Linköping astuu nykyaikaan

Kunta toisensa jälkeen normalisoi musliminaisten huivia. Viimeksi Gävle, nyt Linköpingin kunta, jossa kunnan asuntoyhtiö Stångåstaden Ab etsii kesätyöntekijöitä. Mainoksessa käytetään mallina huivityttöä.


Linköpingissä kuvan mainokset ovat ilmestyneet katukuvaan viikon sisällä. Kuvassa afrikkalaistaustainen nuori tyttö huivissaan katsoo tekstiä ylhäällä ”Vuoden kesätyöpaikat ovat täällä!”.
Kaupunki on tehnyt Youtubeen myös mainosfilmin kesätyöpaikoista. Filmillä esintyy teini-ikäinen tyttö huivi päässään. Uskonto ei siis tule kenellekään epäselväksi. FIlmi on katsomisen arvoinen, vaikka ei osaakaan ruotsia.

 
Erilaiset huivikamppanjat ovat jo arkipäivää, niitä ei voi välttää missään.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.