Paavon 3 kuukauden treeni ”pakkopalautuskuntoon”

Pakkopalautuksella tässä ei tarkoiteta sitä, että treenattaisiin itseä istumaan lentokoneessa vaan sitä, että joka miehen tulee jaksaa kantaa vähintään yksi sätkivä laiton pakkopalautettava lentokoneeseen kun pakkopalautusten aika suuressa mittakaavassa alkaa. Vaikka tällainen aika ei luultavasti tule, on kuitenkin hyvä edes käytännön tasolla olla sellaisessa iskussa, että jos tosipaikka tulee niin ei tarvi hyperventiloida.

Olen suunnitellut seuraavan treeniohjelman ihan siitä lähtökohdasta, että meillä on maassa makaava sätkivä laiton henkilö. Henkilö ja useat hänen kanssahenkilöt kieltäytyvät nousemasta koneeseen. Hokevat stop deporteisson.Nämä henkilöt pitää jaksaa heittää olkapäille ja kantaa lentokoneeseen. Luonnollisesti henkilö sätkii ja rimpuilee. Tämäkin on otettu huomioon treenissä.

Kun aletaan nostamaan maassa makaavaa henkilöä tarvitaan voimaa jalkoihin, keskivartaloon ja käsiin. Eli koko kroppaan. Ohjelma on seuraavan kaltainen, se on jaettu kolmeen osaan ja tarkoituksena treenata joka toinen päivä.

Päivä 1:

– Penkkipunnerrus 4 x 6

– Pystypunnerrus vapaalla tangolla 3 x 6

– Kapea penkki 3 x 6

– Hauiskääntö tangolla 3 x 6

– Vatsaliike, joka menee siten, että istutaan lattialla jalat suorina. Otetaan esim 20 kilon levypaino, jota viedään vuorotellen jalkojen puolelta toiselle. Istutaan siis selkä suorana, jännitetään vatsalihakset ja ikäänkuin heitetään levy jalkojen yli, mutta ei anneta levyn koskea lattiaa.

Päivä 2:

– Jalkakyykky, mieluiten etukyykky 5 x 6

– Suorinjaloin maastaveto 3 x 6

– Reiden ojennus 3 x 6

– Vatsoja: * istumaannousut 3 x max

* kahvakuulan etuheilautus 3 x max

 

Päivä 3:

– Maastaveto 5 x 6

– Leuanveto 3 x max

(– Rinnalleveto 3 x 6)

– Selkäpenkki eli selänojennus 3 x max

– Vatsoja: * istumaannousuja 3 x max

* lankku 4 x max

* jalkojen heilautus, roikutaan tangossa ja heilautetaan jalkoja eteen. Tarkoituksen saada ne ihan ylös.

Hyvin yksinkertainen ohjelma, jossa kaikki turhat vemputukset ja käden heiluttelut jätetään pois. Tähdätään pelkästään nostoon. Jos yksi laiton painaa noin 70 kiloa, tällä ohjelmalla joka mies kolmen kuukauden treenillä jaksaa kantaa yhden laittoman. Parhaassa tapauksessa kaksi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Paavon 3 kuukauden treeni ”pakkopalautuskuntoon”

 1. Niska-perse ote ja muslimi lähtee ko kuoriämpäri eikä koskaan enää kukaan missään näe. SoO!

  62
 2. Kerrankin treeniohje, jolla on oikea tarkoitus! Seuraavaksi rajavartijoille sellainen treeniohjelma, että jaksaa työntää mellakkakilvellä 3 maahantunkeutujaa kerrallaan takaisin rUOTSIN puolelle! Paavo hommiin, hopi hopi…

  56
 3. Näissä treeniohjeissa kannattaa muistaa myös vetävien liikkeiden osuus. Jos on vain työntäviä liikkeitä eikä yhtään vetoja jotka kohdistuu selkään, tulee pitemmällä aikavälillä lihasepätasapainoa ja se taas johtaa erilaisiin rasitusvammoihin ym. ongelmiin. Se on näiden omatekoisten ohjelmien huonopuoli. Pelkkä mave ja leuanveto yksistään ei riitä.

  Athlean-X kanavalla lisää aiheesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=MiRAi2KOfRQ

  Toki, tiedän kyllä että treeniohjelmat ovat kuin uskontoja ja kyllä varmaan tähänkin tulee joku tee-se-itse salimake vaahtoamaan kuinka EI TOMMOSTA TARTTE TEHÄ KU MÄ OON TEHNY KAKSKYTÄVUATTA SITÄ JA TÄTÄ…. mutta se on hänen mielipiteensä. Älä sinä ole yhtä typerä kuin hän.

  10
 4. Hemmetin hyvä homma Paavo! Olen luullut olevani ainut joka treenaa tukevaisuuden ”rotusotaa” varten. Mitä se sitten pitää sisällään, on yllätys. Mutta voimaa siinä tarvitaan ja kuntoa!

  35
  1. Niin. Lisäisin tähän että pitäisi lisätä kuvia motivaation lisäämiseksi. Tämähän ei onnistu yleisellä paikalla mutta esim kotiin voi tuunata toimivan kuntosalin. Esim peiliin tms voi laittaa näitä mihin olemme valmistautumassa. Poliitikkojen lisäksi. Niin. Miksei anoppikin siinä joukossa mene.

 5. Asiaa Paavo. Nykyajan suomalaiset ovat oikeasti sellaisessa kunnossa, että hävettää. Itse, melkein samoin ohjein mistä kirjoitit, niin 60-vuotiseksi äijäksi vedän 180 mave, penkki on pudonnut 120:sta 90:iin. Kyykky on vielä 140, joten ”ihan ok” näin vanhaksi sekopääksi, joka on ollut aina sitä mieltä, että päästä se voima lähtee. Niinku kaikki muukin, ett tarvittaessa tapahtuu. Joskus pelottaa oma itse, kun räkänokat tulee aukoo päätään, varsinkin joku matu tai heitä lipova luopio, joka on tosin median ja vassareiden aivopesemä. Kyllä ne oppii ilman Siperiaakin vielä, tai sit ei. Sit pitää alkaa toimia. Vittuako sitä muilta odottaa, meinaan: se ”sota on hävitty”, jos ei itse tee jotain.

  27
 6. Matut ovat täällä yhtä sitkeässä kuin paska junttilan tuvan seinässä, mutta kyllä lähtee…

  23
 7. Kannattaa myös lisätä airopinen osuus hiihtoa tunnin pari kertaa viikossa muut tulokset paranee kummasti.

  21
 8. Kyllä tuolla treenillä kiukkuisempi eukko pistää Alit, Ibrahimit ja muut sydänkirurgi-insinöörikoodaajat Antonovin lastiruumaan ilman että kenenkään tarvitsee yhtään avittaa.

  26
   1. Business miehenä vuokraa ne koneet tarvittaessa matkustamohenkilökuntana omoneita, alfoja tai vympeleitä. Matkanteko kohti vähääasiaa tai synkintä mustinta afrikkaa maittaa kun kaikilla on ruumassa niin mukavaa, lennolla tarjoiltaneen hyviä purkkisianliha (Lälläveden läski&leipä) voikkareita ja tsuhnan kosto mellakkaa jos hiukoo.

 9. Noin”kin” yksinkertainen ohjelma ja kolmekuukautta niin tulokset on enemmän kuin laihat. Jokainen vähänkään treenannut tietää, että 3kk. ei riitä kuin alkuun pääsemiseen, tuloksia ei tarvi odottaa enempää kuin kaikista laihdutuspillereistäkään vaikka luvataankin taivaat ja maat kun napsit ja popsit näitä.

  1. Mitenkäs Touko of Funland, ex-valtakunnanfuhrer tuli king kong läpsyttelykuntoon.

 10. Eikö Sulla, Paavo, ole mitään tekemistä? Mene nyt ja jumalauta syötä vaikka mummoja vanhainkodissa tai trimmaa lapsemme taistelukuntoon muslimeita vastaan, koska uskonsotahan tässä käynnissä on,

  2
  10
  1. Luinkin väärin että tämä olikin tarkoitettu suomalaisille. Tosin eikö noita voitaisi viskoa vaikka isolla katapultilla tai paineilmatykillä lentokentälle. Marjaanat edessäkään eivät silloin haittaisi.

   1. Mutta onhan meillä uniikki keksintö omastakin takaa joka voidaan modata siirrettäväksi kenttäkelpoiseksi systeemiksi. Vai olemmeko unohtaneet Kuopion Leonardo da Vincin Speden ja spedelingon.

 11. ”…joka miehen tulee jaksaa kantaa vähintään yksi sätkivä laiton pakkopalautettava lentokoneeseen kun pakkopalautusten aika suuressa mittakaavassa alkaa. ”

  Eikö niistä vois tehdä sitä niin modernia Bio-Dieseliä? 😉

 12. Nyt vain on niin että suurin osa suomalaisista ei jaksa kunnolla kantaa edes omaa kehoaan saati sitten sylkevää, sätkivää ja jopa purevaa matua. Jos matu sohaisee veitsellä vielä valtimoon on Paavon treenit mennyt täysin hukkaan. Siis ottakaa kohtuudella nuo ohjeet ja kohdistakaa homma myös oman päänupin kuntoon. Pysykää aina jääkylmänä ja varmistakaa että ette ole yksin kahta vastaan. Jos olette yksin liikkeellä turvautukaa vähintään johonkin aseeseen – vähintään sumute tai lamaannutin.

  12
 13. Lukekaa myös Arlandan lentokentästä jota hoitelee liivijengit ja IS- kannattajat ja rajapoliisin toimistotiloja siivoaa laittomasti maassa oleva tyyppi. sanoo:

  Turha jumpata, tulee rasitusvamma. Palautettavia on ainakin miljoona:

  Lukekaapas Anna Dahlbergin (Expressen) twiitti Twitterillä: Ruotsiin on tullut 817 147 virallista matua vuosina 2013-2018. Miljoona ihmistä kun laskee mukaan myös kaikki suoraan maan alle menneet Akilovit!!!

  https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/statistiknyhet/folkmangd-och-befolkningsforandringar-2018/ (aika iso taulukko kun scrollaatte alaspäin).

 14. henkistä painon nostoa kirjoitus virhein* tilitys *suomen valtion matujen miljoonie eurojen avustuksien suvakki mädäys säätiöille motiiveista sanoo:

  Näillä valtion 5 millin ja yli 300 000 miljoonan avustuksillla aivopestään ihmisiä

  Eräänlaista kantasuomalaisten monikuultuurin hyväksyntä lahjontaa

  ole suvakki saat siitä milljoonia vittu 2 miljardia

  300 000e Refugee riku rahaa Tekemättä mitään sen eteen paitsi kaarna laivan ja olemalla hyödytyön valtion rahoja kupaava huijjari koko raha menee organisaation palkoihin
  ylen freelancer toimittajille Startup Refugees -miehille

  siis mistä työstä
  Kaarnalaivamiehille liki 300 000 euroa

  monikulttuurille ja somalijärjestöille taas kymmenien miljoonien edestä
  STEA-avustuksia – Hurstin leipäjonoille ei senttiäkään

  https://www.suomenuutiset.fi/startup-refugees-miehille-monikulttuurille-somalijarjestoille-taas-kymmenien-miljoonien-edesta-stea-avustuksia-hurstin-leipajonoille-senttiakaan/ttiäkään

  kyllähän minäkin voisin ryhtyä matu bisneksestä kuukausi palkaani nauttivaksi teko suvakiksi
  jos ilmaista rahaa tulee ovista ja ikunoita ilman mitään muuta perustetta kuin ole suvakki

  rahalla ja suvakiksi ryhtymisellä mädättäjäksi

  huom meidän verovaroilla on ihmeelinen vaikutus asioihin asenteeseen maahanmton suhteen
  suhtautumiseen islamin muslimeiden ihanutteen

  ei kai kukaan ruokivaa kättä pure poikki

  sen takia nämä matu bisneksessä olevat mädättäjät sulkevat silmänsä näistä matujen tuomista rikolisuudesta jopa terrorimin uhkasta

  jos he avaisivat silmänsä ja olisivat ajatelmatta ainoastaan omaa matujen ja valtio avustuksilla maksetavaaa kuukasi palkaansa matujen opetus tehtävissä

  voisi ehkä suomesakin olla hitusen rehelisempi meiniki
  mitä ongelmia myös nämä lähi idän muslimi kuokkavieraat aiheutavat

  eli valtio lahjoo ihmisiä monikulturisuuden akendaan työllistämällä
  heitä monikuultuurin tyrkytyksen Sadoilla miljoonilla veronmaksjien rahoilla

  siis poliitista valtion islamisation edistämis *lahjonta rahaa* teko suvaitsevaisille
  Helpon rahan *rahan ahneille vasuri liberaaleille *

  tässä yksi vituksen aihe lisää

  mamu bisneksellä ja matuista itsensä työlistäjät

  hyppivät teko suvakkeina voltteja onnesta lahjonta aivopesu 5 millin avustus rahoista
  kärkyen tuhat lappusia omille tileileen ympäri etelä suomea

  yllensä nämä matujen suomi konsultit ovat vielä kaikki näitä puna viher vasuri liberaali naisia
  kun nämä lähi idän vauvat ovat pelkiä nuoria miehiä

  sekin asia hitusen ottaa silmään tässä yhtälössä

  miksi juuri nämä viher vasuri suvakki naiset pyörivät näissä
  matujen kouluttaja hommissa 90 prosentisesti

  miksi ei mikään muu maahanmuutaja ryhmä saa samanlaisia tukia
  kuin nämä islamisti muslimit

  miksi heitä pitää opetaa kädestä pitäen maan tavoille kuin jotain lapsia

  se Filibiini tai Kiinalainen tai japsi tai kanadalainen tai no kaikki muut monikultuurit ihmiset
  kuin islamisti uskovaiset

  hakevat kyllä työpaikkansa suomesta oma aloiteisesti
  ilman 5 millin matubisnes välikäsiä* auttajien käsiä* siis oma aloiteisesti ilman tukea

  paitsi juuri nämä lähi idän moni osaaja muslimit

  onhan heissäkin osa ihan ok intenkroituneita tyyppejä
  mutta se on kyllä vähemmistöä
  heidän 32 000 heimolaiseisaan suomessa

  on kiva heitäytyä sosiaali turvan piiriin

  koska nämä suvakki yhdistyksien rahan kuppaus tädit ja sedät
  haluavat hoitaa heitä lähi idän aikuisia ehkä sotilas koulutuksen saaneita mies matuja

  huom *yksistään heitä*
  kaikista monikultuurista maahanmuutajista suomeen

  kuin avutomia 4 v pikku lapsia päivähoitoon koulupolulle

  kädestä pitäen hoiva äiti kompleksissaan

  ja suomen valtio kannustaa siihen toimintaan 100 miljoonilla miljardila

  vaikka oikeasti osa heistä valtamediankin haastatelemista *tulevista poliiseista* mannekiini matuista

  käyttävät sexuaaliseti hyväksi

  tämän suvaitevaisuuden paapomisen kiitoksena

  13 vuotiaita tyttöjä sexsi pedofilia rinkinsä uhreina

  mikseivät nämä muslimit siihen kykene siihen oma aloteelisuuteen pärjäämisen suhteen suomessa
  ilman 5 milliä valtion myöntämää lahjonta rahaa ääri suvakeile aivopesun välineenä

  Turun Sanomat
  Ministeriöt myönsivät suurille kaupungeille miljoonatuen maahanmuuttajien **osaamiskeskuksien** toimintaan – tavoitteena nopeuttaa työllistymistä
  Petteri Orpolla on Prioriteeti kohdilaan
  Petteri Orpo: ”Oulu tarvitsee 1-2 miljoonaa euroa turvallisuustilanteen parantamiseen”
  Ja matujen hyysäykseen pistetään 5 milliä veronmaksjien rahaa suit sait saatana
  Tai
  Hoitajamitoitus: Orpo varoitteli rahasta
  Islamistien Kaksinkertaistuminen suomessa ja euroopassa ei huoleta Petteri Orpoa
  vain tämä
  Meidän kaikkien pitää olla hyvin huolissamme siitä, että kun meidän vanhusten määrä kasvaa todella kovaa vauhtia, yli 80‑vuotiaiden osuus kaksinkertaistuu
  ”Ja kun me samaan aikaan kuulemme sen, että valtiovarainministeriön virkamiehet sanovat, että pitäisi sopeuttaa ensi kaudella kaksi miljardia, niin missä on se teidän aarrearkkunne, josta te ammennatte kaikkiin näihin hyviin tarkoituksiin näitä rahoja
  nämä Puupäät Jakavat Matu bisneksele muksisematta 2.5 Miljardia
  Joka Menee 32 Tuhanen Imisen Paapomiseen
  se on aivan järjetön summa noin pienelle määrälle ihmisiä rahaa
  Noin 32 tuhatta Kuokkavierasta maksaa 2.5 miljardia suomen veronmaksajille hei haloo
  Petteri orpon lausuma Vanhusten hyvin vointiin vähän eri ääni kellossa kuin
  näide matujen miljardi budjetoineissa
  niin missä on se teidän aarrearkkunne, josta te ammennatte kaikkiin näihin hyviin tarkoituksiin näitä rahoja
  Niin Mistä Sinä Petteri Orpo Revit Sen 2 Miljardia Näille matuille kysymys

  tässä olaan todella avo sydämisiä
  antakaa jo armoa petteri Orposta
  Valtiovarainministeriö julkisti ehdotuksen vuoden ensimmäiseksi lisätalousarvioksi.
  Ehdotuksessa valtion lisätalousarvioksi lisättäisiin
  vanhus- ja vammaispalvelujen sekä varhaiskasvatuksen valvontaan **miljoona euroa.** hui kokonaista miljoona kantiksille
  pitäisikö itkeä onnesta Petterin liberaali islmisaatiota edistäviä matujen persettä nuolevia kookomus politikkoja
  matuista halpa työ reservi yritäjille akenda puupäille

  Kaleva

  Oulun poliisin tutkinnassa 29 törkeää alaikäisiin kohdistunutta seksuaalirikosta – rikosylikomisario kertoo MTV:lle hyväksikäytön jatkuneen laajimmassa jutussa yli vuoden

  Petteri Orpo: ”
  Oulu tarvitsee *1-2 miljoonaa* euroa turvallisuustilanteen parantamiseen

  VASTA vuoroisesti

  Ministeriöt myönsivät suurille kaupungeille *5 miljoonan* tuen *maahanmuuttajien* **osaamiskeskuksien** toimintaan – tavoitteena nopeuttaa työllistymistä

  Olen oikeasti mykkänen mihin tätä suomalaisten vero rahaa vittu syydetään ja keille
  Todella Enemmisto Suomen kansalaisista Mielytävällä tavalla oikeisiin kohteisiin
  * Tai Sitten Ei *

  CHAPTER 2

  suomen valta media on sekopäinenviher vasureiden mädätäjä kuten meidän valta poliitikot

  yksi esimerkki vielä kun Sorosia nuoleva liberaali suomi toimittaja

  pimitää hänestä kaiken oleelisen tiedon ja hänen yhteytensä lahjonta rahansa Eu mepeille

  siis kaiken

  tämä juttuon niin puhdasta unkarin vastaisa valheisiin perustuvaa demonisointi propagadaa

  orban paha george soros nazien kätyri hyvä

  Eu rules kännilais alkoholisti

  Eu Pomon jungerin esimerkillä

  ainoista oikeista liberaali juopon arvoista
  HEI SUOMALAINEN GLOBAALIA BISNESTÄ TEKEVÄ TOIMITUS JOHTAJA

  OTA OPPIA Jean Claude Jungerin kännisekoiluista KUINKA KOKUSTETAAN OIKEIN EU n Sisämarkinoila

  JEAN CLAUDE JUNCKER IS STILL DRUNK ( 2018 compilation )

  https://www.youtube.com/watch?v=qyoQRIlG2BQ

  Analyysi: Juncker ja Soros esitetään Unkarin hallituksen julisteissa pakolaisvyöryn alullepanijoina
  Kaleva ulkomaantoimittaja Seppo Ylönen.

  Unkarin hallituksen julistekampanja maksetaan valtion kukkarosta.

  joo 2 miljoona unkarin enemistön mielipiteiden tueksi eu n mädätykseltä

  No mistä tämä suomen 100000 ketaa kalliimpi matu invaasio maksetaan Seppo Ylönen.

  kommunistin näköinen mies Silmät Umessa realismilta

  *Yle ei uutisoi Oulusta edelenkän sanakaan vastuulisena mediana

  Tv Uutisaan sattika muaalla

  siis tämä asia ei ylitä uutiskynnystä Ylen uutistoimituksessa * voitteko päätellä miksei*

  20.2.2019

  Oulun seksuaalirikosjuttu paisuu yhä – tutkinnassa 30 epäiltyä ja 20 alaikäistä uhria

  Ilmaston muutos on YLEN akenda top 1 joka vitun tv uutisissa
  suluissa vihreiden vaali Pr toimistona olemisena

  äänetakää vihreitä akendalla että saamme jatkosakin ylessä

  pimitää näitä tulevia tapauksia viher vasuri järjetömän matupoliitikan

  syy ja seuraus poliitisten akendojen takia

  matu miesten seksuaalirikosjuttu paisuu yhä – tutkinnassa 30 epäiltyä ja 20 alaikäistä uhria

  vuonna 2020

  Nigel Farage exposes George Soros: The biggest international political collusion in history

  4
  3
 15. Voisiko joku antaa vihjeitä hyvistä, huomaamattomista puolustusvälineistä, mistä niitä saa ostaa ja videoista netissä jne (muista siis kuin pyssyistä ja puukoista)? Nunchaku?

  1. Välineiden kohdalla olisi erityisen tärkeää myös hallita niiden käyttö. Nunchatkaan eivät ole itsestään pyöriviä leluja vaan erittäin vaikeasti hallittava ase ja jonka varmasti jokainen niiden kanssa treenannut on saanut tuntea omassa päässään ja kehossaan. Todellisessa kamppailutilanteessa aseen esille ottaminen jota ei hallitse on enemmän kuin tyhmää ja sitä kautta tilanne kaatuu aseen esille ottajan tappioksi.
   Ajatus sinänsä on hyvä ja kannatettava, jokaisen tulisi varautua tulevaan ja varustautua vahvasti vakavaan kriisiin. Maassamme puhkeaa tulevina vuosina sisäinen kriisi jossa valta jaetaan uusiksi ja toivottavasti voittajina selvityvät muut kuin Islaminin kannattajat ja uuskommunistit. Nykytilanteessa jopa laillisten aseiden omistajien kannattaisi miettiä miten piilottaa aseensa kun valtiovalta alkaa niitä jossakin vaiheessa keräämään kansalaisilta pois, nyt jo on annettu kuulua miten aseiden hankkiminen tehdään mahdottomaksi ja nykyistenkin kohdalla niiden pois saaminen mahdolliseksi. Näiden kaikkien taustalla on valtiovallan pelko kansannoususta ja tätä vastaan pitää varautua.

   14
   1. Tarkoitus lienee juuri nimenomaan OPETELLA sellaisen aseen käyttö mistä on apua tositilanteessa. Siis kättä pitempää jotta ei tarvitse päästää vihollista iholle ja sellainen mikä olisi helppo kuljettaa mukana näkymättömästi.

    12
 16. Eikö tuo yks´äijä osaa kirjoittaa yhtään bähemmän, selvemmin ja suoraan?!!! Jos et, niin nappaa itses niskaperseotteella suvakkien tynnyriin, niin siellä teet enemmän vahinkoa heille ja vähemmän meille. Kiitos!

  1. Eikö tuohon AKISMETTI-MUHAMETTIIN saa sellaista funktiota että katkaisee tekstin 10cm jälkeen?

 17. Suomessahan kilpaillaan etenkin kesäiseen aikaan näissä marginaalilajeissa tyyliin kännykänheitto ja eukonkanto. Joko ensi kesänä löydetään pakkopalautuksen Suomen mestari?

  Kilpailuasetelma voisi olla seuraaava. Maassa makaa rivi matuja ja kymmenen metrin päässä on lentokoneeseen johtavat portaat. Aika viisitoista minuuttia kantaa koneeseen mahdollisimman monta pakkopalautettavaa!

  1. No onhan teillä se Eukonkanto hyvänä esimerkkinä. Samalla tyylillä matu koppastaan ylös ja nokka kiinni kantajan aunukseen. Hernerokkaa edellisenä päivänä antaa kantajalle ääniefektit ja matukin taintuu jonkinverran.

 18. Jopa ennen matujen palauttamista olisi kaikkein tähdellisintä päästä eroon itse pääpiruista Sipilästä, Orvosta, isojen hallituspuolueiden vehkeilijöistä ym. Samalla periaatteella kuin että vihollismaa on helpompi valloittaa jos kuningas eliminoidaan tai vangitaan. Ei toki nykyaikana vajota siihen että eliminoitaisiin, riittää että Suomen kaikki vahvat paavot ottavat niskaperseotteet heistä ja heivaavat esim. Ruotsiin. Itselleni varaan tuon Bernerin heivauksen, saattaa kyllä nokkia pelottavalla kyömynenällään mutta uhraudun Suomen puolesta.

  21
 19. Hyvähän se on jos kertalaakilla saa heiteltyä, mutta työotteiden ergonomiaanhan kuuluu myös liian ison nostettavan kuorman jakaminen pienempiin osiin. Postin monipakettilähetysten tapaan tämä olisi sitä AIDOSTI PAREMPAA MONIkulttuuria 🙂 .

  10
 20. Sopivan mittainen ketju jonka yhdität päistä lenkiksi mahtuu taskuun ja tekee kipeää mutta ei aiheuta pahempaa vahinkoa voi kayttää myö teräasetta vastaan. .Onhan se polkupyörä jollain lukittava.

  17
 21. nyt ei enää kanneta matujen laukkuja nyt kannellaan matuja,siinä samassa menee laukutkin.

  15
 22. Hyvä treeniohjelma, kiitos siitä. Kannattaa silti muistaa myös kyynärvarsien ja kämmenten puristusvoiman treenaus. Silloin ananas-naamaista voi ottaa ananas-tukasta kiinni ja raahata koneeseen. Ei tarvitse kuluttaa voimia kantamiseen. ”Work smarter, not harder”.

  26
 23. Totta kai pitää olla kunnolliset viiltosuojahanskat, kun käsittelee kirkuvia kunniakansalaisia. Muutama kierros kunnollista ilmastointiteippiä suukun eteen, ja mitään räkäpusseja ei tarvita. Eikä kuulosuojaimiakaan sen puoleen. ”Silence is golden but duct tape is silver”. Oikeat työkalut oikeisiin hommiin…

  17
 24. Raavas mies ei vaijerilaitteita käytä. Vapaapainot riittää.. ja niissäkin VAIN olympiatanko..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.