Rosengårdin alueelle postinjakokatkos ryöstöriskin takia

Kuljetusyhtiö UPS lopettaa toistaiseksi pakettien toimittamisen Malmön Rosengårdin alueelle. Syyksi kerrotaan  suuri ryöstöriski.

UPS:in kuljettajia vastaan on tehty viime aikoina useita ryöstöjä tai sen yrityksiä kun yhtiö on kuljettanut paketteja asiakkaille. Nyt tilanne on mennyt niin herkäksi, että yhtiö katsoo parhaaksi lopettaa toistaiseksi kuljetukset Rosengårdin alueelle.

https://www.sydsvenskan.se/2019-02-23/ups-levererar-inte-paket-till-rosengard-risk-for-att

Myös Tukholman alueella ainakin Husbyhyn UPS on lopettanut toistaiseksi pakettien toimittamisen suuren ryöstöriskin takia. Postin jaon keskeyttämisen ei kerrota olevan ikuista, yhtiö aikoo seurata tilannetta josko asia saataisiin jollain tavalla palautettua normaaliksi.

Postiyhtiö Postnord toimittaa postia edelleen, mutta sekin joutuu tekemään säännöllisesti postin jakamisen keskeyttämistä, sillä tilanne Rosengårdissa on niin ryöstöherkkä. Postnord sen sijaan ei toimita Malmön Sevedin ongelmalähiöön postia. Postinkuljettajat ovat siellä jostain syystä joutuneet monenlaisen ilkivallan kohteeksi. Postimiehiä uhkaillaan, kivitetään ja pihalle jätetyt kärryt tuhotaan kun postimies on sisällä kerrostalossa jakamassa postia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Rosengårdin alueelle postinjakokatkos ryöstöriskin takia

 1. oulussa postin jakelun keskeyttää ari heikkinen( mm.valtuutettu junes lokka ei saa postiaan)ruotsissa jakelun estää ahmed ähläm.

  44
   1. Sähkö-Heikkinen ole yhtään sen parempi tapa saada postinsa jäämään ”limboon”. Jos siihen yhdistää hydrauliikan, on se painajaisuni, johon juuri heräsin, tosi.

 2. Tälläistä se on kun alikehittyneistä maista lähetetään alikehittyneitä elintasopakolaisia notkumaan vailla mitään oppia, kehittyneisiin maihin. Ei nuo muuta keksi kuin hajottaa ja hallita omia ghettojaan, joita suvakit kutsuu varmaan monikulttuuriseksi ilotteluksi. Ihmeään humaaneina pitäviä hulluja päättäjiä ei asia haittaa, kunhan ongelma pysyy köyhien kantaruotsalaisten ongelmana, eihän niitä ole tähänkään asti kiinnostanut köyhät kantaruotsalaiset, Kuitenkin kiinnostaa vain antaa discorahaa matulle, ettei matu suutu. Suurta hulluutta tämä on, kun ongelmiin ei puututa mitenkään, Näissä ryöstelyissä on monikulttuuri valheen koko kuva. Matut ULOS!

  34
 3. Kohta joudumme itse hakemaan postimme jostakin betonibunkkerista kilometrien päästä. Postilla menee huonosti eikä Kusti uskalla enää polkea. Postilaatikolla käyminen alkaa sitäpaitsi olla vaarallista.

  24
 4. Suomalaisten suvakkien mielestä Malmö on aivan ihanan monikultuurinen ja täysin turvallinen paikka.

  Monokulttuurisuuden kasvu, siis islaminuskoisten määrän kasvu, kohottaa heidän mielestään monikulttuurisuutta.

  Turvallisuutta lisää se, että sulkee silmänsä ja ajattelee positiivisesti. Jos sitten sattuisi puskista hyökkäämään joku hameen alle, eipä hätiä, onhan suvakki valkoisen etuoikeutensa syyllistämänä velvollinen hyväksymään oikeauskoisen kultuurin tavat.

  24
 5. Se on niin herkkää siellä ruotsissa, ryöstöherkkää. Vallan tässä herkistyy…

  14
 6. Suomessa postinjako kerkee loppumaan ennen kuin tuollaista ryöstöongelmaa edes kehittyy, koska kaikki toiminta ajetaan systemaattisesti alas ”rahapulan” takia ja minnekkähän ne rahat olikaan jaettu…

  20
  1. Tahtoo kliffaa tavaraa jota voi myydä netissä jos ei itse tarvitse sanoo:

   Rahat on jaettu tuleville ryöstäjille jotta he saisivat ”liiketoimintansa” kunnolla alkuun!

   14
  1. Äkkiseltään tulee mieleen vain pienen pieni pillerikauppa, jos pitää joku erittäin hyvä syy keksiä käytökselleen. Telkkarissa pyörii noita tulliohjelmia ja muita, joista selviää että kirjeenä ne omaan käyttöön tilatut usein liikkuvat.

   Siihen yhdistelee vieroitusoireita, toimittamattomia tilauksia, muita ilman jääneitä, klaaneja, reviirejä, kunniakulttuuria ja kaikkea ***kaa, mitä ei länsimaalainen voi käsittääkään… Ehkä olen täysin hakoteillä, ehkä pojat ovat poikia, ehkä Jussi Huhtela on Supermään ja Hämähäkkimies. En vaan voi arvausta kummempaa esittää, kun en tunne tuolta ketään.

   Ei ne mitään valtakunnan omenia sieltä kuormasta etsi, siitä olen melko varma.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.