Isis-morsian Shamina Begum menetti Britannian kansalaisuuden

Brittiläisen tv-kanavan ITV:n mukaan suurta huomiota saanut isis-morsian Shamina Begum on menettänyt Britannian kansalaisuuden. Median mukaan naisen vanhemmat ovat kertoneet asiasta julkisuuteen.

Huomiotaherättäneessä haastattelussa Begum vaadiskeli, että ihmisten pitäisi tuntea sympatiaa häntä kohtaan. Sen sijaan kysymyksiin, joissa kysyttiin päänkatkomisista, Begum vastasi vähättelevästi.

– Koin, että se oli ok, koska aloin noihin aikoihin tulemaan uskoon. Mitä olin kuullut niin se on islamin mukaan sallittua (vääräuskoisten teloittaminen). Näin koin, että asia on hyväksytty, Begum kertoi aiemmin medioille.

Tiistain aikana Britannian sisäministeriö oli lähettänyt Begumille tiedon, että hänen Britannian kansalaisuus perutaan. Naisella on kuitenkin vielä oikeus valittaa päätöksestä. Begumin perhe, joka asuu Britanniassa kertoo, että eivät tiedä mitä hyötyä valittamisesta enää on.

Isiksen kaatumien Lähi-Idässä on nostanut ajankohtaiseksi useissa maissa kysymyksen miten kalifaatista palaavia terroristeja pitäisi kohdella. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ilmaissut toiveensa, että eurooppalaiset antaisivat terroristien palata, jonka jälkeen heidät saatetaan oikeuden eteen.

Kysymys kuuluukin: Jos henkilö on matkustanut Lähi-Itään ja osallistunut vääräuskoisetn tappamiseen, miksi hänen annetaan sen jälkeen jatkaa normaalia elämää eurooppalaisten veronmaksajien kustannuksella. Eikö tällaisen henkilön pitäisi jatkaa avun etsimistä allahin suunnalta eikä eurooppalaisilta veronmaksajilta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Isis-morsian Shamina Begum menetti Britannian kansalaisuuden

 1. MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!! JUHAKIN ON TÄÄLLÄ, SHOKISSA !!!

  44
  3
 2. Karma is a bitch! Itseppähän tämä ”Mustakaapu” lähti sinne Lähi-itään ihan vapaaehtoisesti ja siellä myös sitten pysyköön omassa paratiisissaan. Rakentakoon siellä sitä parempaa yhteiskuntaa jos ja kun länsimaat ovat niin ”rasistisia” ja ”paskoja”.

  Käsi sydämelle, alkaisitko vakavasti seurustelemaan tällaisen naisen kanssa (sellise naisega), joka on duunannut jonkun Isis-taistelijan kanssa mukuloita? Näin vanhaa sanontaa siteeratakseni, mieluummin känsä kourassa kuin kuppa k*llissa eli en koskisi pitkällä tikullakaan.

  En tunne tippaakaan sääliä tätä naista kohtaan, elämä on täynnä valintoja….

  66
  1
  1. Onko tämä jonkun suvakin kampanja? Addressit.com sivustolla kerätään nimiä addresseihin. Kansalaisaloite.fi sivustolla kerätään kannatusilmoituksia kansalaisaloitteille. Addressi on eri asia kuin kansalaisaloite.

   9
   1
 3. Noidat kuuluu roviolle. Väärillä valinnoilla on hintansa.

  27
  1
 4. Yllättävää tässä oli se, että Britannia jossa ajatuspoliisin toiminta ja väestönvaihto ovat osittain ruotsiakin hullummalla tasolla, tekee oikean ratkaisun kaapu-akan suhteen. Vaan miten toimiikaan Suomi ja Kai Mykkänen!? -Odottakaapa vain. Kohta näitä tulee koska ”ihmiseltä ei voi poistaa kansalaisuutta uli uli” yhyy

  58
 5. ”Eikö tällaisen henkilön pitäisi jatkaa avun etsimistä allahin suunnalta eikä eurooppalaisilta veronmaksajilta”, kysytään jutussa.
  Ihme kyllä Allah ei ole vielä keksinyt taikaseinää joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää eurooppalainen veronmaksaja.

  51
 6. Käännytys kesken tuberkuloosihoitojen? Turvapaikanhakijaperheen äiti pelkää, että ilman Suomessa saatavaa hoitoa hänen miehensä kuolee
  Maahanmuuttoviraston mukaan tartuntataudin hoito ei estä välttämättä maastapoistamista. Lääkärit korostavat hoidon keskeyttämisten vaarantavan sekä hoidettavan
  että lähipiirin terveyttä
  Perheen isä **ei halua nimeään tai kuvaansa julkisuuteen***, mutta kertoo pelkäävänsä terveytensä puolesta.
  Äiti ja isä taiteilevat molemmat henkisen jaksamisensa äärirajoilla. Äidin silmät täyttyvät kyynelistä ja häpeästä, kun hän myöntää, että hän on jo kerran luovuttanut. Äiti yritti itsemurhaa ja joutui pitkäksi aikaa sairaalahoitoon.

  Vetoomus Suomen kansalle

  Porilaisen Teljän seurakunnan kirkkoherra Kaisa Huhtala kantaa syvää huolta perheen kohtalosta. Hän tutustui heihin viime kesänä, kun eräs seurakuntalainen kertoi perheen ahdingosta.

  Koko ylen jutun pääpointti On vaikutaa näidenpakko palautamisien päätoksiin ja lopeta ne

  tämähän on poliitista stop deporaiton aktivismia eikä mitään journalismia

  Huhtala julkaisi toissapäivänä aiheesta nettiadressin (siirryt toiseen palveluun),

  Siis yleyä suora linkki siihen adresiin palautamisen kuomoamis allekirjoituksiin

  joka on osoitettu

  sisäministeri Kai Mykkäselle (kok.). Mukana on perheen äidin, Turkan Muradovan vetoomus Suomen kansalle.

  Mitä täämä on muuta Kuin Suomalaisten Äärimäistä syyllistämistä

  mamu Poliitiikaan vaikutamis yritys nyyhky tarinalla

  ja taas mikri saa paskaa niskaansa huolella ylen toimttajilta toimitukselta

  josta ei voi sanoa onko puoletkaan totta

  esim itse jutun pää kohteen sala myhkäisyys

  Perheen isä **ei halua nimeään tai kuvaansa julkisuuteen***
  , mutta kertoo pelkäävänsä terveytensä puolesta

  jos hän on oikeasti kipeä niin miksi kuitenkin pitää piilotaa hänet anonyymiksi
  pääosan esitäjäksi ylen jutussa

  joku mätää sori vaan ja kiitos eero mäntymaalle

  ja hänen vale jutuistaan samoista aiheista ne valheeliset sadut eivät ole unohtuneet

  niiden ansiosta yle on menetänyt veikaan

  näiden mamu tragedia nyyhky propaganda tarinoiden uskotavuudesta 90 prosenttia

  ja tehnyt myös karhun palveluksen näille tragedia mamujen uskotavuudelle huolella

  puhuvatko he totta vai jotain ylen ihmisoikeus aktivisti toimitajan käsikirjoitamaa näytelmää

  poliitista propagandaa näiden mamujen palautamisien lopetamisen puolesta

  PS
  ja edeleen oulusta ei sanaakaan kahteen viikoon ylen kanavilla
  näistä uusista tapauksista se ihmetytää tosiaan

  ja se että he tekevät mielumin näitä mamu sääli juttuja

  kuin olisivat kiinostuneita oulun lapsi uhrien perheiden mietteistä

  iäidin tse muha yrityksiä tuperkuloosia kirkon näisen adresiin linkki

  tuliko suomalainen huono syylinen olo

  että et kunnioita ihmisoikeuksia ja olet suvaitsemato kusipää

  mamu äidin itse murha yritykset ovat sinuin

  juuri sinun ylen jutun lukijan vika suomalainen tavis

  no sehän tämän yle toimiajan jutun tekijän tarkoitus juuri on aiheyta syylisyyden huonon oman tunnon tuskia miten me voimme olakin näin julmiä mamuja kohtaan

  hävetkää suomen maahan muutosta laki pykälistä vastaavat virkamiehet hyi teitä ihmis hirviöitä hyi hyi

  T- ylen ihmisoikeus stop deporation ryhmään kuuluva ääri vasuri ylen extreme suvakki toimitaja
  jutun ehkä valheelisen sadun **käsikirjoittaja **dramaturki puvustaja ja vielä lavastajakin

  muttta mutta ei mene läpi vitut siitä siinähän vapisee

  11
  3
  1. uskomatonta mutta totta.. mikä helvetin hulluus tai sairaus (feminismi?)voi olla että suomalainen ei voi olla suomen asialla vaan vihaa meidän rakasta isänmaatamme ja sen historiaa… miksi nykyajan viher vasemmisto vihaa niin paljon meitä jotka haluamme olla suomalaisia , emmekä yön timppoja tai karva kämmeniä? olemme omilla iso ja vanhemmillamme verellä ja uskomattomalla vaivalla rekentaneet itsenäisen suomen, ja nyt pitäisi antaa kaikille yön timoille /karvar. minkä olemme ……….ei riitä sanat…. hävettää jo isänmaan puollesta…….

   25
   1. Yksi selittävä tekijä: Frankfurtin koulu.
    Valtamedia ja Hollywood heijastelee monin paikoin tuon oppilaitoksen arvoja.
    Mikäli vuosikymmenestä toiseen media toitottaa että me olemme pahoja ihmisiä, joiden tulee lakata olemasta niin kyllähän tuo viesti aikaa myöten tepsii ainakin osaan ihmisistä. Kulttuurimarxismin syvä ydin on että emme koe yhteiskuntaamme/kulttuuriamme minkään arvoiseksi, jolloin tie (((marxilaiselle))) vallankumoukselle on valmis.

    10
 7. Sukurutsattu sukurutsari shamina menee kohti kamina niin, ku apina sukurutsattuine jälkikasvuineen vaan!

  21
  1
 8. Terroristijärjestöön kuulunut henkilö, joka on aktiivisesti toiminut sotatoimialueella ei voi olla vapaa pakenemaan rikosvastuitaan toiseen maahan. Paluuta yrittävät tulee palauttaa maahan jossa heitä voidaan syyttää sotarikoksistaan (tässä tapauksessa Syyria) kenttäoikeudessa ja tuomita tarvittaessa teloitettavaksi (sotatoimet vielä jatkuvat, eli kenttäoikeus ihan ok). Shamina on kuulunut Isis-joukkojen naiskuria ylläpitävään ”poliisiin” jonka keinovalikoimaa ovat olleet ruoskinnat, pieksämiset ja ”lopputuomioina” kivitykset. Jos sattuu kohdalle vanhaislamilainen kenttätuomari niin Shamu voisi päästä kokeilemaan sitä kivihippaa sieltä toiselta puolelta.

  33
 9. Voih, mustakaapu itkee lämmintä itkua kun pitääkin päästä pois ”paratiisista”. Yhyy. Sitä saa, mitä tilaa…

  38
 10. Sukhsikoohon vaan vithuhun ja pysykhön siellä.

  19
 11. Joko nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista ulisevat rasmuksen läskit mädättäjähuorat ovat pitäneet meillä on unelma konsertteja ja marsseja tuon muslimipaskan puolesta???Ai eivätkö ole?No kuinkas nyt sillätavoin?Eikö muslimipaska keitäkään niin hyvää riisiä nyt kun se ei olekaan ihq pikku pallero?????

  21
  1
 12. Jos kaikki maat olisivat alusta pitäen sopineet kovan ja yhtenäisen linjan tälle touhulle olisi moni pöljä jättänyt matkustamatta eikä kukaan olisi tullut takaisin. Ruotsissa palanneita ei ole edes vangittu ja tuomittu vaan he saavat dallailla ja propagoida rauhassa. Göteborgin kaupunkikin, esim., lähettää sossutädin heitä jututtamaan mutta vain ja ainoastaan jos he suvaitsevat ottaa tädin vastaan. Ei ole pakko.

  PS Sanoihan Mehmet Kaplan (MP) että nämä ovat verrattavissa Talvisotaan lähteneisiin ruotsalaisiin vapaaehtoisiin. Ei yhtään pahempia. Normikansalaisia siis.

 13. Tuokin kurahaara olisi joutanut kuolla siellä minne menikin. Minulta ei löydy pätkääkään empatiaa noita murhaaja-akkoja kohtaan.
  Ihan hyvä vaan jos aivopestyt kakaratkin kuolevat, nehän pelailevat päillä fudista siellä unelmien kalifaatissa.
  Kuula kalloon jokaiselle ISIS:n jäsenelle. Jos saan luvan niin voin hoitaa homman. Vesikauhuinen elukka lopetetaan ja sama pätee hulluihin ihmisiin.
  Saattaa kuulostaa raakamaiselta mutta noita elukoita vastaan ei vaan pärjätä ilman kovia otteita.
  Siksi olen sitä mieltä, että ihan jokainen hengiltä.

  19

Comments are closed.