Miljööpuolue: Turvapaikkamaahanmuuttoa tullaan helpottamaan

Ruotsin vihreiden Miljööpuolueen puhemies Rasmus Ling kirjoittaa Sydsvenskanin mielipiteessä, että maahanmuutto voi auttaa Ruotsia kehittymään entistä paremmaksi maaksi.

Ling kertaa, että yli 65 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa on paossa sotaa, vainoa ja kidutusta. Tämän takia maahanmuuttokysymys on tärkeää niin Ruotsissa kuin EU:ssa.
Lingin ensimmäinen teesi on se, että EU-maiden on tehtävä yhteistyötä ja saatavat sellaiset maat kuten Unkari, Puola, Romania ja muut maat kantamaan solidaarisesti vastuuta. Jos jokin maa kieltäytyy kantamasta vastuutaan pitää tällainen maa Lingin mukaan saattaa sanktion piiriin esimerkiksi sakko
– Turvapaikkaoikeus on perustavanlaatuinen ihmisoikeus, jota jokaisen EU-maan on kunnioitettava, Ling kirjoittaa.
Yhtenä teesinä Lingin pohdinnassa on parantaa turvapaikanhakijoiden vastaanottoa. Tulijat on saatava kotoutettua nopeammin ja perheenyhdistämistä on helpotettava.
– Huoli perheestä siellä jossain tekee vaikeaksi henkilön kotoutua Ruotsiin ja opetella kieltä.
Ling kirjoittaa niin ikään, että puolue aikoo hallituksessa ajaa eteenpäin voimakasta ilmastopolitiikkaa, JOKA sulkee rasismin kokonaan ulos. Hallituksen perustamisen ns. tammikuun sopimus onkin punainen lanka mitä tulee miljööpuolueeseen. Turvapaikkamaahanmuuttoa aiotaan helpottaa selvästi ja lakiin tulee uusia paranneltuja perusteita turvapaikkamaahanmuutolle.
– Humanitäärinen suojelu uudistetaan ja sen avulla aiotaan antaa yhä useammalle mahdollisuus jäädä Ruotsiin. Esimerkiksi vaikeasti sairas henkilö voi saada turvapaikan sairauden perusteella. Lisäksi henkilö, jolla on vahva side Ruotsiin, tulee saada automaattisesti turvapaikka.
Loppuun Ling siteeraa Maria Stenergardia:
– Ruotsi tarvitsee sairaanhoitajia, opettajia ja sosionomeja. Tämä tarkoittaa sitä, että me, jotka jo asumme täällä (Ruotsissa) pitää ottaa vakavasti niiden ihmisten olemassaolo, jotka Ruotsiin hakeutuvat.
https://www.sydsvenskan.se/2019-02-25/migrationen-kan-fortsatta-att-utveckla-sverige


Miljööpuolue istuu Ruotsin hallituksessa yhdessä sosiaalidemokraattien kanssa. Jotta tällainen hallitus on saatu aikaan tehtiin ns. tammikuun sopimus oppositio keskustan ja liberaalien kanssa. Keskusta vaatii, että maahan on saatava yhä enemmän turvapaikanhakijoita ja perheenyhdistämisiä on helpotettava.
Näin ollen on odotettavissa, että seuraavan neljän vuoden aikana tehdään uusia ennätyksiä tulijoiden määrässä.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Äijä

Kuvassa vasemmiston kansikuvapoika/nainen/henkilö Rasmus Ling. Ilmeisesti ihmisten ulkonäöstä VOI vetää johtopäätöksiä. Herra taivaan isä mikä suvakkinyhverö.comment image

rocky

Onko tuo edes mahdollista?Hennossa varressa kirahvin kaula joka huipentuu rantapalloon.Eihän ihmisen sydän ole kykenevä pumppaamaan riittävästi verta aivoihin kun matkaa päähän toista metriä.

-Beowolf-

Niinpä. Aivojen hapenpuute selittääkin hyvin kaverin logiikan ja ideat.

Vähän Norjalaista, loput Ruotsalaista

Ihka aito kuva itsemurhaa ja kansanmurhaa suunnitelevasta henkilöstä.

E-pilleri vettä tarjolla Ruotsissa

Nainen, jolla kasvaa parta.

El Comandante Cero

Ehkä meillä voitaisiin ottaa mallia Kiinasta järjestelmästä jonka esimerkiksi Saudi-Arabia on havainnut hyväksi ongelma muslimeille. Kunnostetaan vaikka Utöstä Vuoksenniska Oy vanhat kerrostalot tai vaihtoehtoisesti Raajajärvi tai lunastetaan Soklin alue. Rakennetaan Sateenkaari-karanteenikeskus, kerätään karkoitettavat ja erilaisiin järjestäytynyttä yhteiskuntaa ymmärtämättömät islaminuskoiset tai jotain muuta voodoota harjoittavat keppostelijat sinne. Uudelleenkoulutuksessa esim. Ngo-järjestöillä olisi tärkeä rooli, naisasialiike unioni voisi luennoida 6-8 tuntia pohjoismaisesta sukupuolineutraalin yhteiskunnan sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja maskuliinisesta toksisuudesta. Koulutus voisi kestää aiheittain 3-6 kk ja jos kieltäytyy niin lapiopelissä sarkaojan avaamista ja vikurilla sekä kirveellä polttopuun tekoa mistä viisi ensimmäistä mottia päivässä menee ylös pitoon. Ja haetaan hyväksyntä saudeilta niin kukaan ei voi syyttää mehmetin uskoisten kiusaamisesta. Tälle tulee tarvetta naapurimme väestörakenteen muutoksesta johtuen, skoone ja tukholman seutu muuttuvat libanonista tai beirutista enemmän gazan suuntaan. Ruotsin huoltovajeen paikkaajat tulevat olosuhteista missä dialogpolisen tai vakavapuhuttelut tarkoittavat porukan tappamista nauruun. Ruotsin nykyistä hallitusta voi verrata Leninin kommenttiin bolseviikkivallankumouksen yhteydessä porvareihin jotka tappelevat verissäpäin siitä kuka saa myydä sen köyden johon heidät tullaan hirttämään. Vai olisiko sittenkin arabisosialistinen baath-puolue ratkaisu, sekulaarinen diktatuuri jossa kaikki väärinajattelijat rotuun ja uskontoon katsomatta käy vanhan saksalaisen termin mukaisesti nacht und nebel.

El Comandante Cero

Jäi tuosta uudelleenkasvatus luennoinnista että 6-8 tuntia/päivä 3-6 kk ajan, kyllä siinä ajassa kamelikuskikin ymmärtää.

Ilmari

Kyllä kai jokainen mieluummin tekee lapiohommia kuin kuuntelee feministien luentoja.

Anonymous

nyt rupes pelottaan,ruotsi on naapurimaa ja a.stubbin mukaan monikulttuuri on rikkaus ja voimavara.

Jannu Pökkelö

tämä naapurimaa on se sana, joka ahdistaa minua täällä Suomessa. Ohimennen tämä perheiden yhdistäminen vissiin hyväksyttiin samantien, kun se kerran edes mainittiin Ruotsissa?

Anonymous

matut ei tartte enää mitään perheenyhdistämisiä,ne lisääntyy siihen tahtiin että se riittää

Näillä mennään

Muistaakseni myös kuivuus tulee olemaan yksi valttikorteista lepoluvan saamiseksi ja muutama miljoona afrikkalaista tulee suorastaan räjäyttämään muukalaiskammon pois Ruotsista, jos kuivat kelit jatkuvat Afrikassa.

Automies

“Esimerkiksi vaikeasti sairas henkilö voi saada turvapaikan sairauden perusteella.”
Aivan älytöntä koska ymmärtääkseni Ruotsissa on nyt jo todella vaikeaa saada hoitoa useisiin tai vakavampiin sairauksiin?
Näköjään Ruotsi pakotetaan tuhlaamaan itsensä hengiltä maana ja kyseinen maa ajetaan loppumattomaan talouskriisiin ja sisällisotaan jonka jälkeen kansainvälinen eliitti saa “argumentin” siitä miten “hyvinvointivaltio ei toimi”.
– Jotain tällaista tässä on meneillään, mikään muu ei selitä tätä enää.
Mikäli ihmiset äänestävät mitään muuta kuin PS:ää tai muita nuivia puolueita ensi vaaleissa Suomessa niin revin pelihousuni. Ruotsi on otettava varoittavana esimerkkinä todella vakavasti aivan jokaisen.

rocky

Vaikeasti sairas henkilö voi saada turvapaikan sairauden perusteella eli jokainen muslimi.

Valitettavasti

Pahaa pelkään että niin tulee käymään jotta tapaäänestäminen eli idiootit jotka aina ovat äänestäneet sdp, kok ja kesk eivät TAJUA mitä on meneillään. Se vaan on niin että näiden puolueiden miljoona vaalibudjeteilla sekä valta/valhe median avustuksella vaietaan/vaiennetaan kuin että kaunistellaan asioita vihervassureiden mieleen.

Jocke

En millään haluaisi sanoa, tunnen monia todella fiksuja ruotsalaisia mutta kuitenkin, tarkoittamatta heitä, jos Ruotsi muuttuu paremmaksi kun sinne tulee satoja tuhansia luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomia ihmisiä suoraan hiekka-aavikoilta “klaaneista” joissa on naitu serkkuja, isät lapsia jne. niin kyllä ruotsalaisten täytyy nykyään olla tosi huonoja.

Anonymous

No kyllä ne aina tuollaisen kirahvikaulan voittaa…hahahaahaa..muodoissa….hehehehe

Anonymous

vaikka sitä en ymmärrä mitä tekemistä ilmastonmuutoksella ja rasismilla on keskenään.??????

Määätiedotus

Kyllä sekin pitäisi pystyä laskemaan rasismiksi jos joutuu kärsimään -30 asteen pakkasta?

Lintu vai kala?

Turvallisuuspoliisi tutkii salaista verkostoa johon kuuluu puolustusvoimien väkeä ja siviilejä. Potkujakin on jo jaettu:
unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7lr39W/beatrice-ask-m-om-sapo-utredning-det-ar-allvarligt

Automies

Epäilen että siellä on puuhattu jotain sotilasvallankaappausta koska se on ainoa tapa pelastaa enää Ruotsi. (Taisi mennä sekin toivo siinä)
– Saksassahan jäi joku solu kiinni muutama vuosi takaperin missä oli 200 sotilasta mukana?
Äänestäminen ja vaalit ovat nyt nähty. Vaaleissa huijataan todella törkeästi (Rikkomuksia joka paikassa) ja ihmisistä huomattava osa on jo niin aivopestyjä ettei niitä voi enää auttaa. Maassa ei ole edes vaalisalaisuutta?
Toinen vaihtoehto on tuolla se että sotilasporukat ovat olleet itsekin jo Islamisteja.
Luin artikkelin verkkouutisista ja ensimmäinen ajatus oli että jotenkin tuo liittyy Ruotsin muuttumiseen “monikulttuuriseksi” mutta en vielä tiedä varmasti miten?
– Venäjällä ei tuossa asiassa ole osaa eikä arpaa, siitä olen 120% varma.

Aika näyttää

Emme me tiedä vielä tarpeeksi voidaksemme analysoida kenellä on arpaa ja kenellä ei.

Automies

“Lisäksi henkilö, jolla on vahva side Ruotsiin, tulee saada automaattisesti turvapaikka.”
– Miten on pakkoruotsi?
Pakkoruotsi + Suvulla 300 vuotta sotimista Ruotsin riveissä ja kaikissa turhissa konflikteissa mitä tuokin pulju omana “suurvallan” aikanaan kävi todistetusti?
Eiköhän noilla irtoa “juhlapaikka” minullekin Ruotsista niin minäkin pääsen polttamaan autoja?
Harmi kun tuli turhaan käytyä kaikki koulut ja hankittua hyväpalkkainen työpaikkakin 🙁 Meni ihan hukkaan elämä, voi kun Miljööpuolue olisi ollut vallassa joku 10 vuotta sitten samoilla teeseillä niin minäkin eläisin onnellisena juhlapaikkalaisena keskiluokan elämää Ruotsissa ja aina välillä kävisin ammuskelemassa kaduilla ja armeijassa opittiin heittämään niitä’ kranaattejakin…
Ei tarvitsisi tehdä mitään muuta kuin huutaa suu auki pää punaisena täyttäkurkkua muiden idioottikavereiden kanssa ostoskeskuksissa, metrossa, busseissa ja pitää vaan järjetöntä älämölöä. Pahoinpidellä vastaantulijoita, töniä ihmisiä raiteille, kiduttaa eläimiä ja luonnollisesti raiskata niin paljon että omat polvet jo tutisee karjuen. “razzzisti huooorrraaaa…!”
– Ei aivoja, ei henkisiä kykyjä, ei minkäälaista empatiaa ketään tai mitään kohtaan, ei ongelmia?
Oma elämä olisi niin helppoa kun laki ei koskettaisi itseäni vaan kaikkia muita ja aina kun olisin uutisissa niin kuvani vaalennet….Hmm, Varmaan tummennettaisiin tässä tapauksessa? Niin ettei kukaan tunnistaisi.
Autolla voisi ajaa niin lujaa kuin haluaa koska kaikki verot sun muut olisivat siitä joka tapauksessa maksamatta muutenkin. ikkunasta voisi hieman ammuskella aina satunnaisesti ja elämä vaan pyörisi sillä periaattella että kun valden antamat rahat loppuvat viikossa niin loput tulisi huumekaupasta ja ihan vaan ruotsalaisilta varastelemalla.
Paras olisi se ettei tarvitsisi herätä herätyskelloon aamulla vaan voisi nukkua aina iltapäivään asti ja poliisi sitten aina herättäisi soittamalla kuulusteluun taas edellisillan touhuista. Siihenkään ei tarvitsisi vastata vaan senkin voisi vaan hiljentää aina, tai välillä voisi ottaa puhelun vastaan ja ilmoittaa “Ma Ullatin teidät kaikki ma tehdä se ja tama jos sa tulla mun suku, mun perhe mun maa mun se ja se ja sa ottaa mun muna suuhun… Hoora…”
Verottajasta en olisi koskaan kuullutkaan koska sehän olisin minä joka keräisin pienyrittäjiltä vähän veroja aina silloin tällöin ja elämä muutenkin olisi pelkkää aseen heiluttelua, dokaamista, kovistelua ja riehumista?
“– Ruotsi tarvitsee sairaanhoitajia, opettajia ja sosionomeja. ”
….. Ja sen sijaan vastaanottaa maahansa aivan totaalista pelkkää paskasakkia?
Saisi vaikka välillä käydä sotareissuilla jonkun terroristiporukan kylkiäisenä ja tappaa, niin siellä kuin Ruotsissakin ja sen jälkeen sanoa pokkana uutisiin että haluaisin mitalin kiitos?
– Oikeastaan fiksuahan tuo porukka on?
Miksi minä menen töihin, maksan verot ja ajan autollani 5km alle nopeusrajoitusten nyrkkisääntönä aivan joka paikassa?
Miksi? Minä en enää nimittäin tiedä miksi?

Make

Ei enää jaksa hurrien aivopierut kiinnostaa juurikaan. Jos on täällä Hölmölässä tyhmät päättäjät, niin Ruotsissa on potenssiin kymmenen. Aivan totaalisen tyhmiä suvakki-ämmiä päättämässä maan asioista. Ei voi muuta sanoa, kuin että sitä saa mitä tilaa.
Ruotsi on aina ollut ylimielinen Suomen suhteen, joten senkään puolesta ei juuri jaksa kiinnostaa kansankodin tuhoutuminen. Vielä kun saisi nämä oman maamme kaikki rantaruotsalaiset hienostosuvut jollakin ilveellä Ruotsiin, niin hyvä olisi.

Ruotsi juu mutta miksi Suomi seuraa?

Mutta ajatteleppas jos vaikka käy niin kaameasti että Ruotsi alkaakin tulla järkiinsä ja kääntää kelkkaansa. Suomi jatkaisi silti vääjäämättömästi nykyistä linjaansa ainakin 10 vuotta ennenkuin hoksaisi että Ruotsi tekeekin jo jotakin muuta.

Pena

Eikö nuo vihreät aja tätä samaa pelleilyä suomessakin. Ihan yhtä pihalla kuin vihreät ruotsissakin.

Minä

Ling ei tarvitse kokaiinia, hän on napannut ainoannoksen suvakismia ja liihoittelee mielikuvitusmaailmassaan onnessaan. Uskoo toki olevansa hyvä ihminen, mutta niin uskovat monet tuhoa tuottaneet muutkin.

Hoitoon toi sairas tyyppi

Täys umpihulluhan toi on. Pakkohoitoonhan noi pitäisi saada kuin myös äänestäjänsäkin.

Kossu

Uskokaa kun näitä aivopieruja täällä lukee päivästä toiseen niin muuttohalut kasvaa kummasti,tää osan ruotsalaisten ajatusmaailma pitäisi oikeastaan tutkia perinpohjin mistä tälläinen tyhmyys ja sokeus oikeasti kumpuaa sillä eihän noiden jutut ole missään määrin realistisia,onko se ikuisen opiskelijan sienikeitot aiheuttaneet ton vai mikä….pitäisi oikeasti tutkia….ei riitä enään se -70 luvun kansankoti opetuskaan koska osa näistä oli kuitenkin vaipoissa vielä siihen aikaan……hitsarin ymmärrän kun se on oppinsa siihen aikaan saannut mutta sitten nämä ituhipit ja miljööpellet….vai onko oikeasti olemassa se ruotsalainen tyhmyysgeeni josta olen joskus maininnut,yön timo on musta ja se on sillä geeneissä,mitään sille ei voi niin onko tässä sitten kysymys samanlaisesta tyhmyyteen viittaavasta geenistä…….en tiedä mutta umpihulluja noi on.

Kivapuhuja

Miten matala ÄO Ruotsin päättäjillä oikein on, vai haluavatko he tuhota maansa tietoisesti?

pöh

“EU-maiden on tehtävä yhteistyötä ja saatavat sellaiset maat kuten Unkari, Puola, Romania ja muut maat kantamaan solidaarisesti vastuuta.”
Ongelma on myös se ettei ne juhlapaikanhakijat halua noihin maihin jäädä, siellä on liian pihit taikaseinät.
Ne maat voisikin alkaa tarjoamaan turvapaikkaa ruotsalaisille ja muille eurooppalaisille jotka ei halua viettää tulevaisuuttaan rahoittamalla jotain keskiaikaista kalifaattia jollainen Ruotsista ja euroopasta on tulossa.

Löveeni tarvitsee matuääniä pysyäkseen vallassa

Kiittäkää Löveeniä joka on kaikki hulluimmat häiriintyneet sekopäät haalinut hallitukseensa vain siksi että pysyisi itse vallassa. Se on pääasia, kaikki muu on samantekevää. Hänhän on jo ilmoittanut olevansa pääministeri myös 2022 jälkeen!
Eipä ihme että ammattiliitotkin ovat sanomassa irti ikimuistoiset kontaktinsa ja rahoituksensa sossupuolueelle. Yhä useampi työläinen ei äänestä sossuja vaan SDtä. Jahka vanhat harmaasossut lakkaavat äänestämästä ja kuolevat pois ovat nimenomaan MATUT sossujen ainoa toivo tulevaisuudessa.

Mistä rahat

Katsokaapa tämä ja ihmetelkää. Ahmetti tuli Ruotsiin 11 vuotta sitten Irakista. Rakensi 11 milj.kr talon yhdessä 55v. naisen kanssa, 355 neliötä marmorilattioilla, rantatontilla, Vårbyssä (Huddingen kunta Tukholman liepeellä).
https://www.svtplay.se/video/21195039/husdrommar/husdrommar-sasong-6-varby (näkyy koko maailmassa)

Kirkuva keneeri

mina halu tulla teida maa. mina raiska ja otta teida rahat ja maja. ja mina teke teista torkea siisti safkaa.
Vakavasti sanoen Ruotsalaisilla viiraa pahasti, koska haluavat täyttää maansa ruotsaloisilla.

gsylofaatti

Rikkaruohojen viljely on perustuslaissa kielletty.

Anonymous

jos ruotsi aikoo vielä helpottaa läpsyjen maahanpääsyä niin helpompaa ja nopeampaa olisi viedä ruotsalaiset afrikkaan ja lähi-itään.