Paavon 3 kuukauden treeni "pakkopalautuskuntoon"

Pakkopalautuksella tässä ei tarkoiteta sitä, että treenattaisiin itseä istumaan lentokoneessa vaan sitä, että joka miehen tulee jaksaa kantaa vähintään yksi sätkivä laiton pakkopalautettava lentokoneeseen kun pakkopalautusten aika suuressa mittakaavassa alkaa. Vaikka tällainen aika ei luultavasti tule, on kuitenkin hyvä edes käytännön tasolla olla sellaisessa iskussa, että jos tosipaikka tulee niin ei tarvi hyperventiloida.

Olen suunnitellut seuraavan treeniohjelman ihan siitä lähtökohdasta, että meillä on maassa makaava sätkivä laiton henkilö. Henkilö ja useat hänen kanssahenkilöt kieltäytyvät nousemasta koneeseen. Hokevat stop deporteisson.Nämä henkilöt pitää jaksaa heittää olkapäille ja kantaa lentokoneeseen. Luonnollisesti henkilö sätkii ja rimpuilee. Tämäkin on otettu huomioon treenissä.
Kun aletaan nostamaan maassa makaavaa henkilöä tarvitaan voimaa jalkoihin, keskivartaloon ja käsiin. Eli koko kroppaan. Ohjelma on seuraavan kaltainen, se on jaettu kolmeen osaan ja tarkoituksena treenata joka toinen päivä.
Päivä 1:
– Penkkipunnerrus 4 x 6
– Pystypunnerrus vapaalla tangolla 3 x 6
– Kapea penkki 3 x 6
– Hauiskääntö tangolla 3 x 6
– Vatsaliike, joka menee siten, että istutaan lattialla jalat suorina. Otetaan esim 20 kilon levypaino, jota viedään vuorotellen jalkojen puolelta toiselle. Istutaan siis selkä suorana, jännitetään vatsalihakset ja ikäänkuin heitetään levy jalkojen yli, mutta ei anneta levyn koskea lattiaa.
Päivä 2:
– Jalkakyykky, mieluiten etukyykky 5 x 6
– Suorinjaloin maastaveto 3 x 6
– Reiden ojennus 3 x 6
– Vatsoja: * istumaannousut 3 x max
* kahvakuulan etuheilautus 3 x max
 
Päivä 3:
– Maastaveto 5 x 6
– Leuanveto 3 x max
(– Rinnalleveto 3 x 6)
– Selkäpenkki eli selänojennus 3 x max
– Vatsoja: * istumaannousuja 3 x max
* lankku 4 x max
* jalkojen heilautus, roikutaan tangossa ja heilautetaan jalkoja eteen. Tarkoituksen saada ne ihan ylös.
Hyvin yksinkertainen ohjelma, jossa kaikki turhat vemputukset ja käden heiluttelut jätetään pois. Tähdätään pelkästään nostoon. Jos yksi laiton painaa noin 70 kiloa, tällä ohjelmalla joka mies kolmen kuukauden treenillä jaksaa kantaa yhden laittoman. Parhaassa tapauksessa kaksi.