Tanska hyväksyi lakipaketin maahanmuuton tiukentamisesta

Tanskan hallitus hyväksyi torstai-iltana lakipaketin, jolla tiukennetaan ulkomaalaispolitiikkaa selvästi. Hallitus, Kansanpuolue ja Sosiaalidemokraatit äänestivtä lain puolesta.

Lakipaketin suurinta huomiota on saanut perustaa autiolle saarelle turvapaikanhakijoiden pakkopalautuskeskus. Turvapaikka-aktivistit ovat kritisoineet asiaa epähumaanina. Saari ei kuitenkaan ole autio siinä mielessä, että karkoitettavat majoitettaisiin risumajoihin vaan saarella on toiminut aiemmin tutkimuskeskus, joten siellä on infra ja rakennukset valmiina, jotka vain saneerataan uutta käyttöä varten.
Lakipaketin suurin painopiste onkin palautuksissa, ei integraatiossa. Kun Tanska katsoo, että jokin maa on muuttunut turvalliseksi, aletaan ko. maasta tulleita turvapaikanhakijoita palauttamaan takaisin. Seuraavaksi suureksi palautusryppääksi suunnitellaan mm. Syyriaa.
Niin ikään omatoimisille turvapaikanhakijoille ei jatkossa myönnetä kuin määräaikaisia lupia kerrallaan kunnes tilanne kotona rauhoittuu.
Niin ikään lakia tiukennetaan erilaisen valvonnan osalta. Tulija, jolla on esimerkiksi sotilastausta, joutuu erityiseen kontrolliin.
https://politiken.dk/indland/politik/art7051596/Folketinget-vedtager-udl%C3%A6ndingestramninger

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jrty

Sentään jossain on vielä aivojakin päättämässä asioista.

CopyCopy

Nyt kopio lakipaketista Suomeen koska meidän kykymme ei riitä tekemään näin mutkikkaita lakeja.

rocky

Ahvenanmaassa meillä olisi jo saarikin valmiina.

Rami Routa

Sen ny jumalauta tarvi olla kovin suuri saari..ulkosaaristossa riittää noita asumattomia 20-100 hehtaarin saaria vaikka kuinka paljon, sinne parakkileiri on helppo pystyttää..talvellakin aika leutoa meren länpöä tasoittavan vaikutuksen takia

Automies

Suomen saaristossahan on vaikka kuinka paljon tyhjillään olevia pieniä kyliä ja jopa entisiä sotilastukikohtia infroineen ja valmiine rakennuksineen sekä systeemeineen.
Osan omistaa jo valmiiksi valtio?
Eli puitteet ovat jo olemassa ja ainoa mikä on tiellä on lainsäädäntö jota pitäisi uudistaa Tanskan mallin mukaisesti. Ainoa porukka joka puolestaan saa tämän aikaiseksi on PS koska muita varteenotettavia kilpailijoita samalla agendalla ei heillä ole.
Onneksi edessä on eduskuntavaalit, en pidätä hengitystäni odottaessani ihmettä mutta katsotaan nyt josko porukalla edes osalta leikkaisi sen verran että tajuaisivat tarttua tilaisuuteen ja äänestää vaihteeksi tulevaisuuden turvaamisen pohjalta?

Pinlaareni

Kuinkahan kauan menee, ennen kuin jokin ruåtsalaisministereistä alkaa ulisemaan Tanskan politiikkaa vastaan?

Hauki

Suomalaiset demarithan ilmoittivat jo etteivät ole samoilla linjoilla tanskalaisten demarien kanssa maahanmuuttokysymyksissä.

Sellainen on SDP

SDP:hän on ilmoittanut linjakseen tavallisen valkoisen suomalaisen elämän vaikeutamisen ja lopulta lahtauksen.

Ihmetellä täytyy

1918 taitaa velvoittaa SDP:tä.
Puolue, joka vastusti Suomen itsenäistymistä (ks.wikipedia).
Puolue, joka aloitti Suomen sisällissodan.
Ja jotkut vielä äänestävät näitä koijjaamoita…

Anonymous

It is about time .If viirus spreads to much , will be to late .

pensavero ylös vihreät yhteydet

Valitettavasti Tanskassa ei ymmärretä monikulttuurista rikkautta.

toni lajos

Rinne ilmoitti olevansa valmis pääministeriksi jo ennen vaaleja, jonka jälkeen voimme tiukennukset täällä unohtaa, voi..voi

kanander

Rinteen kunto tuskin kestää vaalikamppailun viime viikoja, hallitusneuvotteluja ja toimimista EU:n puheenjohtajamaan pääministerinä. Silloin tilalle tulee Sanna Marin (sd). Vain Rinteen romahtaminen tv:n vaalikeskustelussa voi estää demarien vaalivoiton. Ei tule Tanskan mallia Suomeen.

Pena

Hyvä Tanska! Parempi herätä myöhään kuin ei koskaan. Tästä Suomelle hyvä tekosyy tehdä sama, Suomi kun on silleen jännä että esitetään kovaa jätkää mutta oikeasti ollaan paskat housussa-mammareita jotka ei uskalla tehdä YHTÄÄN MITÄÄN ellei joku muu tee ekana. Koko ”turvapaikka” on päivänselvä asia: okei, sun himassa on vaikeeta nyt. Saat olla täällä kunnes himassas on taas turvallista. Kaikki Syyrialaiset, Irakilaiset ja Afghanistanilaiset mm Suomesta kotiin nyt. Myös ne jotka tulivat 20 vuotta sitten. ”mutku mul on tääl kivaa ja kavereita, ja sossu maksaa mulle kaiken” ei riitä perusteluksi miksi et menisi omaan kotiisi. Jos välttämättä haluat jatkaa loisimista, varastelua, valehtelua, raiskaamista ja murhaamista ehdotan sinulle RUOTSIA. Siellä menee kaikki tuo sinun puuhastelu läpi helposti vielä. Mutta täältä sinä lähdet, usko pois.

fatwantarkistaja

Kumosit omat väitteesi. Toivottavasti oikeassa järjestyksessä, siitä yläpeukku.

todella outoa

no vittu sehän on täysin oikeen! viimevuosina ollu niinku automaattisesti se ajatus ainaki valhesuvakeilla,että jos tänne tullaan PAKOLAISENA ni ikinä ei tarvi takas mennä.mitä vittua jos maa rauhottuu ni takas vaa ja heti

Hannele Korpela

No voi voi, kun juuri luin iltalehdestä, että Perussuomalaisten toinen vaalikärki on maahanmuutto, eivätkä kuulemma huomioi kansainvälisiä lakeja. Ihmettelen siis vaan kovin, että mitähän ne kansainväliset lait ja sopimukset nyt sanoo tästä Tanskan päätöksestä. Voisin kuvitella niiden koskevan Tanskaa yhtälailla kuin Suomeakin. Laitoin kyllä iltalehteen kommentin, Orpon kalavaleesta, kun oli sisäministerinä ja jonka sitten pyörsi tässä taannoin, oliko nyt viime vai toissa vuonna. Ja Sipilähän teki saman perässä. Tällä menolla media saa pyöriä kuin hyrrä kansainvälisten lakien ja sopimusten kanssa.

Qroquius Kad

Kas kun niitä ”kansainvälisiä sopimuksia ja säädöksiä”, joihin eliittimme papukaijamaisesti vetoaa ei ole koskaan ollut olemassakaan.
Koko nykyhärdelli johtuu päinvastoin juuri ja nimenomaan siitä, että olemassaolevia pakolaisuutta ja siirtolaisuutta koskevia kansainvälisiä sopimuksia ja säädöksiä EI OLE noudatettu.

Urho Kekkonen

Jos ministeri miettisi kansan eduksi sanoisi hän miettimättä: ”vitut noista sopimuksista. Nyt tehdään asiat järjenmukaisesti ja mietitään noita mahdollisia sopimuksia myöhemmin.”
Alkaen siis Orposta vuonna 2015.
Tavallaan nämä Orpot sun muut itse asiassa ovat rikkoneet näitä Dublin-sopimuksia ja mitä niitä nyt on. Tai jos ei rikkonut, niin ei ainakaan tulkinnut niitä kansalaisten edun mukaisesti.
Missä vaiheessa meiltä kysyttiin haluammeko 35 000 partalasta maahan?
Tämä on yleisesti ottaen todella merkittävä tapahtuma koko Suomen historiassa.
En siedä näitä tulokkaita mutta on lähes pakko inhota enemmän meidän poliitikkoja ja valtamediaa jotka mahdollistivat tämän katastroofin.

Anonymous

suomessa karkoitukset voisi aloittaa vaikka hususta,ei tartte viedä edes mihinkään saareen riittää että lähtee,moni rasisti olisi iloinen.

Särmääjä

Hienoa Tanska! Kyllä ollaan Suomessa kaukana tollasista perusasioista.

Rami Routa

HS-Hullujen Sanomat väitti että saarella TEHDÄÄN jotain viruskokeita..siis preesenssissä…Sitten on tosiaan tämä väite että saari on ”autio”..jos se on autio, niin ketkä niitä virusihmiskokeita siel sit tekee? hahah
Plus..jos se oliskin ”autio” niin sithän se ei ole autio, kun sinne majoitetaan rättipäitä, vai mitä?

Beldar

Jotain kokeita siellä on tehty.
Toivottavasti perunaruttotestejä ja kaiken maailman kaasutestejä itsekuolemista ja kaikki pullot jätetty sinne uusien asukkaiden suureksi iloksi.

Anonymous

joh…SS Dannemark tekee pernaruttokokeita…ja poloiset matut asutetaan fasistiselle saarelle

fatwantarkistaja

”Meillä on tilaa” luki L. Anderssonin pitelemässä kivakyltissä. Hieman ristiriitaista, ettei sinne tilaan nyt saisikaan sijoittaa muslimeja. Päinvastoin, hyödyttömät luodot tulee täyttää ääriään myöten ählyillä. Jos väki loppuu kesken, jäädään odottelemaan uutta vyöryä.

Rami Routa

Nih..saari ei saisi olla autio..ennen matu asuttamista, eihän se käy jos ei ole pikkutyttöjä raiskattaviksi

Safari

Afrikassa on paljon salametsästystä. Löytyyköhän jossain vaiheessa Tanskassa joku ”hysh-hysh-klubi”, joka tarjoaa oikein orgasmista metsästystä?

Qroquius Kad

Ehkäpä. Onhan naapurimaa Ruotsissakin ollut jo kaksikin yksinharrastelijaa:
https://fi.wikipedia.org/wiki/John_Ausonius
https://fi.wikipedia.org/wiki/Malm%C3%B6n_ampumasarja
Eikä tällaisen metsästyseuran ideakaan olisi mitenkään uusi:
http://www.leffatykki.com/elokuva/zaroffin-koirat

Rasittava Tyyppi

Löveeni oli tässä männäpäivänä puhunut EU- konferenssissä että nyt pitää kaikkien Euroopan sosdemien mennä yhteen ja yhteisenä rintamalla taistella populismia ja ”äärioikeistolaisuutta” vastaan.
unvis.is/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ddVnVJ/lofven-hoppas-stoppa-populismen-i-eu

Korjaus

unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ddVnVJ/lofven-hoppas-stoppa-populismen-i-eu