Linköping astuu nykyaikaan

Kunta toisensa jälkeen normalisoi musliminaisten huivia. Viimeksi Gävle, nyt Linköpingin kunta, jossa kunnan asuntoyhtiö Stångåstaden Ab etsii kesätyöntekijöitä. Mainoksessa käytetään mallina huivityttöä.

Linköpingissä kuvan mainokset ovat ilmestyneet katukuvaan viikon sisällä. Kuvassa afrikkalaistaustainen nuori tyttö huivissaan katsoo tekstiä ylhäällä ”Vuoden kesätyöpaikat ovat täällä!”.

Kaupunki on tehnyt Youtubeen myös mainosfilmin kesätyöpaikoista. Filmillä esintyy teini-ikäinen tyttö huivi päässään. Uskonto ei siis tule kenellekään epäselväksi. FIlmi on katsomisen arvoinen, vaikka ei osaakaan ruotsia.

 

Erilaiset huivikamppanjat ovat jo arkipäivää, niitä ei voi välttää missään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Linköping astuu nykyaikaan

 1. Kaksinaamainen Ruotsi toisaalta paasaa huivia ja muita uskonnollisia/poliittisia symbooleja vastaan, toisaalta puolustaa niitä ”henkeen ja vereen” (kirjaimellisesti). Gävlen VÄLKOMMEN- valomainos tuhottiin, seuraavaksi tämä.

  40
 2. Suomi seuraa lampaiden lailla perässä, myös tässä asiassa. Huivipään mahdollisuus työllistyä on taatusti suurempi kuin alkuperäiseen väestöön kuuluvan. Firma joka työllistää huivipään, on suvaitsevaisuuden kilpajuoksussa taatusti ykkönen.
  Suomessa intoillaan köyhyyden lisääntymisestä, keksitään keinoja sen nujertamiseksi, kyllä köyhyys loppuisi jos olisi töitä. Toisaalla pidetään mekkalaa, että työperäistä maahanmuuttoa pitää lisätä, tässä ei kaikki täsmää.

  40
 3. Jaaha, nyt on sitten Gävlen ohella Linköping kiinnostunut huippuosaajien sijasta huppuosaajista. Hienoa ruåtsi.

  57
 4. En voinut katsoa videota. Hiirikäsi vain lakkasi tottelemasta kun näin somalin leveän naaman.

  52
 5. hahahahahhahaaaaaa keeneriakka ja sana JOBB samassa julisteessa!!!! Ihan mahdoton yhtälö. Aprillipila.

  55
 6. Aika rasistinen mainos. Tuostahan saa mielikuvan, että hunnutetut olisivat yliedustettuina työttöminä ja mainonta etnisestiprofiloitu heihin.

  33
 7. Miten somali ja työ liittyvät yhteen? Olisivat laittaneet edes jonkus kiinalaisen mainokseen.

  53
 8. Minuun kiinnitti eniten huomiota se, että kantaruotsalainen teinipoika heilui mainoksessa huivipään kanssa. Eihän musuakka saa olla vääräuskoisen miehen kanssa. Nostaakohan musut tuosta mekkalan?

  34

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.