Eesti iseseisvuspäev – Viron itsenäisyyspäivä oli taas jättimenestys

Viron itsenäisyyspäivän 24. helmikuuta suosio oli taas takuuvarmaa tykitystä. Paikalla Vapauden aukiolla Tallinnassa, josta perinteinnen kulkue lähti liikkeelle, oli vähintään 3 000 osallistujaa.

Kulkue kiersi vanhaa kaupunkia ja palasi takaisin Vapauden aukiolle Tallinnan keskustaan. Paikalla oli tuhansia naisia, lapsia ja miehiä. Joukossa kulki jopa mukana vanhoja mummoja, jotka huusivat ”Eesti eest”. Sen voisi suomentaa Eesti eestiläisille. Nuoret lapsukaiset, vanhukset ja kaikenikäiset kulkivat rinta rinnan osoittaen sitä, että he ovat virolaisia.

Tilaisuuden aikana tuli esille vain pieni eriävä mielipideryhmittymä, joka antoi ymmärtää, että Viro on rasistinen maa. Yleisesti ottaen tuhansista ihmisistä koostunut joukko oli yksimielinen: ”Eesti eest”.

Soihtukulkueen aikan juttelimme kymmenien virolaisten kanssa ja oli sykähdyttävää huomata kuinka yhtenäinen viron kansa on. Ihmiset mm. kertoivat hyvin suorasanaisesti sen, että eivät halua samanlaista kehitystä kuin Suomessa on tapahtunut. Tallinnaan ei haluta sellaisia ghettoja kuin ollaan nähty Ruotsissa ja jollaisia on kehittymässä Suomeen. Jotkin virolaiset olivat hyvinkin päättäväisiä, että Ouluun saatua kehitystä ei tule ikinä saatavan Viroon. Ja jos sellainen olisi tulossa, se kyllä osataan lopettaa.

Monokulttuurin työryhmä kiittää kaikkia virolaisia avustajiamme ja tukijoitamme. Saimme taas kerran huomata kuinka hieno on olla naapurimaassa vieraana ja huomata, että MEITÄ kuten TEITÄ ei tarvitse kotouttaa. ME olemme miehiä, emme lampaita.

Alla Monokulttuurin koko video.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Eesti iseseisvuspäev – Viron itsenäisyyspäivä oli taas jättimenestys

 1. Onneksi Eu pakottaa Vironkin muuttamaan muukalaiskammoista politiikkaansa ja Tallinnasta(kin) tulee värisevän monikulttuurinen.

  4
  37
 2. meinaatko että tallinnasta tulisi samanlainen paskapaikka mitä ovat esim.tukholma ja målmö

  36
  1. Helsingistä ainakin tulee. Sen varmistaa debiilit helsinkiläiset itse äänestämällä Vihreitä.

   48
   1
   1. Tuo tosiasia on ikävä myöntää, mutta Helsinki on esim. kulttuurielämän keskus ja yliopistokaupunki, jossa sijaitsevat mm. YLE:n ja Sodoma OY:n pääpaikat, jotka kaikki imuroivat heikompaa ainesta muualta maasta. Jopa ulkomailta,

    On täysin mahdollista, että jopa suurin osa suvakkipuolueita äänestävistä ei ole alun perin helsinkiläisiä. Lisäksi on tietenkin turha luulla, että Helsingin ongelmat koskevat vain Helsinkiä. Kyllä kaikki muutkin suomalaiset niistä maksavat, tavalla tai toisella.

    Virolaisilla on se siunaus, että heistä lukemattomat ovat työskennelleet Suomessa, lukeneet lehtiä ja nähneet elämää slummiutuvissa lähiössä, joten uskon, että viesti monikulttuurista kyllä kulkee etelänaapuriin tehokkaasti.

    Jossain vaiheessa globalistit ja EU-federalistit kääntävät taakanjakonsa myös Viroon ja pidän mm. Paven kaltaisia henkilöitä vastuullisina siitä, että valmistelevat maata tulevaan massiiviseen propaganda- ja talouskiristyspelotteluun.

    23
    1
    1. Ovat Suomalaisetkin katselleet tuota Ruotsin kehitystä. Ero on siinä että Eestiläiset ottavat opiksi, Suomalaiset poliitikot eivät näytä oppivan miträän vaikka länsirajalla tapahtuisi mitä vain.

     26
     1. ”Suomalaiset poliitikot eivät näytä oppivan mitään vaikka länsirajalla tapahtuisi mitä vain.”
      – Suomalaiset äänestäjät eivät näytä oppivan mitään. Kokoomus, Kepu, SDP ja Vasemmistoliitto ovat muinoin olleet suomalaisten asialla(osa työväen, osa työnantajien) mutta nykyään kaikki edellämainitut ajavat Suomen tuhoa. Ikävä kyllä suurin osa suomalaisista mieluummin painaa pään pensaaseen ja kuvittelee että ainoa uhka Suomelle on Venäjä.

      12
    2. Tietenkin Suomessa tulee noita slummeja kun sinne änkee noita juoppoja virolaisia.
     Muuten aika mielenkiintoinen tuo raiskaustilasto joka oli julki tuossa joku aika sitten. Siinä kävi ilmi että virolaiset raiskaa suomessa yli kaksi kertaa enemmän kuin esim. somalialaiset…hmm varmaan pitäisi heittää kaikki lahden toiselle puolen.

   1. Kirjoitit että virolaiset raiskaa enemmän kuin somalit Suomessa. Missä se tilasto on?

 3. hipteri toimitajien pölkypyörän ventiilit vuotavat *vertauskuva heidän aivotoimintaansa* sanoo:

  Suomen ei

  kun luulisi että suomen valtamedsian toimittajat olisivat pahoilaan
  ja antaisivat tukensa näille oulun matujen peheille ja niille mamu pedareiden uhreille

  he tekevätkin joka päivä Mikriä arvostelevia pakkopalautusten
  umpi poliitisia *yritys vaikutaa* niiden toteutamisen esto juttuja YLE

  tai he sahuavat kaikkien muiden maiden pedofilien uhreista kuin
  oman maansa mamujen uhreista

  Ja vaittavat pokana Ettei islamin kulturilla ole osuutta asiaan HS
  Välitämättä tuon taivaliista Supon Tilastoista

  ja samalla he alkavat syylistämän suomalaisia pedofiili kultturiksi jutuisaan

  ne jutut aiheesta oulu tapausten jälkeen
  he valtamedia eivät uutisoi oulusta vain enään mitään

  kaikesta muusta aiheeseen liityvästä kyllä
  joka tietysti koskee vain kantaväestöön liittyvää pedofiliaa meidän tekemänä

  mamujen tekeminä hys hys

  Kiitos vaan puna vihet vasuri extreme epä kansalismieliset toimittajat

  teidän paikanne omasta mielestä ei ole suomi vaan joku islamistinen valtio

  tai muuttakaa ruotsiin

  heitähän he enemän ihailevat turvapaikahakija ihania *nuhteetomia* muslmi miehiä

  kuin omaa kansaansa ja kultuuria ja euroopalaisia arvoja

  Esim jos me olisime islamin uskoisia
  kaikki meidän heavy muusikkomme olisivat hengen vaarassa
  islam lain sharia vainojen takia esim *suvaitsevasti * kuulostaako sairaalata

  mutta tämä on arkea lähi idässä fakta

  suomen euroviisu edustaja kyllä valitiin kuin jossain diktattuuri valtiossa

  jossa valtamedia 5 lemmikkki viihde kultuuri toimitajaa päättää asioista

  5 miljoonan ihmisen puolesta suomen kansan puolesta asioista

  mistä heidän pitää valita ilman muita vaihtoehtoja kuin toimitajien vaihtoehto suosikki

  eli yhden idologian vaihtoehdon 3 Sta eri variaatioista

  yhden vaihtoehdon kaytäntöön panosta *kuka on se oikea ja kuka tulee vastaa *

  siihen saa ottaa kantaa *vertauskuva *politiikaan *

  eli valtamedioiden toimittajien ihanne
  poliitisen ihanne järjestelmän vertauskuva

  mitä ihmettä sehän on selkeästi yksipuolue järjestelmä diktatuurin moderni versio
  ilman kansan mielipidettä demokraatisia vaaleja
  late kahvilla joka on haettu kävellen

  koska hipsteri valtamedian toimittaja fasistin
  omaa kansansa polarisoivan tahalaan vihreästi
  pyörän kumeista ventiilit vuotavat ja ne ovat tyhjät

  Ps Minkä takia Ruotsin Talous Sakkaa Mikä siihen voisi olla syynä

  Kertokaa oma mielipide asiaan omani olen jo muodostanut ja se liityy MA….hin

  turismin romahdus ruotsin huonon maineen väkivallan kranaateja kadulla pelo takia

  ehkä sijoitajatkin jo karsastavat ruotsin tulevaisuuden näkymiä

  ensimäisena islamlaisena euroopan maana

  verraten sitä lähi idän uskon sotien runtelemiein talouden ja innovaatioiden

  fiksujen ihmisten niiden maiden *lakina islamin innovaatinen
  posittiivisen talous kehityksen jumala uskonto* valintoihin

  talous ihme maihin lähi idässä ja heidän tulevaisuutensa näkymiin

  Näkymä

  Maailman pyhin kaupunki Jerusalem on tuhottu täydellisesti lukuisia kertoja,

  ***mutta aina se on noussut tuhkasta kuin feeniks-lintu.***

  Jerusalem on maailman kuuluisin kaupunki Rooman ohella. Usein sen historiasta tunnetaan Raamatun tapahtumat, nykyaika tai ristiretket. Mutta Jerusalemin historia on paljon rikkaampi. Tämän todistaa juuri suomeksi ilmestynyt Simon Sebag Montefioren jykevä teos Jerusalem – Kaupungin elämänkerta.

  Jerusalemin historian kautta voi myös yrittää ymmärtää tätä päivää.

  ***Kun alueella ei ole ollut kunnon rauhaa kolmeen tuhanteen vuoteen,

  ***JA SE SYY ……islam VS kristityt ja kuka hävisi

  niin kuinka tilanne voisi muuttua muutamassa vuodessa tai edes vuosisadassa.

  Tiedän vasureiden kansan uutiset

  mutta he kertovat Islamista ja sen väkivaltaisesta noususta kähi idässa tässä jutussa rehelisesti
  tai ylipäätään lähi idän historiasta

  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/2770436-jerusalem-kolmen-uskonnon-pyha-kaupunki

  1
  8
 4. Eest tarkoittaa suomeksi puolesta eli kylteissä lukee Viron puolesta. Virossa saa vapaasti juhlia itsenäisyyttä marssimalla. Missään ei kukaan huuda natsia.

  Presidentti korosti puheessaan torilla, kuinka tärkeää on, että heillä on liittolaisia. Paikalla oli myös Naton joukkoja. Jos jotain sattuu, meillä ei ole ketään. Suomettuneisuus näkyy siinä, että meillä yhä vielä vastustetaan Natoon liittymistä, vaikka jokaisen pitäisi ymmärtää, että yksin emme pärjää.

  14
  6
  1. Ketäs vastaan ajattelit käynistää liikekannallepanon? … jos Nato kerta on niin suuri ja mahtava niin miksi Suomea edellytetään puolustamaan mm. Viron ilmatilaa jos kriisi käy, siis suuren mahtavan Nato-maan ilmatilaa? Kai se Nato nyt edes nykyiset omansa hoitaa jos kerta meinaat että sotivat Suomenkin puolesta mennen tullen kaikki kahinat kunhan vain liityttäisiin.

   Ajattelusi on kaikin puolin naivi eikä sen realisoituminen tulisi antamaan muuta rauhaa kuin kaltaistesi panikoivien pienissä mielissä.

   9
   3
   1. Ei kukaan edellytä Suomen puolustavan Viron ilmatilaa. Keksit ihan omia uhkakuvia.

    Naton 5 artiklan mukaan hyökkäys mihin tahansa Nato-maahan katsotaan hyökkäykseksi kaikkia vastaan. Jos Suomea vastaan hyökätään, vastalauseita kyllä kuullaan, mutta minkäänlaista apua ei tule. Venäjä uskalsi miehittää Krimin, koska Ukraina ei kuulu Natoon. Pakotteita perustettiin mutta mitään ne eivät hyödyttäneet. Krimin yhdistää Venäjään uusi silta ja rautatietä suunnitellaan.

    Jos Venäjä halutaan pois Krimiltä, sitä vastaan pitää alkaa sota ja sitä ei kukaan halua. Aikanaan Neuvostoliitto miehitti Baltian eikä kukaan auttanut niitä. Nyt kaikki Baltian maat kuuluvat Natoon eikä tällainen enää olisi mahdollista.

    7
    1
 5. ”ME olemme miehiä, emme lampaita”..Siinä taas Virolaisten ylimielisyys hyvin esille, vai miehiä, joka on iso ryhmä joka tekee rikoksia suomessa, oma maansa kun on niin köyhä ja paska että sieltä ei löydy mitään varastettevaa.

  3
  17
   1. Mikä kohta oli muka valetta, virolaiset on heti venäläisten jälkeen suurin ulkomaalaisryhmä joka tekee rikoksia tässä maassa.
    Maa joka varasti jopa suomen kansallislaulun.
    Ite en helvetti sulata yhtäkään ulkomaalaisrikollista, niitä paskoja on tarpeeksi jo kantaväestössä, lisää ei tarvita.

    5
    6
    1. Kantaväestön ulkomaalaisrikolliset?

     Miksi juuri eestiläisiä, eikä esim vanuatulaisia? Onko kyseessä salaliitto? Kuka murtaisi koodin?

     Kerro vielä, hiekoitetaanko teitä, niin kerron toisen nimimerkkisi.

  1. Mielipiteestäsi ei näemmä tykätä mutta totta on että Ruotsissa ainakin eestiläiset, latvialaiser, liettualaiset ja puolalaiset käyvät varsinkn varkaissa. Näin se on aina ollut, jo vuosikymmeniä.

   7
   5
   1. No, mitkäs siellä nykyään polttelee ja ryöstää omaisuutta? Taitaa olla jotkin muut.

    3
    2
  1. Olisi mielenkintoista saada tietää vuoden 2018 raiskaukset ja tapot

   a/ Tukholmassa
   b/ Helsingissä
   c/ Turussa
   d/ Tallinnassa

   Ja montako niistä oli ulkomaalaistaustaisen tekemiä?
   (tekijä itse matu tai molemmat tai vanhemmat tai isovanhemmat matuja)

   14
 6. Jostakin syystä kiintiöpakolaiset eivät tykkää Virosta, suurin osa ovat lähteneet kuulemma pois. Tietääkö joku miksi?

  16
  1. Discorahaa ei anneta riittävästi ja Puuro on pahempaa. Ja siellä pitää vielä tehdä Töitäkin.

 7. Ruotsalaisnuoret eivät tunne mitään tarvetta hengailla eritrealaisten ja sudanilaisten 20-30- vuotiaitten turhisäijien kanssa, ainoat jotka ovat täpinöissään ovat keski-iän ylittäneet suvakkitädit Punaisen Ristin ohjauksessa (NVP 24.2):

  ””Integration i det
  svenska samhället?”
  INSÄNDARE 14:10 | 24 februari 2019 ”Hur ska killarna jag pratar med på språkkaféet integreras?”
  Jag tillhör det stora gäng av ”tanter” i övre medelåldern, oftast pensionärer, som deltar i språkkaféet på Gustavsbergs bibliotek på torsdagarna i Röda korsets regi. (Språkkaféer finns för övrigt på flera håll i Värmdö)

  Vi har flera torsdagar träffat ett gäng killar, ålder 20-30-årsåldern från Eritrea och Sudan, boende på en förläggning i Mölnvik. Fantastiska killar, och de vill verkligen alla integreras! Men hur ska det gå till?
  En eftermiddag i veckan träffas vi på biblioteket, sedan går killarna i skolan (hur många dagar vet jag faktiskt inte) men finns där några ungdomar för dem att prata svenska med? Hur mycket tar lärarna initiativ att ”sammanföra” dem med svenska ungdomar? De har själva försökt med både kontakt via nätet, och Gurraberg (men där är de ju för ”gamla”). De har dessutom upplevt att svenska killar är ”ointresserade”, eller bara blyga? Hemma på förläggningen umgås de med varandra och spelar kort. Pratar tigrinska!

  En idé: Har du ungdomar hemma, som skulle vilja prata med dessa killar — bjud hem dem på middag! Eller om du själv är i mer ”passande” ålder, kom till biblioteket någon torsdagseftermiddag och träffa killarna.
  Visst har vi väldigt trevligt när vi pratar med killarna, men hur ska de integreras?

  Helena Skagerberg
  Röda korset”

  1. Fantastiska killar! F-a-n-t-a-s-t-is-k-a!! Ihquja poikii! Aaaaaahh!!

   Tykkää Helenat. Ja SPR. Ja Aino Pennanen. Ja ehkä ihan vähän tykkää myös Sunniva Drake? : )

   Ei näillä naikkosilla korkea vaatimustaso ole ainakaan. Makunsa kullakin, mikäs siinä jos tykkää.

   Ihan pystyn näkemään, kun RHC-tanttojen silmät leviävät ihastuksesta kauas ulos päästä, kunhan vaan on exoottis – sexoottisesti oikean rotuinen pikku herra kohteena. Suorastaan jumala, jota voi (todellakin rasistsesti) palvoa, jumaloida ja näin ylentämällä alentaa.

 8. Virouskovaisille, katotaampa miten nokka pystyssä kävelevät rakkaanne jotka Suomalsia haukkuu lappaisi tuumaa siitä kun eu alkaa syytämään ulkomaalaispaskoa maahan oikein urakalla ja siihen ei mene enää kauaa, kohta nimittään eu syöpä kertoo kuinkan paljon läpsyttelijöitä maiden on otettava ja siinäpä viro kusee verta ja nokka alkaa rouikkumaan jalkovälissä.

  1. Kannattaa sitä alkusyyllistä eli EU:ta syyttää läpsyttelijöiden invaasiosta. Kannattaa katsoa omaa nokkaansa pidemmälle. Hyvinhän Viro on estänyt liiallisen määrän läpsyttelijöitä tulevan maahansa, toisin kuin täällä hölmölässä.

 9. Persekipuilevia viron peränimijöitä, Tekeekö kipeää että arvostan virolaisia ihan yhtä paljon mitä he Suomalaisia, mitäs jos sitten muuttasitte viroon pelkurikansan syliin.
  En paljoa anna muutenkaan arvoa heille jotka alkaa haukkumaan toisen kansan ihmisiä joiksikin perkeleen lampaiksi, suomen päättäjät niitä on, ei kansa.

 10. Virossa soihtukulkue on aina tuplasti isompi ja paljon paremmin järjestetty kun Suomessa. Täällä kokoonnutaan jossain hikisellä torilla, jaetaan kertakäyttösoihdut kouraan ja sitten marssitaan äkkiä niin neutraalisti kuin mahdollista melankolisesti hautausmaalle ennenkun soihdut palaa käteen.
  Virossa itsenäisyyspäivä on kansallistunnetta nostattava juhlallinen tilaisuus, jossa on myös musiikkia ja poliittisia puheita. Koko tapahtuma on rehdisti ja avoimesti poliittisen puolueen vetämä ja kansaa yhtyy tuhatpäin siihen mukaan. Suomessako tähän ei pystytä? Vaikka meillä kuinka onkin täällä viralliselta taholta vihamielinen ilmapiiri kansallismielisyyttä kohtaan, häiriköitä kadunvarsilla ja poliiseja satamäärin niin se ei silti estä tekemästä itse tapahtumasta hienompaa, näyttävämpää ja rohkeempaa. Niitä kynttilöitä voi viedä vaikka perheen ja ystävien kanssa hautausmaille, mutta kansanjuhlaa ja kansallistunteen nostatukseen tarvita paljon veljiä ja siskoja ympärille. Onko meissä miestä siihen? Rahaakin riittäisi eräällä puolueella yllinkyllin vaikka mihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.