Linköping astuu nykyaikaan

Kunta toisensa jälkeen normalisoi musliminaisten huivia. Viimeksi Gävle, nyt Linköpingin kunta, jossa kunnan asuntoyhtiö Stångåstaden Ab etsii kesätyöntekijöitä. Mainoksessa käytetään mallina huivityttöä.


Linköpingissä kuvan mainokset ovat ilmestyneet katukuvaan viikon sisällä. Kuvassa afrikkalaistaustainen nuori tyttö huivissaan katsoo tekstiä ylhäällä ”Vuoden kesätyöpaikat ovat täällä!”.
Kaupunki on tehnyt Youtubeen myös mainosfilmin kesätyöpaikoista. Filmillä esintyy teini-ikäinen tyttö huivi päässään. Uskonto ei siis tule kenellekään epäselväksi. FIlmi on katsomisen arvoinen, vaikka ei osaakaan ruotsia.

 
Erilaiset huivikamppanjat ovat jo arkipäivää, niitä ei voi välttää missään.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Taas joku rikastui ideasta

Kaksinaamainen Ruotsi toisaalta paasaa huivia ja muita uskonnollisia/poliittisia symbooleja vastaan, toisaalta puolustaa niitä ”henkeen ja vereen” (kirjaimellisesti). Gävlen VÄLKOMMEN- valomainos tuhottiin, seuraavaksi tämä.

toni lajos

Suomi seuraa lampaiden lailla perässä, myös tässä asiassa. Huivipään mahdollisuus työllistyä on taatusti suurempi kuin alkuperäiseen väestöön kuuluvan. Firma joka työllistää huivipään, on suvaitsevaisuuden kilpajuoksussa taatusti ykkönen.
Suomessa intoillaan köyhyyden lisääntymisestä, keksitään keinoja sen nujertamiseksi, kyllä köyhyys loppuisi jos olisi töitä. Toisaalla pidetään mekkalaa, että työperäistä maahanmuuttoa pitää lisätä, tässä ei kaikki täsmää.

Pinlaareni

Jaaha, nyt on sitten Gävlen ohella Linköping kiinnostunut huippuosaajien sijasta huppuosaajista. Hienoa ruåtsi.

Moonman

En voinut katsoa videota. Hiirikäsi vain lakkasi tottelemasta kun näin somalin leveän naaman.

Hotler

hahahahahhahaaaaaa keeneriakka ja sana JOBB samassa julisteessa!!!! Ihan mahdoton yhtälö. Aprillipila.

Jari Kurvinen

Aika rasistinen mainos. Tuostahan saa mielikuvan, että hunnutetut olisivat yliedustettuina työttöminä ja mainonta etnisestiprofiloitu heihin.

Just joo

Miten somali ja työ liittyvät yhteen? Olisivat laittaneet edes jonkus kiinalaisen mainokseen.

Minä

Mielikuvakampanjointia ja ”suvaitsevaisuuden” ylistystä.

Anonymous

somali ja työ ei yksiin lyö

Asko Liukkonen

Minuun kiinnitti eniten huomiota se, että kantaruotsalainen teinipoika heilui mainoksessa huivipään kanssa. Eihän musuakka saa olla vääräuskoisen miehen kanssa. Nostaakohan musut tuosta mekkalan?

Pinlaareni

Eiköhän molemmat saa vähintään turpaansa ”oikeauskoisilta”…