Rosengårdin alueelle postinjakokatkos ryöstöriskin takia

Kuljetusyhtiö UPS lopettaa toistaiseksi pakettien toimittamisen Malmön Rosengårdin alueelle. Syyksi kerrotaan  suuri ryöstöriski.

UPS:in kuljettajia vastaan on tehty viime aikoina useita ryöstöjä tai sen yrityksiä kun yhtiö on kuljettanut paketteja asiakkaille. Nyt tilanne on mennyt niin herkäksi, että yhtiö katsoo parhaaksi lopettaa toistaiseksi kuljetukset Rosengårdin alueelle.
https://www.sydsvenskan.se/2019-02-23/ups-levererar-inte-paket-till-rosengard-risk-for-att
Myös Tukholman alueella ainakin Husbyhyn UPS on lopettanut toistaiseksi pakettien toimittamisen suuren ryöstöriskin takia. Postin jaon keskeyttämisen ei kerrota olevan ikuista, yhtiö aikoo seurata tilannetta josko asia saataisiin jollain tavalla palautettua normaaliksi.
Postiyhtiö Postnord toimittaa postia edelleen, mutta sekin joutuu tekemään säännöllisesti postin jakamisen keskeyttämistä, sillä tilanne Rosengårdissa on niin ryöstöherkkä. Postnord sen sijaan ei toimita Malmön Sevedin ongelmalähiöön postia. Postinkuljettajat ovat siellä jostain syystä joutuneet monenlaisen ilkivallan kohteeksi. Postimiehiä uhkaillaan, kivitetään ja pihalle jätetyt kärryt tuhotaan kun postimies on sisällä kerrostalossa jakamassa postia.