatanalliset vanhemmat, noissa tapauksissa pitäsi heittää samaan seiliin läpsyjen kanssa lapsen vanhemmat.

  22
  1. No vielä ehkä saa mutta 10 vuoden kuluttua linnassa istuu pelkästään samanlaisia.

   Ruotsissa on suuria ongelmia juuri nyt kun häktet eli poliisivankilat ovat täynnä Tukholma-Malmö-Göteborgissa ja pidätettyjä joudutaan päästämään vapaalle jalalle, kertoi SVT eilen.

   10
 10. Matu sano häh,häh,häh tyhmä kuffaille missä mun halala liha ,missä mun” KELA GOLD ” olen sodassa traumatizoitu partalapsi .

 11. Tapauksia on jo niin paljon että voidaan puhua organisoidusta punaviherterrorista jossa aseena käytettään raiskausta.Siihen vastaaminen väkivalloin on itsepuolustusta.

  12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.