Isis-morsian Shamina Begum menetti Britannian kansalaisuuden

Brittiläisen tv-kanavan ITV:n mukaan suurta huomiota saanut isis-morsian Shamina Begum on menettänyt Britannian kansalaisuuden. Median mukaan naisen vanhemmat ovat kertoneet asiasta julkisuuteen.

Huomiotaherättäneessä haastattelussa Begum vaadiskeli, että ihmisten pitäisi tuntea sympatiaa häntä kohtaan. Sen sijaan kysymyksiin, joissa kysyttiin päänkatkomisista, Begum vastasi vähättelevästi.
– Koin, että se oli ok, koska aloin noihin aikoihin tulemaan uskoon. Mitä olin kuullut niin se on islamin mukaan sallittua (vääräuskoisten teloittaminen). Näin koin, että asia on hyväksytty, Begum kertoi aiemmin medioille.
Tiistain aikana Britannian sisäministeriö oli lähettänyt Begumille tiedon, että hänen Britannian kansalaisuus perutaan. Naisella on kuitenkin vielä oikeus valittaa päätöksestä. Begumin perhe, joka asuu Britanniassa kertoo, että eivät tiedä mitä hyötyä valittamisesta enää on.
Isiksen kaatumien Lähi-Idässä on nostanut ajankohtaiseksi useissa maissa kysymyksen miten kalifaatista palaavia terroristeja pitäisi kohdella. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ilmaissut toiveensa, että eurooppalaiset antaisivat terroristien palata, jonka jälkeen heidät saatetaan oikeuden eteen.
Kysymys kuuluukin: Jos henkilö on matkustanut Lähi-Itään ja osallistunut vääräuskoisetn tappamiseen, miksi hänen annetaan sen jälkeen jatkaa normaalia elämää eurooppalaisten veronmaksajien kustannuksella. Eikö tällaisen henkilön pitäisi jatkaa avun etsimistä allahin suunnalta eikä eurooppalaisilta veronmaksajilta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!! JUHAKIN ON TÄÄLLÄ, SHOKISSA !!!

Van, Mie

Unohit ne söpöt kaarnalaivat!

- Soomepois Eestist -

Karma is a bitch! Itseppähän tämä “Mustakaapu” lähti sinne Lähi-itään ihan vapaaehtoisesti ja siellä myös sitten pysyköön omassa paratiisissaan. Rakentakoon siellä sitä parempaa yhteiskuntaa jos ja kun länsimaat ovat niin “rasistisia” ja “paskoja”.
Käsi sydämelle, alkaisitko vakavasti seurustelemaan tällaisen naisen kanssa (sellise naisega), joka on duunannut jonkun Isis-taistelijan kanssa mukuloita? Näin vanhaa sanontaa siteeratakseni, mieluummin känsä kourassa kuin kuppa k*llissa eli en koskisi pitkällä tikullakaan.
En tunne tippaakaan sääliä tätä naista kohtaan, elämä on täynnä valintoja….

V-tuuntunut stadilainen

NYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYHHH !!!!! 🙁

Suomentyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Anonyymi

Onko tämä jonkun suvakin kampanja? Addressit.com sivustolla kerätään nimiä addresseihin. Kansalaisaloite.fi sivustolla kerätään kannatusilmoituksia kansalaisaloitteille. Addressi on eri asia kuin kansalaisaloite.

Sensuroimaton Totuus

Noidat kuuluu roviolle. Väärillä valinnoilla on hintansa.

Moonman

Yllättävää tässä oli se, että Britannia jossa ajatuspoliisin toiminta ja väestönvaihto ovat osittain ruotsiakin hullummalla tasolla, tekee oikean ratkaisun kaapu-akan suhteen. Vaan miten toimiikaan Suomi ja Kai Mykkänen!? -Odottakaapa vain. Kohta näitä tulee koska “ihmiseltä ei voi poistaa kansalaisuutta uli uli” yhyy

Nesotir Lundahl

“Eikö tällaisen henkilön pitäisi jatkaa avun etsimistä allahin suunnalta eikä eurooppalaisilta veronmaksajilta”, kysytään jutussa.
Ihme kyllä Allah ei ole vielä keksinyt taikaseinää joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää eurooppalainen veronmaksaja.

Hard Core Mikrin syylistämis juttu ehkä totta ehkä ei

Käännytys kesken tuberkuloosihoitojen? Turvapaikanhakijaperheen äiti pelkää, että ilman Suomessa saatavaa hoitoa hänen miehensä kuolee
Maahanmuuttoviraston mukaan tartuntataudin hoito ei estä välttämättä maastapoistamista. Lääkärit korostavat hoidon keskeyttämisten vaarantavan sekä hoidettavan
että lähipiirin terveyttä
Perheen isä **ei halua nimeään tai kuvaansa julkisuuteen***, mutta kertoo pelkäävänsä terveytensä puolesta.
Äiti ja isä taiteilevat molemmat henkisen jaksamisensa äärirajoilla. Äidin silmät täyttyvät kyynelistä ja häpeästä, kun hän myöntää, että hän on jo kerran luovuttanut. Äiti yritti itsemurhaa ja joutui pitkäksi aikaa sairaalahoitoon.
Vetoomus Suomen kansalle
Porilaisen Teljän seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtala kantaa syvää huolta perheen kohtalosta. Hän tutustui heihin viime kesänä, kun eräs seurakuntalainen kertoi perheen ahdingosta.
Koko ylen jutun pääpointti On vaikutaa näidenpakko palautamisien päätoksiin ja lopeta ne
tämähän on poliitista stop deporaiton aktivismia eikä mitään journalismia
Huhtala julkaisi toissapäivänä aiheesta nettiadressin (siirryt toiseen palveluun),
Siis yleyä suora linkki siihen adresiin palautamisen kuomoamis allekirjoituksiin
joka on osoitettu
sisäministeri Kai Mykkäselle (kok.). Mukana on perheen äidin, Turkan Muradovan vetoomus Suomen kansalle.
Mitä täämä on muuta Kuin Suomalaisten Äärimäistä syyllistämistä
mamu Poliitiikaan vaikutamis yritys nyyhky tarinalla
ja taas mikri saa paskaa niskaansa huolella ylen toimttajilta toimitukselta
josta ei voi sanoa onko puoletkaan totta
esim itse jutun pää kohteen sala myhkäisyys
Perheen isä **ei halua nimeään tai kuvaansa julkisuuteen***
, mutta kertoo pelkäävänsä terveytensä puolesta
jos hän on oikeasti kipeä niin miksi kuitenkin pitää piilotaa hänet anonyymiksi
pääosan esitäjäksi ylen jutussa
joku mätää sori vaan ja kiitos eero mäntymaalle
ja hänen vale jutuistaan samoista aiheista ne valheeliset sadut eivät ole unohtuneet
niiden ansiosta yle on menetänyt veikaan
näiden mamu tragedia nyyhky propaganda tarinoiden uskotavuudesta 90 prosenttia
ja tehnyt myös karhun palveluksen näille tragedia mamujen uskotavuudelle huolella
puhuvatko he totta vai jotain ylen ihmisoikeus aktivisti toimitajan käsikirjoitamaa näytelmää
poliitista propagandaa näiden mamujen palautamisien lopetamisen puolesta
PS
ja edeleen oulusta ei sanaakaan kahteen viikoon ylen kanavilla
näistä uusista tapauksista se ihmetytää tosiaan
ja se että he tekevät mielumin näitä mamu sääli juttuja
kuin olisivat kiinostuneita oulun lapsi uhrien perheiden mietteistä
iäidin tse muha yrityksiä tuperkuloosia kirkon näisen adresiin linkki
tuliko suomalainen huono syylinen olo
että et kunnioita ihmisoikeuksia ja olet suvaitsemato kusipää
mamu äidin itse murha yritykset ovat sinuin
juuri sinun ylen jutun lukijan vika suomalainen tavis
no sehän tämän yle toimiajan jutun tekijän tarkoitus juuri on aiheyta syylisyyden huonon oman tunnon tuskia miten me voimme olakin näin julmiä mamuja kohtaan
hävetkää suomen maahan muutosta laki pykälistä vastaavat virkamiehet hyi teitä ihmis hirviöitä hyi hyi
T- ylen ihmisoikeus stop deporation ryhmään kuuluva ääri vasuri ylen extreme suvakki toimitaja
jutun ehkä valheelisen sadun **käsikirjoittaja **dramaturki puvustaja ja vielä lavastajakin
muttta mutta ei mene läpi vitut siitä siinähän vapisee

Pertti Grandell

uskomatonta mutta totta.. mikä helvetin hulluus tai sairaus (feminismi?)voi olla että suomalainen ei voi olla suomen asialla vaan vihaa meidän rakasta isänmaatamme ja sen historiaa… miksi nykyajan viher vasemmisto vihaa niin paljon meitä jotka haluamme olla suomalaisia , emmekä yön timppoja tai karva kämmeniä? olemme omilla iso ja vanhemmillamme verellä ja uskomattomalla vaivalla rekentaneet itsenäisen suomen, ja nyt pitäisi antaa kaikille yön timoille /karvar. minkä olemme ……….ei riitä sanat…. hävettää jo isänmaan puollesta…….

T

Yksi selittävä tekijä: Frankfurtin koulu.
Valtamedia ja Hollywood heijastelee monin paikoin tuon oppilaitoksen arvoja.
Mikäli vuosikymmenestä toiseen media toitottaa että me olemme pahoja ihmisiä, joiden tulee lakata olemasta niin kyllähän tuo viesti aikaa myöten tepsii ainakin osaan ihmisistä. Kulttuurimarxismin syvä ydin on että emme koe yhteiskuntaamme/kulttuuriamme minkään arvoiseksi, jolloin tie (((marxilaiselle))) vallankumoukselle on valmis.

Pena

Sitä sai mitä tilasi.

Ton Puolisuku

Sukurutsattu sukurutsari shamina menee kohti kamina niin, ku apina sukurutsattuine jälkikasvuineen vaan!

Mmmmm, monikulttuuria

Terroristijärjestöön kuulunut henkilö, joka on aktiivisesti toiminut sotatoimialueella ei voi olla vapaa pakenemaan rikosvastuitaan toiseen maahan. Paluuta yrittävät tulee palauttaa maahan jossa heitä voidaan syyttää sotarikoksistaan (tässä tapauksessa Syyria) kenttäoikeudessa ja tuomita tarvittaessa teloitettavaksi (sotatoimet vielä jatkuvat, eli kenttäoikeus ihan ok). Shamina on kuulunut Isis-joukkojen naiskuria ylläpitävään “poliisiin” jonka keinovalikoimaa ovat olleet ruoskinnat, pieksämiset ja “lopputuomioina” kivitykset. Jos sattuu kohdalle vanhaislamilainen kenttätuomari niin Shamu voisi päästä kokeilemaan sitä kivihippaa sieltä toiselta puolelta.

Pinlaareni

Voih, mustakaapu itkee lämmintä itkua kun pitääkin päästä pois “paratiisista”. Yhyy. Sitä saa, mitä tilaa…

Missä se pippuri taas kasvoikaan?

Sukhsikoohon vaan vithuhun ja pysykhön siellä.

Anonymous

Joko nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista ulisevat rasmuksen läskit mädättäjähuorat ovat pitäneet meillä on unelma konsertteja ja marsseja tuon muslimipaskan puolesta???Ai eivätkö ole?No kuinkas nyt sillätavoin?Eikö muslimipaska keitäkään niin hyvää riisiä nyt kun se ei olekaan ihq pikku pallero?????

Talvisodan veteraaneihin verrattavia

Jos kaikki maat olisivat alusta pitäen sopineet kovan ja yhtenäisen linjan tälle touhulle olisi moni pöljä jättänyt matkustamatta eikä kukaan olisi tullut takaisin. Ruotsissa palanneita ei ole edes vangittu ja tuomittu vaan he saavat dallailla ja propagoida rauhassa. Göteborgin kaupunkikin, esim., lähettää sossutädin heitä jututtamaan mutta vain ja ainoastaan jos he suvaitsevat ottaa tädin vastaan. Ei ole pakko.
PS Sanoihan Mehmet Kaplan (MP) että nämä ovat verrattavissa Talvisotaan lähteneisiin ruotsalaisiin vapaaehtoisiin. Ei yhtään pahempia. Normikansalaisia siis.

jippos123

Tuokin kurahaara olisi joutanut kuolla siellä minne menikin. Minulta ei löydy pätkääkään empatiaa noita murhaaja-akkoja kohtaan.
Ihan hyvä vaan jos aivopestyt kakaratkin kuolevat, nehän pelailevat päillä fudista siellä unelmien kalifaatissa.
Kuula kalloon jokaiselle ISIS:n jäsenelle. Jos saan luvan niin voin hoitaa homman. Vesikauhuinen elukka lopetetaan ja sama pätee hulluihin ihmisiin.
Saattaa kuulostaa raakamaiselta mutta noita elukoita vastaan ei vaan pärjätä ilman kovia otteita.
Siksi olen sitä mieltä, että ihan jokainen hengiltä.