Rosengårdissa useita kellarimoskeijoita, joissa isiksestä palanneet jihadistit värväävät nuorukaisia

Isiksestä palaavien jihadistien kerrotaan olevan Malmön ongelma-alueiden nuorukaisille idoleita ja esimerkiksi Rosengårdissa on useita kellarimoskeijoita, joissa Syyriasta palanneet jihadistit värväävät täyttä häkää uutta porukkaa.

Rosengårdissa toimii muutamia yhdistyksiä, joiden tavoitteena on saadaa jihadista haaveilevia nuorukasia muille teille. Yhdistysten mukaan Syyriasta palaavat jihadistit aiheuttavat pelkoa Rosengårdissa, koska heidät tiedetään vaarallisiksi toisaalta heillä on paljon kannatusta nuorten miesten keskuudessa ja jihadistit nähdäänkin sankareina.
Rosengårdilaisia muslimiäitejä perusti hiljattain oman vapaaehtoisryhmän, jotka yrittävät auttaa toisia äitejä, jotka epäilevät, että heidän nuoret pojat ovat liukumassa jihadistien syliin. Ryhmän perustaja Zainab Alshaer sanoo, että tilanne Rosengårdissa on todella todella paha. Alshaerin mukaan useat äidit ovat ottaneet yhteyttä ja kyselleet miten voisivat auttaa lapsiaan, että he eivät päätyisi jihadisteiksi isikseen.
Micahel Helders, joka työskentelee kunnan puolelta projektipäällikkönä väkivaltaista extremismiä vastaan, kertoo TV4:n uutisissa, että Malmössä toimii tällä hetkellä useita kellarimoskeijoita, joissa värvätään täyttä häkää nuoria jihadisteja. Heldersin mukaan vanhemmat ovat huolissaan lapsistaan, sillä jihadisteilla on suuri vaikutusvalta. Lisäksi jihadistien toiminta aiheuttaa epätasapainoa ja kuohuntaa Rosengårdissa.
Erään tutkimuksen mukaan Malmön alueella pyörii reilu 20 entistä isis-sotilasta, jotka ovat aktiivisia värväreitä. Heldersin mukaan tilanne on niin vakava, että jotain pitää tehdä ja pian.
https://www.tv4play.se/program/nyheterna/11965532?fbclid=IwAR2mdTVCuISvhEas3WDtEIccvEubQYfr1sQ0rRM6unLMjuxs1vAv1Bd6OGU

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
27.2.2019 00:14

miksei zainab alshaers ja helders soittaneet a.stubille niin tämä olisi sanonut että isis on rikkaus ja voimavara.

Anonymous
Anonymous
27.2.2019 00:23

Turha rykiä kun paskat on jo huosussa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
27.2.2019 00:43

Oikeastaan tämä ei ole mikään uutinen, koska kaikki lukijat täällä voivat sanoa: ”Mitäs minä sanoin!”

Acc
Acc
27.2.2019 01:14

Mikä on se uusi sota, johon nyt värvätään.

Siiri
Siiri
27.2.2019 07:19
Vastaa...  Acc

No kyllähän jonku sodan saa aina pystyyn tarvittaessa. Nämä pojjaat sen osaa!

Heikkous nostaa vihaa
Heikkous nostaa vihaa
27.2.2019 09:05
Vastaa...  Acc

Sota jihadisteja sossutukevaa länttä vastaan on käynnissä koko ajan, ja taistelutahto & viha vain nousevat kun katsovat heikkojen hyödyllisten idioottien naiivia hyväntahtoisuustyperyyttä mm.taikaseiniä.

Hallitus = huono vitsi
Hallitus = huono vitsi
27.2.2019 13:07

Jos Ruotsissa olisi kompetentti ja jämäkkä hallitus kellarimoskeijat suljettaisiin jo tänään. Valitettavasti hallitus koostuu ruotsalaisista janukoovitseista jotka vaan liukuvat sinne tänne ja pitkittävät asioita oman valtansa suojelemiseksi.
Minne aikovat lähteä tosipaikan tullen? Janukovits kavalsi 200 miljardia kr/20 mrd euroa ja karkasi Putinkin luokse. Katsokaa video Janukovitsin palatsista:
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/presidenten-flydde-med-statskassan-se-bilderna-inifran-lyxpalatset

Anonymous
Anonymous
27.2.2019 02:05

Rasismia puuttua yksittäisten jihadistien toimintaan. Ja on hyvin tunnettua, että Eurooppaan palanneet sotalapset eivät ole osallistuneet teloituksiin, raiskailuihin tai ylipäätään sotatoimiin.

Pessimisti
Pessimisti
27.2.2019 07:33
Vastaa...  Anonymous

Ambulanssin kuljettajia ja lääkintämiehiä sekä keittäjiä, kaikki tyynni.

Valtsu
Valtsu
27.2.2019 04:55

Rakkauspommittaminen vois auttaa.

Patriootti
Patriootti
27.2.2019 06:32

Voitas nyt ensinnäkin lähtee siitä, että nämä ”huolestuneet” äidit viskaisivat ne helvetin jätesäkit pois päältänsä ja alkaisivat sitten huutelemaan apua ja muuttamaan myös omia tapojaan. Samoin isät voisivat lopettaa sen kotona kiekumisen ja pyllistelyn. Kuka ottaa todesta sellaista, joka tulee pussi päällä huutamaan:”minun poikani radikalisoituu! – kuitenkin itse näyttää esimerkkiä lapselleen pukeutumisella ja mitä ilmeisemmin jutuillaan? HELVETTI mitä ääliöitä!!!! Kasvatus lähtee kotoa ja esimerkistä, sitä kun ei voi ulkoistaa millään tavalla. Sitä niität mitä kylvät.

hhh
hhh
27.2.2019 07:31

Ruotsalaiset saa sitä mitä tilaa. Eliitti tulee saamaan sitä mitä tilaa. Poliisi vainoaa vain valkoisia ja antaa ulkomaalaisten raiskata lapsia.

Kal-Ergi, Kal-Elin paha serkku
Kal-Ergi, Kal-Elin paha serkku
27.2.2019 08:04

Noh, pojat on poikia. Öh, anteeksi. Tulevaisuuden sateenkaaren päässä odottavassa unelmayhteiskunnassahan pojat on tyttöjä, tytöt on poikia, tai kaikki ovat jotain 108:sta sukupuolesta. Ja miehetkin tietty voivat synnyttää.
Karu todellisuus tulee kuitenkin nykymenolla olemaan se, että tulevaisuuden onnelassa vallitsee selkeä kolmijako: siinä missä aikanaan politiikassa vallassa noillakin nurkilla olivat hatut ja myssyt, tulevaisuudessa odottavat rätit, säkit ja dhimmiys. Säkeillä ja dhimmeillä ei tietenkään ole äänioikeutta, eikä muutakaan valtaa. Eikä oikeastaan oikeuksiakaan. Sukupuolet on vähennetty kahteen, ja loppujen 106:n edustajat roikkuvat ”outoina hedelminä” puiden oksilla, kurottajissa nostureissa jne.

Puolueeton
Puolueeton
27.2.2019 09:18

Ei edellä olevilla kommenteilla tilannetta ainakaan paranneta. Maahanmuutajia on liikaa eikä rahat riitä nuorten kouluttamiseen ja toiminnan järjestämiseen sellaisella tavalla, ettei nuorilla olisi liikaa vapaa-aikaa. Nuorille on järjestettävä tekemistä ja ajankulua, kun eivät itse osaa sitä hankkia.
Riippumatta etnisestä alkuperästä lapsuudessa huonosti koulutetut nuoret tylsitsyvät tekemisen puutteeseen ja tekevät rikoksia. Sama tilanne on Suomessa, joko näitä on palautettava tai on rahoitettava näiden perusteellinen koulutus, muuten tulee vielä pahempia ongelmia vuosien kuluessa. Omasta väestäkin pieni osa ei ole saanut lapsena tarpeeksi koulutusta, tästä joukosta kehittyy myöhemmin rikollisia.

Oma vastuu???
Oma vastuu???
27.2.2019 12:33
Vastaa...  Puolueeton

Ai että on valtion ja veronmaksajien vikaa jos jollakin on tylsää eikä koulu/työ maita?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
27.2.2019 17:48
Vastaa...  Puolueeton

Kun koulussa pelaa potkupalloa (sisällä luokassa), ei opi mitään. Palautus on siis ainoa vaihtoehto.. eikun ei olekaan, koska eivät halua palata. Auttaisiko rikollislaumojen lisääminen? Kokeillaan!

Monikulttuurisuus on rikkautta
Monikulttuurisuus on rikkautta
27.2.2019 11:08

Kun isisoppilas on jo 7-vuotiaana opetettu miten pää nirhataan irti vääräuskoiselta ja kuinka nainen säkitetään oikeaoppisesti, niin vaikeahan sitä vanhempana on opetella uusille tavoille. Sehän on vähän niinkuin että yrittäisi koiraa opettaa naukumaan.

Numento
Numento
27.2.2019 11:21

Ei saa antaa pelolle valtaa. Laitetaanko pitkäveto pystyyn koska alkaa tapahtumaan ? Kun kalifaatti ei onnistunut lähi-idässä niin pehmoisessa pullahalivassa ruotsissa se ei ole temppu eikä mikään. Ensin ne ottaa Malmön……