Paavon 3 kuukauden treeni "pakkopalautuskuntoon"

Pakkopalautuksella tässä ei tarkoiteta sitä, että treenattaisiin itseä istumaan lentokoneessa vaan sitä, että joka miehen tulee jaksaa kantaa vähintään yksi sätkivä laiton pakkopalautettava lentokoneeseen kun pakkopalautusten aika suuressa mittakaavassa alkaa. Vaikka tällainen aika ei luultavasti tule, on kuitenkin hyvä edes käytännön tasolla olla sellaisessa iskussa, että jos tosipaikka tulee niin ei tarvi hyperventiloida.

Olen suunnitellut seuraavan treeniohjelman ihan siitä lähtökohdasta, että meillä on maassa makaava sätkivä laiton henkilö. Henkilö ja useat hänen kanssahenkilöt kieltäytyvät nousemasta koneeseen. Hokevat stop deporteisson.Nämä henkilöt pitää jaksaa heittää olkapäille ja kantaa lentokoneeseen. Luonnollisesti henkilö sätkii ja rimpuilee. Tämäkin on otettu huomioon treenissä.
Kun aletaan nostamaan maassa makaavaa henkilöä tarvitaan voimaa jalkoihin, keskivartaloon ja käsiin. Eli koko kroppaan. Ohjelma on seuraavan kaltainen, se on jaettu kolmeen osaan ja tarkoituksena treenata joka toinen päivä.
Päivä 1:
– Penkkipunnerrus 4 x 6
– Pystypunnerrus vapaalla tangolla 3 x 6
– Kapea penkki 3 x 6
– Hauiskääntö tangolla 3 x 6
– Vatsaliike, joka menee siten, että istutaan lattialla jalat suorina. Otetaan esim 20 kilon levypaino, jota viedään vuorotellen jalkojen puolelta toiselle. Istutaan siis selkä suorana, jännitetään vatsalihakset ja ikäänkuin heitetään levy jalkojen yli, mutta ei anneta levyn koskea lattiaa.
Päivä 2:
– Jalkakyykky, mieluiten etukyykky 5 x 6
– Suorinjaloin maastaveto 3 x 6
– Reiden ojennus 3 x 6
– Vatsoja: * istumaannousut 3 x max
* kahvakuulan etuheilautus 3 x max
 
Päivä 3:
– Maastaveto 5 x 6
– Leuanveto 3 x max
(– Rinnalleveto 3 x 6)
– Selkäpenkki eli selänojennus 3 x max
– Vatsoja: * istumaannousuja 3 x max
* lankku 4 x max
* jalkojen heilautus, roikutaan tangossa ja heilautetaan jalkoja eteen. Tarkoituksen saada ne ihan ylös.
Hyvin yksinkertainen ohjelma, jossa kaikki turhat vemputukset ja käden heiluttelut jätetään pois. Tähdätään pelkästään nostoon. Jos yksi laiton painaa noin 70 kiloa, tällä ohjelmalla joka mies kolmen kuukauden treenillä jaksaa kantaa yhden laittoman. Parhaassa tapauksessa kaksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
2pelipelattu
2pelipelattu
21.2.2019 16:02

Niska-perse ote ja muslimi lähtee ko kuoriämpäri eikä koskaan enää kukaan missään näe. SoO!

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
21.2.2019 17:00

Kerrankin treeniohje, jolla on oikea tarkoitus! Seuraavaksi rajavartijoille sellainen treeniohjelma, että jaksaa työntää mellakkakilvellä 3 maahantunkeutujaa kerrallaan takaisin rUOTSIN puolelle! Paavo hommiin, hopi hopi…

Train smart
Train smart
21.2.2019 18:00

Näissä treeniohjeissa kannattaa muistaa myös vetävien liikkeiden osuus. Jos on vain työntäviä liikkeitä eikä yhtään vetoja jotka kohdistuu selkään, tulee pitemmällä aikavälillä lihasepätasapainoa ja se taas johtaa erilaisiin rasitusvammoihin ym. ongelmiin. Se on näiden omatekoisten ohjelmien huonopuoli. Pelkkä mave ja leuanveto yksistään ei riitä.
Athlean-X kanavalla lisää aiheesta:
https://www.youtube.com/watch?v=MiRAi2KOfRQ
Toki, tiedän kyllä että treeniohjelmat ovat kuin uskontoja ja kyllä varmaan tähänkin tulee joku tee-se-itse salimake vaahtoamaan kuinka EI TOMMOSTA TARTTE TEHÄ KU MÄ OON TEHNY KAKSKYTÄVUATTA SITÄ JA TÄTÄ…. mutta se on hänen mielipiteensä. Älä sinä ole yhtä typerä kuin hän.

Debis
Debis
28.11.2019 11:18
Vastaa...  Train smart

Haittiksen kohdalla tarvitaan vain työntäviä liikkeitä..ei missään tapauksessa vetäviä..OOk?

Siiri
Siiri
21.2.2019 18:31

Hemmetin hyvä homma Paavo! Olen luullut olevani ainut joka treenaa tukevaisuuden ”rotusotaa” varten. Mitä se sitten pitää sisällään, on yllätys. Mutta voimaa siinä tarvitaan ja kuntoa!

Kummitus pelkoinen
Kummitus pelkoinen
21.2.2019 21:34
Vastaa...  Siiri

Niin. Lisäisin tähän että pitäisi lisätä kuvia motivaation lisäämiseksi. Tämähän ei onnistu yleisellä paikalla mutta esim kotiin voi tuunata toimivan kuntosalin. Esim peiliin tms voi laittaa näitä mihin olemme valmistautumassa. Poliitikkojen lisäksi. Niin. Miksei anoppikin siinä joukossa mene.

Vähän hidas, joskus nopee ja aina saatanan sitkee.
Vähän hidas, joskus nopee ja aina saatanan sitkee.
21.2.2019 18:54

Asiaa Paavo. Nykyajan suomalaiset ovat oikeasti sellaisessa kunnossa, että hävettää. Itse, melkein samoin ohjein mistä kirjoitit, niin 60-vuotiseksi äijäksi vedän 180 mave, penkki on pudonnut 120:sta 90:iin. Kyykky on vielä 140, joten ”ihan ok” näin vanhaksi sekopääksi, joka on ollut aina sitä mieltä, että päästä se voima lähtee. Niinku kaikki muukin, ett tarvittaessa tapahtuu. Joskus pelottaa oma itse, kun räkänokat tulee aukoo päätään, varsinkin joku matu tai heitä lipova luopio, joka on tosin median ja vassareiden aivopesemä. Kyllä ne oppii ilman Siperiaakin vielä, tai sit ei. Sit pitää alkaa toimia. Vittuako sitä muilta odottaa, meinaan: se ”sota on hävitty”, jos ei itse tee jotain.

sama ku äsken
sama ku äsken
21.2.2019 18:56

Ja vielä se, etten paina itse ku 72 kg.

toni lajos
toni lajos
21.2.2019 19:01

Matut ovat täällä yhtä sitkeässä kuin paska junttilan tuvan seinässä, mutta kyllä lähtee…

sekakäyttäjä
sekakäyttäjä
21.2.2019 19:04

Kannattaa myös lisätä airopinen osuus hiihtoa tunnin pari kertaa viikossa muut tulokset paranee kummasti.

Anonymous
Anonymous
21.2.2019 19:13
Vastaa...  sekakäyttäjä

Juu pakkopalautusten toimeenpanossa tarvitaa myös aerobista kestävyyttä.

El Comandant
El Comandant
21.2.2019 19:25

Kyllä tuolla treenillä kiukkuisempi eukko pistää Alit, Ibrahimit ja muut sydänkirurgi-insinöörikoodaajat Antonovin lastiruumaan ilman että kenenkään tarvitsee yhtään avittaa.

Turha toivo
Turha toivo
22.2.2019 04:18
Vastaa...  El Comandant

Luuletko että Putte tulee hakemaan meidän moniosaajamme?

El Comandant
El Comandant
22.2.2019 12:12
Vastaa...  Turha toivo

Business miehenä vuokraa ne koneet tarvittaessa matkustamohenkilökuntana omoneita, alfoja tai vympeleitä. Matkanteko kohti vähääasiaa tai synkintä mustinta afrikkaa maittaa kun kaikilla on ruumassa niin mukavaa, lennolla tarjoiltaneen hyviä purkkisianliha (Lälläveden läski&leipä) voikkareita ja tsuhnan kosto mellakkaa jos hiukoo.

Anonymous
Anonymous
21.2.2019 22:26

Noin”kin” yksinkertainen ohjelma ja kolmekuukautta niin tulokset on enemmän kuin laihat. Jokainen vähänkään treenannut tietää, että 3kk. ei riitä kuin alkuun pääsemiseen, tuloksia ei tarvi odottaa enempää kuin kaikista laihdutuspillereistäkään vaikka luvataankin taivaat ja maat kun napsit ja popsit näitä.

El Comandant
El Comandant
22.2.2019 12:16
Vastaa...  Anonymous

Mitenkäs Touko of Funland, ex-valtakunnanfuhrer tuli king kong läpsyttelykuntoon.

Janis Petke
Janis Petke
21.2.2019 22:44

Eikö Sulla, Paavo, ole mitään tekemistä? Mene nyt ja jumalauta syötä vaikka mummoja vanhainkodissa tai trimmaa lapsemme taistelukuntoon muslimeita vastaan, koska uskonsotahan tässä käynnissä on,

Pena
Pena
21.2.2019 23:01

Niin mutta nythän tähän tarvitaan tulkki apuun.

Pena
Pena
22.2.2019 01:27
Vastaa...  Pena

Luinkin väärin että tämä olikin tarkoitettu suomalaisille. Tosin eikö noita voitaisi viskoa vaikka isolla katapultilla tai paineilmatykillä lentokentälle. Marjaanat edessäkään eivät silloin haittaisi.

El Comandant
El Comandant
22.2.2019 12:19
Vastaa...  Pena

Mutta onhan meillä uniikki keksintö omastakin takaa joka voidaan modata siirrettäväksi kenttäkelpoiseksi systeemiksi. Vai olemmeko unohtaneet Kuopion Leonardo da Vincin Speden ja spedelingon.

Van, Mie
Van, Mie
22.2.2019 00:13

”…joka miehen tulee jaksaa kantaa vähintään yksi sätkivä laiton pakkopalautettava lentokoneeseen kun pakkopalautusten aika suuressa mittakaavassa alkaa. ”
Eikö niistä vois tehdä sitä niin modernia Bio-Dieseliä? 😉

tapperlund
tapperlund
22.2.2019 03:00

Nyt vain on niin että suurin osa suomalaisista ei jaksa kunnolla kantaa edes omaa kehoaan saati sitten sylkevää, sätkivää ja jopa purevaa matua. Jos matu sohaisee veitsellä vielä valtimoon on Paavon treenit mennyt täysin hukkaan. Siis ottakaa kohtuudella nuo ohjeet ja kohdistakaa homma myös oman päänupin kuntoon. Pysykää aina jääkylmänä ja varmistakaa että ette ole yksin kahta vastaan. Jos olette yksin liikkeellä turvautukaa vähintään johonkin aseeseen – vähintään sumute tai lamaannutin.

Lukekaa myös Arlandan lentokentästä jota hoitelee liivijengit ja IS- kannattajat ja rajapoliisin toimistotiloja siivoaa laittomasti maassa oleva tyyppi.
Lukekaa myös Arlandan lentokentästä jota hoitelee liivijengit ja IS- kannattajat ja rajapoliisin toimistotiloja siivoaa laittomasti maassa oleva tyyppi.
22.2.2019 04:10

Turha jumpata, tulee rasitusvamma. Palautettavia on ainakin miljoona:
Lukekaapas Anna Dahlbergin (Expressen) twiitti Twitterillä: Ruotsiin on tullut 817 147 virallista matua vuosina 2013-2018. Miljoona ihmistä kun laskee mukaan myös kaikki suoraan maan alle menneet Akilovit!!!
https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/statistiknyhet/folkmangd-och-befolkningsforandringar-2018/ (aika iso taulukko kun scrollaatte alaspäin).

henkistä painon nostoa kirjoitus virhein* tilitys *suomen valtion matujen miljoonie eurojen avustuksien suvakki mädäys säätiöille motiiveista
henkistä painon nostoa kirjoitus virhein* tilitys *suomen valtion matujen miljoonie eurojen avustuksien suvakki mädäys säätiöille motiiveista
22.2.2019 08:49

Näillä valtion 5 millin ja yli 300 000 miljoonan avustuksillla aivopestään ihmisiä
Eräänlaista kantasuomalaisten monikuultuurin hyväksyntä lahjontaa
ole suvakki saat siitä milljoonia vittu 2 miljardia
300 000e Refugee riku rahaa Tekemättä mitään sen eteen paitsi kaarna laivan ja olemalla hyödytyön valtion rahoja kupaava huijjari koko raha menee organisaation palkoihin
ylen freelancer toimittajille Startup Refugees -miehille
siis mistä työstä
Kaarnalaivamiehille liki 300 000 euroa
monikulttuurille ja somalijärjestöille taas kymmenien miljoonien edestä
STEA-avustuksia – Hurstin leipäjonoille ei senttiäkään
https://www.suomenuutiset.fi/startup-refugees-miehille-monikulttuurille-somalijarjestoille-taas-kymmenien-miljoonien-edesta-stea-avustuksia-hurstin-leipajonoille-senttiakaan/ttiäkään
kyllähän minäkin voisin ryhtyä matu bisneksestä kuukausi palkaani nauttivaksi teko suvakiksi
jos ilmaista rahaa tulee ovista ja ikunoita ilman mitään muuta perustetta kuin ole suvakki
rahalla ja suvakiksi ryhtymisellä mädättäjäksi
huom meidän verovaroilla on ihmeelinen vaikutus asioihin asenteeseen maahanmton suhteen
suhtautumiseen islamin muslimeiden ihanutteen
ei kai kukaan ruokivaa kättä pure poikki
sen takia nämä matu bisneksessä olevat mädättäjät sulkevat silmänsä näistä matujen tuomista rikolisuudesta jopa terrorimin uhkasta
jos he avaisivat silmänsä ja olisivat ajatelmatta ainoastaan omaa matujen ja valtio avustuksilla maksetavaaa kuukasi palkaansa matujen opetus tehtävissä
voisi ehkä suomesakin olla hitusen rehelisempi meiniki
mitä ongelmia myös nämä lähi idän muslimi kuokkavieraat aiheutavat
eli valtio lahjoo ihmisiä monikulturisuuden akendaan työllistämällä
heitä monikuultuurin tyrkytyksen Sadoilla miljoonilla veronmaksjien rahoilla
siis poliitista valtion islamisation edistämis *lahjonta rahaa* teko suvaitsevaisille
Helpon rahan *rahan ahneille vasuri liberaaleille *
tässä yksi vituksen aihe lisää
mamu bisneksellä ja matuista itsensä työlistäjät
hyppivät teko suvakkeina voltteja onnesta lahjonta aivopesu 5 millin avustus rahoista
kärkyen tuhat lappusia omille tileileen ympäri etelä suomea
yllensä nämä matujen suomi konsultit ovat vielä kaikki näitä puna viher vasuri liberaali naisia
kun nämä lähi idän vauvat ovat pelkiä nuoria miehiä
sekin asia hitusen ottaa silmään tässä yhtälössä
miksi juuri nämä viher vasuri suvakki naiset pyörivät näissä
matujen kouluttaja hommissa 90 prosentisesti
miksi ei mikään muu maahanmuutaja ryhmä saa samanlaisia tukia
kuin nämä islamisti muslimit
miksi heitä pitää opetaa kädestä pitäen maan tavoille kuin jotain lapsia
se Filibiini tai Kiinalainen tai japsi tai kanadalainen tai no kaikki muut monikultuurit ihmiset
kuin islamisti uskovaiset
hakevat kyllä työpaikkansa suomesta oma aloiteisesti
ilman 5 millin matubisnes välikäsiä* auttajien käsiä* siis oma aloiteisesti ilman tukea
paitsi juuri nämä lähi idän moni osaaja muslimit
onhan heissäkin osa ihan ok intenkroituneita tyyppejä
mutta se on kyllä vähemmistöä
heidän 32 000 heimolaiseisaan suomessa
on kiva heitäytyä sosiaali turvan piiriin
koska nämä suvakki yhdistyksien rahan kuppaus tädit ja sedät
haluavat hoitaa heitä lähi idän aikuisia ehkä sotilas koulutuksen saaneita mies matuja
huom *yksistään heitä*
kaikista monikultuurista maahanmuutajista suomeen
kuin avutomia 4 v pikku lapsia päivähoitoon koulupolulle
kädestä pitäen hoiva äiti kompleksissaan
ja suomen valtio kannustaa siihen toimintaan 100 miljoonilla miljardila
vaikka oikeasti osa heistä valtamediankin haastatelemista *tulevista poliiseista* mannekiini matuista
käyttävät sexuaaliseti hyväksi
tämän suvaitevaisuuden paapomisen kiitoksena
13 vuotiaita tyttöjä sexsi pedofilia rinkinsä uhreina
mikseivät nämä muslimit siihen kykene siihen oma aloteelisuuteen pärjäämisen suhteen suomessa
ilman 5 milliä valtion myöntämää lahjonta rahaa ääri suvakeile aivopesun välineenä
Turun Sanomat
Ministeriöt myönsivät suurille kaupungeille miljoonatuen maahanmuuttajien **osaamiskeskuksien** toimintaan – tavoitteena nopeuttaa työllistymistä
Petteri Orpolla on Prioriteeti kohdilaan
Petteri Orpo: ”Oulu tarvitsee 1-2 miljoonaa euroa turvallisuustilanteen parantamiseen”
Ja matujen hyysäykseen pistetään 5 milliä veronmaksjien rahaa suit sait saatana
Tai
Hoitajamitoitus: Orpo varoitteli rahasta
Islamistien Kaksinkertaistuminen suomessa ja euroopassa ei huoleta Petteri Orpoa
vain tämä
Meidän kaikkien pitää olla hyvin huolissamme siitä, että kun meidän vanhusten määrä kasvaa todella kovaa vauhtia, yli 80‑vuotiaiden osuus kaksinkertaistuu
”Ja kun me samaan aikaan kuulemme sen, että valtiovarainministeriön virkamiehet sanovat, että pitäisi sopeuttaa ensi kaudella kaksi miljardia, niin missä on se teidän aarrearkkunne, josta te ammennatte kaikkiin näihin hyviin tarkoituksiin näitä rahoja
nämä Puupäät Jakavat Matu bisneksele muksisematta 2.5 Miljardia
Joka Menee 32 Tuhanen Imisen Paapomiseen
se on aivan järjetön summa noin pienelle määrälle ihmisiä rahaa
Noin 32 tuhatta Kuokkavierasta maksaa 2.5 miljardia suomen veronmaksajille hei haloo
Petteri orpon lausuma Vanhusten hyvin vointiin vähän eri ääni kellossa kuin
näide matujen miljardi budjetoineissa
niin missä on se teidän aarrearkkunne, josta te ammennatte kaikkiin näihin hyviin tarkoituksiin näitä rahoja
Niin Mistä Sinä Petteri Orpo Revit Sen 2 Miljardia Näille matuille kysymys
tässä olaan todella avo sydämisiä
antakaa jo armoa petteri Orposta
Valtiovarainministeriö julkisti ehdotuksen vuoden ensimmäiseksi lisätalousarvioksi.
Ehdotuksessa valtion lisätalousarvioksi lisättäisiin
vanhus- ja vammaispalvelujen sekä varhaiskasvatuksen valvontaan **miljoona euroa.** hui kokonaista miljoona kantiksille
pitäisikö itkeä onnesta Petterin liberaali islmisaatiota edistäviä matujen persettä nuolevia kookomus politikkoja
matuista halpa työ reservi yritäjille akenda puupäille
Kaleva
Oulun poliisin tutkinnassa 29 törkeää alaikäisiin kohdistunutta seksuaalirikosta – rikosylikomisario kertoo MTV:lle hyväksikäytön jatkuneen laajimmassa jutussa yli vuoden
Petteri Orpo: ”
Oulu tarvitsee *1-2 miljoonaa* euroa turvallisuustilanteen parantamiseen
VASTA vuoroisesti
Ministeriöt myönsivät suurille kaupungeille *5 miljoonan* tuen *maahanmuuttajien* **osaamiskeskuksien** toimintaan – tavoitteena nopeuttaa työllistymistä
Olen oikeasti mykkänen mihin tätä suomalaisten vero rahaa vittu syydetään ja keille
Todella Enemmisto Suomen kansalaisista Mielytävällä tavalla oikeisiin kohteisiin
* Tai Sitten Ei *
CHAPTER 2
suomen valta media on sekopäinenviher vasureiden mädätäjä kuten meidän valta poliitikot
yksi esimerkki vielä kun Sorosia nuoleva liberaali suomi toimittaja
pimitää hänestä kaiken oleelisen tiedon ja hänen yhteytensä lahjonta rahansa Eu mepeille
siis kaiken
tämä juttuon niin puhdasta unkarin vastaisa valheisiin perustuvaa demonisointi propagadaa
orban paha george soros nazien kätyri hyvä
Eu rules kännilais alkoholisti
Eu Pomon jungerin esimerkillä
ainoista oikeista liberaali juopon arvoista
HEI SUOMALAINEN GLOBAALIA BISNESTÄ TEKEVÄ TOIMITUS JOHTAJA
OTA OPPIA Jean Claude Jungerin kännisekoiluista KUINKA KOKUSTETAAN OIKEIN EU n Sisämarkinoila
JEAN CLAUDE JUNCKER IS STILL DRUNK ( 2018 compilation )
https://www.youtube.com/watch?v=qyoQRIlG2BQ
Analyysi: Juncker ja Soros esitetään Unkarin hallituksen julisteissa pakolaisvyöryn alullepanijoina
Kaleva ulkomaantoimittaja Seppo Ylönen.
Unkarin hallituksen julistekampanja maksetaan valtion kukkarosta.
joo 2 miljoona unkarin enemistön mielipiteiden tueksi eu n mädätykseltä
No mistä tämä suomen 100000 ketaa kalliimpi matu invaasio maksetaan Seppo Ylönen.
kommunistin näköinen mies Silmät Umessa realismilta
*Yle ei uutisoi Oulusta edelenkän sanakaan vastuulisena mediana
Tv Uutisaan sattika muaalla
siis tämä asia ei ylitä uutiskynnystä Ylen uutistoimituksessa * voitteko päätellä miksei*
20.2.2019
Oulun seksuaalirikosjuttu paisuu yhä – tutkinnassa 30 epäiltyä ja 20 alaikäistä uhria
Ilmaston muutos on YLEN akenda top 1 joka vitun tv uutisissa
suluissa vihreiden vaali Pr toimistona olemisena
äänetakää vihreitä akendalla että saamme jatkosakin ylessä
pimitää näitä tulevia tapauksia viher vasuri järjetömän matupoliitikan
syy ja seuraus poliitisten akendojen takia
matu miesten seksuaalirikosjuttu paisuu yhä – tutkinnassa 30 epäiltyä ja 20 alaikäistä uhria
vuonna 2020
Nigel Farage exposes George Soros: The biggest international political collusion in history
https://www.youtube.com/watch?v=PZLr0TtPjUc

Pang!
Pang!
22.2.2019 10:10

Voisiko joku antaa vihjeitä hyvistä, huomaamattomista puolustusvälineistä, mistä niitä saa ostaa ja videoista netissä jne (muista siis kuin pyssyistä ja puukoista)? Nunchaku?

Anonymous
Anonymous
22.2.2019 10:34
Vastaa...  Pang!

Välineiden kohdalla olisi erityisen tärkeää myös hallita niiden käyttö. Nunchatkaan eivät ole itsestään pyöriviä leluja vaan erittäin vaikeasti hallittava ase ja jonka varmasti jokainen niiden kanssa treenannut on saanut tuntea omassa päässään ja kehossaan. Todellisessa kamppailutilanteessa aseen esille ottaminen jota ei hallitse on enemmän kuin tyhmää ja sitä kautta tilanne kaatuu aseen esille ottajan tappioksi.
Ajatus sinänsä on hyvä ja kannatettava, jokaisen tulisi varautua tulevaan ja varustautua vahvasti vakavaan kriisiin. Maassamme puhkeaa tulevina vuosina sisäinen kriisi jossa valta jaetaan uusiksi ja toivottavasti voittajina selvityvät muut kuin Islaminin kannattajat ja uuskommunistit. Nykytilanteessa jopa laillisten aseiden omistajien kannattaisi miettiä miten piilottaa aseensa kun valtiovalta alkaa niitä jossakin vaiheessa keräämään kansalaisilta pois, nyt jo on annettu kuulua miten aseiden hankkiminen tehdään mahdottomaksi ja nykyistenkin kohdalla niiden pois saaminen mahdolliseksi. Näiden kaikkien taustalla on valtiovallan pelko kansannoususta ja tätä vastaan pitää varautua.

KA
KA
22.2.2019 12:40
Vastaa...  Anonymous

Tarkoitus lienee juuri nimenomaan OPETELLA sellaisen aseen käyttö mistä on apua tositilanteessa. Siis kättä pitempää jotta ei tarvitse päästää vihollista iholle ja sellainen mikä olisi helppo kuljettaa mukana näkymättömästi.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
22.2.2019 11:10

Eikö tuo yks´äijä osaa kirjoittaa yhtään bähemmän, selvemmin ja suoraan?!!! Jos et, niin nappaa itses niskaperseotteella suvakkien tynnyriin, niin siellä teet enemmän vahinkoa heille ja vähemmän meille. Kiitos!

Akismetti kismittää
Akismetti kismittää
22.2.2019 15:24

Eikö tuohon AKISMETTI-MUHAMETTIIN saa sellaista funktiota että katkaisee tekstin 10cm jälkeen?

Stobelius
Stobelius
22.2.2019 12:14

Suomessahan kilpaillaan etenkin kesäiseen aikaan näissä marginaalilajeissa tyyliin kännykänheitto ja eukonkanto. Joko ensi kesänä löydetään pakkopalautuksen Suomen mestari?
Kilpailuasetelma voisi olla seuraaava. Maassa makaa rivi matuja ja kymmenen metrin päässä on lentokoneeseen johtavat portaat. Aika viisitoista minuuttia kantaa koneeseen mahdollisimman monta pakkopalautettavaa!

Treenaa säkinkantoa
Treenaa säkinkantoa
22.2.2019 12:47
Vastaa...  Stobelius

No onhan teillä se Eukonkanto hyvänä esimerkkinä. Samalla tyylillä matu koppastaan ylös ja nokka kiinni kantajan aunukseen. Hernerokkaa edellisenä päivänä antaa kantajalle ääniefektit ja matukin taintuu jonkinverran.

Katri
Katri
22.2.2019 14:16

Jopa ennen matujen palauttamista olisi kaikkein tähdellisintä päästä eroon itse pääpiruista Sipilästä, Orvosta, isojen hallituspuolueiden vehkeilijöistä ym. Samalla periaatteella kuin että vihollismaa on helpompi valloittaa jos kuningas eliminoidaan tai vangitaan. Ei toki nykyaikana vajota siihen että eliminoitaisiin, riittää että Suomen kaikki vahvat paavot ottavat niskaperseotteet heistä ja heivaavat esim. Ruotsiin. Itselleni varaan tuon Bernerin heivauksen, saattaa kyllä nokkia pelottavalla kyömynenällään mutta uhraudun Suomen puolesta.

Ornitologi
Ornitologi
22.2.2019 15:26
Vastaa...  Katri

No sehän on jo tulossa Ruotsiin, vojne vojne.

Nousee, nousee, nousee, äh olkoon, pilkotaan...
Nousee, nousee, nousee, äh olkoon, pilkotaan...
22.2.2019 15:50

Hyvähän se on jos kertalaakilla saa heiteltyä, mutta työotteiden ergonomiaanhan kuuluu myös liian ison nostettavan kuorman jakaminen pienempiin osiin. Postin monipakettilähetysten tapaan tämä olisi sitä AIDOSTI PAREMPAA MONIkulttuuria 🙂 .

Anonymous
Anonymous
22.2.2019 17:48

Sopivan mittainen ketju jonka yhdität päistä lenkiksi mahtuu taskuun ja tekee kipeää mutta ei aiheuta pahempaa vahinkoa voi kayttää myö teräasetta vastaan. .Onhan se polkupyörä jollain lukittava.

Anonymous
Anonymous
23.2.2019 08:22

nyt ei enää kanneta matujen laukkuja nyt kannellaan matuja,siinä samassa menee laukutkin.

Pinlaareni
Pinlaareni
23.2.2019 10:40

Hyvä treeniohjelma, kiitos siitä. Kannattaa silti muistaa myös kyynärvarsien ja kämmenten puristusvoiman treenaus. Silloin ananas-naamaista voi ottaa ananas-tukasta kiinni ja raahata koneeseen. Ei tarvitse kuluttaa voimia kantamiseen. ”Work smarter, not harder”.

Pussi>Niska>Perse
Pussi>Niska>Perse
23.2.2019 14:39
Vastaa...  Pinlaareni

Kunnon työrukkaset käteen ensin. Räkäpussi voi myös olla tarpeen.

Pinlaareni
Pinlaareni
23.2.2019 15:53

Totta kai pitää olla kunnolliset viiltosuojahanskat, kun käsittelee kirkuvia kunniakansalaisia. Muutama kierros kunnollista ilmastointiteippiä suukun eteen, ja mitään räkäpusseja ei tarvita. Eikä kuulosuojaimiakaan sen puoleen. ”Silence is golden but duct tape is silver”. Oikeat työkalut oikeisiin hommiin…

Retiisi
Retiisi
25.2.2019 07:59

Raavas mies ei vaijerilaitteita käytä. Vapaapainot riittää.. ja niissäkin VAIN olympiatanko..