Oulun syyttäjänviraston tiedote: Lisää syytteitä nostettu Oulun seksuaalirikosvyyhdissä

Oulun kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteitä Oulussa 7.7.–7.10.2018 tehdyistä seksuaalirikoksista.

Syytteeseen on asetettu vuonna 1975 syntynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tällä hetkellä vangittuna todennäköisin syin teoista epäiltynä. Syytteet koskevat törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja törkeää raiskausta. Vastaaja on esitutkinnan aikana kiistänyt syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin.

Haastehakemus on 22.2.2019 toimitettu Oulun käräjäoikeuteen, jossa rikosasia käsitellään (syyttäjänviraston asianumero R 19/750, käräjäoikeuden asianumero R 19/811). Käräjäoikeus päättää käsittelyn aikataulusta. Haastehakemus ja siihen liittyvä esitutkintamateriaali tulevat julkisiksi, kun asia on ollut ensimmäisen kerran esillä käräjäoikeuden suullisessa käsittelyssä, ellei käräjäoikeus toisin määrää.

Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa.

https://oikeus.fi/syyttaja/fi/index/tiedotteet/2019/02/oulunsyyttajanvirastontiedotelisaasyytteitanostettuoulunseksuaalirikosvyyhdissa.html?fbclid=IwAR0UWZKNuWfcyW1dIuWJflxloyl-jvnvqfvuDTE-1r6MzTCp4ZbKPkYmIvM


 

Huomenna alkaa käräjät ainakin yhtö henkilöä vastaan. Barhum Abdullhadia syytetään törkeästä raiskauksesta. Istunto alkaa Oulussa klo 9.00. Asian käsittely jatkuu 12.3. ja 13.3. Päätös saatanee joskus huhtikuun alussa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Oulun syyttäjänviraston tiedote: Lisää syytteitä nostettu Oulun seksuaalirikosvyyhdissä

 1. Kaksisuuntaista eli bipolaarista miel… ei kun aitoa Kempeleläistä pohjoispohjalaista lestadiolaista kotouttamista. Kyllä Juha Al-Zippilä on onnellinen 24/7. Näin pelastetaan kaupunginjohtajan syystäkin huolta kantama Rotterhamin high-tech yritysten arvokkain voimavara aidot Mosulin sydänkirurgi-insinöörikoodaajat.

  71
  1. Onkohan sibyllahilla ja al-orbholla eduskunnassa varattu jokin siivouskomero onanointihuoneeksi missä voivat aina välillä käydä purkamassa paineita, kun kuulevat päätöstensä seurauksia?

   15
   1
   1. Onhan niillä se ulkomaalainen, mikä sen nimi nyt olikaan, kun on vaikea kirjoittaa noita ulkomaalaisia nimiä.

 2. tää on selvä tapaus jos kerran läpsy kiistää,täytyy ny sitä toista uskoo,ja tekee ne suomalaisetkin.

  53
  1. Ja raiskaahan ne rauhansanalaiset. Voi Al-Zippilä minä olen niin järkyttynyt 24/7 rauhansanalaisten ja keskustalaisten naisten ahdisteluista.

   41
 3. – Jihad Pipilä Al-Kempleen kutsuvieraat sen kuin riehuvat.

  Lisää ja lisää ja lisää ja lisää….

  Loppu tulee vasta kun Arkadianmäellä vaihtuu valta, ei ennen sitä.

  Epäilen ja pahoin pelkään että loppu tulee ensin kantasuomalaisille ja Suomelle ennen kuin noiden riehumiselle.

  48
  1. ”Epäilen ja pahoin pelkään että loppu tulee ensin kantasuomalaisille ja Suomelle ennen kuin noiden riehumiselle.”

   Masentavaa mutta totta. Tästä(kin) maasta loppuvat joulut ennemmin, kuin tontut.

   47
 4. Hienoa menoa taas Oulussa. Eipä ne hallituksen ”toimenpiteet” auttaneet ja 2-miljoonaa.

  41
  1. ne 2miljoonaa meni niille jotka tienaa vokkipisneksellä ei suinkaan nuorten tyttöjen turvallisuuteen.

 5. Kansan on aika kostaa poliisille ja eliitille. Kosto tulee joskus se on täysin varmaa. Poliisi vain vainoaa suomalaisten mielipiteitä ja antaa ulkomaalaisten raiskata suomalaisia lapsia.

  36
  1
 6. Kuinkahan kauan poliisi priorisoi vihaisen puheen pahimmaksi uhaksi(?) Luulisi, että isoa osaa poliiseista hävettää raiskuumeno Oulussa ja muuallakin.

  53
  1. Älä aliarvioi vihaista kirjainta!

   Al-Myggänen on hyvin, hyvin vihainen poliisihallituksemme kanssa, jos he joutuvat törmäämään intjernetissä vihaiseen puheeseen, joka koostuu vihaisista kirjaimista.

   Lastenraiskaukset ei heidän mieltä näytä pahoittavan, jos A4 rasti ruutuun kotoutuskoe on asiaan heidän ratkaisu.

   Koe kun koostuu kivoista kirjaimista.

   16
 7. suvakit vetää hatusta..teoriastaan..väitteitä, että tämmönen matu käyttäytyminen olisi jotenkin vain harvojen matujen aikaansaannosta. Todellisuudessa väitän, että kyseessä on lajityypillinen käyttäytyminen ja koko joukkkion pääasiallinen harrastus ja noin 80 prosentilla vaikkapa vuoden 2015 matuista on verkot vesillä ja internetissä pyydystämäään pikkuteinityttöjä..nämä ovat halutuin saalis..toki paremman puutteessa jokinorsukin käy, muttei se sitä tarkoita et pikkutyttöpyydykset nostettais ylös..ja pois…tai vaikka kuinka ”perheitä” yhdisteltäisiin

  26
 8. Kun on lyönyt molemmat kätensä paskaan, voisi olla suoraselkäisen myöntämisen paikka:”Teimme virhearvion, hinta on ollut kauhea, anteeksi.” Olisi vain niin mukava päästä taas siihen Suomeen, jossa jokainen saisi ansionsa mukaan.

  Että ketään ei syyttä nostettaisi tai laskettaisi – ei etenkään ihon pigmentin perusteella. Että monikulttuurisuus olisi hyvä asia vain silloin, kun se olisi hyvä asia. Palataankohan ns. normaaliin enää koskaan?

  19
 9. Sukevalla on vielä kuokkimatonta suota jäljellä, pajassa taotaan lisää kuokkia mikäli tarvetta ilmenee, ja ilmeneehän sitä.

  20
 10. Valitettavasti me suomalaiset maksamme välillisesti veroina kaikki nuokin tuomittavat korvaukset sillä valtiohan ne maksaa uhreille koska tuomitulla ei ole muuta arvokasta kuin kamelinkarvoja taskuissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.