Etnofutur osa 2/2

Tauon jälkeen jatkuu.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Etnofutur osa 2/2

 1. Päivän ohjelmasta johtuen en ehtinyt katsoa kaikkia puheita, mutta esimerkiksi Hännikäisen puhe ja juuri menossa oleva Greg Johnsonin puhe on täyttä rautaa!

  Pitää katsoa koko konferenssi kokonaan myöhemmin oikein ajatuksen kanssa! Suosittelen samaa myös kaikille muillekin!

  Suuret kiitokset järjestäjille, osallistujille, yleisölle ja kuvaajille taas kerran! Lisää näitä!

 2. Keskustan mielipuoliset visiot tulevaisuudesta *tuhovat tämän maan lopulisesti* halpatyöläis reservineen afrikasta ja lähi idän rajat auki politiikalaan sanoo:

  Keskustan varapuheenjohtajan
  Annika Saarikko: ”Järjetön tilanne” – työperäinen maahanmuutto avattava
  hän ei vlitä ton taivaalista siitä mitäse aiheutaa suomalaislle työhakiöile suomalaiseelle yhteiskunalle
  hän haluaa luoda suomeen ulkomaalaistaustaisten halpatyömarkkinat aivot narikassa
  Samalla hän kertoo avoimesti ilman estoja
  mihin tämä Keskustan mijardien lapaaminen mamuille ja heidän suvaitevaisuus perustuu
  rajat auki lähi idästä afrikaan suomeen Hlpa työvoimaa ahneile maximi voitto yritäjille suomalaiste veron maksajien kustantamana vastikeelinen soisaaliturva työtä vastaan
  siis taustalla on luoda suomeen keskustan prioriteein halpatyömarkkinat
  potkimalla suomalaita työntekijää päähän korvaamalla heidät kielitaidotomilla matuilla
  jopa kalliisti koulutetut suomalaiset lähi hoitajat ymm.siis kaikki alat
  Keskustan varapuheenjohtaja, peruspalveluministeri Annika Saarikko vaatii Suomea ja koko Eurooppaa yhdessä ratkaisemaan työperäisen maahanmuuton esteet. Hänestä voimavaroja kuluu väärään paikkaan, kun työikäiset ihmiset hakevat parempaa tulevaisuutta turvapaikkajärjestelmän kautta.

  – Olemme järjettömässä tilanteessa, jossa paremman elämän toivossa uutta tietä etsivät nuoret miehet Afrikasta – tai muista maista kauempaa kuin Euroopasta – etsivät toivoa ja mahdollisuutta turvapaikkajärjestelmän kautta. Kulutamme voimavaroja torppaamalla heidän pyrkimyksiään, vaikka tiedämme, että töitä täällä kyllä olisi, Saarikko sanoo Verkkouutisten vaalipodcastissa.

  Saarikon mukaan ongelmaan olisi löydettävä eurooppalaiset ratkaisut.

  – Jos pitäisi nimetä yksi eurooppalaisen yhteisen päätöksenteon tavoite, niin se olisi, että Eurooppa kykenisi yhteisesti ratkaisemaan maahanmuuttojärjestelmänsä niin, että työperäinen maahanmuutto olisi aidosti mahdollista.

  Saarikko muistuttaa, että esimerkiksi Suomessa tarvitaan tuhansia uusia hoitajia, kun vanhusväestön osuus kasvaa. Hänen mukaansa yhtälö ei ratkea Suomessa oman väestön voimin, vaan tarvitaan ulkomaista työvoimaa.

  Keskusta on Saarikon mukaan valmis poistamaan työvoiman tarveharkinnan, eli järjestelmän, jossa työvoimaviranomaiset arvioivat, onko ulkomaiselle työvoimalle tarvetta sen sijaan, että yritykset voisivat ottaa haluamansa ulkomaisen työntekijän. Hän ymmärtää, että riskit ovat olemassa, mutta pitää niitä selvästi liioiteltuina. Esimerkiksi ay-liike vastustaa tarveharkinnan poistamista.

  – On riski, että heidän työehtojaan poljetaan ja sitä kautta rakennetaan kaksia pelisääntöjä, mutta se ei käy. Työperäisen maahanmuuton ilmiö tarkoittaa, että tullaan osaksi suomalaista työelämää, sen pelisäännöillä.

  – Ei kai kukaan ole väittänyt, että ennemmin haluaa työllistää tänne ulkomaalaisia kuin omaa väkeä. Hoiva-alalla tällä tarkoitetaan vaikkapa sitä, että kun niin iso joukko eläköityy ja tarve hoivalle kasvaa, niin yhtälö on yhteensovittamaton meidän omin voimavaroin, Saarikko sanoo.

  Annika Saarikon podcast tallennettiin 13. helmikuuta. Kahtena edellisenä sunnuntaina äänessä olivat kokoomuksen Petteri Orpo ja SDP:n Ville Skinnari.
  miten helvetissä suomessa voi ola tälläisiä
  oman maansa kansalaisten tulevaisuudesta täysin valinpitämättömiä
  korvataan heidät afrikallaisilla halpatyöläisilä idiooteja vallassa
  kuviteleeko sarikko että lähi idän mamu haveilee hoitavansa suomalaisia mummoja jollain sosiaaliturvalla vastikelisessa työtömyysturva mallissa
  sen vastikeelisen työtömyysturvantulevan lainsäädännän tarkoitus peränkin
  han taisi vahikossa möläytää
  mamu tökäreilä töihin
  kuka ne mamun tökärit PALKAN KORVIKE vanhus hoitajana maksaa
  Annika Saarikko: KESKUSTA

  2
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.